Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Hmm, myślę,ze to pytanie dla kogoś kto widział ostatni odcinek...ba widział cały sezon serialu... idąc tropem teorii spiskowych można myśleć,iż Omusz zna prawdę od 5 odcinka, kiedy Defne się upiła. Wracając do wątku zawartego w wypowiedzi, ja sama widziałam z ostatniego odcinka całą końcową scenę kiedy to idąc do urzędnika wszystkich wsypała...(Cóż nasuwa się myśl,że jaka scenarzystka, taki cliffhanger) Serial już dawno zszedł na psy i właściwie to nie ma w nim nic wartego uwagi... Do 23 odcinka, to był fajny serial, a później cóż brak pomysłów na to co zrobić... teraz większość scen z serialu to jakieś odgrzewane kotlety. Czy dojdzie do ślubu nie wiem obawiam się,że nikt nie wie co myśli Meric... Czy drugi sezon utrzyma się dłużej niż kilka tygodni... Chyba trzeba by było historię na nowo napisać, a nie wiem, czy fani serialu by to znieśli.
A jeśli chcesz wiedzieć co myślimy cóż, przeczytaj nasze posty z tematów z pogaduchami, masz tam wyłożoną całą żółć wylaną na serial...
Obawiam się,iż teoretycznie jest to forum o Kiaraliku, ale my nie oglądamy serialu... chyba,ze 5 minut z odcinka....
Hello ;))) ja zagorzała fanka tego serialu nie obejrzałam jeszcze ostatnich odcinków 50 widziałam kawałek, 51 też w zasadzie kawałek , a ostatniego w ogóle.. widziałam tylko urywki ostatniej sceny po angielsku , ale jakos nie ciągnie mnie do obejrzenia po polsku....już to pisałam, dla mnie nie powinno być 2 sezonu, wszystkie wątki łącznie z pojawieniem się rodziców Defne pozamykać można było w jednej serii nawet 52 odcinkowej.... i byłaby magia w tym serialu.... a tak odgrzewanie kotletów mało tego powielanie żywcem wątków z Sezonu na miłość zwłaszcza w ostatnich odcinkach dla mnie to już żenada.... jak się dowiedziałam, że będzie II sezon, to już wtedy bez jasnowidzenia było dla mnie wiadome, że Meric doprowadzi do ślubu i zrobi zawieszkę..... mało ciekawą i mało zaskakującą.... chyba wynika to z faktu, że Turcy to uwielbiają, a dla nas zaskakujące to jest raz a potem jak widzisz to w kolejnym serialu to już się nudzi... przynajmniej ja tak mam.
Generalnie nie chce mi się nawet dywagować na temat II sezonu wiem tylko tyle, że jak się Meric nie ogarnie i dalej będzie taki scenariuszowy chłam zapodawać to ta II seria będzie mieć 8 odcinków jak " Sezon na miłość" i szybciutko pozamykają wątki.... tam dali radę, to tutaj w kiralku też tak zrobią.... bo teraz nawet sceny między Omerem i Defne magii żadnej nie mają i już nie uratują odcinków.....
Jak widzisz my jesteśmy bardzo krytycznie wobec Kiralika i nie zachwycamy się tym, że będzie II sezon i już od ponad 20 odcinków narzekamy serial , a jak sobie teraz czytam moje komentarze z października i listopada gdzie zachwycałam się tym serialem i scenarzystką za spójność wątków.... to mnie teraz krew zalewa, że tak Meric potrafiła mój zachwyt zabić.....
dokładnie ja niektóre odcinki potrafiłam obejrzeć w pół godziny bo co chwile przełączałam, jak czytam moje komentarze z początku serialu to tez aż sie dziwie jak można zepsuć tak dobrze zapowiadający się serial. A te sceny z Korsiem to już w ogóle przesada w każdym odcinku po kilka, które nic nie wnoszą nie śmieszą a już irytują. Jestem bardzo ciekawa co wymyśla na 2 sezon. Powinni zrobić kilka odcinków i koniec. Jak można taki chłam zrobić to ja nie wiem.
Hello ;))) Koris i Neriman ich dialogi od ponad 20 odcinków wywołują u mnie odruch wymiotny..... porażka po całości, ich dialogi i miny Korisia może śmieszne były przez jakiś czas a teraz żenada do kwadratu......
a jeszcze się pokusiłam i zobaczyłam ..... wyjawienie prawdy po polsku ..... ło matko bosko z krzyża zdjęto co to za farsa była.... Defne rzuciła kilka zdań.... ani słowa o czeku od Deniza ani pożyczonej kasy od Neriman..... niby powiedziała i myśli, że błyszczy..... jak mnie Meric już od prawie 25 odcinków wkur...... postawą Defne .... skucząca bojąca się wszystkiego Defne zdiociła mi postać tak, że odniechciewa mi się oglądać ... na innych forach jeszcze bronią postępowania Defne..... ja chyba żyję w innym świecie.... jak można dowalać ukochanej osobie i myśleć o tym, żeby innych chronić a nie siebie i swojego ukochanego..... chyba się Meric coś popieprzyło w główce od nadmiaru łiskacza....
hahahahaha, mnie w ogóle rozwalił odcinek gdy Omer z Defne się rozstali przez dziadka, no bez przesaday tak się niby kochają ślub tuż tuż, a tyko przez to, że ciotka zaprosiła dziadka do domu Defne zerwanie zaręczyn a zaraz rychłe pogodzenie się, no tu z postacią Omera też pojechali po bandzie, poza tym watki się powtarzają, przeciągnięte dialogi, ujęcia slow motion które trwają z 5 min kilka razy w odciniku, można by wymieniać i wymieniać, dziwię się że jeszcze oglądalność tak nie spadła w Turcji, że nie zakończą tego serialu a tu jeszcze będą robić 2 sezon.
właśnie ja popełniłam wielki błąd, bo zobaczyłam ostatni odcinek kiralika..... Panie Boże widzisz i nie grzmisz.... co za badziewie w tym odcinku.... normalnie oglądałam i szlag mnie jasny trafiał, jak można się zachwycać tym odcinkiem..... mnie tak naprawdę 1 scena się podobała jak Omer "rozmawiał" z rodzicami na cmentarzu, w zasadzie tylko ta scena była godna uwagi. Reszta porażka po całości, a już wysoki babci Turkan i Neriman i jeszcze fochy Defne , że jak babcia powiedziała ślubu nie będzie to nie będzie... to myślałam, że gorzej już być nie może.... sorry, ale ten odcinek to takie dziadostwo, że ręce opadają.... masakracja.... i czym tu się zachwycać.... jak dobrze, że na tym forum można sobie na spokojnie ponarzekać ;)
hihi piszę sama do siebie ;)
Dobra znikam na razie ;)))
Dobranoc tureckie ciastka na noc ;)
Ha ha nie ma to jak wykończenie w szybkim tempie wątku.
Nawet się nie załapałam,żeby odpisać ha ha
I jakie specjalne zaproszenie dostałam ha ha
Ja namawiam dziewczyny z MN do oglądania turczyzny ha ha
Kochana nadrabiaj KPA ,bo dziewczyny idą jak burza :))
Jest kolejny odcinek .
Isilik tez jest :)))
Hello ;)
Oj muszę w końcu KPA nadrobić bo już mam takie tyły, że hohohoho ...
Iliski jeśli chodzi o 27 odcinek to mam obejrzany tutaj jestem na bieżąco ;)
Powiadasz, że namawiasz dziewczyny z MN do oglądania Turków hmm cóż może się przekonają......
Wątek wykończyłyśmy z Marg to musiałam Ci azymut podać do dalszego pisania ;)))
Udanego dnia ;))) odpocznij trochę od tego pisania ;)))
Do miłego zaś :)
Siema.
Isiliki muszę nadrobić :))
Dziewczynom zapodałam nowa " Sile " i jednej spodobał się główny aktor. :))
Również życzę miłego dnia :))
Hello ;)
A może i ja zerknę na Sile hahaha:) coś zaczynam w dramat turecki wchodzić oj niedobrze ze mną....
Przynajmniej w dramacie się coś dzieje,bo w komediach zaczyna się robić wszystko na jedno kopyto :))
My jesteśmy dobre.
Raz narzekamy,ze jest zimno ,a jak jest ciepło,to że za ciepło ha ha
Dozynki sa jutro na wiosce to zostalaam przez ciotke do.pracy wybranaa....kwiatki w wazonach ustawialaam z warzywkami latalam
No tak ,to się napracowałaś i to w takim upale :))
Ja uciekam do pisania :)))
Na razie :))
witajcie :D
człowieka jeden dzień nie ma a tu już wątek wykończony :p
oj siostry dobre jesteście :pppp
jaki dziś był skwar... o matko... nie powinnam narzekać ale tak mnie spaliło.. koszmar, wyglądam jak mulatka, ojj nie dla mnie taka pogoda.
życzę miłej nocy ;DDDD
Hello ;)))
A takie jesteśmy niegrzeczne hahahah;)
Postanowiłyśmy wykończyć wątek co się będzie męczył ;)
Oj ciepło a nawet goooooorąco jest fajny ten weekend ;)))
hello ;) Margoargo ;) hahaah wchodzę patrzę a tu nowy wątek :D Bardzo dobrze, brawo ;)
wykończyłaś go jak to określiłaś "w stylu Vanessy" hahhhhha Tak, to mój styl, muszę go opatentować ahahhah :D
dziś znowu u mnie gorąco, ale cieszę się, bo za dużo było smutnej jesiennej pogody tego lata
Wczoraj jak pisałam, nadrobiłam scenki z Kaanem z 4 i 5 boluma HA.
Kaan jakie ciasteczko :D Jaki seksowny, miły, mądry itp. itd. Ach :D
Mało nie weszłam w ekran by go schrupać, gdy wczoraj go oglądałam hahaha :D
hahaha wiecie co się okazało w HA ? dziewczyny przetłumaczyły scenkę z ostatniego odcinka, w której Demir rozmawia z mamą leżącą w szpitalu i okazuje się, że................... Demir jest adoptowany :D
miłej reszty niedzieli życzę :D:D
"hahaha wiecie co się okazało w HA ? dziewczyny przetłumaczyły scenkę z ostatniego odcinka, w której Demir rozmawia z mamą leżącą w szpitalu i okazuje się, że................... Demir jest adoptowany :D"
No nieźle z tym wymyślili ha ha
Również życzę miłego wieczoru :)))
czekam na seans HA na żywo :D
na razie reklamy lecą :D
był w tv memoriał Skolimowskiej :D
Włodarczyk znowu pobiła rekord świata :D
Fajdek i Majewski dobrze wypadli i zrehabilitowali się trochę za Rio ;)
hahahahn najlepsze było, że popsuła im się elektronika i nie wyświetlali wyników :D dziadostwo, amatorszczyzna :D
ooo, jak miło ;))
niestety nie ma jak za bardzo oglądać HA ;c
więc oglądam jakiś koncert na zakończenie lata na polsacie...
jak odcinek? :DDD dobry? :DDDDD
haha też rzuciłam okiem na koncert na Polsacie, to w Kielcach jest :D a ja przecież ze świętokrzyskiego jestem :D
odcinek HA jak na razie marny.
Wyobraź sobie 47 minut leci już, teraz reklamy i w ogóle nie było Kaana............. ten jego pocałunek będzie pewnie na samym końcu odcinka ;(((
o kurde to blisko masz ;p
ale koncert na razie marny... ech te polskie gwiazdy.. katastrofa.. margaret już mi bokiem wychodzi... wszędzie jej pełno...
czekam tylko na Alvaro Soler i Mansa Zelmerlowa :DD
obaj zdolni i przystojni :DDDDDDDDDD
ooo, czyli nic nie straciłam...i znowu rozczarowanie.. jak mogło go jeszcze nie być... to co oni tam pokazali? jak zwykle lipa.
Hello ;))) Ja przyszłam właśnie....
Nie oglądam koncertu tylko lukam na nowy odcinek kocha nie kocha..... w sumie taki sobie...ten serial...
witaj siostra ;)))
a gra ktoś fajny w tym serialu, że oglądasz czy po prostu liczysz że z odcinka na odcinek się poprawi ? ;dddd
a tak sobie lukam, bo jakoś za HA się wziąć nie mogę to patrzę czy inna produkcja mi podejdzie hahahhaa;)
aaa rozumiem ;)))
tak czy siak musi się wziąć za HA nie ma bata siostra :DDD
o matkoooo, Alvaro właśnie na scenie.... prezentuje się bosko :DDDD !
hahaha wezmę się wezmę ;)))
Gina poleciałam włączyć tv, żeby zobaczyć Alvaro hahahaha;)))
był ten pierwszy cłąus w aucie, ale kaan zrobił to nieświadomie, był nieprzytomny pod wpłwyem napoju ze środkiem odurzającym ahahah :D
nieżłe jaja dziś z kaanem i gokce.
Opisałam to w poście do Giny :D
trzymam Cię za słowo :DDD
ooo, brawo Ty :DDD
i co o nim powiesz? :D
jak dla mnie mega zdolny, skromny i przystojny ;D
dobra muszę się opanować bo zaraz mi odbije ;dddd
hahaha obiecuję :)
No Alvaro mniód ;)))) ciasteczko niczego sobie ;))))
o widzę, że teraz Margaret ona zaraz wyskoczy mi z lodówki
no to ok :DD
kurde, trzeba było wbijać do tych Kielc, ech ;p
a weź mi o niej nie mów.. czy my już nie mamy innych "gwiazd"? na gali eski też kaleczyła piosenki...