Nie,nie ma o czym. Tu tez nie ma co pisac,bez nawiazania do serialu...w gruncie rzeczy
Oj Marg popadasz w melancholię, z jednej strony się nie dziwię, a z drugiej siedzi we mnie skrzat pomocnik, co chce Cię troszkę podnieść nie duchu.... dasz się podnieść??? Nie wiem czy mi przy okazji kręgosłup nie strzeli ale co tam...
Nie popadam w zadna menancholie czy tym podobne, ot nie ogladam tureckich seriali,nie wiem co to za ekscytacje etc. Nie trzeba mnie podnosic ani nic... slyszalam,ze planujecie wykonczyc temat,zycze wam tego szybko i cos ciekawego wymyslcie...a noz cos nowego zobacze czy cos jak juz cos wymyslicie
Oki rozumiem. Na razie wykończenie tematu idzie nam jak krew z nosa... znikam bo dziś wyjątkowo angielski mam, a jeszcze obiecałam domownikowi memu przejażdżkę na rowerze;)
Do miłego zaś :)
hello :) Co tam u Ciebie... mam pytanie czy pokój kończą jako serię, czy cały serial??? co piszą internety???
Dzieki za info. Zobaczymy co wymyślą. Jeśli II sezon to nowe postacie, bo na razie serial zrobił się przewidywalny.
Z tego co skumałam z tłumaczenia... niestety nie mam eng,to musiałam się jedynie posiłkować google translatoerem... bo ros to ja nie znać
Chyba ten nieszczęsny psycholog, po tych oświadczynach kazał Lale jechać do tatusia, co by może nie wiem, ogarnęła się dziewczyna... mamusia jej jakaś szkatułkę czy coś daje i tam są niby te wszystkie rzeczy co po nim zostały.... Lale z mężusiem Onurem, chyba pojedzie gdzie tatuś jest... i chyba będzie miał nową rodzinę,syna...będzie z nimi i ich nie zostawi... cóż zobaczy się co to będzie
a takie buty.... no zobaczymy co im z tym wątkiem wyjdzie...
a chyba były zaręczyny, ale zdaje się, ze znowu fiasko.... bo posag wynosili.... czy to oznacza, że oni są małżeństwem ale teraz się zaręczają .... taki rodzaj terapii rozumiem....
a czyli od nowa polska ludowa.... fascynują mnie Turcy tym powracaniem jak bumerang... do tych scen.... ale widocznie widowni się podoba.... ja niestety mam coraz mniej serca do tego serialu.... aczkolwiek z sentymentu przeglądam odcinki po turecku na bieżąco...
a ja mam serce do niego ciągle i sobie oglądam po turecku, po polsku nadrobiłam :D i mi się podoba :D
ja mam sentyment a to oznacza, że nadrobię odcinki polskie a w tureckich jestem na bieżąco ;)
Odcinki do 2 sierpnia... do odcinka 59, odcinki o ile sie nie myle 55,56,57,58 a raczej ich rankinigi zdecyduja o drugim sezonie.
Poszli na tańce... czy do szkoły tańca.... Onur prawie zabił człowieka co z Lale tańczył... choć i Lale zionęła zazdrością :D to chyba było tango... niestety jakoś na koniec przerzuciłam
Betyul, na spotkaniu z ciocią zaczęła coś kręcić jak to ona... Firket powiedział Lale,coś na zasadzie,że jest jej ojcem....w nawiązaniu do tego,że ona swojego nie miała...chyba coś ładnego jej powiedział
Semet z Kurtulusem mają nowy pomysł na biznes...
Nasze gołąbeczki były na jakimś kursie gotowania czy coś
Czyli zazdrość rządzi u protów ;) no luknę może po turecku, ale chyba jutro...
hahaha no właśnie tango przyciąganie, odpychanie hahahhato Omurowi ciśnienie skacze ;)
jakoś trzeba akcję przeciągnąć do 2 sezonu....
Lale też skakało :D
Nom zobaczymy co z tego wyjdzie... właśnie przegadałam 30 minut przez telefon... gasz :D a dopiero 23 :D
A Songul, robiąca zdjęcia cioci i dziewczyną była najlepsza... troche jak dziecko które telefon dostało :D
boska scena
https://www.youtube.com/watch?v=brqPBu20_m8
a ta urocza :D
https://www.youtube.com/watch?v=GcHG_RDA9zA
hahaha no właśnie lale jak zazdrosna to też zdrowo kopnięta...
A pokoju postaci poboczne zaczynają więcej znaczyć niż proci ;)
i tak oto koniec pracy w szkole :D
https://www.youtube.com/watch?v=eKr9hLe8FMc
ja myślę,że dadzą im odpocząć przed 2 serią :D bo ileż można ich wątek męczyć... trochę przerwy i nich się trochę zregenerują
A tu od 1:34:00
https://www.youtube.com/watch?v=aUT2M1Bw7aI
scena odcinka :D jak dla mnie
te odcinki są fajne, może czasem przeciągane ale fajne
Fikret dziś zdobył całe moje serducho :D
Witam. Możecie mi wyjaśnić ocb. z tą drugą laską i tą dziewczynką co mówi do Onura tato??? Przestałam oglądać gdzieś na odcinku jak Lale urodziła.....Kiedyś weszłam z ciekawości i mnie zatkało....Nie znam tureckiego i się tylko domyślam.Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ależ odpowiedź jest więcej niż prosta... Umówmy się, kiedy zaczynali nagrywać 2 serię nie przewidzieli,że odcinków będzie tylko 6... Jeśli oglądałaś do odcinka w którym Lale urodziała to widziałaś o matko odcinek chyba 20 lub 21 kiedy to panowie próbowali przeprosić panie znaczy Kurtusz i Semet przepraszali Nunifer i Pelisun i pojechali do domu Onura gdzieś tam, wtedy Semet powiedział,że Onur mieszkał w nim z Ozge, czy tam mieli mieszkać... Ozge ze zdawkowych informacji pierwszego sezonu to dziewczyna czy nawet narzeczona... Jak pisałam, kiedy kończyli pierwszy sezon to był ich pomysł na sezon drugi była z dzieckiem...
Podsumowując, to Ozge byłą dziewczyna Onura ta mała to Duru to jego córka... O której oczywiście Onur nie zdążył powiedzieć Lale więc znów się pokłócili na odcinek przed końcem