Siemka.
Widziałam początek.
Porwanie było.
Potem wyłączyłam , bo nie miałam czasu oglądać.
To fajnie.
Widzę , że akcja się rozkręca.
potem było jeszcze lepsze - Yigit powiedział, że da jej rozwód dopiero po swojej śmierci. Nur krzyczy "to umieraj!"
Yigit włożył w ręce Nur pistolet i jej rękę przystawił sobie do ciała i powiedział, żeby go zabiła. I pistolet wystrzelił, Yigit draśnięty w ramię.
No ładnie.
Naprawdę strzeliła ?
Jak skończę Avenide to zabiorę się na spokojnie za ten serial.
Yigit był zdenerwowany, Nur zszokowana. Oni obydwoje trzymali ten pistolet i jakoś tak wystrzelił. To był wypadek.
Coś dziś nie mam na nic ochoty.
Wkurzona jestem na wszystko i wszystkich ha ha
Hello coś, się dziś mijamy....
Słodkich snów wszystkim życzę .....
Dobranoc ;)))
Siemka.
Wszystko sie kumuluje.
Komp szwankuje.
Reszta spraw też nie uklada sie tak jak powinna.
Dziś jest troche lepiej.
Oj Słoneczko niedobrze.... faktycznie może jutro będzie lepiej.... ;))))
Do miłego zaś ;))))
Hello ;)))
Siostry.... Turkom przejadają się ich własne seriale.... Królowa Nocy z Meryem kończy żywot 5 kwietnia..... w sumie jest chyba 13 odcinków..... hmmm
Super.
A tak się o nią bili jak przestała grać w WS.
No cóż może Kiralik tez spadnie na łeb na szyję :-D
? No proszę, a pamiętam, że niedawno czytałam gdzieś w necie (chyba na teleforum), że dziś premiera serialu z Meryem Uzerli i było zdjęcie Meryem z tego serialu.
A tu już koniec? heh :D
Nie chcę być złośliwa, ale Kiralik ask powinien wziąć wzór i też zwijać manatki.
Siostra gdyby trzymali się początkowych założeń, to kiralik już byłby na finiszu.... bo miało być 39 odcinków.... jako całość
Dokładnie.
Oni chca na siłe rozciagac dla kasy.
Nie liczą się z widzami.
Szkoda gadac.
Tak piszą jeszcze, że ponoć Meryem ma depresję.... no ale wiadomo jak to w show biznesie.....
a i ponoć skasowała za ten serial niebotyczną gażę 2 miliony lir.... ale i tak jej sława nie uratowała serialu.....hahaha
Co do kiralika.... ratingi im też spadają.... dlatego ja mam nadzieję, że producenci pójdą po rozum do głowy i nie będzie II serii.....
A ponoć Ziuta.. Barisowa napisała scenariusz serialu i on tam ma grać w lecie.... więc szanse na II serię kiralika maleją i bardzo dobrze..... hahahha
Zresztą już się tutaj wyżalałam, że od 24 odcinka uciekła gdzieś magia tego serialu, ale nie ma się co dziwić.... zmienił się reżyser....
Meryem już miała depresję - przecież z jej powodu odeszła z WS. I nawet podjęła próbę samobójczą.
Czyli teraz ma nawrót, przy depresji tak bywa, niestety.
Chyba, że dziennikarze przesadzają pisząc że teraz ma depresję, a wiadomo, mediom nie zawsze można ufać, bo potrafią wyolbrzymiać a nawet zmyślać.
haha Zitua scenariusz :D i Baris ma tam grać :D dobre ;)))
No Ziuta pisze scenariusze przecież napisała do Dehli... i napisała rolę specjalnie dla Barisa, ponoć zmusiła reżysera do zatrudnienia go i poderwała Barisa w czasie kręcenia tego serialu.... tak niesie wieść gminna..... bo od tego serialu są razem
A czytam sobie czasem teleforum to coś zapamiętam hahhaha ;))) a na fejsie dziś domysły.... bo ktoś sfotografował barisa i Elcin jak szli i trzymali się za rękę... dywagują czy to prywatne zdjęcie... czy z planu..... a to Ziuta zamieszka na planie kiralika.....
hhaha Ty jesteś specjalistką od MN i Avenidy.... nie wiem czy dobrze napisałam tytuł .... Vanessa specjalistka od KM a ja od kiralika....
Dobrze napisałaś ha ha
Z Avenidą zmierzam do końca.
Zostało mi 13 odcinkow :D
Pędze jak burza.
Przynajmniej tam się coś dzieje .
Avenidko ha ha
Wiecie,ze od 14 marca maja zmienic godzine transmisji z 15 na 22 i puszczać od początku odcinki ( puscili 30 odcinkow )
Czyzby było za dużo hot scenek jak na taka godzinę ha ha
Dwa nowe zdjęcia mojego ulubieńca Serkana ;)))
1) Na ściance :D (ma ewidentnie bujniejszą fryzurkę niż w 2. sezonie KM :D) https://pbs.twimg.com/media/CdMQp8NXIAEeNHl.jpg
2) Już któreś z rzędu zdjęcie w kaszkiecie :D Serkan lubuje się w kaszkiecie hahaha https://pbs.twimg.com/media/CdMWYgSXEAEiCCa.jpg
Na teleforum dziewczyny wyczaiły newsy odnośnie nowego serialu z Serkanem.
Już wiadomo, że aktorką będzie 30-letnia Hande Dogandemir.
Natomiast rywalem Serkana będzie 34-letni Berk Hakman (Hande i Berk są tu na zdjęciu) http://images.ranini.tv/2e33787e-972d-4538-bbb1-532ef3ae995d.jpg
Serial ma być trochę podobny do Bridget Jones.
To ciekawe, kogo zagra Serkan - niepoprawnego kobieciarza Daniela Cleavera (Hugh Grant) czy nudnego prawnika Mark Darcy (Colin Firth), który przy bliższym poznaniu okazuje się być interesującym mężczyzną :D
Serkan w roli chłodnego sztywniaka hahahaha to byłoby ciekawe :D
Na teleforum padła też propozycja ze strony Atessy, że turecką odpowiedniczką Bridget Jonez będzie może.... sam Serkan :D
Jako nieśmiały okularnik, nieciekawie ubierający się zakompleksiony pracownik biura ::D:D:D
Jednak w końcu padła konkluzja ze strony Alice, że zdecydowanie Serkan nie nadaje się do roli mało atrakcyjnego mężczyzny, przecież on świetnie wyglądał nawet jako wieśniak w kaszkiecie w którymś odcinku KM :D
Cześć Siostra widzę, że piszesz sama ze sobą hahahha :)))
Foty ok ale nie lubię Serkana w kaszkiecie.... przypomina mi fracuzika....
haha piszę do was - licząc, ze jak kiedyś tu wejdziecie, to przeczytacie :D
Serkan lubi kaszkiet i już :D :D
Ten drugi aktor urodą nie powala, no zdecydowanie lepszy niż Melepeta hahhahaa.
A aktorka hmm pożyjemy zobaczymy....
Jak oblukałam w google zdjęcia tego Berka, to tylko jedna jego fota mi się podobała hahhaa :D
Taki sobie, rzeczywiście lepszy od Metego, ale bez rewelacji.
Zobaczymy jeszcze, jak gra. Może nas urzeknie, może ma w sobie to "coś" :D
Ciekawe kiedy ten serial będzie emitowany i gdzie
P.S. Ogladalas TzT?
A jak tam "Gentelmeni"?,bo jakoś o nich nie piszesz. Ogladasz dalej?
oglądałam TzT, nadal w miarę ciekawie :D
Jak na razie obejrzałam 5 odcinków Dżentelmenów ( w tamten wtorek obejrzałam właśnie piąty) i zastanawiam się, czy nie dać sobie siana i skończyć na tym :D
3 odc. był fajny, ale reszta taka sobie.
Zdarzają się sytuacje i teksty, które mnie rozśmieszają, ale tak całościowo przeciętny serialik.
A koreańska Oyku jak panikuje, to tak podskakuje i jęczy jak psychiczna. Ozge lepiej i bardziej uroczo grała, nawet gdy stroiła fochy,
No właśnie tak myślałam,ze rewelacji nie ma,bo jakos przestałaś o tym pisać ha ha
Ja widziałam kawałek 1 odcinka i wyłączyłam ,bo kompletnie mi to nie leżało.
Nie ma sensu oglądac czegos ,czego sie nie lubi.