OSTRZEŻENIE by siostra sloneczkO_1
"Przed przeczytaniem zapoznaj się z treścią forum bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każda treść niewłaściwie przeczytana zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu "
Masz dzisiaj urodzinki? Jeśli tak to wszystkiego najlepszego, jesteś moją rówieśniczką bo też mam 22 lata :) W sumie to się chyba cieszę że nie oglądam tego serialu, bo jak słyszę że prot ukrywa swoją chorobę to mi się miałko robi, też nie mam tureckiego poczucia humoru, te żarty robiona są na siłę, wolę swoje amerykańskie komedie, przynajmniej człowiek się pośmieję :D
tak, mam :D właśnie widzę, że ten sam rocznik i miesiąc, haha :D
dziękuję bardzo :*
z amerykańskich też prędzej się pośmieję, coś ten turecki humor mi nie pochodzi, zamiast się śmiać to siedzę zażenowana albo przewijam :D
nadrobiłaś Victorię, jak wrażenia? :)
Nadrobiłam w necie, w telewizji oglądałam pobieżnie bo siedziałam wtedy za wami na forum i się skupić nie mogłam :D Serial na plus, może nie jest jakiś spektakularny ale ze spokojem można obejrzeć. Najbardziej lubię Wiki,lordzika i tą Skerrett. Widać że Wiki albo się zadłużyła albo zakochała,a nasz lordzik to widzi i pewnie czuję to samo tylko mu głupio :D pewnie myśli chłop że nie wypada :D ale my z Giną mówimy że wypada :D Ta mataka Wiki za bardzo jes zaślepiona sir Johna, ale niech jej będzie :) Szkoda mi /wiki bo to ona w tym ''związku'' lata za lordzikiem ;/ Zobaczymy jak będzie z Albertitem.
rozumiem :) dla mnie serial jest prosty, lekki i przyjemny :D nie ma jakiś wielkich intryg i mi to akurat nie przeszkadza :)
pewnie, że wypada... co z tego, że lordzik trochę starszy, skoro dobrze się dogadują... dla mnie on wyraźnie nie chce, traktuje ją chyba jak małolatę.
a Albercik z kolei będzie zazdrosny o lorda M... z tego co widziałam :D nie dziwota, bo w Victoria wpatrzona w niego jak w obrazek ;ppp
Haha, lordzik ma takie duże, lekko wyłupiaste oczy :) ale myślę że to jego atut. Taka charakterystyczna cecha. Masz jakieś ciekawe filmiki z Wiki, Albertem i lordizkiem, możesz podrzucić jeśli łaska :D
Dobra niestety ja już swoje lata mam a jeszcze jutro praca :D To same wiecie muszę iść
Dobranoc:) Kolorowych snów
Heja Vanessa ;)
Czy poznajesz tego Pana ;)
https://www.youtube.com/watch?v=lIJIC73tLMY
odcinek kiralik ask 1.34 ;)
hahaha spoko loko :D
Ryza grał też epizodycznie w Tylko z tobą - lekarza Iclal, który opiekował się nią, gdy wybudziła się ze śpiączki :D
no patrz mistrz epizodów się z niego zrobił ;)
to kochanek seymy, to lekarz, a teraz biznesmen z Anglii hahhaha ;)
Kochana Gino wszystkiego najlepszego.
Dużo zdrowia , szczęścia i pomyślności :)
To ja też piszę Wam dobranoc ;) poszłam w życie realne a Siostry zwiały ;)
Dobranoc :)
Tyle słońca w całym mieście ;)
Witajcie:) u mnie słonecznie i lekki mróz , nawet dziś piękna ta zima :)
Kochane udanego , uśmiechniętego dnia Wam życzę :) i żeby Was życie wkurzało :)
DO miłego zaś :)
Hej.
U mnie dzisiaj ponuro i zimno.
Podsyłam Wam rating seriali z poprzedniego tygodnia:
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s480x480/16426010_1472107506157451 _1485347859470120491_n.jpg?oh=887401747e93a30096a34d52042c1f8d&oe=5916E0E6
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/16298505_1472123999489135_63608589 59637245481_n.jpg?oh=3f1e33a4df4c7db696140e39e6cc2965&oe=59071E53
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p168x128/16386881_1472107479490787 _5385193220743230336_n.jpg?oh=7a770d3ef21d3d0e50d4ed43b8b9e39d&oe=58FFEA06
Miłego dnia Wam :D
Hej kochana, dzięki za rating :)
co za dramat, SS sięgnęło dna ;(
udanego dnia i do zaś :)))))))))))
Hej, faktycznie ranking SS to jakiś dramat, obstawiam max. kilka odcinków i koniec przygody z serialem. Obejrzałaś juz 18 odcinek Icerde ?
Też tak myślę, ja stanęłam na 9 odcinku i dalej już przebrnąć nie mogłam.
Ale za to dzisiaj będzie co oglądać GB już dodali, ma być jeszcze dzisiaj KS i może Icerde na żywo oglądnę, a może jeszcze jakąś niespodzianeczkę dowalą :D
Haha, ja dzisiaj albo juto planuję obejrzec 18 odcinek Icerde i Córek słońca :) Icerde też bym chciała na żywo obejrzeć ale pewnie laptopa mi zajmą ;//
dokładnie, sama się zdziwiłam haha :D
a po tym co teraz wymyślili scenarzyści, w przyszłym tygodniu będzie reyting poniżej 1.
za to wynik Icerde naprawdę imponujący :)))))
Icerde cały czas się tak trzyma ładnie :D poniżej 9 nie schodzi :D I zazwyczaj jest tak, że jeden odcinek spadek, kolejny do góry i tak na zmianę, dużo się tam dzieje, to Turki są ciekawi :D
Dobry w ten poniedziałkowy dzień... chciałam się pochwalić,że telefonem pocieszyłam się cały tydzień... brawo ja xD