Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Spoko piękny był .... tylko mnie migrena męczyła.... co za czas wredny.... niby pogoda ok, a moja łepetynka szaleje....
tak sobie myślę, że my przyjmiemy te bilety od kaana i pojedziemy z nim :D
biedak jest zdesperowany, nie wie co robi, chwyta się różnych sposobów, my się nim zajmiemy :D
on potrzebuje teraz dużo czułości, zrozumienia i miłości :D
hahaha dokładnie my mu to zapewnimy, a Gocke niech odstawi na boczny tor.... oj nie pożałuje Kaan swojej decyzji nie pożałuje hahaha w końcu zajmą się nim naczelne kosmatki tego forum ;))))
hahhhahah :D pewnie :D
wiesz w przerwach leciał zwiastun nowego serialu z emre z KM.......... grał prota w serialu ale jak wiesz urwali po 5 bolumach i zaraz dostał dużą rolę w innym serialu............ a kiedy berk dostanie główną rolę ??? on jakiegoś pecha ma czy co ???
no właśnie dlaczego Turki nie poznają się na charyzmie Berka nie rozumiem.... a serialowy Emre z KM ani pazura nie miał, ani specjalnie urodą nie grzeszył.... hahahaha
hahaha gokce zobaczyła te bilety i się waha........ myśli, myśli...... i mówi "dobra, kaan, pojadę z tobą, tylko najpierw pójdziemy do ciebie do domu i spróbujesz mnie przekonać, że mam wybrać ciebie...........
a kaan ......... ale jak przekonać?............. gokce z uśmieszkiem.............. no wiesz jak.........
.............. oooo już widzę jak zdesperowany i zakochany bez pamięci Kaan by ją przekonywał :D:D
normalnie 50 twarzy Kaana ahahaah :D
hahaha i Gocke rozanielona ... mówi.... jak dobrze, że dałam się przekonać.......Demir się nie umywa do kaana
w naszej wersji by tak było :D
tak byłoby w zwiastunie - ta scena i potem jak przychodzą do domu kaana, a kaan przypiera ją gwałtownie do ściany i patrzy na nią z pożądaniem, a gokce............. to udowadniaj że mam wybrać ciebie......... postaraj się, bo to twoja jedyna szansa :D
hahahha nasze seriale to dopiero miałyby oglądalność :D
witaj, witaj u mnie też ślicznie.... chyba się poopalam po południu ;))))
Udanego relaksu ;))))
Do zaś ;))
Hej ;)))
odpoczywałyśmy przed weekend;)))
a my z Vanessą więcej udzielałyśmy się w temacie HA ;)))
Vanessa uraczyła nas elabusiem z 16 odcinka HA;))))
Oczywiście naszemu psioczeniu na fatalnie napisaną rolę Kaana nie ma końca....
Do miłego zaś :)))
Hello ;)))
Oczywiście, że oglądam GF i Sile też hahahah niemożliwa jestem ;))))
Oj tak Kerim mniód , a Fatma nareszcie się ogarnia.... niezmienna w swojej wredności jest mukkades, natomiast mustafa już mnie wkurzał jak oglądałam po turecku, a teraz utwierdzam się przekonaniu, że to kawał skurczybyka....
hello siostry :D
dziś u mnie słonecznie i ciepło :D
żeby tylko engina pszczoły nie obsiadły bo on taki miód cały hahaa :D
Siemano ;)))
U mnie też ciepło i ładnie ;)))
Miejmy nadzieję, że go nie pożądlą....
Znikam ogarniać życie realne może będę wieczorem....
hahaha a newsów z otoczenia, to na fejsie kiralikowym odliczają dni do premiery hahhaha a my na filmwebie o wszystkim tylko nie o kiraliku... hahahha;))))
Alice13 przetłumaczyła z rosyjskiego zwiastun HA
"Kaan: W rzeczywistości zakochałem się w tobie od samego początku, ale sam zauważyłem to dopiero teraz. Już nie wytrzymuję: gdzie nie spojrzę, wszędzie cię widzę "
............. całkiem mnie rozczulił ♥
" Kaan: Gokce, o niczym nie myśl, pojedź ze mną! Daj nam szansę, co powiesz? Gokce, powiedz cokolwiek, proszę."
............. całkiem jest zdesperowany :D:D
Reyting ostatniego 16 odcinka HA - 22 miejsce i 1,38 ;)
trzymaj się dzielnie w tym ogarnianiu życia realnego :D
hmmmm czytając tłumaczenie zwiastuna.... hahahaha Demir przejrzał na oczy hahaha był u okulisty czy dostał czymś ciężkim w łeb ;)))) hahaha sorry.
A Kaan biedak desperowany.... ło matko bosko jaki oni cienki scenariusz napisali ..... masakra....
Ja "Sili " nie oglądam.
Fajna jest?
Dzieje się coś ?
Nie wiem kiedy to wszystko nadrobię.
Na razie jestem na bieżąco w KPA i GF .
Wiadomo z czyjego powodu :))
Ja jestem na bieżąco w GF .... KPA leży kwiczy.... iliski też już do tyłu....
a Sila.... hmmm mnie zaciekawiła.... jest inna dramatycznie od Tylko z Tobą albo To moje życie.... na razie jestem na plus....
Ja się przerzuciłam na dramaty bo i GF i Sile oglądam .... zerkam też na Klasę wyższą...., iliski, kocha nie kocha... odpuściłam Miłość nie rozumie słów.... bo za dużo KM jest w tym serialu zwłaszcza scenografii hahahha bo i dom prota to chata Oyku i Ayaza po ślubie, i dom projektantki Tuval... to dom Ayaza jak mieszkał z psiakiem... hahaha i branża tekstylna .... no zwariować można....
Ja ALA w ogóle nie zaczęłam :)))
No tak w dramatach przynajmniej się coś dzieje :)))
Będę miała chwile spokoju to nadrobię " Silę "
GF dzisiejszy też muszę luknąć :))
ahah ja już GF mam zaliczony i Sile też.... oj jak mi się ten Boran zaczyna podobać.... tylko już niedługo sobie nagrabi...
mnie się serial Sila podoba... jest 7 odcinków po ok. 45 min. więc szybko nadrobisz....
Ayaz ach Ayaz jaki on słodki zawsze był i kochany, a Demir to jakiś cienias sztuczny, a przecież ten sam aktor gra :D:D:D
Witajcie siostry.
Życie mnie dopadło i nie chce puścić :))
Życzę miłego słonecznego dnia :))))
Hello ;)))
Oj niedobrze Siostro.... przeszło ze mnie na Ciebie... życie realne bywa bardzo uparte ;)
Do miłego zaś :))))
o jakie ładne gify z Enginem :D:D
jakie włoski rozwiane i w białej koszuli :D http://i41.tinypic.com/1zp76df.gif
http://i68.tinypic.com/29lirkl.gif
hahaha no ładne w końcu Engin seksowny jak diabli ;)))
Mój nr 1 ;))) i jeszcze na pudle znaleźli się..... Burak Ozcivit i Berk Hakman.... hahahha tak wygląda ostatnio moja trójca najseksowniejszych ciasteczek tureckich ;)
no myślę, że są dumni ..... hahaha randka z trzema hmmmm i jak tu się skupić na każdym.....oj raczej z każdym randka oddzielnie hahaha;)))
hahaha dokładnie wieczory jak wieczory.... noce też .... przecież to randki ze śniadaniem hahahha;)))