Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
zjazd sióstr i koncert za jednym zamachem :DDD
to by było coś
zamula niemiłosiernie :p
i jak tam, mów bo ciekawa jestem :DDD
no extra, facet marzenie :D
a teraz margaret skrzeczy.. chować swoje uszy kto może....
ahahhahha uśmiałam się do kompa jak głupia z powodu komicznych scen Kaana i Gokce ahahahahahaah :D
To było świetne :D
gokce przyszła do kawiarni kaana i prosiła go żeby jej towarzyszył w jej szalonym pomyśle śledzenia Nil.
On odmówił, ale walnięta gokce nie ustąpiła.
Uparcie została w kawiarni i próbowała różnych sposbów ahahaha
np. wzięła mikrofon i śpiewała ahahah
albo w kiblu było dobre - pokzaują wc w kawiarni Kaana, Kaan wszedł umyć ręce, metr dalej od umywalki jakaś osoba w dresie stoi, nie pokazuja twarzy, myślałam że to jakiś facet sika ahahahaaha :D Odwraca się ,zdejmuje kaptur a to gokce była aahahahha padłam
potem było tez dobre
poszli razem do szpitala w kitlach, Gokce dała Kaanowi napój z puszki (dał jej tez wożny z wąsami, ale chyba tam coś dosypoał usypiającego)
Kaan się napiła, potem idzie korytarzem i się zatacza :D
Gokce zabrałą go do jakiejś salki szpitalnej i ułożyła na łóżku
kontynuacja będzie w następnym poście :D
co ten Kaan ma z tą kobietą..
też się uśmiałam czytając co piszesz :D
niezłe jajca :D
Gokce zabrałą go do jakiejś salki szpitalnej i ułożyła na łóżku.
Kaan śpi w najlepsze :D
Gokce wyszła bo usłyszała jakies krzyki, weszła do pobliskiej sali, a tam jakaś kobieta rodzi, a mąż jest z nią :D
ahahahha już myślałam że gokce zostanie wzięta na lekarkę bo w kitlu i będzie musiała odbierać poród hahahhaha
ale nie, wyszła stamtąd.
Weszła z powrtoem do sali z Kaanem, a tam go nie hahaha
Szuka go po szpitalu, potem wróciła do sali, patrzy a Tam z powrtoem jest Kaan i śpi sobie hahahaha
Ciekawe, gdzie on był w międzyczasie hahahah
potem Gokce wsadziła śpiącego Kaana na wózek inwalidzki, ząłożyła maskę jemu i sobie i wyszła przed szpital
Tam podjrechała karetka, a akurat ze szpitala wyszedł Demir i Nil.
Gokce przeraziła się ich widokiem, pozwoliła żeby Kaana zabrali na noszach do karetki ahahahhaha a sama wsiadła :D
jada karetką, zatrzymali się przed pasami, a obok nich auto z dmeirem i gokce hahaha
potem pokazane jak gokce wiezie kaana siedzącego na wózku i posadziła go do auta. on nieprzytomny zaczał wołać "gokce gokce" i cmoknął ją jak w zwiastunie.
Potem w trakcie jazdy się obudził, doszedł do siebie, pojechali razem do domu Nil.
Był już wieczór. Włamali się do domu Nil, przezorna Gokce wzięła rękawiczki żeby nie zostawiać odciski palców hahahhaha
Takie wielkie czerowne kuchenne :D
Kaanowi też dała :D
Weszli do sypialni Nil i czegoś szukali :D
nagle przyszli demir i nil.
KaanCe schowali się do szafy ahahhaha
Potem poszli do łazienki, wleźli do wanny ahahaha
Potem jakoś uciekli z domu :D
zaczęło lać i kaan jak w ziwstunie odszedł i zostaiwł gokce samą
wow.
dzięki za streszczenie ;)
jesteś wielka ;dd
to teraz się działo ;)
niezłe przygody miał Kaan ;)
czyli ten cmok w policzek to taki nieświadomy był...
koniecznie będę musiała obejrzeć te fragmenty! ;dddd
no coś Ty?
nie gadaj :D
to faktycznie mieli ubaw jak to kręcili.
Ty to każdy szczegół wyłapiesz ;dd
Gokce przyszła do Kaana i znowu przerwa :D
to teraz po przerwie powinien być pocałiunek KaanCe i koniec
kurcze oby pokazali coś więcej po pocałunku.. może chociaż w zwiastunie.. bo jestem strasznie ciekawa jej reakcji ;ddd
właśnie wybrano trójkę, która będzie walczyć o tytuł przeboju lata.
sylwia grzeszczak, margaret i ira... nie skomentuje tego... byle ira wygrała...
już po odcinku..........
skończyło się że kaan pocałował ją w usta, ale ten pocałunek to był taki cmok baaardzo króciutki, trwał jakieś pół sekundy ;((
Jakiś nieśmiały ten Kaaan hahahhaa
czuje się rozczarowana ;((((
Kaan pewnie by chciał ją dłużej pocałować ale mu scenarzyści nie dają :D
ja też :(((((
myślałam, że ją porządnie wycałuje... aż z wrażenia padnie...
ja bym tych scenarzystów udusiła.. już kiedyś to mówiłam...
;(
masakra ;((
ale chociaż duży plus że dziś KaanCe mieli dużo wspólnych i na dodatek śmiesznych scen :D chciałam tego od dawna :D
dobrze ż gokce miała wreszcie jakies wspólne scenki z Kaanem, dlaczego ciągle wszystkie akcje ma grać z demirem i dmeirem tylko ???
a zwiastun jest?
no chociaż tyle... chyba dawno nie mieli tak dużo scen co nie?
bo Demir jest taki super, że najlepsze akcje to tylko z nim.... tak myślą scenarzyści...
ale my chcemy jeszcze więcej KaanCe czyż nie ? ;dddd
tu zwiastun - bez sząłu ech ;(((((
https://www.kanald.com.tr/hayatimin-aski/fragmanlar/hayatimin-aski-15-bolum-frag mani#/55d72f5786857615dcd53f18
no bez szału ,
ale powiem Ci ten Berk to seksowny jak diabli oj grzeszyło by się z nim grzeszyło ;))))) hahahaha głupawka
dziewczyny na teleforum też się na demira wkurzyły dziś bardzo :D
nawet marta napisała że on nie jest wart gokce
eee
co to ma być? żal patrzeć..
słabe to... i znowu oglądanie jak ktoś śpi... to jest takie oklepane.
a tak poza tym do Demir mnie wku*wia na maksa, nic na to nie poradzę, nie jestem w stanie polubić tej postaci ;qqq
hahahha mnie też demir wkurza, ma beznadizjeny charaker :D
ale dziewczyny na teleforum też się na niego wkurzyły dziś bardzo :D
No nie koniec świata bliski wkurzają się na Demira dopiero teraz ......przecież to taki mdły prot, że ręce opadają .....
ciesze się, że się ze mną zgadzasz... niech go Kaan w końcu wygryzie, to już 15 odcinek będzie... kiedy jak nie teraz? ile ta Gokce jeszcze czasu potrzebuje? ręce opadają... liczyłam na randkę a nie tu znowu będzie zamulanie z paniczem Demirem...
no i prawidłowo ;)))
konfrontacja panów na schodach w zwiastunie - Kaan powinien powiedzieć Demirowi, że Demir nie ma z nim żadnych szans (bo nie ma !!!!!)
oo to to to :D
i jeszcze go zepchnąć ze schodów... albo lepiej nie, bo panicz sobie pobrudzi swoje idealnie skrojone rureczki.
ahhaha Gina patrzenie na śpiąca protkę to kolejny schemat turecki, który zamierzam opisać w mojej pracy doktorskiej gdzieś mam temat, ale już zapominałam co tam wymyśliłam;)))
haha
oooo
poproszę o szeroką analizę tego serialowego zjawiska, bo mnie już do ku*wicy doprowadza :P
hahaha dokładnie to już się gubię w tych tytułach ;))) moich elabusiów i prac doktorskich hahahhaha;)))
ale im więcej turecczyzny oglądam tym bardziej mnie te ich schematy wkur.......wiają ;))
hahahaha padłam Demir bez jaj ;)))) dobre ;)))
to jeszcze powinien cienko piszczeć skoro jest eunuchem hahaha no nie głupawka po całości ;)))
no co musiałam luknąć do netu, żeby sobie octavia przypomnieć hahahahahhaa;)))
hahahaaha no taki bezjajeczy ten demir :D
i jako zakochany facet, i jako charyzmatyczny szef, gdzie on jaki charyzmatyczny ahahahaha
kto by pomyślał, przecież demir ma takiego dorodnego węża co nieraz było widać hahaahhaha a taki cienki jakiś.......
hahahaha a może wcale nie ma dorodnego węża tylko atrapa hahahaha;)))
już Ci zapodawałam charyzmę Omusia musi się uczyć od najlepszych hahahhaa;)))
hahaha dokładnie :)))) a ja tak jestem na bieżąco w przebojach radiowych, że piosenkę Sylwii dopiero dziś pierwszy raz słyszałam hahahha co za okaz ze mnie ;)
haha niezła jesteś ;D
ale dobrze dla Ciebie :D
na esce to leci pierdyliard razy dziennie także wiesz ;PPPP
hahaah ostatnio nie słucham radia w ogóle nawet jak jadę samochodem coś polubiłam ciszę ;))))