PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 574  oceny
8,2 10 1 574
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
sloneczkO_1

dobranoc, słodziutkich snów :D
ja nie wiem, czy jutro będę

Vanessa100

zgadza się ;d
u mnie za blokiem taki sklep mam genialny, że czy święto czy środa on od rana czynny ;)
nawet w Nowy Rok kryzysowa sytuacja się wytworzyła i trzeba było rano po zaopatrzenie lecieć, to sklep pozostał na straży ;p

mistrzyniF1

haha to super ;)

ojej, znowu inny awatar, co to za jeden? omer z kiralika czy ktoś inny?
bo na razie jak kliknę twój avatar, to wyświetla się stary

Vanessa100

ten sam co wcześniej, ale w innym wydaniu ;>
właśnie u mnie też się przestawia non stop, nie wiem czy dobrze się zapisał przez mój powolny internet

mistrzyniF1

aha ;)
To ja idę spać ;)
dobranoc, tureckich snów ;)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Hello Siostra o zmiany awatarowe widzę ;))) fajnie...
Sorry za pytanie ale kto to? Wiesz natchnienia nie mam do szukania odpowiedzi, więc szybciej Cię zapytam :)))

Margoargo

Hej. Myślałam że Cię zasypalo na tym Podhalu ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hej, nie nawet nie zasypało aczkolwiek jechało się momentami zabawnie ;)))) bo ślisko trochę było;)))
Więcej śniegu to ja mam koło domu niż w górach jest ;)))

Margoargo

nie ma problemu
godność jego Serhat Teoman ;d

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

A zapomniałam.... Serhat kolega Bugry ? dobrze kojarzę .... Twój ulubieniec ;)

Margoargo

owszem ;D grali razem kiedyś w serialu i do tej pory się przyjaźnią

Margoargo

Każdy ma swojego ulubieńca. Ja mojego avataru jakoś nie mam ochoty zmieniać a wcześniej co chwile cos zmieniałam :)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja zmieniam z Barisa na Barisa ;)))

Margoargo

hahahaa ja tylko Serkana na Serhata i z powrotem ;d

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Ja też zmieniam czasem na Serkana ostatnio nawet Koriś ( fotograf z Kiralik Ask) się załapał.... ale najczęściej Barisek ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Jak tam Adi już obejrzałaś.... a Kiralik nadrobiłaś bo w piątek 21 odcinek, a potem to już pójdzie szybko , bo 22 jest już przetłumaczony , 23 - Kasjopeja kończy tłumaczyć, Torpedka - Marzenka 24 przetłumaczyła , a 25 pewnie skończyła bo ona niemożliwa jest ;))) hahha został do tłumaczenia 26 , 27 ma tłumaczyć Marrogott i..... jak na razie się odcinki do tłumaczenia skończyły hahahha będzie 28 ale dopiero w piątek po turecku, a w niedzielę z rosyjskimi napisami ;)

Margoargo

Adi dawno skończone :) za jakiś czas zerknę na tureckie odcinki. Za kiralik muszę się zabrać,ale troche z mniejszą ochotą niż Adi. W każdym razie trzeba nadrobić.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja z kolei muszę w końcu zabrać się za Adi, ale mnie czas ostatnio nie puszcza, może przez weekend....
A kiralik..... cóż zobaczymy co pokażą w 28 odcinku , powiem Ci, że mnie też dopada zmęczenie materiału jeśli chodzi o kiralik..... chyba przez to, że Umuś dalej nie wie o umowie, chociaż co niektóre twierdzą, że wie, ale tak dobrze by się maskował..... nie sądzę.... dla mnie ten serial zrobił się za bardzo przewidywalny, teraz znowu pogodzą Omera i Defne co prawda z opisu wynika, że być może sekret ujrzy światło dzienne, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, Turcy są za schematyczni.... a może nas jednak zaskoczą

Margoargo

Gdybyśmy chociaż wiedziały ile na pewno bedzie odcinków,a tak nie wiadomo jak długo sprawę z tą umowę jeszcze pociągną. To mnie chyba najbardziej męczy.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ta dziewczyna Gabrysia twierdzi na FB i na kanale YT , że Umuś wie od 5 odcinka... czyli od pamiętnego upicia się Defne w hotelu, czy tak jest..... hmmm z jednej strony wydaje się, że nie z drugiej..... u Turków wszystko jest możliwe.
Trzeba też wziąć poprawkę, że nawet jeśli kręcą kiralik na podstawie tego francuskiego serialu, to nie jest powiedziane, że muszą dokładnie odzwierciadlać ten scenariusz.....

Tak masz rację, ciągle nie wiemy ile będzie odcinków w końcu, czy I seria, czy II też będzie i zaczyna nas to męczyć.... dlaczego oni nie wprowadzą w zycie mojego scenariusza...... w 40 odcinku miałybyśmy już pozamiatane......

Margoargo

Ja jestem prawie pewna,że on o niczym nie wie.Gdyby wiedział to inaczej by się zachowywał. Chyba,że zrobią takie coś jak w KM z zakładem Ayaza.Akcja z pierwszego odcinka,ale wprowadzili ją dużo później i nie trzymała się kupy.Każdy wiedział,że nie wpadli na to od razu bo Ayaz już miał inny fryz i nie dało się tego zamaskować.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Jak wiesz u Turków wszystko jest możliwe......
Też dziwne wydaje mi się, że Omer wie od początku, to po co te wszystkie akcje, to rozbijane szkło, ścinany jak go zostawiła, przecież skoro od początku wie, że była umowa.... to co nie orientuje się w temacie, bardziej by naciskał na Defne, żeby mu powiedziała, przecież jak to Marzenka określiła, jakby wiedział to napadł by na Defne jak sęp na padlinę..... i jeśli rzeczywiście wiedział o umowie to scenarzyści przegapili moment, w którym sekret ujrzałby światło dzienne.... w 23 odcinku kiedy jest ostatnia scena nad rzeką i niby zaczynają wszystko od nowa....Defne mówiła mu, że nie może mu powiedzieć na co były pieniądze ze sprzedaży projektu Denizowi Tranbie .... i on wtedy powinien jej powiedzieć....a może na spłatę mojej ciotki i umowy jaką z nią zawarłaś .... miałaś w ogóle zamiar mi o tym kiedykolwiek powiedzieć...... i powinien sobie pójść.... hahaha to by było nowe otwarcie ;))))

Margoargo

uuu Kiralik doprada to samo co Kiraz?
czy Turcy nie potrafią uczyć się na błędach?

mistrzyniF1

Zdecydowanie nie potrafią :)

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Jak widać Turcy wiedzą lepiej..... coraz więcej ich produkcji kończy się po 17, 20 odcinkach, bo spada oglądalność, czy oni nie mogą zrozumieć, że te seriale są schematyczne, więc widz po kolejnym już wie co będzie w następnym....

Oby jednak KIralik się obronił od głupoty z KM, chociaż jak pewnie już mnie czytałaś .... Defne zaczyna mnie wkurzać.... po okresie kiedy dojrzała od pierwszych odcinków do tych 17.18 itd. od 25 robią z niej straszną idiotkę, chcą pokazać, że zazdrosna kobieta jest nieobliczalna i zachowuje się głupio, ale jak dla mnie przesadzają..... Chyba zapominają , że zazdrosna kobieta powinna też być finezyjna w swojej zazdrości i zemsta najlepiej smakuje na zimno ;))) cóż przynajmniej ja tak mam ;))) hahahahha

Margoargo

hahhaha ;D
syndrom Oyku
a potem: "Ojej, dlaczego spada nam oglądalność, co jest nie tak?"

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Dokładnie uwstecznili Defne w tych odcinkach od 25-27, że mnie aż zęby bolą jak oglądam..... no i rating im spada zawsze byli na 1 miejscu w piątki, teraz 2 od jakiś 3 tygodni.... a za chwilę jak przesadzą.... to ani się nie obejrzą.... dwudzieste któreś miejsce.... tylko tak dalej ....

Margoargo

ehh ci Turcy, niby taki fajny naród, a taki nierozumny...

ocenił(a) serial na 8
mistrzyniF1

Oj bardzo nierozumny, bardzo ;))) myślą że mają patent na oglądalność hahhaha nic bardziej mylnego ;)

Na razie znikam do zobaczenia znów ;)))

Margoargo

bajo bajo ;D

ocenił(a) serial na 5
mistrzyniF1

Fajny avatarek :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.
Widz nie da sie tak łatwo oszukać :D

ocenił(a) serial na 5
mistrzyniF1

Witajcie siostry :D

Poznaj granice mrozu :D

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12400645_125782001757 8140_1864847129400562667_n.jpg?oh=43e2d4716ffa6e47d4a76f76ba8353f0&oe=570E63FE

sloneczkO_1

Niezłe. Mnie jest zimno już w okolicach 0 stopni :) Nie lubię zimna,wolę jak jest gorąco.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja tez nie lubie zimmna ,ale nie lubie tez jak jest strasznie goraco.
Taka temperatura 23-26 stopni jest w sam raz :D

sloneczkO_1

Ja to mogłabym mieszkać np. w Hiszpanii. W zimie po 10 stopni w sam raz :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja też chciałabym mieszkac w Hiszpani lub we Włoszech ,ale ze wzgledu na krajobraz, muzykę i zycie inaczej płynace ha ha

sloneczkO_1

Jeśli mam wybierać między Włochami a Hiszpanią to wolę Hiszpanię-ze względu na język i Hiszpanów haha

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No tak.
Podobno Hiszpanie to najprzystojniejsi faceci na świecie :D

sloneczkO_1

Coś w tym jest :D

ocenił(a) serial na 5
mistrzyniF1

Dla " fanek " Deniza :D

Powiem,ze wyszedł tu całkiem nieźle.
Szkoda,ze gra taka wredną postać

http://cs627926.vk.me/v627926602/57888/yW7nE2GMKEw.jpg