Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Dzięki za streszczenie odcinka hahaha ;)))
Piszesz, że Berk się "gotował" w scenach ze spaniem hahaha;))))
hahaha pewnie kiedyś obejrzę te cyrki ;)))
no tak aktorzy i kabareciarze określają moment kiedy " wypadają z roli " czyli gotują się czasem w kabaretach to jest widoczne hahahha ;)))
już myślałam że gokce będzie musiała odbierać poród , ale nie :D:D
hahaahaa pewnie krzyczałaby głośniej niż rodząca hahaha :D
zastanawiam się gdzie poszedł nieprzytomny kaan że go na tym łóżku nie było, a potem był ahahahahaha
hahaha Kaan zrobił pojawiam się i znikam jak murzyn na pasach ;)))
oj jakby Gocke odbierała poród to była by masakra ;)))
murzyn na pasach leżę :D:D
hahah ta rodząca by powiedziałąa "dajcie jakąś inną lekarkę, bo ta baba krzyczy tak głośno i tak histeryzuje, że ja nie słyszę własnych krzyków" hahhhaha :D
hahaha nie słyszałaś tego żartu o murzynie oj stare to jest fakt ;)))
no tak rodząca do Gocke ty się nie drzyj od darcia jestem ja ;)))
żart o murzynie :
Idzie murzyn przez przejście dla pieszych i mówi : pojawiam się i znikam ;))) i koniec żartu ;)
hahhaa aha :D
ciekawe czemu w zwiastunie demir śpi w biurze na kanapie :D
może napił się bimbru od bartu (bo Bartu -brat Gokce dziś produkował bimber hahahaha)
a może rozmyślał tak długo o gokce że aż usnął w biurze hahahaaa
o kurde, nie robi to na mnie żadnego wrażenia :D
ahahahaha dokładnie :D
postać demira stacza się z odcinka na odcinek, jeszcze na początku nie było tak źle, ale od dłuższego czasu masakra............
unbelievable :D (musiałam w necie sprawdzić jak się pisze to słowo, bo mi litery popieprzyły aahhaa głupawka)
Marguś .Nowy serial tłumaczony z Beren Saat oraz matką Elif z KPA :))
https://youtu.be/qfRc1TcUJq8
Hello ;))) Ty kusicielko tylko mi linki podsyłasz hahahha;))))
Dzięki może zobaczę..... przerażam się sobą bo ostatnio oglądam tylko tureckie produkcje ani jednej polskiej czy amerykańskiej ło matko źle ze mną.....
Tłumaczone seriale rosną jak grzyby po deszczu.
To niesamowite ,że obcy sobie ludzie potrafią się zmobilizować dla wspólnej sprawy.
Możemy śmiało dawać lekcje tłumaczom z telewizji :)))
hahaha właśnie a Ci co kupują seriale do telewizji powinni najpierw przeczesać fejs i dowiedzieć się co jest dobre hahhahaha a nie kupować kolejnego latino na jedno kopyto chyba teraz gdzieś poleci jakaś Maria czy coś w te klocki..... sorry ja latino nie oglądam od paru lata musisz mi wybaczyć ;)
Spoko loko .
Dokładnie , powinni przeczytać Nasze wszystkie komentarze i puścić np. 2 sezon KM lub Kontraktu.
A tu co?
Szkoda gadać.
pozwolił mi na chwilę przełączyć :D
oooo mans po polsku powiedział :D
teraz spiewa brother oh brother ale jakiś dziwny aranż......
no przystojneije z wiekiem :D
no nieźle się nauczył po polsku ;)
teraz leci fire in the rain i jeszcze gra na gitarze :DDD
no dokładnie... teraz to dopiero przystojny ;ddd
hahaha no nie wiem czy przeżyję chyba nie będę spać po nocach hahahhaa dobra jaja sobie robię ;)
przetłumaczona rozmowa Kaana i Demira na schodach ze zwiastuna
D: Widzę, że pytasz się co zrobić, Kaan, znaj swoje miejsce.
K: Jakim prawem tak mówisz?
D: Trzymaj się z dala od Gokce.
K: Nie będę.
Co ten Demir sobie myśli, że kim jest ?????? Niech sam zna swoje miejsce, czyli bujanie się z Nil po Nilu z dala od Gokce i Kaana.
Fajnie że Kaan mu się stawia :D
Rating wczorajszego odcinka 14 HA
Reyting 1.81 i 8 miejsce
w social mediach też nie najlepiej bo 4 miejsce
To najgorszy wynik HA jak dotychczas.....................
Kaan musi ciągle chodzić w popielatej koszulce i jak widać ze zwiastuna to w przyszłym odcinku też będzie w niej chodzić ahahhhahahha :D
Chyba że Kaan ma kilka identycznych popielatych koszulek ahahaha :D
ojj siostra... nie ma co się załamywać..
każdemu się wtopy zdarzają.. to nie koniec świata ;dd
Ja dzis pobilam rekord... normalnie nie bylam w stanie sie wyslawiac...choc z jednym na wejscie zaliczylam caalusy w policzek...gasz ale ja jestem tylko szarym czlowiekiem,bez stanowiska... ja z ludzmi zazwyczaj nie mam problemu rozmawiac,a tu taka wtopa
Wiesz siedziisz sibie spokojnie i nagle a to wojt z jakkies miescowosci... ani sie nie przedstwil ani nic...o czym z takim rozmawiac ?
I tak mnie nie bedziie pamietal to wiesz, z reszta przylazlby wczesniej to by sie lepiej rozmowa kleila...a tak wyszlo jak wyszlo,jakk wszyszlo a tak ja wygladalam jak "miss" morej podoszulki bo mi lodu nasypali pod nia