ciekawe czy tam też to mają :D
Kibicowałabyś Serkanowi oczywiście. A ja oczywiście Burakowi i Mehmetowi z WS. Team Muhtesem Yuzyl hahaha
oczywiście, podzieliłybyśmy się kibicowaniem :D
a jeszcze Barisa Arduca możnaby wziąć, bo na weselu nieźle wywijał :D:D
no racja może Serkowi by się udało... w każdym razie w tańcu przytulańcu nie ma sobie równych ;)))
Ja też patrzę jednym okiem... i jak na razie nie będę szczekać chyba, że teraz.... coś się wydarzyło.... e jeszcze za wcześnie;)))
Hello Madzik ;))) znowu nie musisz oglądać tego odcinka kiralika, bo o umowie nie dowiedział się Umuś tylko Gallo hahahah
Czyli bomby z wynajmem nie było....
Była bomba innego rażenia..... Umuś się dowiedział, że wspólnikiem Yasemin jest Deniz i w zasadzie Deniz jest pracodawcą Defne..... Defne też się o tym dowiedziała od Sude.... ale oczywiście Umuś jak już zaczną rozmawiać, a raczej wrzeszczeć jej nie uwierzy..... chyba mu się nie dziwię.... Defne mogła mu powiedzieć o umowie było by po sprawie, a tak wszystko oczywiście sprzysięga się przeciwko Defne ..... chyba już mnie to nuży....
Jedyny fajny moment Defne oddająca dług Neriman.... i o to chodziło z tym tagiem "gra skończona"..... a teraz w kiraliku nastąpi tradycyjnie drama... co Umuś rozwali nie wiem, ale wściekły jest..... to tyle telegraficznego skrótu.....
:D
już widzę, jak partnerka taneczna poucza Serkana.
Tancerka - Serkan, ale szybciej... aj.. pomyliłeś nogi, jeszcze raz... Serkanku, ale szybciej musisz, bo tu szybki rytm jest"
Serkan skołowany odpowiada piosenką Kory :D - Nie poganiaj mnie, bo tracę oddech. Nie poganiaj mnie, bo gubię rytm :D ..... to samo powiedziałem wczoraj Ozge w trakcie figli łóżkowych :D
hahaha
Bo Ozge do Serkana szybciej, szybciej.... a Serkan czekaj nie mam kondycji hahaha
hahahahahaha :D znowu mnie rozśmieszasz :D
Serkan - ... Ozge, jestem wymęczony po treningu tanecznym... może kiedy indziej, kochanie?
Ozge - Co kiedy indziej ????!!!! Teraz!
:D
...... Serkan i Ozge znaleźli rozwiązanie sytuacji i zamienili się miejscami, czyli Serkan na dole haha ;))))
właśnie nie wiem haha :D z tego co wyczytałam, to mało było edycji, a na yt ostatnio filmik z tureckiego TzG jest sprzed 4 lat
Tłumaczenie piosenki Güliz Ayla - Olmazsan Olmaz ,które leciało w KM i KA
Dzięki Pani z seriali tureckich i dziewczyną z teleforum.
https://youtu.be/Of0jhy5ROMo
na poprawę humoru - zdjęcia z KM zza kulis :D
Alice13 wstawiała w sobotę. Widziałaś?
Ja to zatytułowałam Kiraz Mevsimi Brokeback Mountain ;)))))
https://pbs.twimg.com/media/CcPiTYsWwAEaFLb.jpg
https://pbs.twimg.com/media/CcPpSM9WoAA8Lfx.jpg
Znikam na chwilę , ale wrócę.
Gdyby nikogo nie było tak jak wczoraj to życzę dobrej nocki.
Słoneczko standard - powinnaś się przyzwyczaić ;))) jedna znika reszta nadrabia.....
Cóx dramat będzie.... bo Omer dowiedział się, że za firmą Yasemin stoi Deniz i Defne pracuje dla Deniza., w dodatku Gallo zaczęła współpracę z Pasionis a potem przeniosła się do Cherri,..... i Gallo dała kasę Defne na spłatę Neriman.....tyle, że jest to czek od Deniza..... Defne spłaciła Neriman i cała w skowronkach przyszła do Omera.... i teraz będzie dramat..... bo Omuś jest wściekły, na Defne o pracę dla Deniza....
Ale Defne tradycyjnie dowiedziała się dziś od Sude, że Deniz jest wspólnikiem Yasemin.... czyli Defo znowu dostanie po głowie..... taki będzie dramat.... a Umuś o umowie nic nie wie dalej......
Dokładnie.... o jak przeżywają na teleforum a ja się śmieję.... nareszcie jakaś drama bo mnie od tej stagnacji już mdliło..
No nie mogę.
Tak jak mówilas Gallo się dowiedziała a Omer dalej nic.
Totalna porażka.
Już tu pisałam do Madzik .....w sprawie umowy Reszta świata kontra Umuś 9:0......
A teraz Defne dostanie od Umusia za pracę dla Deniza.... i będzie dramat.... jakieś 5 odcinków.... tak przewiduję.....
Widziałam w sumie końcówkę.... i powiem Ci nie chce mi się oglądać po turecku poczekam albo na Marzenkę albo na Johnnego..... hahhaha wiedziałam, że Deniz namiesza..... i jeszcze jak przeciągle patrzy na Defne..... hahaha oj będzie ją podrywał, a ona powinna mu pokazać gdzie raki zimują....
Sude oczywiście się cieszy bo nareszcie dokopała Umusiowi za email.....
Może w końcu ją zamkną w domu bez klamek.....
No wiesz może to i by fajne było tylko głupia Defne zamiast to rozegrać odpowiednio to ona się go boi..... hahaha a powinna go za nos wodzić i wykorzystać.....żeby mu pokazać gdzie raki zimują.... ale ona się do tego nie nadaje.... ja bardzo chcę, żeby któraś kobieta definitywnie utarła nosa Denizowi, ale na razie żadna się nie nadaje..... hahahha
Co ta scenarzystka jeszcze wymyśli..... już mi szkoda normalnie tego Umusia, tak jego.... przecież ten chłop na całe zycie pod górę.... dziadek nie cierpiał jego matki, bo była z plebsu a on z wyższych sfer, rodzice mu młodo umarli, został sam musiał na siebie liczyć, firmę założył od zera doszedł do czegoś.... no to huzia na Józia.... Tranba zwalczający z perfidią Omera , Zakochał się chłop na wieki wieków... i dostaje takie cięgi, że się słabo robi...... wiem, że drama musi być, ale ileż można...... już chyba 5 raz stawiają firmę Umuśka na krawędzi, za każdym razem Tranba jest przyczyną.....nie można wymyślić czegoś innego...... to, że o umowie za chwile będzie wiedział cały Stambuł tez jest chore..... widocznie u Turków tak musi być.... mnie to już niezaskakuje, a nudzi...
Rozumiem, że ma być czarny charakter.... ale czy już musi być cały czas.... przecież on Umusia prześladuje już od 20 odcinków..... ileż można
No jakos muszą rozwlekać akcje skoro ma lecieć do czerwca albo i dłużej.
Dlaczego nie idą na fajne zakończenie serialu,tylko leca na kasę.
Mógłby im ranking spaść na samo dno,to moze by sie ockneli.
Co ja mówię oni nigdy sie nie nauczą.
Coś Ty Siostra po dzisiejszym odcinku ..... to rating będą mieć, że hoho..... to tylko nas już nudzi.....luknij na teleforum co tam się dzieje...... a ja mam już przesyt przede wszystkim tego, ze wiecznie Omer musi walczyć z Denizem...... a nie można go już unieszkodliwić.... bo to już się nudne robi..... cały czas wiesz, że Deniz dokopie Umuśkowi, pytanie tylko jak.... a nie można czegoś innego wymyślić......
Ma dalej kucyk..... Umuś to by mu chętnie klawiaturę ząbków przestawił..... ale chyba mu się nie uda..... już mnie nudzi postać Deniza.... jeszcze się wściekałam na niego w grudniu, a teraz powinni bo już zdjąć z serialu..... już powszechnie wiadomo, że ciągle będzie kopała Umusia a Umuś i tak wyjdzie obronną ręką..... nudzi mnie to już a Ciebie by nie nudziło????
W Sezonie to chociaż mieliśmy Derina , potem Metego.... a tu Deniz i Deniz.....
Margoargo, wyczuwam dziś w Twoim głosie smutek, rozczarowanie, wręcz rozpacz :D
nie przejmuj się tak Siostro nudnym Kiralikiem :D