PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 575  ocen
8,2 10 1 575
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Witam w nowym wątku :DDD niech Wam dobrze służy haha :DDD

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

nie nie miałam dzisiaj czasu może poczekam na odcinek z tłumaczeniem...

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Czyżby i Tobie przechodziła ochota na oglądanie KA;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

hej. Całkiem możliwe, Kiralika jak oglądam to przewijam, a KAra Sevda oglądam całe odcinki i nie przewijam raczej mi przeszła fascynacja tym serialem

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

Hejka ;) Oj czyli źle się dzieje w państwie kiralikowym, jak Ty ostatnia oglądajaca na żywo z nas już odpuszczasz.... i jeszcze przewijasz kiralika...

oj meric, meric... nawet Naszą Gosilek pokonałaś ;)

ocenił(a) serial na 5

Trup przyszedł :D Jest ktoś ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Cześć Trupie ;)
jesteś jeszcze ???

ocenił(a) serial na 8
Marg_

O poszłaś sobie :)
Zatem dobranoc Wszystkim ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zasnelam...jak to przy podwyzszonej temp.... swoja droga przeczytalam super newsa w zwiazku z tym super serialem... jakoby,ze sprawdzali w tym odcinku jakby omus z seda wygladali...na wypadek gdyby elcin odeszla... rozbawilo mnie to dzis bardzo...
Chyba wypada napisac dobranoc

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Hello ;) Czego to fani nie wymyślą. Mają lepszą fantazję niż meric hahahhahaa;)

Widziałam ostatnią scenę odcinka 61 po turecku , bo ostatnio sprawdzam co jest cliffhangerem ;)
i widzę, że Defne zamiast kwiatków teraz na chatę Umusia... dzwonki feng shui przynosi hahahahha;)
dlaczego znowu mi to przypomina odgrzewanie kotletów.....
A czyżby popłuczyny pamirowe będą babcię turkan o zawał przyprawiać.... hahhahaa, ale na babcię najlepszy jest dziadek Hulusi...i meric znowu mi fajny wątek zarzuciła....ejjjjj a miał być serial komedia romantyczna, czyli lekko i przyjemnie....a co mamy trudno to nawet dramatem nazwać... bardziej psychoza kiralikowa ;)
Oj mnie już nawet ochota na oglądanie fragmanów przechodzi.

Kuruj się Kobieto ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja chyba te scene widzialam z napisami pl...i jeszcze rozmowe omusia i defne....i juz wiem,ze defne powiedziala dziadkowi,ze nie chce spadku....
No przeciez jak sie nie ma pomyslu...to tylko zostalo juz odgrzewanie tego co bylo....

Juz mam dosc tej choroby czy co to jest

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Właśnie tez zobaczyłam tę scenę..... hahahhaha czy ja mogę robić za proroka czy mnie ktoś meric tłumaczy...... Defne nareszcie zrozumiała jak się Umuś czuł..... no nie wytrzymam......

hahahahhaa rozmowa o 38 odcinków za późno..... wtedy miała być nad rzeką w 23 odcinku......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Kochana ja bylam w szoku jak to powiedziala... nie no do tej pory to co nie musiala czy nie chciala... bo nie wiem... najlepsze we fragmecie,jak pamir mowi rodzince,ze omus wrocil... no nie i co teraz bedzie? Defne sie z tej milosci wyprowadzi do omusia bo sie babcia dowie czy co ? Sama meric nie wie czego chce..
A wiesz ze ludzie sie ciesza tym ogromnym wzrostem ratingu xd juz widza 150 odcinek...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Pewnie konkretne zdanie wyrobię sobie jak już obejrzę całe odcinki kiralika..... bo teraz jak oglądam jakieś sceny albo zwiastuny, to mam wrażenie, że meric zachowuje się momentami tak jakby II seria nie była kontynuacją.... mało tego jakby sama nie pamiętała co nawywijała w tej I serii.... co za bałagan...no ale sama meric w opisie pod swoim zdjęciem napisała, że ma bałagan w głowie.... więc logika tu jest tylko mericowa... nam pozostaje się wkurrrzać na maxa.... albo odpuścić i przejść do oglądania tego filmu z nastawieniem..... będzie debilizm.... nie ma co się wkurzać i próżno magii z I serii ( do 23 odcinka) szukać. Tylko tak przebrniemy przez kiralik....
Cóż pięknie i magicznie było do 23 odcinka..... potem już chłam... i nic lepszego nie należy się spodziewać.

hahahha no wzrost o 0,11 punktu to wzrost jak cholera..... z czego tu się cieszyć.... jak kiralik w I serii nie schodził poniżej 6 chyba do 40 odcinka.... o czym my mówimy....
no ale zacietrzewionemu fandomowi taki wzrost wystarczy....

Marg_

Marg_ jak zdrowie? :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Jakos zyje ale jakos... zle jest ale... musze jeszcze dzis duzo zrobic i sily zbieram

Marg_

ojej ;((

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Zdrowia Marg :)))

ocenił(a) serial na 8

Hello :)
U mnie dziś pochmurno i chyba będzie padać, dobrze, że halniaczek przyjemniaczek ustał.

Życzę Wam udanego dnia;) odpoczywajcie :)

Do miłego zaś :)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Hello :)
U mnie słoneczko świeci, piękna pogoda :D

Chciałam pooglądać paramparca z angielskimi napisami, ale angielska grupa mnie rozwaliła,
chcą 2$ za odcinek, chyba kogoś powaliło :D

Miłej niedzieli Wszystkim:)

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

U mnie teraz nieśmiało słońce przebija przez chmury jak będzie dalej zobaczymy.

NO patrz jak się wycwanili chcą kasę za odcinek...

Margoargo

słoneczko wczoraj miało urodziny :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Wiem składałam jej życzenia na priv:)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Cześć :) jak tam oglądasz dziś finał rolnika ?

Gina będzie oglądać kocha nie kocha.... Yigit chyba dowie się nareszcie prawdy od Irem hahhaha:) mało tego dali 3 zwiastuny ;)

Margoargo

oczywiście że oglądam finał rolnika :D:D

ojej 3 zwiastuny, to chyba będzie się działo :D albo też tylko narobili nadziei :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Ja też mam zamiar oglądać rolnika.

Oglądnęłam prawie cały odcinek "Córki Słońca" i powiem że film całkiem ciekawie się zapowiada, no może po za tym, że Hande, która gra Hayat w ALA lekko mnie wkurza, bo gra taką głupiutką podlotke...

Gosilek

oglądałaś wczoraj finał Twoja twarz brzmi znajomo? :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

oj nie i kto wygrał?

Gosilek

Maria Tyszkiewicz :D
udawała Rihannę w piosence "Diamonds"
słusznie wygrała bo wczoraj w finale była najlepsza :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Czyli jest szansa na relacje ;) z rolnika... bo Wasze komentarze są o niebo lepsze od tego co w rolniku się wyczynia.... hahahha jak sobie przypomnę nasze kulinarne rymowanki ;)

Cóż co do kocha nie kocha...oby się za bardzo nie nastawić, bo wiesz jak to bywa..... z dużej chmury mały deszcz .... ale myślę, że walczą o rating....

Margoargo

nasze relacje są jak profesjonalnych reporterek hahahha :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie dziennikarze powinni się uczyć od Was warsztatu reporterskiego ;)

Margoargo

ech my tu wszystkie jesteśmy super utalentowane ogólnie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Oj tak takie takich artystek jak my to ze świecą szukać i się nie znajdzie ;)

Margoargo

:D:D
http://1.bp.blogspot.com/-qZoj52jutYg/URDWzZELbFI/AAAAAAAABF4/iFNn75rnIv4/s1600/ IMG_1511.JPG

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Na leżaku Serkan , a Ty jako pielęgniarka hahahha;)

Margoargo

padłam.............. :D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahhahaha ;) to wstań, co będziesz leżeć ;)
a potłukłaś sobie coś ???? jesteś pielęgniarką wiesz co robić :)

Margoargo

muszę wstać, bo trzeba przynieść staremu Serkanowi kaczkę do sikania :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha już słyszę jak woła....

Vanesso moja seksowna pielęgniarko gdzie moja kaczka.....
hahahhahaha

Margoargo

hahhaah a ja "ja seksowna, ale Ty mniej niż dawniej :D"

Serkan jakie ma włosy, zapuści się hahahha
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15034594_16236125412661 30_611918413161299968_n.jpg

użytkownik usunięty
Vanessa100

blee, nie podoba mi się w tym wydaniu :P

dziewczynom na teelforum też się nie podoba :D
są wstrząśnięte :D
jedna napisała, że Serkan w takim wydaniu wygląda "jak człowiek z lasu" :DD:D:D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha no dokładnie.
jeszcze brakuje, żeby zamieszkał w leśnej chatce i został drwalem.
oj Serkan co ty ze sobą robisz haha.

hahahah drwalem dobre :D
czemu nie, brodę ma, niech zapuści jeszcze dłuższą :D
może Serkan ma dosyć sławy i natrętnych fanek, więc się zapuszcza :D

Nie rozumiem, przystojni faceci, a robią z siebie meneli.
Tak samo jak Małaszyński, ten się od kilku lat tak zapuścił, że dramat ;((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahaha
myślisz, że w ten sposób chce je odstraszyć? ahaha ciekawa teoria :DDDDDDD

dokładnie... ja nie wiem co to za "trend" ma być?? po co się na szpecić...
widziałam Małaszyńskiego... tragedia... jeszcze więcej się takich znajdzie... przewraca się tyłkach celebrytom haha.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

OJ nie podoba mi się w tym looku....nie i nie....

użytkownik usunięty

hej kochane ;)
wybaczcie, że w ostatnich dniach nie zaglądałam... brało mnie jakieś cholerstwo i czułam się fatalnie... na szczęście trochę już mi lepiej.
oczywiście zamierzam dziś oglądać rolnika... i SS, liczę na wybuchowy odcinek zwłaszcza że reytingi są załamujące.

hej :D
może rolnik okaże się bardziej wybuchowy niż SS hahahhaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

siema Vanessa :D
hahaha, to całkiem możliwe... buhaha... chociaż już teraz wiadomo, że żadnych par z tej edycji nie będzie poza Zbyszkiem i Irenką... więc nie spodziewałabym się jakieś bomby :D
a tu trzeci fragman SS o którym już wspomniała Margoargo, nawet nie miałam pojęcia o nim i dopiero obejrzałam.
https://www.youtube.com/watch?v=RPkbTOkA_E0
jakieś romantyczne zrywy się szykują... a Yigit jaki słodziak... wiem powtarzam się ahaha :D

0:19 ten most w oddali - czy to miejsce było już we wszystkich tureckich serialach ???? haahaha
OyAz się tam spotykali, m.in. był ich pocałunek w 9 odcinku
W HA Demir i Gokce też mieli tam sceny :D