hahaha nie tylko Tobie... bo mnie dla mnie ten zwiastun to takie mydlenie oczu przez sceanrzystkę i reżysera.... " oglądajcie bo będzie bomba.... widzicie zwiastun" no będzie po raz kolejny niewypał.....entuzjazm już straciłam.... teraz tracę.... przywiązanie.... i pomyśleć, że jeszcze w listopadzie dałabym się pokroić za ten serial.... hahhahaa
hahaha kiedyś była taka gazeta (chyba jest nadal) Z życia wzięte.
To teraz Kiralik powinien zmienić nazwę na Z du....py wzięte :)
Cześć Siostra ;)) masz rację.... tak powinien się ten serial nazywać ;)))
Stacza się już niemiłosiernie i żal patrzeć ......
Scenarzystka i reżyser zajechali serial..... i myślę, że już nic go nie uratuje.... przynajmniej w moich oczach....
I tak będę dalej oglądać .... ale już dla mnie nie ma emocji.... odgrzewanie kotletów po całości.... pierwszy reżyser potrafił stworzyć magię.... ja zamiast oglądać odcinki bieżące oglądam te z początku serii mimo, że wiem co się dalej wydarzyło ale chce się wracać.....
po prostu czas kończyć Kiralik :D
w tv leci coraz więcej paradokumentów, kilka nowych leci, o matko :D
9 miesięcy, Tajemnice medyczne, Małolaty, coś tam jeszcze..
Powinni zrobić ten serial, tak jak było mówione na początku.... 39 odcinków - całość i koniec.... gdyby tak było dziś miałybyśmy już prawie koniec serialu większość wątków pozamykanych.... ale oni chcą się przekonać co to znaczy spaść z wysokiego konia.... więc nawet mi ich nie szkoda......
Myślę i mam nadzieję, że im rating pójdzie w dół bo za to co serwują.... to im się należy..... a reżyser i scenarzystka przekonują na twit. i instgramie, że będzie bomba... no będzie jak im ktoś w chacie podłoży......
Mam nadzieję, też że Tureccy fani zrobią konkretny hejt scenarzystki i reżysera, żeby się producenci obudzili.... bo planują emisję do czerwca.... hahhahaha z takimi odcinkami....skończą w kwietniu....... hahhahaa jak królowa nocy.... nawet Meryem nie uratowała serialu, a mam wrażenie, że mu zaszkodziła....... w głowach Turków jeszcze bardzo długo będzie... Hiurem..... w mojej zresztą też .....
Dokładnie.... zdaje się, że podzieli los KM II serii.... hahahaha
Do Turków pasuje powiedzenie....
"Turek przed i po szkodzie głupi".......
haha pamiętam, jak tak zachwalałyście mi ciągle KA, a ja tak się zastanawiałam, jak długo on utrzyma ten poziom i czy się nie stoczy jak KM ;)
BO do 22 odcinka ten serial jest magiczny.... a potem zmienił się reżyser.... który bardziej niż reżyserowanie lubi strzelanie sobie selfi ;))) porażka.... marny reżyser bardzo.....
cudowną atmosferę.... początkowych odcinków tak zajechać.... trzeba być półgłówkiem....
Tak jest Siostra masz rację.... nawet nie wiem czy nie obrażamy Magii.... hahahaha
hahahhhahhaha :D
czasem włączę sobie kanał Eska Tv i tam po reklamach fajne żarty się wyświetlają na ekranie
Np.
- jak nazywa się magik pozbawiony magii?
- rozczarowany :D
(nawet by pasowało do naszej dyskusji o magii Kiralika haha)
- dlaczego bajki zawsze kończą się na ślubie?
- bo na tym kończy się bajka
- dlaczego 2 torebki herbaty wychodzą na ring?
- żeby się naparzać
- co mówi wąż na pożegnanie?
- to ja już będę się zwijał
A teraz najlepsze.... jest 36 odcinek przetłumaczony.... a ja jeszcze 35 odcinka kiralika nie widziałam.... hahahhaa
Dokładnie mam imprezkę zaległy Dziń Kobit ;))) hahhaa
oby wódka była dobra i głowa za bardzo nie bolała;)))
Ja tez widziałam dziś :
- co robi stolarz w zakładzie psychiatrycznym ?
- struga wariata
Z teleforum
przetłumaczona reklama Loreal z Serkanem :D https://www.youtube.com/watch?v=wYtr8uWlioI&feature=youtu.be
Dziwna trochę ta reklama, dla mnie te laski są tu zbędne hahahahaha :D
Filmik z samym Serkanem z premiery jakiegoś filmu wraz z tłumaczeniem po angielsku jego wypowiedzi
https://www.facebook.com/serkancayogluArabFan/videos/1686430528279536/?fallback= 1
Jak na początku się pięknie uśmiecha I potem jaki słodki, i ten jego głos :D:D
hahaha reklama faktycznie dziwna.... ale chciałabyś, żeby Serkowi zrobili włosy na blond :))))) hahahhaa
Co do filmiku..... fajny ten Serkan.... nareszcie bez kaszkietu ;))) hahahhahaa i bez brody a`la turecki Turek ;)))
hahaahahaa kiedyś na teleforum była fota Serkana w blond włosach. To znaczy tak światło padło, że jego włosy wyglądały na blond. I wiesz nawet fajnie wyglądał haha :D kiedyś odznalazłam ta stronę na teleforum, kliknęłam to zdjęcie, ale teraz jest niedostępne, tak mi się wyświetliło.
A co do reklamy, to ja wolałabym propozycję marta87 - Serkan w reklamie szamponu dla mężczyzn.
Tak, uff bez kaszkietu i bez brody.... i tradycyjnie bez Ozge :D
Bo Ozge zdaje się to czas przeszły dokonany... i podkręcali atmosferę tylko dla oglądalności i fanów.... takie moje zdanie...
na teleforum tak to tłumaczą, że w tym filmie gra aktorka z tej samej agencji aktorskiej co serkan, dlatego on tylko przyszedł :D
problem w tym że oni wszędzie sami chodzą haha :D
wczoraj też nowa fotka serkana na statku i oczywiście sam...
Nie mieści mi się to w głowie, żeby takie ciacho ociekające lukrem było samo :D
ale cóż, hmm, ja tez jestem piękna a jestem sama ::D (buhahahahhaahahaha pojechałam po całości :D:D:D)
Zdarza się , może ceni jakość nad ilość i poszukuje prawdziwej kobiety, a nie laski lecącej na jego sławę , urodę i pieniądze....a o takie kobiety trudno.... hahahha musiałby się wybrać do nas do Polski ;))) mam nawet jedną albo 2 kandydatki ;))))
Zgadzam się z Tobą.
możliwe, że szuka jakiejś wartościowej kobiety, która będzie z nim dla tego jaki jest, a nie jak napisałaś tylko dla jego wyglądu/sławy/ pieniędzy.
.....w sumie jeśli jest sam, to czym ja się martwię..... powinnam się cieszyć hahah :D
włąśnie, słoneczko poleci helikopterem po serkana i przywiezie nam go do Polski :D
No widzisz jakie my zgodne dziś jesteśmy ;)))
A Siostra Słoneczko właśnie przybyła, więc pewnie przegląd helikoptera zrobi i poleci po Serka;))) hahhahaa
Bo moja wyprawę do naprostowania Deniza Szogunka odwołuję chyba bezterminowo, a scenarzystce już nic nie pomoże więc nie będę się fatygować do Stambułu....
Margoargo Ty to masz skleroze.
Nie pamiętasz jak byliśmy u Deniza ?
Dlatego teraz taki " grzeczny " jest ha ha
"ale cóż, hmm, ja tez jestem piękna a jestem sama ::D (buhahahahhaahahaha pojechałam po całości :D:D:D) "
Cała prawda :D
Otóż to :D haha
Wysnułam wniosek, że....... jestem idealną kobietą dla Serkana:D
nie dbam o jego forsę ani sławę (o jego wygląd akurat trochę dbam haha), ja mogłabym z nim mieszkać w rozpadającej się szopie oraz jeździć rozpadającym się autem albo w ogóle bez auta tylko piechotą za rączkę do sklepu albo na rowerze :D
Nawet charakter mamy podobny (ja nie gadam tyle co Ozge :D no dobra, jak złapię temat i jestem w gronie bliskich znajomych jak np. Wy to się rozgadam, ale tak normalnie to gadułą nigdy nie byłam)
Opowiadał kiedyś w wywiadzie że jest perfekcjonistą - jak czytałam ten fragment, to jakbym o sobie czytała :D
Ja też jestem perfekcjonistką w wielu sprawach (nie wszystkich), i ta cecha bywa czasem okropnie męcząca....... ;((
Muszę się z nim spotkać i mu zakomunikuję, ze nie musi już szukać tej jedynej, bo ja nią jestem hahaha :D
(pewnie mnie wyśmieje i weźmie za świruskę ale trudno, będę walczyć o swoje szczęście hahaha)
dobra, wiem, głupawka na całego..... :D
Coś na wesoło w rytmach tureckich :D
https://www.youtube.com/watch?v=ASywAfBAVrQ&feature=player_detailpage
Usmiałam się ,tekst genialny ha ha