Nie no zostawić Was na chwilę, to takiego czadu dajecie, ze dobrze, ze pisze z podłogi bo przynajmniej tyłka nie potłukłam;))))
hahaha tytuły śląskie rewelka ;)))
Kabarety lubię Paranienormalni, Kabaret Młodych Panów, Skeczów męczących też i Kabaret pod wyrwigroszem ;)))
No nie mozna Nas zastawiac ani na sekundę :D
Patrzcie na to :D
Leże
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hdssZcg6XeU
a też leżę ;))) dobrze, że ciągle stacjonuje na podłodze to siniaków nie ma ..... tekst : jak kawusia , bo trochę Pan wypij, Amaro: powiem tak dupy nie urywa....
kelner: cierpliwości ;)))) odpadłam .....
Hello powróciłam ;)))
ja też bardzo lubię kabarety ;))) najbardziej jak oglądam na żywo ;))) a co należy stwierdzić .... nasze hasła są takie zajebiste, że niektóre kabarety to się powinny od nas uczyć ;)))
ano nie fragmenty tak ale ogólnie nie widziałam całych .... jakoś nie przemawia to mnie ten gatunek ;))) co prawda parę tekstów znam ;)))
zwłaszcza miecze świetlne nabierają zupełnie innego wymiaru hahaha po naszych tekstach z Serkanem ;)))
I moje 2 najlepsze skecze :D
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cv-nl8S6IOw
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=nYpzi4hxFMU
Lubię Haydena Christensen czyli Anakin
Ewan McGregor - Obi - Wan Kenobi
no i oczywiscie Harrison Ford
To mamy podobne typy ;)
oprócz forda, bo minie on nie kręci :D
Ja na początku strasznie napalałam się na Christensena (Anakina) :D:D
Ale potem mi minęło i spodobał mi się Ewan Mcgregor.
Szczególnie w "Ataku klonów" jest hot ;)
bo w zemście sithów ma za dużą brodę
Generalnie christensen i McGrgor hot ;)
Anakin wyłamał się z celibatu ;)
Ej, ale Obi-Wana, to chyba nie dałoby się poderwać, jak myślisz? :D:D
on był taki stanowczy i wierny kodeksowi Jedi.
Ale co ja mówię, takie agentki i laski jak my poradziłybyśmy sobie :D
ja bym mu tak powiedziała "obi-wan no co nie możesz? nie możesz spać z kobietami? bo ten zielony wiekowy Yoda tak powiedział?
Sam już nie może, to i innym zabrania. Olej go" xDD
McGregor szczególnie w filmie "Debiutanci" był sexy ;)
i miał lekki zarost, super wyglądał
Film taki sobie, ale dla Mcgregora warto
Podrzucić Vanessie jedno słowo .... kosmaci na całego nawet o gwiezdnych wojnach ..... Siostra jesteś the best ;)))
Ano nic... przecież stwierdzam tylko fakty ;))) hahaha a kosmać , kosmać my tak lubimy kosmacić ;)))
a z innej beczki poprzestałaś na jednym odcinku kiralika, czy obejrzysz dalej ???
kosmacenie o Gwiezdnych wojnach - kosmacenie o kosmosie. Pasuje :D:D:D
no może oebjrzę 2 odcinek Kiralika, bo mnie zaciekawiło, tak się zaczęło rozkręcać, ale nie wiem kiedy obejrzę :D
A kosmać ile chcesz ;))) kiedy chcesz, jak chcesz ;))) tylko żeby dzieci ładne były ;))) hahahha
Vanessa to co piszesz o kiraliku to mniód na moja duszę i muzyka dla moich uszu ;))))) Dziękuję Siostra ;)))
;))
ale nie wiem kiedy obejrzę ;)
za 1 się zabierałam długo, to nie wiem jak teraz.
w każdym razie nie poganiaj mnie, bo stracę oddech ;))))
Ależ Siostra ja Cię absolutnie nie poganiam ;))) mnie się podoba, że obejrzałaś jeden odcinek;) bo teraz masz ogląd całe sytuacji ;)
No zapomniałas juz ,ze Nam wystarczy jedno słowo a my juz tu kosmacimy i elaboraty piszemy.
Nam duzo do szczeście nie trzeba :D
Nie zapomniałam , znam nas nie od dziś ;))) cholera teraz miś uszatek co ja dziś mam .... aaaaa fazę ;)))
Moim drugim ulubionym aktorem ,oczywiście po Serkanie jest Jason Statham.
Uwielbiam jego filmy,choc nie wszystkie sa takie fajne :D
Kiedys był na pierwszym miejscu,ale przyszedł Serkan i zamieniłam go na młodszy model ha ha
Jason Statham? Czyli Transporter ;)
Ttansporter jest niezniszczalny, nikt nie da mu rady ;)
tuzin facetów rzuci się na jednego Transportera, a on skopie im tyłki :D
niedawno zrobili serial Transporter, ale główną rolę nie grał statham, tylko Chris Vance
Tak własnie tak :D
"Niezniszczalni" i ostatnio w 7 czesci " Szybkich i wciekłych "
lubisz stathama (transportera), hah ja też lubię Transportera :D
ale Chrisa Vance'a ;)
Znaczy w serialu Vance jako Transporter wypadł tak sobie i ogólnie serial jest słabiutki,
Ale w chrisie kochałam się na zabój kilka lat temu ;)
obejrzałam w wakacje na dwójce serial "Mental: Zagadki umysłu" i odleciałam, Zabujałam się na całego w tym facecie.
taki sexy ;)
na YouTube widziałam, że grał też w australijskim tasiemcu medycznym Cena życia (All saints) i w 3 serii Skazany na śmierć ;)
Serial " Transporter " z Chrisem widziałam i powiem Ci ,ze całkiem całkiem
Szkoda ,ze tylko 1 sezon był ,bo zapowiadał sie fajnie :D
A " Skazanego " tez ogladałam wszystkie sezony ha ha
A się wtrącę ;))) oglądałam Szybcy i wścieli 7 ;)))
Stathama też lubię ;))) seksowny jest ;) zwłaszcza jak gra zbirów ;)
No tak zmiana pokoleniowa nastąpiła u Ciebie ;))) hahahah
A miałam już Ci napisać wcześniej ale ciągle coś się dzieje....
turecczyna znowu mnie prześladuje;))))
Ostatnio byłam u znajomych i mój dobry kolega siedział i zajadał miód ze słoika łyżeczką;)))) hahaha wiesz jakie miałam pierwsze skojarzenie...... hahhaha
Co prawda koledze do Barisa daleko oj daleko.... ale ta sytuacja mnie rozłożyła..... gdzie się nie obejrzę tak skojarzenia z kiralikiem i Turkami ;)))
Czy my wszystko będziemy kojarzyć z turecczyzną ..... ja nas zaczynam bać ;)))
wiem, że nie lubisz szogunka, ale MonicaVeronica ma w podpisie taki gif i bardzo mi się podoba :D
Deniz i Baris :D
Szczególnie ta mina Deniza :D
i w coś tam grają.
Tak klimatycznie, jak z jakiegoś filmu o mafii :D
http://2.bp.blogspot.com/-I6Jz8aqWQEU/VoLz55RllpI/AAAAAAAAi-0/vduF0aBfaRg/s1600/ 7.gif
To będzie na początku 17 odcinka :D
Sen Sinana :D
Wiesz jako aktor to nie jest taki zły ,ale jako postac ,która gra to juz masakra :D
hahah widziałam jej podpis ona w ogóle uwielbia Deniza ;)))
a ten gif jest z 17 odcinka Sinanowi śni się gra w pokera.....
Tak Deniz wywołuje w nas mordercze instynkty hahahha
Słoneczko chce mu zrobić Polska masakrę piłą mechaniczną.... ja też myślę o wymyślnych torturach hahhaa
Co fakt to fakt jest na pewno przystojniejszy niż Szmapet i nie puszcza bąków na razie ;)))) hahahhaa