Siemka :D
Widziałam ten zwiastun.
Nawet fajny.
Całuski za całuskami ha ha
Jednak znając turków dużo scen powycinaja i zostanie marny odcinek ha ha
Hello ;)
Powiem tak pewnie fajne scenki będą tylko te z fragmana ;)))
Ja, bo w miarę jestem na bieżąco z kiralikiem o tyle o ile, dochodzę do wniosku, że za logiką Meric nie trafię i już nawet przestaje dywagować co będzie w kolejnym odcinku.... czy będzie drama, czy nie.... ot dowiemy się w piątek, to znaczy dowiem się o ile będę oglądać na żywo, ale ostatnio jakoś nie mam przekonania, albo poczytam teleforum..... mnie ostatnio tylko ciekawi, czy rating im się podniesie, czy nie.....
Dobra jesteś ha ha
Myślisz,że spadający ranking da Meric do myślenia .
Nic z tych rzeczy :D
Spadającym ratingiem jak wiemy z historii wielu się nie przejmowało, a potem kończyli serial w 1 odcinku hahahha ;)))) skąd my to znamy ;))) oczywiście z KM.....
a tutaj coraz bardziej dochodzę do wniosku sytuacja będzie podobna..... jak dla mnie widownia turecka już się zmęczyła pomysłami Meric i tylko Baris i Defne i ich popularność ratuje ten serial.... ale ileż można....
Jak widziałam scenę Omera i doktora Selima - Omer wkurzony na maxa, to coraz bardziej chcę zobaczyć Barisa właśnie w roli czarnego charakteru.. to było by coś ;))))
No Baris jako czarny charakter , to byłaby niezła odmiana :D
A Ty jak tam?
Dalej praca?
Właśnie dlaczego nikt nie chce napisać scenariusza, gdzie Baris będzie cały czas czarnym charakterem hmmmmm przystojny, bogaty i do tego zły i niebezpieczny hmmm ale się rozmarzyłam hahah ;))))
Dalej pracuję może już nie tak intensywnie, ale i tak mam dużo roboty....
Margo same musimy napisac taki scenariusz :D
Film pt " Seksowny i niebezpieczny " ha ha
Oha tytuł mi się bardzo podoba ;))) tylko jak my się weźmiemy za pisanie tego scenariusza to erotyk nam wyjdzie, że skarpetki opadną hahaha ;)))
Czyli mówisz Siostra, że wenę twórczą trzeba ogniskować na erotyzmie.... hmmm w sumie chyba nie ma takiego scenariusza to czemu nie ;)))) hahahha
W sumie jakby tak zebrać nasze wszystkie komentarze napisane tutaj,to juz mamy niezły erotyk ha ha
hahah pewnie tak, ale większą inspiracją był zawsze Serkan?Ayaz.... teraz czas na Barisa/Omera.... hmmmm patrz a w KPA erotyków nie musimy wymyślać, bo tam to się i pocałować normalnie potrafią hahahaha;)))) a nie a`la glonojad z szybą ;))))
Dokładnie.
W KPA jeszcze dużo fajnych całusów przed nami.
Zobaczyłaś w końcu ten 15 odcinek?
Tłumaczka narazie odpoczywa :D
Jeszcze nie zobaczyłam całego odcinka, coś nie mam czasu... może wieczorem, albo jutro...
Nowy serial turecki dziewczyny tłumaczą.
" Ulice Stambułu"
Jeszcze nie widziałam,więc nie moge powiedzieć nic na ten temat.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1714400948848823&id=1682992945 322957&fref=nf
A Adi jak nie było ,tak nie ma
No nieźle kolejny serial turecki..... e chyba się nie będę oglądać bo nie wyrobię hahahha ;))))
Cóż pozostaje zagrać w totka wygrać kumulację i nie pracować tylko oglądać tureckie seriale hahahah ;)))
Przed chwilą przeczytałam, że jest mega kumulacja w lotto hahaha chyba zagram ;))))
hej dziewczyny :D co prawda nie oglądam kiralik ask ale wpadłam się przywitać po powrocie na filmweb :D
buziaki dla wszystkich :*
tureckie seriale górą :DDDDDDDDDDDD
Cześć ;))) jak fajnie, że do nas zawitałaś ;)))
Spoko wpadaj tu do nas do kiralika, bo akurat tutaj dyskutujemy o wszystkim a najmniej o kiraliku hahahah ;))))
Margo będziemy musiały założyć jakieś nasze prywatne forum ha ha
Na Nas nie ma mocnych :D
Zobacz sobie ten filmik ,który zapodałam Margoo na stronie 8 tego wątku.
Powiem Ci ,że dużo sie tam dzieje i nie jest nudno.
Wątki są tak poprowadzone,że nie wiadomo czego się spodziewać .
super, dzięki :D
wgl jestem w szoku, że ekipa się tak trzyma :D
tyle czasu minęło ale tu nic się nie zmieniło :p
wgl to ciekawe czy w tv puszczą jakąś telke turecką na wakacje? fajnie by było ech :P
Jesteśmy stare wygi ha ha
No właśnie mogli by puścić " Kontrakt " , który jest ciekawy ( są tez tłumaczone odcinki )
Niestety chyba się nie doczekamy,bo oni wola puszczać jakieś latynoskie.
Jak znajdziesz chwilę ,to przeczytaj nasze posty tutaj.
Z nich dużo sie dowiesz.
Jesteśmy jak informacje w Tv.
Oj Kobieto co myśmy tu nawyczyniały od czasów zakończenia sezonu na miłość hahaha ;))) tysiące postów dyskusji śmiechu co nie miara;))))
A propos KPA to Omera gra ta Engin- czyli Kerim z Grzechu Fatmagul, ale pewnie to już wiesz ;)))
Oj Gina nawet nie wiesz co się tutaj dzieje.
Jak wpadniemy w trans potrafimy natrzaskać 300 postów dziennie o wszystkim i o niczym ha ha
Gina112, witaj :D
Tak nas zmartwiło i zastanowiło Twoje odejście ;((
A tu powróciłaś :D Tylko teraz masz od nowa limit postów ;((
A widzisz Gina wróciła i zapomniałam, że teraz biedna będzie się musiała 3 miesiące męczyć na fimwebie ;)))
U mnie kolejna burza.
Juz mnie wkurza ta pogoda.
Przez to siedzenie w domu zgrublam 4 kilo.
Do gaci się nie mieszcze :-D
Idę poogarniac chalupe.
Do miłego zaś :-D
Ja się pytam kiedy przyjdzie słońce.
Coś ostatnio rodzinka mi nie pomaga ha ha
hahaha przesyłam Ci dużo słońca ;))) u nas świeci od rana i jak cieplutko hahahah dobra nie będę Was wkurzać ;)))
Poslij.
Gorzej jak ta brzydka pogoda przyjdzie do Was .
Strasznie grzmi.
Boje się burzy.
No widzisz.
Nie może tak być,że u nas pochmurno a u Ciebie słońce ha ha
Oczywiście żartuję :D
Spoko deszcz nie jest zły ;))) tylko trawa rośnie jak szalona ;)))
hahah pierwsza majowa burza ;)))