Dobra dziewczyny po obejrzeniu ostatniego odcinka 1 sezonu jak wrażenia? Myślicie że dojdzie do ślubu. Z tego co czytałam istnieje też opcja że Omer wiedział o wszystkim wcześniej z listu. Nie było pokazane kto ten list wyciąga z samochodu. Omer mógł go przeczytać i przekazać Szukru który następnie poszedł do Defne i powiedział to co Omer mu kazał. Chociaż z drugiej strony jak on tak wszystko bierze do siebie nawet rozstał sie z Defna przez dziadka to czy to uszło by tak płazem? To by kłóciło się z charakterem tej postaci. Piszcie co myślicie?
ahahahahha
a to dobre ;)))))))))))))))))))))))))))))
nie no Kaan ratuje ten żałosny zwiastun ;pp
lecę już spać, coś zmęczona jestem
miło się gadało :D Dobranoc ;))
Berkowych snów :ddddd
wczoraj mało się nie rozerwałam - oglądanie na żywo HA, komentowanie HA na teleforum, pisanie z Tobą, lukanie na Ranczo i na Rolnika, jeszcze coś ojciec do mnie mówił hahahahah :D wielofunkcyjna :D
w 40 przesłodzonych scenach GokDem nie ma tylu emocji ile w jednym urywku z Kaanem....................
przeczytałam dziś komentarze pod zwiastunem i się załamałam ;((( ileż jest tam fanów GokDem, ile poztywnych komentarzy o GokDem, ile radości, że oni są razem............................. masakra ;(((
już wiem, kogo przypomina mi rolnik Szymon :D:D
http://s.tvp.pl/images2/3/e/a/uid_3ea9548f155b28f5133c1192f0faa3a91458907519604_ width_720_play_0_pos_0_gs_0_height_405.jpg
http://cdn10.se.smcloud.net/t/photos/t/549142/szymon-z-rolnik-szuka-3-zony-na-ra mowce-tvp_26227941.jpg
................ przypomina mi krasnala Hałabałę :D
https://pbs.twimg.com/profile_images/498890925238538240/4zrpxHCY_400x400.png
hahaha takie jakieś mam skojarzenie :D
tak poza tym to jesiennie i deszczowo dziś u mnie :D miłego dnia :D
haha wielofunkcyjna Vanessa - to brzmi jak jakiś robot kuchenny :PP
brawa dla Ciebie za podzielność uwagi ;)))
ahahahahah... genialne z tym Szymonem :DDDDDDD padłam :D
wiedziałam, że wygląda znajomo... teraz już wszystko jasne :D
musimy mu kibicować jak nic, mówię Ci ;))))
u mnie również deszczowo... szaro.. i zimno
miłej reszty dnia ;))))))))))
witaj ;D
fajnie, że jesteś :) ostatnio coś rzadko wpadasz :P
u mnie cały dzień tylko leje bez przerwy... i człowiek taki bez energii... :pp
Siemka.
No tak jakoś wyszło.
Szkoła się zaczęła.
Do tego doszło pisanie i rózne takie :)))
Gina, możliwe, że już widziałaś ten filmik, ale ja obejrzałam go dopiero dzisiaj (nie wiem, jak to się stało że dopiero teraz obejrzałam haha)
https://www.youtube.com/watch?v=4nQGqijt1jc
Jestem tak zachwycona, że mało nie spadłam z krzesła !!............... Same super ujęcia !!!! ............ Co za seksowny mężczyzna, uosobienie seksapilu............ Christian Grey jak się patrzy............
Jak mogli go tak olać w HA ?????
ja pierniczę... jaki on jest seksowny i męski..
jakim cudem przechodzą koło tego aktora tak obojętnie w Turcji...
niepojęte.
świetny filmik, nie mogę się napatrzeć...jestem zachwycona na całego ;))))
dzięki za link ;dddd
Filmik genialny, 10/10
Od wczoraj nie mogę dojść do siebie, taka jestem zachwycona ;))
Ja nie wiem, ile razy już ten filmik od wczoraj oglądałam hahaha ;))
u mnie dziś nie ma słońca, 17 stopni na dworze
pozdrawiam :D
kobieto ja wczoraj wieczorem to z kilka razy obejrzałam jak nic ;D
takie cuda po naszym świecie chodzą... ach ;)))))))))))
hahaha, co za meldunek pogodowy ;DD
u mnie deszczowo ;c
miłego dnia ;))))
hej słoneczko :D u mnie na razie słonecznie, ciepło :D
ooooo widzę zmiana avka :D
też życzę miłego dnia :D
Hello :))) Dziewczynki u mnie też śliczna pogoda ;)))
Wpadłam tylko przelotem , bo zwiedzam dalej ;)))))
OJ co się porobiło w tym HA porażka goni porażkę ;))))
Do miłego zaś ;)))
Margoargo jak wrócisz to obejrz sobie link z Berkiem Hakmanem :D
Nie wiem, jak to się stało, ale dopiero teraz obejrzałam ten filmik
https://www.youtube.com/watch?v=4nQGqijt1jc
Jestem tak zachwycona, że mało nie spadłam z krzesła !!............... Same super ujęcia !!!! ............ Co za seksowny mężczyzna, uosobienie seksapilu............ Christian Grey jak się patrzy.............
Jak mogli go tak olać w HA ?????
pozdrawiam, do zaś :D
Hello właśnie wróciłam z krótkiego urlopu ;))) było zajefajnie ;))) oj potrzebny mi był ten wypad ;)))
Zobaczyłam filmik mrrrrrr jaki ten Berk nieziemsko seksowny, a oczy zwariować można ;)))))
Też się zastanawiam co oni z nim zrobili w HA porażka z masakrą ....... normalnie nóż się w kieszeni otwiera.....
Do miłego zaś ;)
Filmik z Berkiem genialny, 10/10
Po prostu Christian Grey :D
Od wczoraj nie mogę dojść do siebie, taka jestem zachwycona ;))
Ja nie wiem, ile razy już ten filmik od wczoraj oglądałam hahaha ;))
Majtki same spadają hahahaha :D
Albo jak to tez mówią - można majtki przez głowę ściągać :D
No nic tylko dorwać Hakmana gdzieś w Stambule i dokonać na nim zbiorowego gwałtu :D:D:
No czytam , czytam Twoje zachwyty ;))))
Świetny jest , mnie najbardziej fascynują jego oczy ..... oczy zielone życie szalone ;)))))
hahaha teraz na tapecie zbiorowa orgia z Berkiem hahahaha ;))) my jesteśmy niereformowalne ;)
W jego hipnotyzujących oczach można utonąć :D
Moment 1:54 - 1:56 - jakie piękne oczy i jakie rzęsy :D ładniejsze niż u niektórych kobiet hahah :D
hahaha trzeba pokazać ten filmik Demirowi hahhahaah :D
oj tak jesteśmy niemożliwe ahahahhaha :D
No oczy ma boskie ;))))) już mam ciary jak sobie wyobrażę, że mnie mierzy tymi oczyskami ;)
phi szkoda go pokazywać Demirowi...i tak się nie nauczy....
dokładnie my to jesteśmy agentki ;)
tylko spojrzy i majtki same spadają hahahaha :D
ale ja chciałam pokazać ten filmik Demirowi, żeby Demira szlag trafił z zazdrości :D
bo o nauczeniu się od Berka i dorównaniu mu nie ma mowy.............. z czym do ludzi :D
seksowne agentki kosmatki hahahah :D
Bry,spokojnie nie musicie uciekac jestem raczej na sekunde,bo bez zycia jestem
Hello :)
Cześć Siostra wróciłam , odpoczęłam i ani jednego odcinka KPA nie nadrobiłam...... brak czasu ;) inne rozrywki w repertuarze były ;))))
witaj :D to super że było fajnie na urlopie :D
należał ci się odpoczynek bo taka zawsze zapracowana jesteś ♥
Hello ;)) potrzebowałam tego wypadu jak ryba wody ;))) troszkę dychnęłam i powrót do pracy jest ciężki, oj ciężki ;)
Widzę, że zachwycasz się Berkiem, ale wcale Ci się nie dziwię co za seksowny aktor ;)))) po prostu mniód ;)
Dokładnie ;))) ja zawsze powtarzam , żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce pracować ;))
uczniowie też mają ciężko ;(( tyle laby, a teraz znowu ukochana szkółka haha :D ale cóż, takie życie :D
możesz im zaśpiewać piosenkę -
"jeszcze tylko wrzesień, październik, listopad, grudzień, styczeń, luty, marzec, kwiecień, maj, czerwiec i WAKACJE znów będą wakacje, na pewno wakacje, wakacje będą znów :D:D:D:DD"
ciekawe, co na to powiedzą hahahhaah :D
hahaha zachwyceni nie będą ;))
Siostry spadam do pracy..... miło było, ale robota wzywa....
Do miłego zaś :)
Siemka.
No niestety powroty bywają trudne.
Strasznie ciężkie mają te plecaki.
Ważą chyba z 30 kilo.
Masakra.
to prawda, ja tak samo nosiłam ciężary jak chodziłam do szkoły ;(( koszmar ile książek i jakie ciężkie...........
mieliśmy taki podręcznik do informatyki gruby i ciężki.
mama mi powiedziała, żebym nie nosiła :D
i nie nosiłam (czasem tylko go wzięłam) :D:D
Niektórzy też nie przynosili, to nauczycielka darła się, że informatyka tylko raz w tygodniu i nie chce nam się raz w tygodniu tej książki przynieść.
Taaa tere fere :D:D łatwo jej gadać :D
Otóż to.
Mogliby w każdej szkole zrobić takie szafki na sejf jak w Ameryce.
Wtedy brało by się to co najbardziej potrzeba.
A potem się wszyscy dziwią,że dzieci maja krzywe kręgosłupy.
hahaha no i pół ameryki ;)))) hahahaha chyba obejrzę KPA jak już wszystkie odcinki przetłumaczą hahhahaa;)
Koleżanka podała fajne określenie :))
"kac serialowy - niemożliwość rozpoczęcia nowego serialu, ponieważ jeszcze nie opuściło się świata z poprzedniego. :) "
Coś w tym jest :)))
Hello siostra ;D fajnie, że urlop się udał ;DDD
zasłużyłaś na odpoczynek ;dddd
ps. udanego dnia siostry ;)))))))))))))))))))))
Hello ;)))
Ano dychłam troszkę i wracam do szarej rzeczywistości niestety ....
Do miłego zaś :)
oj tak... powrót do szarej rzeczywistości i codziennych obowiązków jest bardzo ciężki.
do miłego ;))))
Takiej głupiej reklamy,to ja dawno nie widziałam :)))
http://v.iplsc.com/cala-prawda-o-makijazu-w-koreanskiej-reklamie/0005VTY47YCRTTO X-V1.mp4
A widziałaś czego to była reklama?
Nie wiem co makijaż ma wspólnego z hamburgerem ha ha
Jakbym znała koreański ( bo to koreańska reklama ) to pewnie bym zrozumiała ha ha
no dziwne że hamburgera reklama, bo to mi wygląda na reklamę wyśmiewającą mocny makijaż, a proponujący delikatne naturalne kosmetyki :D
czytałam w necie, że w marcu Jamie dornan (filmowy grey) po raz drugi został ojcem, ale nie podał płic :D
Jakoś nie przepadam za tym aktorem.
Na chwilę uciekam.
Bedę za pare minut :)))