Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
Taak,piatek a ja mam tak tyle roboty,ze do soboty nie wyjde.
A w sobote mialam isc na nording walking,ale chory czlowiek jestem i odpuszcam sobie
Witaj w klubie zapieprzajacych ;)))) tez nie wiem jak się wyrobię z moją robotą....
a w sobotę pewnie też będę pracować....
No ja tez nie wiem,czy tak sie nie skonczy,ze w sobote bede pracowac...bo mus to zrobic, a te male "chinskie" raczki robia mega balagan
Margo ja też dziś ledwo nadążam z czytaniem i odpisywaniem :D
znasz tą scenę, co Grey zaprasza Anę do czerwonego pokoju? :D
nie widziałam filmu ale czytałam książkę.... chyba już nie pamiętam. a co masz skojarzenia z Berkiem oczywiście... hahahhaa sado maso z Berkiem.... hmmmmm
ja tam sado-maso nie lubię :D:D
ale rzeczywiście uważam że berk byłby świetnym Greyem :D
I marzy mi się nasza siostrzana wersja Greya z berkiem w roli głównej i Tubą jaką Aną ahahahha :D
Ale mnie chodziło o coś innego
tu ta krótka scenka, jak grey zaprasza anę do red roomu.- cały pokój na czerwono, były ta różne gadżety do sado maso (bicze, kajdanki itp.)
(na dole jakie azjatyckie literki hahahhahaa)
Ana z wrażenia mówi "oh my god"
https://www.youtube.com/watch?v=mdKoF8GBoRQ
Kiedyś mnie głupawka złapała --..............grey wprowadza anę do czerwonego pokoju. Ana rozgląda się i mówi - oł maj gad, innego koloru nie było ?? razi po ślepiach :D:DD:
hahaha rozwaliłaś mnie tym ostatnim zdaniem....
tak patrzę na tego Dornana i Dakotę i chyba bardziej sztucznych aktorów to już nie można było znaleźć.... porażka... po całości Dornan jako Grey zero pazura.... jaki powinien mieć facet lubiący sado maso....
hahaha ja też nie lubię.... sado maso....
lepszym greyem byłby np. matt bomer :D bardzo przystojny i ma diabelskie przenikliwe oczy :D dziesiątki internautów typowały go na greya :D
ale niestety jest gejem hahaahh :D
na yt jest wiele fanowskich trailerów greya z mattem bomerem i alexis bledel jako aną :D
i bardzo fajnie wyszły :D i z bardzo fajną muzyką :D
są też fanowskie trailery jak wiesz z umusiem :D z Ayazem dincerem :D poza tym z henry cavillem, charlie hunnam i stephenem amellem
co by nie mówić, to 50 twarzy Greya książkowe i filmowe weszło na stałe do kanonu popkultury, zwiastun filmu jest bardzo intrygujący (lepszy niż sam film hahaha) i inspiruje internautów do fanowskich przeróbek.
A Christian Grey stał się synonimem mrocznego uwodziciela o nieodpartym uroku :D
my byśmy w naszej wersji greyowej wiele pozmieniały :D mamy przecież wsytarczajaco własnych kosmatych wizji, nieprawdaż? :D:D
OJ tak nasza wersja 50 twarzy greya na pewno nie dostała by żadnej złotej maliny hahahahhaa;)))
a no wersja turecka z Ayazem i Omusiem spoko.... natomiast na tych innych aktorów których wymieniłaś muszę dopiero luknąć...
a wiesz że umuś jak grey - monika zrobiła dwie wersje tego filmiku ? pewnie wiesz hahaah :D
druga https://www.youtube.com/watch?v=Z1OvBVYy4-c
ja ta drugą wersję zobaczyłam dopiero niedawno mimo że w necie jest od 4 miesięcy hahhahaha :D
Super wyszedł, wspaniale dopasowane sceny I ile pod spodem komentarzy po angielsku. :D
Fajny moment, jak Sinan i Umuś są fotografowani na zielonym tle :D
Oraz jak Umuś zdecydowanie i gwałtownie przyciąga Defne (scena z tańca 3 odcinek) :D
haha widziałam , widziałam świetne obydwa...
Ta scena z przyciąganiem Defne jest z 21 odcinka ;)))
Najpierw ciągle trułam Wam o Serkanie (którego nadal kocham, ale jako AYAZA ♥ ), a teraz ciągle wam gadam o Berku :D
Wiem, jestem żałosnym beznadziejnym przypadkiem :D wybaczcie mi to :D
ale muszę gdzieś wyrzucić z siebie swe przemyślenia :D:D oraz wizje scenariuszowe :D
my się marnujemy, powinnyśmy scenariusze pisać, seriale, filmy, produkować :D
znikam ;) dobranoc :D
Spoko lubimy to Twoje trucie ;)))
a kosmacić z Tobą uwielbiam ;)))
hahaha oj tak tyle scenariuszów już u nas powstało ;))))
Do miłego dobranoc ;)
hello ;)) chyba w Rzymie.... zaczynają kopiować sezon na miłośc na potęgę hahahaha
masakra......... jak to zobaczyłam to dokładnie tak pomyślałam "co to jak 2 sezon KM, ale upewnię się i margo zapytam :D"
hahaha wzrok Cię nie myli.... co za porażka po całości.... kolejny schemat turecki.... II sezon zaczynamy od rzymu... co ciekawe... ukochanym miastem Omusia jest Mediolan....
spytałam na teleforum i mi mewka93 potwierdziła że są w Rzymie ;)
hahaa co jeszcze będzie KM-owego, ślub w rzymie,,,,,,,, potem umuś dowiaduje się o umowie i rozstanie :D
wiesz nie wiem 23 września będzie odcinek kiralika wtedy się okaże czy był ślub czy go nie było, czy rzeczywiście Defne powiedziała o wynajmie czy tylko było to jej wyobrażenie... co Meric zapoda zobaczymy.... jakiś mega emocji w związku z tym nie mam.... zdaje się, że jak końcowe odcinki kiralika oglądałam bez emocji tak i II serię będę oglądac.... bo czy Meric może mnie zaskoczyć..... cokolwiek wymyśli już w którym serialu było..... hahhaha ale jestem sceptyczna....
widziałam na teleforum fotki aktorów z KA z nagrywaia ramówki Star tv.
http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/baris-ardu,31400-3000.html#5973351
Super są te zdjęcia :D:D
A najbardziej podoba mi się to, jak na wybiegu :D:D
https://pbs.twimg.com/media/CrSQIYRWIAErT4v.jpg
I to https://pbs.twimg.com/media/CrSOIaLXEAQ38UD.jpg
(chciałabym żeby hande miała taką fotkę z elegancko ubranymi serkanem i berkiem :D)
obejrzałam tą ramówkę star tv
https://www.youtube.com/watch?v=23h0aq609v0
fajna, i fajna muzyczka :D
ale uważam że lepoej by wypadło jeśliby zamiast nieruchomych zdjęć daliby tych aktorów na żywo
no też zauważyłam że buraczek tu jest haahaha :D
przystojniaczek jeden :D
widze ża na końcu jest też kivanc tatlitug i tuba jakaś tam w jakimś tam serialu. To ta tuba co z Enginem w KPA gra i która ma być nasza aną ?? :D
Margo ach ja marzę, że jak kiedyś będę w takich ramówkach i na takich fotkach promocyjnych ahahhaha :D:D:D i w towarzystwie ciasteczek :D
Oraz na czerwonym dywanie :D
chyba se muszę kupić kawałek czerwonej wykładziny, rozłozyc sobie na podwórku albo w domu przejdę się, będzie jak po czerwonym dywanie hahahaha :D
Dobranoc Siostra do zaś ;))))
hahaha czerwony dywan Ty i Berk na nim ;))) hahahha a tak mi się skojarzyło...
a co może być u mnie słychać? nic ciekawego haha :D
ciepło dziś, słonecznie było, weekend tez ma taki być :D
no dokładnie, kicha w tv ;))
taniec z gwiazdami tylko, ale to też nudne jest hahha :D tyle edycji :D