Witaj :D
Nie widziałam.
Zajefajne :D
Margo widziałaś jest 21 odcinek Kiralik :D
Teraz tak widzę ,ze 2 tematy zostały zablokowane ze względu na niezgodność z regulaminem.
Jeden twój i jeden Mistrzyni.
O jakie tematy chodzi ,bo nie pamiętam i dlaczego nam zablokowali?
Właśnie nie wiem o co chodzi ??? może ktoś coś napisał niezgodnego z regulaminem, ale dlaczego ????? a może chodzi o odcinki kiralika oj to chyba trzeba będzie szybko oglądać ???
Zablokowali wątek mistrzyni z odcinkami z polskimi napisami i mój z odcinkami po polsku ten ze specjalną dedykacją dla Pauli, ale o co chodzi to nie rozumiem, jak nic w tych wątkach ostatnio nie pisałyśmy i teraz się obudzili......
Aha ,bo dziewczyny prosiły ,zeby nie dawac nigdzie ich odcinków.
Moze dlatego.
Jeszcze ok. 17 godziny były,bo wszystko mi sie wyswietlało.
Czyli musieli to zrobic nie dawno.
Tyle tam pisałysmy i co.
Teraz im sie nagle odmieniło.
Trzeba zobaczyc czy w sezonie czegos nie poblokowali.
Jeszcze wątek Mistrzyni mogę zrozumieć, ale wątek o odcinkach z dedykacją dla Jagody Julii, był przecież bez linków...... nie kapuję ....
Na sezonie tez nam 2 zablokowali.
Z czerwca
Jednak tego jest tam tyle,ze nie ma szans ,zeby zobaczyc o czym one były.
Świetnie.Zaraz się okaże,że znikną odcinki z yt przetłumaczone przez dziewczyny. Nic w tym kraju normalnie obejrzeć nie można.
No własnie tego nie rozumiem.
Juz kiedys była taka akcja ,ze maja poznikac Yt i inne portale co mozna sciagac filmy,ale to nie przeszło.
Przyszedł nowy rzad i znowu cos kombinuje.
Ciekawe co tym razem wymyślą,ale nie podoba mi się to wszystko.
I też nie wiem o co chodzi z tą nową ustawą...
Jeszcze nie ;) i nie wiem, czy dziś go obejrzę hahahhaha zawzięta fanka kiralika zaczyna mieć dość ;)))
a tak w ogóle to tylko mi się coś dzieje z naszym forum kiralika, bo nie widzę wszystkich wątków....
Słoneczko dałaś linka do 21 odcinka .....
Dobra założymy nowy wątek i zobaczymy co zrobią mały test filmwebu....
Cholera mała ustawa medialna dopiero dziś podpisana już działa ......
No własnie cos tam czytałam o tej ustawie ,ale nie wiem o co chodzi .
Mozesz przyblizyc,bo zaczynam się bac,ze juz nic nie bedzie mozna pisac.
Dobra, dobra nie popadajmy w paranoję już i tak jak mówi przekleństwo chińskie.... " obyś żył w ciekawych czasach" wydaje mi się, że żyjemy właśnie.....
Mała ustawa skraca kadencję zarządów telewizji polskiej i radia.... tak w skrócie....
Tu sobie mozna poczytac na ten temat :D
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/1566919,Mala-ustawa-medialna-w-piatek-wch odzi-w-zycie
Nawet nie wiedziałam. Jak widać tych niepowtarzalnych jest więcej hahaha.Może jakiś Madzik się jeszcze znajdzie :D
Wpadłaś na drugie słoneczko w temacie tureckich seriali ? :)
Weszłam wczoraj na profil naszej nowej koleżanki "Dziewczynki30 " i patrze a ona ma tam w znajomych "_Sloneczko_2034 "
Taki przypadek :D
Szpiegowania ciąg dalszy :D
madzik jest ok. 35 :D
Sloneczko -15
margoargo - jest tylko jedna :D
Czyli jestem najmniej wyjątkowa hahaha,mogłam się bardziej wysilić,ale nic mi do głowy nie przychodziło :DDD
Ha ha
Ale nie martw sie o nich jakos nie słychac ,wiec jestesmy jedyne w swoim rodzaju.
Nikt nas nie pobije i nie dogoni :D
Padłam z Was hahahha jesteście lepsze niż ..... może nie będę pisać otwarcie , bo nam wątek zablokują ;))))
Pisz moja droga póki możesz :DDD
chcą blokować,niech blokują-nas nawet to nie powstrzyma. Nikt Nam ust nie zamknie hahaha
Będziemy pisać choćby mieli zablokować wszystkie wątki i cały filmweb :)
Madzik jak Ty rozjuszona Siostra jesteś ;)))
Dokładnie nas nic nie zatrzyma...... i niech maja na uwadze dzięki komu są w gazetach...... hahahhaha
Hello a wróciłam niekoniecznie z orszaku;)))
Właśnie oglądam jednak 21 odcinek kiralika, bo nam tu z jakimiś blokadami wchodzą....
Dopiero co żartowałyśmy, że mogą nam konta zablokować, bo za dużo piszemy ;)))
a tu naprawdę zaczęła się jakaś komunistyczna cenzura i 2 tematy zablokowali ;(((
Zaczynam się bać :D
Będziemy rozkiminiać temat i tak nam nie zamkną ust ;))) znaczy się klawiatury ;)))
Dołączam.... " zerwij kajdany, połam bat a mury runą, runą runą i pogrzebią stary świat " :)
hahaha albo wymyślimy swój język i będziemy pisać tak, ze nas nikt nie zrozumie;)))
Najlepiej po turecku ha ha
Zanim rozkminia o co kamam to troche im zajmnie ha ha
Nie damy sie tak łatwo.