Ciekawe, jaki będzie rating tego nowego serialu i ile odcinków nakręcą :D
żeby się nie skończyło jak serial Królowa nocy z Meryem uzerli haha :D
zobaczymy, czy Turcy będą chcieli zobaczyć i oglądać :D
żeby się nie okazało klapą, bo przecież różnie może być.
Ale trzeba być dobrej myśli :D
jak scenariusz będzie do du...py, to przynajmniej będzie go potem można użyć jako papier toaletowy haha :D
właśnie, jak KM było w 2 serii irytujące z Onem, to nawet Serkan nie pomógł, bo nie obejrzałam całości :D
nerwy jak umuś :D
Serkan chciał zagrać postać inną niż Ayaz.
To ciekawe - niegrzeczny czy ułożony i nudny? :D
dobra, tak sobie gdybam, bo jestem ciekawa, ale najlepiej przecież zaczekać na zwiastun.
PS. Próbkę Serkana sztywniaka już mieliśmy w KM :D - w 2 serii czasem był taki sztywny, nudny i bez życia, szczególnie przy Onem ;(((((( Normalnie jak główny bohater serialu Arrow
liczę, że jeśliby Serkan grał w nowej produkcji sztywniaka a'la Mark Darcy, to będzie to coś w styl Umusia :D pozorny sztywniak, a wewnątrz wulkan emocji, charakterny facet :D
w ogóle to oglądałąś Bridget Jones?
Jakoś nie miałam okazji go zobaczyć w całości.
Oglądałam urywki , ale nie wiele pamiętam ha ha.
samo tak wyszło.
jakoś nie ciągnie mnie do tego serialu, nic na to nie poradzę :D
niby niezły, humor, uroczy tomas, ale jakoś nie mam cierpliwości do oglądania tego.
Widocznie los tak chciał, ja i MN nie byliśmy sobie pisani :D
Szkoda bo w MN najlepsze dopiero bedzie. Szybko sie poddałaś. Ja uwielbiam MN,naprawde warte obejrzenia
jakoś po tych wszystkich komediach mam ochotę na coś poważnego i przerzuciłam się na TzT ::D (zobaczę ile tu wysiedzę haha)
No tak czasami odmiana musi być.
Nie poddawaj się jednak , bo jak Madzik mówiła najlepsze przed Tobą.
Mnie brakuje tego komentowania MN z Tobą,ale nie komentuje bo w tym tygodniu nie widziałam jeszcze żadnego odcinka ;(
No tak Biedaczko Ty moja.
Może przez weekend uda Ci się nadrobić.
Będę na Ciebie czekać :-D
Szczerze mówiąc w weekendy też słabo z czasem u mnie :(
Ale postaram się nadrobić chociaż ciężko będzie . 5 odcinków to sporo
Właściwie jestem zajęta 7 dni w tygodniu. A jeszcze niedawno miałam mnóstwo czasu. Teraz nie mam kiedy zajrzeć na forum. Zazwyczaj tak jak pisałam słoneczko,sprawdzam forum na telefonie w drodze do domu :(((
fajny filmik na yt - kotek błagający o jedzenie :D
https://www.youtube.com/watch?v=SupajoBFvjA
haha przesłodki :D
z wyglądu zupełnie jak moja kotka :D
z zachowania też podobnie :D bo często ma pełną miskę, a i tak siądzie, patrzy i czeka, żeby jej dołożyć, przy tym czasem miauczy lub kręci się :D
Witajcie Siostry ;))) coś na życie realne wciąga niemiłosiernie na tym przedwiośniu ;)))))
Udanego dnia Wam... życzę ;)))
Może w końcu w weekend znajdziemy trochę czasu na kawę filmwebową i pogaduchy ;)))))
Do miłego zaś ;))))
Hello..... właśnie skończyłam oglądać urywki.... hahahha co za nudy.... teleforum i fejs napalali się na ten odcinek.... a mnie już nic nie dziwi.... Deniz z Sude przyszli na wystawę Korisia.... i zdaje się, że znowu Omuś dostał bęcki od Deniza.... hahha nawet wredność Szoguna mi już ciśnienia nie podnosi......
Sude psycholka twierdziłam tak cały czas i twierdzę dalej.... dokopali razem z Denizem i Defne i Omerowi... ale akurat Defne się należy.... a Omuś dostaje po tej głowie i dostaje.... czy chociaż raz on nie może być wredny....
Z tego co poczytałam na teleforum odcinek wersja zapychacz.... no mam nadzieję, że rating im poleci... bo już całkiem straciłam zapał....
Boże za tymi Turkami nie nadążysz... Meric -scenarzystka powinna się leczyć... dali fragman... taki, że niby między Defne I Omusiem jest ok... czyli Deniz nie zadziałał..... albo nic nie powiedział i trzyma Defne w szachu.... w sumie po co ja dywaguję.... magii z początku nic już nie wróci..... reżyser zajechał taki fajny serial.... pierwsza część reżyserowana przez kogoś innego była rewelacyjna.... teraz raz, że nudy, dwa Korniszona i duetu Koriś-Nero.... już się oglądać nie da.... Defne głupia jak but.... ehhhh Turcy są mistrzami w spieprzeniu serialu.... a fragman dali z łaski na uciechę.... i znowu się będą wszyscy jarać .... a potem odcinek duuuuuupa blada.....
hahhaha ja ma jeszcze do zobaczenia prawie cały 35 odcinek... bo widziałam raptem 20 minut i nie mogę się zabrać dalej.... po tym odcinku 37 straciłam już entuzjazm.... tylko jeszcze resztki przywiązania się tlą.... a i przywiązanie zniknie... nie będę oglądać już kiralika..... dlaczego producenci są tacy głupi... trzeba było rozpisać serial na 39 odcinków jak było planowane... i koniec i bomba.... a tak to niewypał, za niewypałem.....
Sorry Siostry za gorzkie żale.... ale jeszcze tliła się we mnie nadzieja, że scenarzystka się w końcu ogarnie i coś konkretnego się zadzieje.... ale nie ... oczywiście w schemat turecki trzeba iść.... jest źle skoro nawet zagrywki Deniza - szoguna mnie śmieszą, a nie przyprawiają o mordercze instynkty..... hahhaa
Tyle na razie.... hahaha miało nie być felietonu, ale prawie taki mini felieton wyszedł...... hahahaha ;)))
A walnęłam Wam elabuś.... dawno nie było .....
a tu zwiastun z 38 odcinka pod nazwą... z duuuupy strony ;))) i nie jest to tylko moja opinia....
https://www.youtube.com/watch?v=TX4KyYBf4uw&feature=youtu.be
Dziękuję siostro za superasny elaborat.
Powiem tylko tyle : bez komentarza.
Juz nawet nie chce mi się na ten temat pisać , bo ciągle jedno i to samo.
A o co chodziło z tym obiadem rodzinnym ?
Mam nadzieję , że w końcu ranking im tak spadnie , że nie będzie co ratować.
Czuje , że przejdziesz na ciemną stronę mocy ha ha
Obiad był zapoznawczy.... rodziny się poznają.... ogólnie odcinek taki sobie.... zapychaczy mnóstwo.... ja co prawda całego nie oglądałam, ale poczytałam sobie teleforum.... niestety idą drogą KM prosto w przepaść.... takie moje zdanie... niby walną jakąś dramatyczną sceną na końcu... tak jak teraz Omer i Defne wychodzą z wystawy a Deniz z nimi rozmawia...i patrzy na Defne coś powiedział jak Jasiek przetłumaczy to będzie wiadomo.... i niby spodziewasz się dramy... w następnym odcinku to Ci zapodają.... Defne i Omera w sypialni i teleforum się zastanawia czy już zjedli jabłko czy jednak nie.... ehhh spójności zadnej nie widać.....
Oj zaczynam już powoli przechodzić na ciemną stronę mocy... skoro zamiast skończyć 35 odcinek, bo jak napisałam powyżej jeszcze nie skończyłam oglądać.... to Słoneczko wiesz co ja robię.... hahahaha oglądam odcinki Cilek Kokusu, bo widziałam 6 a nie oglądałam 3 i 4 to sobie oglądam, a do kiralika mnie nie ciągnie.... to się chyba porażka nazywa...
a znowu elabuś ;)))
Nie chce byc wredna ,ale cieszę sie,ze przechodzisz na ciemna strone ha ha
Po co ogladac cos na czym człowiek sie denerwuje.
Ja juz dawno to porzuciłam.
6 odcinka Cilek jeszcze nie ogladałam ,ale za niedługo nadrobię :D
Pewnie już niedługo tak będzie, że przestanę oglądać i się ekscytować...i będzie kiralik na mnie czekał jak czeka II sezon KM....
Muszę pogratulować scenarzystce i reżyserowi jednego pokonali mnie swoją głupotą.... jeszcze w listopadzie ten serial uważałam za najlepszy turecki jaki oglądałam.... a teraz....
Wiesz Siostra najgorsze jest to, że nie mam ochoty oglądać innych seriali.... do Tylko z Tobą nie mogę się przekonać.... moja nadzieja musi poczekać , bo mam brak czasu, wiem, że się nim zachwycacie... ale mnie coś telki latino nie leżą od kilku już lat....może faktycznie zaskoczy .... zobaczymy..... a może być też tak, że to moje podejście to seriali, to efekt przemęczenia.... jak odeśpię I kwartał tego roku, to inaczej spojrzę na pewne sprawy.... hahahha