a prosże ;))) tylko teraz okazuje się, że u mnie zaczyna grzmieć ;))) hahaha pierwsza burza majowa chyba będzie....
Mam dużo to na pewno jakieś się znajdą i nie będę musiała kupować nowych ha ha
Nie,ale postaram się nadrobić.
Pierwsze 3 odcinki widziałam :D
Czytałaś ,że tłumaczą nowy serial?
Jak już Margo napisała na te wszystkie seriale trzeba by w totka wygrać i nie pracować,tylko oglądać ha ha
Dokładnie :D
Za dużo tego.
A jest nowy odcinek Kontraktu
Tez zobaczyłam tylko 3.
A ja oglądam kontrakt od nowa. Wiem,pogrzało mnie haha,ale odkąd zobaczyłam Fatiha w GF nie mogę się powstrzymać :D
Ha ha
Fajny jest ten serial.
Może się kiedyś doczekamy i puszczą go na pulsie.
Teraz zamiast turczyzny będziemy mieli kolejny latynoski.
Chciałabym 2 sezon bardzo,ale wydaje mi się,że Puls rezygnuje z tureckich telek i znowu stawia na latino :(((
No Ja tez tak myślę.
Napisali ,że 3 sezon OHB ma być w 3 lub 4 kwartale roku,ale kto ich tam wiem.
Szkoda,że zaczynają coś puszczać ,a potem tego nie kontynuują
Taki właśnie jest Puls. Nie ma co liczyć na kontynuacje :(( najpierw puszczają coś fajnego,robią człowiekowi ochotę a potem dupa
No niestety.
Dziwne ,że nikt się nie chce za niego wziąść.
Przecież to tylko 17 odcinków.
Taki fajny,lekki i przyjemny serial :D
Nawet nie trzeba tłumaczyć 17 odcinków bo do 10-tego już było tłumaczone,nie? :(
Powinni nam płacić za oglądanie seriali hahaha :D
Oraz za udzielanie się na forum, wtedy połączyłybyśmy przyjemne z pożytecznym, rozrywkę z pracą haha :D
Otóż to.
Takie testerki seriali.
Stacja pisze do Nas zobaczcie sobie taki i taki serial.
Napiszcie co o nim sądzicie i czy warto puszczać go w telewizji :D
Wtedy nie mielibyśmy żadnych wyrzutów.
W TzT ciekawie :D
Yigit lekko się uspokoił ale tylko lekko, bo dalej robi jej wyrzuty.
Ale spokojnym głosem. Powiedział, że nie chce żeby pracował i jej modeling nazwał małpowaniem, kaprysami itp.
Nazan położyła na schodach kartkę wyrwaną z pamiętnika Nur w którym pisze że kocham cię yigit kozan tip. itd.
Iclal mało nie zemdlała, dostała migreny.
Matka doradziła jej aby udawała przez Nur że wszystko ok, ale zadała jej ból z ukrycia i nieoczekiwanie.
Dziewczyny patrzcie na to :D
Kolejny fragment Hayatimin Aski
https://www.facebook.com/serkancayogluArabFan/videos/1708878542701401/
Co tam się dzieje ha ha
haha właśnie przed chwilą oglądałam na teleforum hahahhaha :D
Serkan pod prysznicem wow :D
jakie okrzyki kobiet na widok Demira :D:D
Gokce naprawdę ładnie w tych zwiastunach wygląda :D
Ona chyba będzie większą łamagą niż Oyku hahahahhaa :D
na końcu zwiastuna, jak przyjechał Kaan na motorze, to mina Demira - tak jakby Demir był zazdrosny :D
No mina Demira była taka smutaśna
Tak swoja droga jest juz watek tego serialu na filmwebie?
Czy będziemy czekać
Na końcu miny całej trójki są pełne zakłopotania i zazdrości, I takie wiarygodne aktorsko :D
Więc może będzie dobrze naprawdę z tym serialem :D
Nie ma wątku HA na filmwebie. A w ogóle ktoś próbował założyć?
Ja tez jestem pełna nadzieii , że serial będzie fajny.
Chyba jeszcze nikt nie próbował zakładać.
Ja nawet nie wiem jak to się robi.
Wiecie o tym, że za 7 miesięcy Serkan zostanie wujkiem ♥
Jego brat Erkan i żona Cigdem spodziewają się dziecka,
Mój ukochany Serkan wygrał internetowe głosowanie w kategorii Najlepszy aktor i dziś jest na gali wręczania tych nagród :D
Super wygląda https://pbs.twimg.com/media/ChoSA9xUkAAC27K.jpg
Ale tu mnie jego mina i fryzura mnie rozwala hahaahah pewnie już zmęczony http://images78.fotosik.pl/567/4f3568b045f1ad11gen.png
Ale najbardziej mnie rozbawiło z kim na galę przyszedł Serkan.
Na teleforum obstawiali jakąś kobietę - Ozge albo jakąś krewną czy znajomą. A Serkan przyszedł z bratem hahahahahahahahahahahahahahaha :D
Fajnie wygląda :-D
Twój Serkan.
Jestem zazdrosna ha ha
Super , że zostanie wujkiem.
No nieźle.
Zamiast z dziewczyną to z bratem ha ha ha
Pewnie doczekamy się jakiegoś zdjęcia Serkana z bratankiem/bratanicą. To na pewno będzie piękny widok, bo Serkan cudownie wygląda z dziećmi ♥
Serkan zastanawiający przypadek :D takie ciacho, a z bratem przyłazi hahahahahahaha padnę ze śmiechu :D
No właśnie ciekawe to jest.
Może nie spotkał tej jednej jedynej ( czytaj Vanessa )
hahahahhahaha bardzo mi się podoba Twoja teoria :D
właśnie, musze lecieć do niego twoim helikopterem i uświadomię mu, że już nie musi się martwić i czekać na jedyną, bo to JA nią jestem haha :D
No normalnie nie wiem na co Ty czekasz.... Słoneczko silniki helikoptera już przegrzewa... Vanessa nie guzdraj się tylko w superkieckę i leć do Stambułu ... załapiesz się na afterparty ;))) hahaha przynajmniej nauczysz Serkana tańca do rytmu ;))))
hahahahaah dzięki za rady Marguś, jesteś cudowna :D
wejdę tam, powiem "erkan, suń się, ja teraz jestem towarzyszką twojego brata serkana - towarzyszką tu na gali oraz towarzyszką na resztę życia."
:D:D
Dokładnie tak masz powiedzieć... a Erkan a Ty kto... a Vanessa jak to kto najważniejsza komentująca filmwebu ;))))
hahaha i scenarzystka hot scen z Serkanem.... teraz scenariusz będę wprowadzać w życie.... więc leć do swojej żony, bo pewnie trzeba jej stopy pomasować.... nie wiedziałeś, że kobiety w ciąży mają wymagania.....
ahahahahahahaha :D leżę :D
Erkan - wiem, ze mają wymagania. oglądałem finałowy odcinek Km gdzie Oyku była w ciąży, to wiem :D
Ja - to leć szybciej.
Serkan - ooooo Vanessa będziemy wcielać w życie twoje scenariusze? to chodź zmywamy się z imprezy i do domu :D
No helikopter już dawno czeka,tylko Ty się wybierasz jak sójka za morze.
Ta sukienka nie , ta bluzka też nie, spodnie nie ten kolor.
W końcu wywaliła całą szafę ,ale i tak stwierdziła ,ze nie ma co na siebie włożyć.
Pędzi szybko do sklepu a tam kolejny dylemat.
I tak w kółko a czas ucieka ha ha