hahaa Siostra ja nie teleforum.... tam płaczą a ja się śmieję, bo wiedziałam od fragmana, że dramat musi być.... tylko miałam nadzieję, że to umowa wyjdzie na światło dzienne i przestaną robić z Omera idiotę..... a tu Deniz.... kochana jakbyś mnie poczytała chyba w spoilerach to być wiedziała, że to, że Deniz zaatakuje to ja już przewidywałam.... jakieś 2 tygodnie temu..... sorry ale scenarzystka już mnie chyba nie zaskoczy.....
Wiesz już momentami mam taki poziom wkurzenia jak w KM , kiedy dawali te wątki porąbane jakmyśmy się wściekały.... tutaj zaczyna się robić to samo...... ja już huśtawkę emocjonalną kiralika rozpisałam parę miesięcy temu, tylko nie wiedziałam, że aż ponad 50 odcinków zrobią myślałam, że będzie ich 39 jak zakładali..... a tak to ciagle dodają..... nową postać..... która jest raczej mało spójna z resztą.....
nudne się to robi..... bo przewidywalne.... a teraz powinna wrócić matka Defne i będzie dramat jak z latino..... a jeszcze powrotu marnotrawnej matki nie mieliśmy.... w kiraz był ojciec Oyku, w kontrakcie matka Zeynep....
wiesz może Turków bawi takie rozwlekanie akcji a ja chciałabym już koniec tego serialu.... bo zaczynają iść w coraz bardziej durne wątki..... dla mnie męczące, a może ja za bardzo wymagająca jestem......
to miał być serial w końcu komediowy, a dramat robi się coraz większy.... a od tekstów Korisia i Neriman to już mnie zęby bolą.... oni byli zabawni.... kiedyś.... teraz coraz bardziej mnie nużą i ich poziom rozmowy jest coraz bardziej przerysowany i żenujący....
A widziałaś na teleforum zdjęcie .... pogrzebu miłości DefoOmer.... fani są rewelacyjni....
Dokładnie Deniz i Deniz .Mozna się nabawic niestrawnosci :D
Zmykam .
Dobranoc Omer na noc :D
Witajcie Siostry ;))) na FB wrze w domysłach i teleforum tez odnośnie następnego odcinka kiralika.... są już przetłumaczone 3 części odcinka 36 po angielsku u Johnnego..... i wiecie co .. ja nie widziałam odcinka całego po turecku, nie mam ochoty obejrzeć po angielsku.... po prostu poczekam spokojnie na Marzenkę..... mój entuzjazm do kiralika właśnie schodzi na niziny....... jeszcze odrobina i przejdę na ciemną stronę mocy ..... i nie będę oglądać......
Ha z ratingów.....
Kiralik na 2 miejscu -ledwo..... się obronił.... jeśli liczba 6,45 wskazuje ilości widzów no to stracili już ponad półtora miliona...
ponoć rating tygodniowy do 9-10 miejsce .... hmmm Meric zdaje się nie wyciąga wniosków.....
I jeszcze jeden news z teleforum.... na twitterze.... Onur ( czyli Koris ) wdał się w dyskusje z fanami bo tu zacytuję :
"W skrócie: fani mocno obrażali grę aktorów i ich poczynania, na co zareagował Onur pisząc, że wykonują tylko to o co prosi ich scenarzystka i to ona ma wpływ na kształt scenariusza, a nie aktorzy, a sami fani powinni się uspokoić i pomyśleć zanim napiszą/liczyć się ze słowami.
Coś w tym stylu przynajmniej... "
wniosek fani tureccy też już mają dość poczynań szanownej scenarzystki...... a ona i tak się nie ogarnie..... hahhaa zdaje się że w kwietniu koniec serialu.... no chyba, że drama którą zaserwowali w ostatnim odcinku spodoba się Turkom, chociaż sądząc po twicie chyba nie.....
Miłego popołudnia ;))))
Teraz zdaje się zabiorę się za Adi ..... większa korzyść z tego będzie.....
Witaj :D
Widzę,ze powoli przechodzisz na ciemna strone mocy.
Polecam Adi ,Avenide , Moja Nadzieję bo będziesz miała z tego więcej radości.
Tak jak pisałam wcześniej scenarzystka niczego się nie uczy.
Fani maja prawo byc źli ,chociaż aktorzy nie są temu winni.
"Pan każe ,sługa musi "ha ha
Równiez zyczę miłego popołudnia :D
P.S. Czeka na Ciebie jeszcze 2 sezon KM :D
Kiralik traci widzów.Dziwi to kogoś?Hahha mnie nie. Chyba żadnej z Was to nie zaskoczyło.
Z jednej strony widzowie w Turcji mają rację,że piszą na fb co im się nie podoba,ale z drugiej strony aktorzy też mają przerypane.Robią co im każą,a często robią z siebie kretynów ,po czym obrywają za to tylko oni,a nie scenarzyści i reżyserzy.
My się tu nigdy nie kłócimy.
Czasami sobie dogadujemy,ale w wiekszości jesteśmy zgodne.
Mamy te same odczucie,więc nie moze być inaczej :D
Podobno o gustach się nie dyskutuje. A tutaj na forum jednak się dyskutuje :D i to wcale jeszcze nikomu nie zaszkodziło :D
Siostry my jesteśmy wyjątkowo tolerancyjne, dlatego świetnie się dogadujemy.... nie robimy z innych poglądów afery jak na innych forach ;))))
Gadamy w wątku o kirliku dosłownie o wszystkim .... widzicie nas na innym forum..... chyba byśmy bana dostały za 2 posty ;)))
Dokładnie i gadamy sobie jakbyśmy teraz siedziały w knajpie i piły kawę..... i gadka szmatka ;)))
I to jest własnie najfajniejsze na naszym forum.
Nie ma żadnej spiny,tylko luzik - guzik :D
dokładnie nikt nikogo nie poucza, nie ma pretensji ;)))
tylko śmiech i dobra zabawa i tak ma być.... ja uwielbiam z Wami pogaduchy, bo mogę się odstresować, zrestartować popłaczę ze śmiechu to i oczy dobrze nawilżone.... po prostu żyć nie umierać ;)))
Scenarzystka też pewnie obrywa, ale aktorzy są "twarzą" serialu więc najbardziej dostają chociaż niesłusznie, no ale może to ocuci scenarzystkę.... widać chyba u Turków też już zmęczenie materiału, jak tak dalej pójdzie to o II sezonie mogą zapomnieć ( według mnie nie powinni go w ogóle robić - niech lepiej nie mają takich pomysłów) a ten, może się okazać, że do czerwca nie dociągnie, bo jak wejdzie coś lepszego w Turcji to zdeklasuje kiralika dokumentnie....
Dlaczego oni nie zrobili tak jak miało być na początku 39 odcinków - całość .... już by zamykali wątki a tak.... męczarni ciąg dalszy.....
Wiesz jak by mnie zaskoczyli w tym odcinku jak Omer dowiedziałby się o umowie..... oczopląsu chyba bym dostała.... a tak robią z niego idiotę do kwadratu, ofiarę losu - co ciągle od Deniza obrywa.... ileż można... nie mogą się jego firmie inne rzeczy przytrafiać tylko za każdym razem za kryzysem stoi Tranba.... to już jest mega nudne i przewidywalne.... bo wiadomo, że Umuś znowu się wywinie tylko musi pocierpieć.... wrrrr nerwa mam coraz większego...
Cześć Siostra :) Nie to,żebym Cię namawiała na porzucenie kiralika,ale wiesz co?Dam Ci radę. Rzuć to w cholerę hahaha. Z tego nic dobrego już nie będzie. Jeśli o mnie chodzi to powiem tak,jak chcesz coś tureckiego zobaczyć,włącz sobie Adi.Dopiero wtedy zobaczysz mega różnicę.Przyjemny i lekki serial,zero dennych historii i absurdów.
A jak masz ochotę na coś zupełnie innego to polecam Moją Nadzieję.Bardzo się różni od typowych telenowel latino i schematów dobrze nam znanych tam nie uświadczysz.Tyle ode mnie.
Miłego :)))
hello ;))) Może już niedługo rzucę.... kto wie....na razie zapał mi spadł do tego stopnia, że poczekam na tłumaczenie Marzenki.... kiedyś potrafiłam po turecku obejrzeć parę razy dany odcinek, albo sceny, a teraz ..... hmmm dopada mnie to znużenie jakie miałam, przy KM od 40 odcinka..... a już po 46 myślałam, że jajo zniosę jak oglądałam, teraz tutaj robi się to samo.....
Ja teraz częściej wracam do odcinków początkowych kiralika niż do tych teraz.... już to tu pisałam... tam była magia, a potem scenarzystka wszystko spieprzyła......
Adi pewnie obejrzę, jeszcze mam KM do skończenia II serię no i nowy sezon kontraktu na miłość... czyli turecczyzna dalej rządzi.... nie wiem dlaczego nie jestem przekonana do Tylko z Tobą.... cos mi nie leży...
Jak pisała Słoneczko we wtorki na TVP 1 ma być serial "Rozdarte serce" może to będę oglądać hahaha
Moja nadzieja może spojrzę, widziałam już kilka fragmentów... ale jak pisałam już do Słoneczka coś nie mogę się do języka przyzwyczaić hahahaha
Twoje przyzwyczajenie do języka mnie rozbawia ha ha
To co Ja mam powiedziec: Turecki ( CK ) , portugalski ( Avenida ) i hiszpański ( MN ).
To dopiero mieszanka wybuchowa ha ha
hahaha dobra jestem nie ???
jak na początku nie mogłam przyzwyczaić się do tureckiego pamiętam moje początki z KM , to teraz nie mogę się przestawić na hiszpański hahaha ....
No Ty masz tygiel smaków ;)))) hahaha znaczy języków ;)))
Madzik dobrze gada.
Rzuc Kiralik w cholerę.
Po co sie jeszcze bardziej denerwować.
Całe szczeście ,ze ja dawno to zrobiłam,bo teraz to bym włosy z nerwów wyrywała ha ha
pewnie dojdzie do tego, że rzucę, ale mimo wszystko jeszcze mam sentyment do tego serialu....
tak ja Ty miałaś Serii KM , którą ja odpuściłam po pierwszym odcinku....
No tak,sentyment do serialu masz. Rozumiem. I to jest najgorsze co może być,bo momentami chcesz naprawde to rzucić,a coś Cię jednak powstrzymuje. Znam to uczucie. Okropna sprawa :D
Właśnie tak Siostra dobrze prawisz, dokładnie tak jest.... już mnie mdli od tekstów Koriś - Neriman.... swoją drogą coraz bardziej debilnych, ale jednak coś mnie ciągnie, żeby obejrzeć kolejny odcinek.....
Ja też tak miałam ale juz mi przeszło ha ha
Jeszcze niedawno pisałam,ze zamierzam ogladac KM od poczatku.
I co? Nic z tego nie wyszło,bo przyszły nowe seriale i skupiłam sie na nich.
Jak najdzie mnie ochota to luknę ha ha
Oj źle się ze mna dzieje.
Zdradzam Serkana ha ha
hahah zdradzasz Serkana... dobrze, że piszesz na tym forum, bo gdzie indziej chyba by Ci tego nie darowały hahaha ;))) wiem złośliwa jestem ;)))
Ja jak już kiedyś pisałam mam cały I sezon na dysku , jak mnie kiedyś najdzie ochota to obejrzę... tylko, ja lubię oglądać sceny albo wątki.... całych odcinków już nie .... może po paru latach można wrócić do oglądania serialu od początku .... ale teraz na świeżo nie:)))
Marguś a widzialaś na jakim etapie jestem w postach?
Pędzę niczym strus pędzi wiatr ha ha
No widzę, widzę;))) szalejesz jak ja kiedyś ;))) trudno Cię dogonić... ale to fajne jest nie ???
Masz ochotę na następny odcinek? Usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie :DDD
Albo po prostu obejrzyj dla świętego spokoju.Najwyżej będziesz potem się złościć,że żle zrobiłaś. Zawsze są dwa wyjścia :D
Spoko myślę, że będę dalej oglądać kolejne odcinki.... tylko już bez takiej euforii muszę się tez przekonać na ile przewidziałam poczynania scenarzystki..... hahahaa