Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
moje drogie ja już zmykam spać ;D
ciesze się, że dziś w większym gronie udało się "spotkać" ;)))
Dobranoc Wam ;)))))
wspaniałych snów ;))))))))
dobranoc Gina ;)))
Nas też cieszy ten dzisiejszy zlot Sióstr filmwebowych ;)))) udało się ;)))
"dzisiejszy zlot Sióstr filmwebowych"
hahah jak zlot czarownic :D
jak Kaan był tak odurzony i spał na tym łózku szpitalnym, to gokce mogła wykorzystać okazję i sprawdzić jak się prezentuje wąż Kaana hahhaa :D
hahaha no mogła patrz jaka głupia nie wykorzystała okazji, my to byśmy od razu sprawdziły zawartość ;))))
a my do niego .....oj kochany jaki sen ;))) to była jawa ;)))) a Kann to była jawa aj dziewczyny cudownie się zajęłyście moim wężem
ten wąż Kaana tak odłogiem leży :D
ostatni raz miał laskę w 2 odcinku HA, Gokce przyszła do niego rano, a tu z pokoju wychodzi jakaś panna w samej męskiej koszuli.
To chyba w nocy coś było :D
no ale teraz już 15 idzie bolum :D
Taa ja dzis takiej sytuacji nie wykorzystalam,facet na stanowisku i na dodaatek kawaler
hahaha dokładnie :D
tylko musimy znaleźć jakąś dużą konserwę żeby się obie zmieścić, bo w takiej malusiej ze sklepu się nie zmieścimy :D
http://www.e-commerce.pl/zdjecia/Konserwy-miesne/Konserwa-Turystyczna-43739-big. jpg
No aale my napedzamy te machine bo kto tu wiecej pisze na calym filmwebie xd,to jakk nas braknie bedzie posucha
Pojdziemmy do sklepu ze Szwecji i tam kupimy jakas do zlozenia ;) dopasujemy do siiebie
No co ? Przeciez tam maaja wszystko,to znajda konserwe...a jak.nie konserwe to jakies pudlo
No wiesz ja unikalam product plejsment xd ale tak skonczymy... a koty nam dadza w promocji
Bedziemy sobie pw pisac co by nasza rozpacz innych nie dolowala ;) a pozniej znajdzemy sklep,kota i bedziemy czytac romansidla,bo nic innego nam nie zostanie
widze ze rozpacz cię dziś ogarnęła :D
a jeszcze niedawno pocieszałaś mjnie że singielstwo to nie koniec świata i pytałaś "a co, chcesz płakać z tego powodu?"
:D
spoko loko ;))
kota już miałam, konkretnie kotkę, ale czyjś samochód ją załatwił na amen, może czas żeby i mnie samochód potrącił albo przejechał ahahahaa :D
No wiesz bez takiej dramy ;) bedziemy we dwie w tym tkwic, to bedziemy sie pocieszac pamietaj unikaj aut,bo zmusisz mnie do tego,ze tez bede musiala jakis znallezc
Ja az w takie cuda nie wierze ;) moze w przyszlym roku na kolejnych dozynkach ;) o ile na nich bede xd
E tam lepiej nie... dobrze ze na wycieczkke do egiptu sie nie szykuje,bo trzebaa by bylo sie na niej nie pojawiac