No wiedziałam, że Ci się spodoba mój avatarek ;)))
Robię festiwal tureckich ciasteczek w awatarze... wiecznie Baris nie może być ;))) hahaha
Musi, musi .....mam paru Buraków w zanadrzu i nie zawaham się ich użyć ;)))) Teraz Burak rządzi w moim avku... bo co jak co ale seksowny jest jak diabli ;)))
No śliczniutki ;))))
Jego wzrok mnie urzekł na długo zanim zobaczyłam Barisa hahaha zresztą .... Burak jest dla mnie nr 1.... wśród ciastek tureckich no może wspólnie z Barisem ;))) hahaha
Jeśli o mnie chodzi,skoro już tak sobie szczerze gadamy ( jak zwykle oczywiście ) to dla mnie też Burak jednak na 1 miejscu i wygrywa zdecydowanie.A zaraz po nim muszę wrzucić Mehmeta na 2 miejsce,nic nie poradzę. Po prostu bardzo go lubię i tyle. A porównując Barisa i Buraka to wg mnie Baris przy Buraku zostaje daleko w tyle,ale to tylko moja opinia :D
Madzik dla mnie Burak jest nie tylko przystojny, ale i niesamowicie seksowny.. a te oczy..... wow;)))
Siostra przybij piątkę.... też nie lubię jego wąsów... nie zauważyłaś, ze tu ma lekki zarost a nie wąsy.... takie zdjęcia wybierałam.... hahaha
Wiem,że tutaj nie ma wąsów,ale w większości zdjęć te wąsy ma :) Też lubię go w takim lekkim zaroście,wygląda wtedy najlepiej
A mam jeszcze w zanadrzu zdjęcia z takim zarostem... wszystkie z wąsami pomijałam hahaha ;.))))
Widze ,ze wszystkie tutaj mamy ogromne serce i nie potrafimy pozostac wierne tylko jednemu ha ha
mamy tu prywatne męskie haremy ;))) hahaha ciekawe czy były takie w ogóle hahaha ;))
No widzisz mam dziś przebłysk inteligencji ;))) hahaha
męski harem złożony z samych tureckich ciasteczek..... ahhhh rozmarzyłam się ;)))
Siostry jest zwiastun 37 odcinka kiralika..... hahahhaa zaręczyny....czyli zwiastun z lepszej części odcinka, albo podpucha hahaha ;)))) jak będzie na YT to zapodam link ;)
Siostry małe sprostowanie.... wygląda to na obiad rodzinny.... czyli rodzinki się poznają....
obiecany zwiastun.... bo dramatycznej końcówce 36 odcinka.... takie coś w zwiastunie....
https://www.youtube.com/channel/UCVKo-TGjnJPwq_vDzz8rcMg
A ja sobie tak myślę teraz, że chyba to będzie odcinek w którym Omer będzie - Aniołem zemsty nr 3 ;))) hahaha nie wiem, po jego minach w tym zwiastunie mam takie odczucia hahaha ;)))
Skoro w 36 odcinku idą z Sinanem na wojnę z Tranbą.... to może w główce Umusia coś się urodziło hahaha ;))) a miałam nie dywagować....
zobaczymy... coś za słodki ten zwiastun, jak dadzą w poniedziałek następny to zobaczymy czy będzie drama....
Może w końcu scenarzystka się ogarnęła.... jak zobaczyłam hejt na swoje pomysły hahaha ;))
A słyszałaś, że ponoć kontraktowi na miłość leci rating i skrócili II serię....
Vanessa Siostra czyżbyś dziś nie była na odcinku Alice????
O co chodzi z tym Denizem.... - hahaha czyżby czarny charakter z kiralika przypadł Wam do gustu ;))))
Hello.
Piękny avatar.
Ja właśnie oglądałam preselekcje do eurowizji.
Wygrał Szpak.
Powiem Ci , że słuchając na żywo tych piosenek to on najlepiej zaśpiewał i ma fajną piosenkę.
Pożyjemy zobaczymy :-D
A dziękuję.... taki zrobiłam festiwal ciastek tureckich w moim awatarze ;)))
A akurat Burak jest taki mrrrrr ekscytujący ;)))
Właśnie moi domownicy oglądali i słyszałam na końcu fragment tej piosenki Szpaka....
Zobaczymy jak sobie poradzi....
Szpak wygrał haha. Wykrakałam :D kiedyś mówiłam żeby wszyscy tylko nie Szpak haha a tu proszę. Chociaż z drugiej strony przyznaje że zaspiewal dobrze. Ja wczoraj jednak byłam za Margaret. Teraz sama już nie wiem. Czas pokaże
Siemka.
Powiem Ci,ze Margaret wczoraj nie wypadła za dobrze.
Ona nie potrafi spiewać.
Muzyka ją zagłuszala.
Gintrowska śpiewała katasrofalnie.
Ja bym lepiej to zrobiła ha ha
Osińska strasznie piała
Od Górniak piosenka wogole mi sie nie podobała.
Moim zdaniem Szpak zaspiewał najlepiej z nich wszystkich.
Patrząc na poprzednie wygrane innych krajow ludzie lubia takie piosenki.
Mojemu mężowi sie tez podobał i cieszył sie ,ze wygrał.
Hello;))
Może się okazać, że Szpak zajdzie wysoko w Eurowizji..... chociaż ten festiwal robi się bardziej poprawny politycznie niż muzycznie.... takie mam wrażenie ....
Właśnie o ta politykę się najbardziej denerwuje , bo jeden głosuje na drugiego .
Jednak mamy dużo polaków i głosują na naszych , tylko , że jury dodaje swoje i potem wychodzi tak jak wychodzi.
Zobaczymy .
Patrząc na Conchite to wszystko jest możliwe :-D
Właśnie poprawność polityczna stała się zmorą tego konkursu.....
Zgadza się patrząc na Conchitę.... odmienność jest promowana....
Siostra padnę ze śmiechu już niedługo .... co za dywagacje na temat zwiastuna kiralika prowadzą na teleforum i FB.... niedługo zwariują z domysłów....
Umuś straci punkty jak się zemści na Defne.... może nareszcie się akcja ruszy.... bo nudą wiało
Podziwiam ich za tą siłę dywagacji, że też jeszcze im się chce.
Mnie już dawno przestało to śmieszyc ha ha
Mnie te ich dywagacje śmieszą już , sama też czasem dywaguję.... i powiem Ci jedno .... będę niepoprawna politycznie .... ale chciałabym, że Umuś jednak trochę zemścił się na Defne.... bo za jej głupią lojalność wobec wszystkich tylko nie jego ....on dostaje po łebie najbardziej..... jak już nie chciała mówić całej prawdy.... to chociaż część mogła powiedzieć..... np. o problemach z Serrdarem.....ale nie... bo ona musi chronić tyłki Neriman, Necmego, Sinana. a sama dostaje od Neriman , Sude po głowie... głupia jest ta jej lojalność .... tak uważam ....
Ja nie oglądałam odcinków na bieżąco to nie wiem jaka jest tam teraz sytuacja , ale rzeczywiście Omer powinien się zemścić , bo wszyscy wiedzą tylko nie on.
Pisałam tu już na razie w sprawie wynajmu jest 9:0 dla reszty świata..... bo wiedzą Neriman, Sude, Necme, Sinan, Iso, Serdar, Nihan, Koriś i teraz wie też Gallo ( chociaż ona nie wie, że chodzi o Omera) ..... a Umuś dalej nie w temacie...
Oj tak... mam nadzieję, że ten zwariowany czas w moim życiu ma się ku końcowi.... i będę mogła częściej się relaksować ;)))