Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Pozwolę wrzucić sobie zwiastun 2 części Greya;
https://www.facebook.com/tylkohity/videos/1181402208564880/
Jego ciemna strona :D
słoneczko dziękuję Ci za wrzucenie zwiastuna 2 części Greya :D
właśnie niedawno sprawdzałam na yt czy jest zwiastun ale nie było :D
Dakota ładnie wygląda w tych mocno umalowanych czerwonych ustach :D
Dornan ma niezłe ciało, wyrzeźbione :D
Fajne te maski mają :D
jak zobaczyłam tą scenę pod prysznicem, to mi się przypomniały moje i Margoargo niegrzeczne wizje o prysznicu :D co nie, Margoargo ???? :D
zwiastun niczego sobie, ale poprzednio zwiastun też był ciekawy, a sam film w końcu okazał się lipą hahaha :D
"zwiastun niczego sobie, ale poprzednio zwiastun też był ciekawy, a sam film w końcu okazał się lipą hahaha :D"
Dokładnie. Już nie jeden raz zwiastun okazał się lepszy niż film.
hahaha to znaczy w hameryce też nas czytają ????? skoro czerpią z naszej kosmatologii stosowanej hahaha oki jaja sobie robię....
pierwszego greya czytałam nie oglądałam....
drugiego nie czytałam a filmu chyba nie obejrzę.... co prawda zwiastun ok ..... ale jakoś palpitacji nie dostałam hahahhaa;)))
"kosmatologia stosowana" - hahhaahahaha leżę :D świetnie określenie :D
tak, zwiastun ok, ale palpitacji też nie dostałam :D
co innego gdyby tam byli kaan i gokce.................. oooooo to bym się podekscytowała :D:D
hahaha do usług ;))) w kwestii słowotwórstwa ;)))
hahaha ja też bym się bardziej ekscytowała gdyby tam był Kaan ( Berk) niekoniecznie Gocke hahahaha;)))))
A dornan dla mnie jest strasznie mdły..... on się nadaje na kaznodzieję, a nie na faceta lubiącego sado maso..... takie moje widzimiśki ;)))
hahah a no pewnie, gokce koniec końców nie musiałoby być, inna aktorka tez ok, ważne żeby berk był, to matko jedyna, bym wiele razy ten trailer oglądała hahahha :D
A propos kaznodziei - kiedyś na fw ktoś napisał, że ten ogolony Dornan jako Grey wygląda jak ksiądz pedofil , leżałam ze śmiechu :D:D
a ktoś inny napisał, ze wygląda jak miś koala :D tez leżałam :D
A jak długo wybierali aktora na greya hahaaha :D
miesiącami :D ten nie, tamten nie, w i końcu jakiegoś bezpłciowca wybrali :D
Znaczy się nie ma aktorów z ikrą w hameryce...
a teraz zmruż oczy.... i Grey jest Berk albo Burak albo Engin.... widzisz to????
właśnie.... widzisz te oczy.... twarze w grymasie... ekstazy.... bo ja widzę.... ahhahaha no i ciała też mają świetne mięśnie hahhaha;)))
a bo powtarzają ten serial na Stopklatka TV ;)
Wczoraj oglądałam pierwszy, dziś drugi :D
fajnie mi sobie przypomnieć, bo pewne rzeczy pozapominałam :D
fajna fabuła, super dialogi, i piękna muzyka :D
w dzieciństwie to oglądałam z rodzicami :D
jak wczoraj na to trafiłam w tv, to czułam się jakby mnie przenieśli wehikułem czasu do przeszłości hahaha :D
naprawdę tak dziwnie się czułam :D
no patrz... nawet nie wiedziałam , że powtarzają....
ja z kolei oglądam czasem jak trafię... kryminalnych....
o nas mogliby taki nagrać serial no nie ??
jak matki, żony,,,,,,,, albo Przyjaciółki na Polsacie :D
kryminalnych widziałam tylko fragmenty :D
ciekawa jestem, dokąd kaan wykupił bilety, gdzie konkretnie :D:D
Alice13 żartuje że do Włoch bo to popularny kierunek podróży ostatnio w tureckich serialach :D
no na pewno do Włoch... a konkretnie do rzymu.... Turcy nie znają innego kierunku hahahah;))))
bo wszystkie drogi prowadzą do rzymu D::D:
W Rzymie Kaan i Gokce spotkaliby DefOm haha :D
Oraz pewnego pana - Kaan patrzy na niego "o kurna, ten ciołek Demir znowu tutaj, przyjechał za nami czy co"
Gokce - Ale to nie Demir, tylko Ayaz z Sezonu na miłość :D przyjechał za Oyku :D
ahhaha i Gocke mówi .... przecież on tu za Oyku przyjechał i cieszy się jak dziecko z nowych kredek, bo będzie noc poślubna.... po kilku miesiącach ahhahaha;)))
a Kaan do Gocke... i widzisz dobrze wybrałaś, bo nie czekałaś wieczność na noc poślubną....
"cieszy się jak dziecko z nowych kredek, bo będzie noc poślubna.... po kilku miesiącach"
............ padłam z tego hahhahahaha :D
i okaże się że adoptowany Demir to brat bliźniak Ayaza Dincera :D
tylko że demir jakiś niedorobiony wyszedł :D
o matko............... znokautowałaś mnie tym tekstem :D
10/10 BRAWO !!!
no no ale naprawdę masz dziś wenę :D
a może Kaan chciał być oryginalny i kupił bilety do Polski ;))))
I dlatego Gokce odmówi (bo pewnie odmówi), ona wolała inny kraj hahah
hahaha Gocke... stwierdzi.... do Polski ??? po co my tam pojedziemy...a Kaan, bo tam sią fajne dziewczyny zwłaszcza te z filmwebu.... hahaha Gocke wkurzona to po co ja ci jestem potrzebna... a Kaan w zasadzie faktycznie nie jesteś mi potrzebna... dziewczyny się mną zajmą...
ostatnio Serkan Cayoglu zrobił prawo jazdy na motor :D
teraz Serkan jest na urlopie w portugalii :D
on ogólnie lubi podróżować, o czym mówił.
Ciekawa jestem, czemu nie przyjeżdża do Polski...... ale co ja mówię, on pewnie jeździ po prestiżowych krajach, a nie po jakichś dziurach :D:D:DD:
hahaha jak zrobił prawko na motor niech przyjedzie na ścigaczu do Polski na patelnie zobaczymy co potrafi hahahha;)))
phi portugalia to prestiżowy kraj..... polemizowałabym..... hahaha nawet angielskiego w stopniu podstawowym w hotelach nie znają....
a co to ta patelnia ? :D
no tak, ale jednak polska nie ma takiego uznania na świecie jak inne kraje i już :D niektórzy nawet nie wiedzą gdzie leżymy :D:D:D
patelniami potocznie nazywa się zakręty na zakopiance w okolicy miejscowości Naprawa.... wyzywanie dla jeżdżących na ścigaczach... i niestety miejsce wielu śmiertelnych wypadków motocyklowych...
oj tak Polska kojarzona i mylona z Rosją... a trzeba powiedzieć, że turkom akurat nie za dobrze się kojarzymy hahaha za bitwę pod Wiedniem....
taka gokce to mogłaby nie wiedzieć gdzie ta polska, bo w 1 bolumie nie wiedziałą gdzie jest syberia, musiała szybko w necie sprawdzić że w rosji hahhaha :D
wiesz protki idiotki to standard turecki... hahahaha jakoś mnie to nie dziwi....
coś na wesoło z Serkanem :D
w stroju motocyklowym :D
https://pbs.twimg.com/media/CrGh_G8W8AE2-Yq.jpg
Serkan rapuje :D
https://pbs.twimg.com/media/CqYwauNWgAAcwUN.jpg
najlepszy napis za nimi :D
https://pbs.twimg.com/media/CsQVvfsWgAEsQQ8.jpg
najlepsze na koniec - fryzura serkana :D nie wiem dlaczego ale ten kosmyk przypomina mi mini wieżę Eiffla ahahaha :D
https://pp.vk.me/c636020/v636020401/23cbd/rzrgo5iwkzo.jpg
ahhahaa dobre te zdjęcia... leżę nie wstaję ze śmiechu.... a Serkan ochraniacze na łydki a na węża to gdzie ma:)))