Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Powiem Ci, że nie patrzę nawet na fejsa... jakoś mnie nie ciągnie czytać te wypowiedzi.... będzie co wymyśliła Meric czy fajne czas pokaże.... jak dla mnie nie powinno być II serii można było całość zamknąć w 52 odcinkach....
Ja wlazlam to bylo w miare ok,ale wiesz nie wiadomo co teraz tam jest.
Nowy sezon,historia bedzie od nowa
dokładnie od nowa Polska Ludowa..... znowu będą się schodzić i rozchodzić.... i tyle...
no wiadome :D taka młoda loszka :DDDD
ahaha
to się nadaje do telki jak nic ;DDDDD
oj co tam różnica wieku, w miłości to nie ma znaczenia :DDDD
a jak wyglądał? :DDD
dobrze Cie rozumiem, mi to dopiero się pieprzy w głowie od tych seriali... aż czasami mam ochotę przywalić moim łbem w mur.. :P
taki siwy, szczupły :D na twarzy nie jakiś przystojniak, ale niebrzydki nawet :D ....... może powinnam była próbować buhahahha :D
Gina szkoda głowy i muru też hahha :D:D:D
ahahaha ;D
bierz się za niego ;D
włosy zawsze można zafarbować :D
haha, skoro tak mówisz ;p
ale ostatnio źle z moją głową..
kupiłam domestos i schowałam do lodówki.. zostawiłam sobie telefon na klatce schodowej...
i na koniec najgorsze: spodobała mi się piosenka Justina Biebera...
OJ nie Gina niech facet będzie siwy żadnego farbowania..... jak to żenująco wygląda porażka...
oj Gina co z Tobą ;)))) Kobieto odpocznij troszkę ;)
haha wiem ;D
śmieje się ;ppp
jeszcze jak sobie farbują na taki kruczoczarny to aż żal patrzeć :ppp
ooo,masz rację siostra ;))) pomyślę sobie nad jakiś wypadem nad jezioro ;qqq
dokładnie facet zwłaszcza starszy z farbowanymi włosami żenada po całości ;))))
złap oddech, złap ;)))) każdy tego potrzebuje ;)
biedaki starają się jak mogą, żeby się odmłodzić ;)
a Ty gdzie wypoczywałaś siostro? ;ddd
tak odmładzają się na siłę i wychodzi żenada....
ja byłam w Sudetach ;)))) tym razem....
Bieszczady piękne zwłaszcza jesienią.....
też się kiedyś wybiorę, bo w sumie mam niedaleko.... jakieś 4 godziny jazdy....
ja to w ogóle ostatnio całkiem rozmyślam o berku.......... masakra....... berk i berk hahah :D........ to przez ten super filmik............
ostatnio myślę, jakie super scenki mogli scenarzyści wymyślić dla KaanCe ;)
albo jak słysze ładną pisoenkę, to se myślę,że pasowałby mi do sceiżki dziekowej naszego serialu o miłość z berkiem w roli głownej :D
hahaha mówisz Berk ciągle na tapecie ;)))) hahhaha
oj seksowny jest.... nasz serial byłby cudowny świetna muzyka, extra wątki ;)))) super seksowny aktor.... no żyć nie umierać ;)))
pewnie że by tak było :D
oj kobieto całkiem się zabujałam w tym berku............. mogę o nim dzień i noc pisać hahaahhaha :D
jestem wściekła że tak go potraktowali w HA................
a takie mam wizje różne :D
KaanCe mogli mieć wiele uroczych scenek z podtekstem seksualnym :D
ostatnio Demir pomógł Gokce rozpiąć sukienkę i oboje byli speszeni.
Oj jaka szkoda, że to nie z Kaanem miała taką scenę.........
np. Gokce szykuje się na randkę z Demirem i prosi Kaana, żeby jej pomógł rozpiąć sukienkę, bo chce założyć inną :D
A on jej pomaga rozpiąć powoli i zmysłowo :D i zaczyna ja miziać paluszkiem po plecach :D'
gokce robi się przyjemnie, kapnęła się że jego dotyk sprawia jej przyjemność :D a myślała że traktuje go tylko jako przyjaciela :D
speszona podziękowała kaanowi za pomoc
założyła inną kieckę i mówi niepewnie że już idzie na to spotkanie z demirem.
A Kaan świdruje ją swoimi oczami i z uśmieszkiem mówi "no to idź". A ona stoi przed nim taka niepewna iść czy zostać :D
Albo jak GokDem tańczyli wieczorem na dworze taniec, (pamiętasz kopia KM), to mogli zrobić że Gokce to z Kaanem tańczyła :D
powiedziała, że słabo tańczy i nie chce się skompromitować przed Demirem. Więc Kaan zaproponował żeby poćwiczyła z nim :D
I po zmysłowym tańcu Gokce z rozmarzeniem spogląda w oczy Kaana i dziękuje. A Kaan mówi "polecam się na przyszłość............ tylko nie wiem o co jeszcze mnie poprosisz, żebym z tobą przećwiczył dla demira"......... a Gokce speszona uśmiechneła się :D:D
hahhaha kocham Twoje wizje.... a miziałby Kann Gocke przy zapinaniu sukienki hahaha jak kiedyś Omuś Defne....zresztą turki pożyczyły to z amerykańskiego romansidła.... Dziewczyna jaj diament bo tam pierwsze była taka scena.... oj bardzo seksowna....
no pamiętam pamiętam :D
ale omer jej zapinał sukienkę, a tu demir ROZpinał hahaha :D
I jeszcze miał problem z zamkiem haha :D
I Kaan w mojej wizji też by rozpinał :D:D
oj tak Kaan rozpinałby sukienkę i jeszcze oprócz miziania palcami jeszcze oddechem by Gocke doprowadzał do szału....
a Gocke myśli...... jaka ja głupia jestem po co się przebieram.... jak mogę być taka rozebrana.... hahahha
hahahahhha :D
ja też nieraz jak się zamyślę, to jakieś głupoty robię :D
mnie tusz do drukarki stał sobie długi czas na stoliku na oczach, a i tak w lutym kupiłam nowy, bo myślałąm że nie ma :D aż się z siebie śmiałam :D
spokojnie, mnie podoba się kilka piosenek biebera od dawna i co mam powiedzieć :D
to tak jak z tymi Twoimi mydłami ;ddd
co to za piosenki?
przecież on jest żenujący.. o matko ;DDD
oooo właśnie tak z mydłami :D
ale mydeł nigdy za wiele,
"bo trzeba ciągle się myć, żeby czystym być"
Wierszyk taki ułożyłam ahahahah :D
lubie się jak wszyscy ponabijać z biebera hahaha ale czy ja wiem czy taki żenujący ......... śpiewa sobie piosenki pop i tyle :D bardziej żenujące są jego fanki ahahaha :D
Vanessa poetka... no z tej strony to Cię jeszcze nie znałam :P
fanki to już w ogóle dramat.
ale coś tam czytałam o akcjach z nim.. zatargi z policją.. ćpanie... sikanie do wiader... ale czego się spodziewać po gwiazdach... ;p
sikanie do wiader ahahaah ":D
kiedyś leciał film dokumentalny o karierze dziastina bibera :D
i było pokazane, jak w trakcie koncertu jedna fanka wdarła się siłą na scenę, aż ochroniarz ledwo ją przytrzymywał :D
hahhaa taką siłę ta dziewczyna miała w szale fanatyzmu :D
z tymi wiadrami to serio.. nawet zdjęcia były :P
co się dziwisz, jak byś zobaczyła Berka to Twoja reakcja byłaby podobna ahahaha ;d
ja to w ogóle ostatnio całkiem rozmyślam o kaanie.......... masakra....... kaan i kaan hahah :D........ to przez ten super filmik............
ostatnio myślę, jakie super scenki mogli scenarzyści wymyślić dla KaanCe ;)
albo jak słysze ładną pisoenkę, to se myślę,że pasowałby mi do sceiżki dziekowej naszego serialu o miłość z berkiem w roli głownej :D
ojjj ale jesteś zafiksowana na jego punkcie :D
zresztą nie Ty jedna ;DDDD
ahahaha ;d z piosenkami to mam podobnie ;DDD
i lubię sobie wymyślać scenki do nich ;d haha
a w ogóle to jaki masz tytuł do naszego serialu z Berkiem ? ;ddd
a daj spokój.............. masakra jak ja się zakochałam w tym kaanie hahahhaha :D mogę o nim dzień i noc :D
a takie mam wizje różne :D
KaanCe mogli mieć wiele uroczych scenek z podtekstem seksualnym :D
ostatnio Demir pomógł Gokce rozpiąć sukienkę i oboje byli speszeni.
Oj jaka szkoda, że to nie z Kaanem miała taką scenę.........
np. Gokce szykuje się na randkę z Demirem i prosi Kaana, żeby jej pomógł rozpiąć sukienkę, bo chce założyć inną :D
A on jej pomaga rozpiąć powoli i zmysłowo :D i zaczyna ja miziać paluszkiem po plecach :D'
gokce robi się przyjemnie, kapnęła się że jego dotyk sprawia jej przyjemność :D a myślała że traktuje go tylko jako przyjaciela :D
speszona podziękowała kaanowi za pomoc
założyła inną kieckę i mówi niepewnie że już idzie na to spotkanie z demirem.
A Kaan świdruje ją swoimi oczami i z uśmieszkiem mówi "no to idź". A ona stoi przed nim taka niepewna iść czy zostać :D
Albo jak GokDem tańczyli wieczorem na dworze taniec, (pamiętasz kopia KM), to mogli zrobić że Gokce to z Kaanem tańczyła :D
powiedziała, że słabo tańczy i nie chce się skompromitować przed Demirem. Więc Kaan zaproponował żeby poćwiczyła z nim :D
I po zmysłowym tańcu Gokce z rozmarzeniem spogląda w oczy Kaana i dziękuje. A Kaan mówi "polecam się na przyszłość............ tylko nie wiem o co jeszcze mnie poprosisz, żebym z tobą przećwiczył dla demira"......... a Gokce speszona uśmiechneła się :D:D
"z piosenkami to mam podobnie ;DDD
i lubię sobie wymyślać scenki do nich ;d haha"
Ja tak mam od lat :D Jak słyszę jakąś ładną piosenkę, to w myślach dopasowuję ją do jakiejś pary filmowej czy serialowej albo do jakiejś scenki :D
...........ano widzisz............ nie mam tytułu na razie :D:D:D
jak znajdziesz faceta w realu to o Berku raz dwa zapomnisz ;DD
ahahahah
Twoje pomysły mnie powaliły.
Ty się marnujesz kobieto ;DDDD
genialne ;)))
ooo, jak fajnie, myślałam, że tylko jak tak robięz tym dopasowaniem do piosenek scen ;D piąteczka siostra ;D
niech siostry coś wymyślą ;ddd
pewnie że tak :D, ale potem mogę sobie przypomnieć, bo zauroczenie swoim realnym partnerem życiowym w końcu mija i pojawia się rutyna hahaha :D
widzisz miałam szansę na elektryka i nie wykorzystałam.......... bo teraz pisałabym non stop o nim a nie o berku :D
ano marnujemy się tu z siostrami, powinnysmy seriale pisać :D
iść do show biznesu :D świat mediów nas potrzebuuje :D
ahaha ;D
ach ta rutyna...
a Berk jak zawsze będzie czekał z otwartymi ramionami ;dd
nic straconego... jak przyjdzie znowu do licznika to na niego zapolujesz ;)))))
no wiadome ;))) zrobimy furorę jak nic :DDD
tu ta krótka scenka, jak grey zaprasza anę do red roomu.- cały pokój na czerwono, były tam różne gadżety do sado maso (bicze, kajdanki itp.)
Ana z wrażenia mówi "oh my god"
https://www.youtube.com/watch?v=mdKoF8GBoRQ
Kiedyś mnie głupawka złapała --..............grey wprowadza anę do czerwonego pokoju. Ana rozgląda się i mówi - oł maj gad, innego koloru nie było ?? razi po ślepiach :D:DD:
oj nic takiego z Giną :D co się czepiacie i dołujecie ją :D
ja takie same głupoty czasem robię ahahahaha :D
no wiem, dramat ;ppp
a tak poza tym, Witaj :DDDD
jak tam synek w szkole? zadowolony?
ale syn klasę ma tą samą, tylko nauczyciele inni ??
i teraz ma wreszcie normlane oceny cyferkowe, a nie opisowe
Nie ma inną klasę.
Zrobili jedną sportówkę a z reszty klas porozdzielali do innych.
Z każdego przedmiotu ma inną panią.
Tak ,podobno będzie miał już cyfrowe oceny :))
Tak to jest jak wyskakuja posty nie w temacie ha ha
Chodziło mi o ten incydent z elektrykiem i tytuł romansidła :))))