zgadza się ;d
u mnie za blokiem taki sklep mam genialny, że czy święto czy środa on od rana czynny ;)
nawet w Nowy Rok kryzysowa sytuacja się wytworzyła i trzeba było rano po zaopatrzenie lecieć, to sklep pozostał na straży ;p
haha to super ;)
ojej, znowu inny awatar, co to za jeden? omer z kiralika czy ktoś inny?
bo na razie jak kliknę twój avatar, to wyświetla się stary
ten sam co wcześniej, ale w innym wydaniu ;>
właśnie u mnie też się przestawia non stop, nie wiem czy dobrze się zapisał przez mój powolny internet
Hello Siostra o zmiany awatarowe widzę ;))) fajnie...
Sorry za pytanie ale kto to? Wiesz natchnienia nie mam do szukania odpowiedzi, więc szybciej Cię zapytam :)))
Hej, nie nawet nie zasypało aczkolwiek jechało się momentami zabawnie ;)))) bo ślisko trochę było;)))
Więcej śniegu to ja mam koło domu niż w górach jest ;)))
A zapomniałam.... Serhat kolega Bugry ? dobrze kojarzę .... Twój ulubieniec ;)
Każdy ma swojego ulubieńca. Ja mojego avataru jakoś nie mam ochoty zmieniać a wcześniej co chwile cos zmieniałam :)
Ja też zmieniam czasem na Serkana ostatnio nawet Koriś ( fotograf z Kiralik Ask) się załapał.... ale najczęściej Barisek ;)
Jak tam Adi już obejrzałaś.... a Kiralik nadrobiłaś bo w piątek 21 odcinek, a potem to już pójdzie szybko , bo 22 jest już przetłumaczony , 23 - Kasjopeja kończy tłumaczyć, Torpedka - Marzenka 24 przetłumaczyła , a 25 pewnie skończyła bo ona niemożliwa jest ;))) hahha został do tłumaczenia 26 , 27 ma tłumaczyć Marrogott i..... jak na razie się odcinki do tłumaczenia skończyły hahahha będzie 28 ale dopiero w piątek po turecku, a w niedzielę z rosyjskimi napisami ;)
Adi dawno skończone :) za jakiś czas zerknę na tureckie odcinki. Za kiralik muszę się zabrać,ale troche z mniejszą ochotą niż Adi. W każdym razie trzeba nadrobić.
Ja z kolei muszę w końcu zabrać się za Adi, ale mnie czas ostatnio nie puszcza, może przez weekend....
A kiralik..... cóż zobaczymy co pokażą w 28 odcinku , powiem Ci, że mnie też dopada zmęczenie materiału jeśli chodzi o kiralik..... chyba przez to, że Umuś dalej nie wie o umowie, chociaż co niektóre twierdzą, że wie, ale tak dobrze by się maskował..... nie sądzę.... dla mnie ten serial zrobił się za bardzo przewidywalny, teraz znowu pogodzą Omera i Defne co prawda z opisu wynika, że być może sekret ujrzy światło dzienne, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć, Turcy są za schematyczni.... a może nas jednak zaskoczą
Gdybyśmy chociaż wiedziały ile na pewno bedzie odcinków,a tak nie wiadomo jak długo sprawę z tą umowę jeszcze pociągną. To mnie chyba najbardziej męczy.
Ta dziewczyna Gabrysia twierdzi na FB i na kanale YT , że Umuś wie od 5 odcinka... czyli od pamiętnego upicia się Defne w hotelu, czy tak jest..... hmmm z jednej strony wydaje się, że nie z drugiej..... u Turków wszystko jest możliwe.
Trzeba też wziąć poprawkę, że nawet jeśli kręcą kiralik na podstawie tego francuskiego serialu, to nie jest powiedziane, że muszą dokładnie odzwierciadlać ten scenariusz.....
Tak masz rację, ciągle nie wiemy ile będzie odcinków w końcu, czy I seria, czy II też będzie i zaczyna nas to męczyć.... dlaczego oni nie wprowadzą w zycie mojego scenariusza...... w 40 odcinku miałybyśmy już pozamiatane......
Ja jestem prawie pewna,że on o niczym nie wie.Gdyby wiedział to inaczej by się zachowywał. Chyba,że zrobią takie coś jak w KM z zakładem Ayaza.Akcja z pierwszego odcinka,ale wprowadzili ją dużo później i nie trzymała się kupy.Każdy wiedział,że nie wpadli na to od razu bo Ayaz już miał inny fryz i nie dało się tego zamaskować.
Jak wiesz u Turków wszystko jest możliwe......
Też dziwne wydaje mi się, że Omer wie od początku, to po co te wszystkie akcje, to rozbijane szkło, ścinany jak go zostawiła, przecież skoro od początku wie, że była umowa.... to co nie orientuje się w temacie, bardziej by naciskał na Defne, żeby mu powiedziała, przecież jak to Marzenka określiła, jakby wiedział to napadł by na Defne jak sęp na padlinę..... i jeśli rzeczywiście wiedział o umowie to scenarzyści przegapili moment, w którym sekret ujrzałby światło dzienne.... w 23 odcinku kiedy jest ostatnia scena nad rzeką i niby zaczynają wszystko od nowa....Defne mówiła mu, że nie może mu powiedzieć na co były pieniądze ze sprzedaży projektu Denizowi Tranbie .... i on wtedy powinien jej powiedzieć....a może na spłatę mojej ciotki i umowy jaką z nią zawarłaś .... miałaś w ogóle zamiar mi o tym kiedykolwiek powiedzieć...... i powinien sobie pójść.... hahaha to by było nowe otwarcie ;))))
Jak widać Turcy wiedzą lepiej..... coraz więcej ich produkcji kończy się po 17, 20 odcinkach, bo spada oglądalność, czy oni nie mogą zrozumieć, że te seriale są schematyczne, więc widz po kolejnym już wie co będzie w następnym....
Oby jednak KIralik się obronił od głupoty z KM, chociaż jak pewnie już mnie czytałaś .... Defne zaczyna mnie wkurzać.... po okresie kiedy dojrzała od pierwszych odcinków do tych 17.18 itd. od 25 robią z niej straszną idiotkę, chcą pokazać, że zazdrosna kobieta jest nieobliczalna i zachowuje się głupio, ale jak dla mnie przesadzają..... Chyba zapominają , że zazdrosna kobieta powinna też być finezyjna w swojej zazdrości i zemsta najlepiej smakuje na zimno ;))) cóż przynajmniej ja tak mam ;))) hahahahha
Dokładnie uwstecznili Defne w tych odcinkach od 25-27, że mnie aż zęby bolą jak oglądam..... no i rating im spada zawsze byli na 1 miejscu w piątki, teraz 2 od jakiś 3 tygodni.... a za chwilę jak przesadzą.... to ani się nie obejrzą.... dwudzieste któreś miejsce.... tylko tak dalej ....
Oj bardzo nierozumny, bardzo ;))) myślą że mają patent na oglądalność hahhaha nic bardziej mylnego ;)
Na razie znikam do zobaczenia znów ;)))
Witajcie siostry :D
Poznaj granice mrozu :D
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12400645_125782001757 8140_1864847129400562667_n.jpg?oh=43e2d4716ffa6e47d4a76f76ba8353f0&oe=570E63FE
Ja tez nie lubie zimmna ,ale nie lubie tez jak jest strasznie goraco.
Taka temperatura 23-26 stopni jest w sam raz :D
Ja też chciałabym mieszkac w Hiszpani lub we Włoszech ,ale ze wzgledu na krajobraz, muzykę i zycie inaczej płynace ha ha
Jeśli mam wybierać między Włochami a Hiszpanią to wolę Hiszpanię-ze względu na język i Hiszpanów haha
Dla " fanek " Deniza :D
Powiem,ze wyszedł tu całkiem nieźle.
Szkoda,ze gra taka wredną postać
http://cs627926.vk.me/v627926602/57888/yW7nE2GMKEw.jpg
Dobre z tym rozbieraniem choinki, tylko bombek szkoda :D
na tym zdjęciu Deniz jakoś nie przypomina mi Deniza :D