Coś o tym wiem, ostatnio miałam czasu wolnego jak na lekarstwo ;)) teraz będzie odrobinę lepiej, ale i tak mam dużo roboty niestety ;)))
Ha czyli Gina komentuje MN?
A może jak w czerwcu zacznie się nowy serial z Serkan to wrócimy do komentowania ?? kto wie .... zobaczymy jaki będzie ten serial ;)
Nie komentuje MN tylko GF. Nadal ogląda tureckie seriale,więc pewnie będzie wpadać na forum. Ale pisała,że kiralik jej nie interesuje,więc tu chyba jej nie zobaczymy
a zapomniałam o GF .... spoko kiralik kończy się w czerwcu to znaczy ponoć I seria... i chyba doprowadzą do tego, ze II nie będę oglądać... zresztą już mam zaległości - jak na mnie duże 7 odcinków hahaha
faktycznie,sporo jak na zagorzałą fankę :D nadal nie mogę wyjść z podziwu,że będzie 2 seria. O czym jak się pytam??? O czym???
no jak to o czym.... w ostatnim odcinku I serii będzie ślub, na którym Omuś dowie się o wynajmie tuż przed ceremonią i... jak urzędnik go zapyta czy chce poślubić Defne to się Omuś zawiesi.... i koniec.... co odpowie dowie się widownia turecka we wrześniu...... przecież to turecki standard .... a miało być tak pięknie..... ja jednak żyję nadzieją, że tak nie będzie....
już mają rating jak na nich takie sobie a oni chcą II serię....
A w drugim sezonie okaże się,że to rodzina Defne wynajęła Omera by chodził koło niej i koniec końców oboje byli frajerami na wynajęciu hahaha
no niestety ja mam wrażenie, że skończy jak KM w II serii, nawet 8 odcinków nie dociągną. Ja cały czas mam wrażenie, że tureccy widzowie już się znudzili czekaniem na wyjawienie sekretu i już im się nie chce oglądać.... bo co chwilę dostają zastępczą dramę, zamiast przywalić konkretnie....
a ja nie wierzę,że komuś to się jeszcze nie znudziło. Na pewno wszystkich nudzi to przedłużanie,nawet tych,co nadal oglądają na bieżąco.
Madzik tylko my jesteśmy najbardziej znudzone faktem niewyjawienia prawdy, na teleforum ciagle zafascynowani na maxa, nie mówiąc o tym, że bardzo chcą drugiego sezonu....
no,nie...co im się tak podoba? naprawdę nie rozumiem co ich trzyma przy kiraliku. Nie czytam teleforum od dawna,na inne tematy wchodzę,ale na kiralik już nie,bo nie ma po co
cóż widocznie im się podoba, taki scenariusz jak im serwuje Meric....
Dla mnie ten serial już powinien się skończyć od 30 odcinka trzeba było zamykać wątki i koniec i bomba, a tak rozciąganie w czasie tylko szkodzi temu serialowi, a najlepsze jest to, że zmienili znowu reżysera to już trzeci a o zmianie głównej scenarzystki to już nie pomyślą....
wszyscy rezygnują z reżyserowania "tego czegoś" bo tu ani pomysłów,ani świeżości ani logiki ani w ogóle niczego
nie wiem czy się ogarną czy nie ... mają nadzieję, że reżyser coś zmieni, ale my wiemy swoje.....
Dobra Siostra muszę zniknąć na chwilę..... domownicy wzywają, ale pewnie wrócę ;)))
"A w drugim sezonie okaże się,że to rodzina Defne wynajęła Omera by chodził koło niej i koniec końców oboje byli frajerami na wynajęciu hahaha"
ahahahahahahah świetne :D
no sorry,ale niezła patologia się tworzy,że takie rzeczy mi do głowy przychodzą. Żeby się nie okazało,że to jednak prawda,teraz to nic nie wiadomo haha
Dziś do południa odsypiałam ostatnie niedospania ;))) hahah
mam zamiar obejrzeć odcinek KPA ;)))) a wieczorem idę na zaległą mini imprezkę czyli zaczynam żyć ;))
No nie,trochę więcej czasu ma i już na imprezy się wybiera. Zlituj się Margo hahaha :D imprezowiczka Nam się znalazła :DD
hahah a jak dobra impreza nie jest zła ;))))
spoko od jutra wracam w kierat tylko może troszkę mniej intensywny ;))) ale ni ma lekko ;))
ale za ucho mogłabyś sobie kwiatka włożyć hahaahahahhaha :D
pamiętam, że pisałaś kiedyś, że masz krótkie włosy :D
no patrz my to jednak dobrałyśmy się jak w korcu maku...
jak tam odcinek Alice był wczoraj?
Dwa razy w tygodniu :-D
Kiedyś miałam do pasa , ale dbanie o nie to była masakra , wiec je skrocilam.
tylko dwa razy w tygodniu? zazdroszczę ;(
ja mam krótkie włosy, a muszę myć co drugi dzień...... a nawet codziennie powinnam........
nie wiem co by było, gdybym miała dłuższe.....
Dziewczyny miłego gawędzenia ;))))
Zbieram się na imprę ;))) do miłego zaś ;)))