OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Podobno wyrosłam,ale mam ciśnienie w oczach na pograniczu to muszę kontrolować... co się dzieje,dodatkowo źrenica mi się powiększa... generalnie jest tak,że kontroluje
Zdecydowanie Berk Cankat ma lepsze wyczucie rytmu niż Serkan to bez dwóch zdań ;)
mam nadzieję, że jeszcze pokażą jak razem tańczą Haziran i Aras, ale cóż magiczny taniec z KM to nie będzie ;)
chyba jednak wciągnął mnie trochę ten serial, bo dziś cały wieczór oglądam w kółko i dokładnie analizuję teledysk Arasa hahhahah :D
Wiecie co trzeba zrobić jak się skończy kalendarz majowy?
- Kupić czerwcowy ha ha
Witam ponownie, jeśli chodzi o Greya to spróbuję zwerbować mamę do kina,zdaję sobie sprawe że to tandeta ale zwiastunn mi sie podobał, co do chemii to myśle że ona jest tylko jak czytałam książke to innaczej wyobrażałam sobie Anne i Greya. Przeczytałam wszystki 3 części, przy niektórych tekstach normalnie byłam zażenowana, ale chciałam dokończyć do końca wszystkie książki, nie lubię czytać do połowy.
Tak chemia szczególnie w pierwszym filmie była taka,że Jamie był na zielonych polach w Irlandii... taka tam chemia była :D Zdecydowanie dobrali aktorów :D
Ale książką w tłumie ujdzie
Każdy może sądzić innaczej :D Jeśli chodzi o dobór aktorów to jak bym miała wybierać to Jamie jeszcze ujdzie ale Ana...
Ja miałam takie wrażenie,ze Jamiego tam nie było bo hasał sobie po zielonych łączkach... tak się dobrze bawił z panna Johnson xD
Ja nie wiem,czy lubi....ale w tej pierwszej części miał takie miny jakby był myślami daleko i jeszcze dalej... jak sie urodził w Irlandii, to strzelam że może lubi... na filmik, nie wiem może na jakiś inny,ale nie wiem jeszcze ja mało bywam w kinie :D
Ja się czaję na Split, taki tam film o psychopacie. Nawet zapomniałam że Jamie jest z Irlandi,jakiś czas temu drugie dziecko mu się urodziło :)
Hej ;)
Ja czytałam tylko 50 twarzy i jakoś do mnie nie przemówiła, owszem też mam tak jak Ty muszę skończyć książkę choćby mnie rozczarowała po połowie. Dalsze części sobie odpuściłam, może kiedyś przeczytam. Filmu nie widziałam, właśnie niestety bywa tak, że zwiastuny są fajne a film taki sobie....
W tej pierwszej części niektóre sceny były żenujące,ale nie wiem poprostu musiałam obejrzeć ;) Ta pierwsza częśc książki chyba faktycznie najsłabsza, miałam nawet przeczytać czwartą część Greya przedstawioną z jego strony, ale odpuściłam temat.
Ok już jestem, dorwałam się do kompa :) oglądałaś coś dzisiaj ? ja sobie pykłam 2 odcinki Wiktorii w necie :D
Siemka.
Mnie nie było 2 godziny a dziewczyny pędzą jak szalone.
Dzis niczego nie ogladałam oprócz skoków.
Jutro syn wraca do szkoły,to będę miała ciszę i spokój. Mam zamiar dokończyc 2 odcinek OK :))
ha ha czasami przyda się taka cisza ,ale tak na chwile,bo potem brakuje tego gwaru :))
U mnie od jutra zaczynają się ferie. Kamil dzisiaj 5 miejsce, ja tam jestem zadowolona :) Jutro pewnie obejrzę 4 odcinek Córek słońca,może jutro Icerde się pojawi. Za nowy serial z Kerimem musze sie zabrać ale teraz za dużo seriali do ogarnięcia, ostatnio puisałam że nie mam co ogllądać to teraz mam Wiktorię,Breaking Bad,Icerde,Pokoik, Córki słońca :D na razie starczy to i tak za dużo dla mnie
Ja tez się cieszę z wyników Kamila i spółki :))
No tak.
Nie miała kobita co oglądać ,to za seriale się wzieła ha ha
No jeszcze u mnie do tego książki doszły. Lepsze jakieś zainteresowania niż patrzenie w ścianę :D Jestem ciekawa co puszczą po Fatmie, słyszałam plotki że mają puścić jakąś Drogę Farrihy, gra tam Cagatay Ulsoy
Ja tez lubię czytać książki.
No mam nadzieje,że coś fajnego puszczą,bo tvp mówiła,że raczej turczyzny juz na ekranie u nich nie będzie.
Może puszczą jakiś chociaż też słyszałam plotki że mają przestać, nie musi być nawet turecki byle był ciekawy ;) Ja teraz czytam Najszczęśliwszą kobietę naświecie ;) A ty coś czytasz aktualnie ?
Zostało 21 odcinków czyli 4 tyg. i jeden dzień.
Z moich obliczeń wychodzi 27 luty :))
a czyli cały luty musze donieść moje mamie bo ona ogląda ostatnio namiętnie a ja się pytam czy chce wiedzieć co będzie dalej ;))) hahahha albo się ją pytam czy była już ta czy tamta scena ;)
Moja tez ogląda Sile... i jeszcze tylko z tobą wzięło ją na seriale tureckie ..... hahaha
Tylko z tobą moja mama też ogląda tylko urywkami, moja mama ma dylemat bo o godz. 17 leci Tres veces Ana i Tylko z tobą a o 17.40 leci Ezel w którego musiałam ja wciągnąć bo to mój ulubiony turecki serial :)
Hej, ja oglądałam na pocątku ale póżniej poprzestałam i oglądam urywki ale raczej wiem o co biega w serialu, gra aktorska na dobrym poziomie, ale dal mnie najlepszy jest /emir psychopata :D Kemal spoko ale to taki rycerz na białym koniu, Nihan często płaczę, lubi sadomaso taki typ dziewczyny :D
Podobno chodzą ploty że ma powstać trzeci sezon, ale wczoraj czytałam na fejsie że jednak poprzestaną na drugim i całe szczęście, bo serial w głównej mierze opiera się na parze debili czyt. Kemal, Nihan którzy nie umieją poradzić sobie z psychopatą Emirem ;D dlatego wolę go bo ma bekę z tych idiotów