Ha a ja nie wiem kiedy ... bo mam już do nadrobienia 5 odcinków.... a ja zamiast KPA oglądam GF do przodu chyba mnie powaliło ;)))
Brawo , brawo i tak mi za każdym razem szkoda Kerima jak płacze .... achhh tak świetnie gra Engin no zakochałam się na maxa ;)))
No świetny aktor.
Też go kocham :))
Mimo tego do czego się przyczynił ,nie potrafie sie na niego gniewać.
Mukkades i Erdorana wysłałabym na księżyc :))
no podoba mi się postać Kerima a jeszcze jak ją gra Enginuś to już klękojcie narody.... hahaha ;)))
A Selim niezmiennie mnie zastanawia kiedy wyjdzie w szatach z WS hahaha ;))))
hahahhaha nie widziałam tego teledysku ani tej piosenki ;))
dzięki ;)
rozwalił mnie komentarz pod klipem po angielsku "zastanawiam się, która korea jest bardziej szalona" a ktoś odpisał "wychodzi na to że południowa" :D
Witaj i dobranoc.
Zmykam,bo oczy mi sie kleją.
Słodkich tureckich snów.
Do jutra :)))
Ja jeszcze jestem
ostatnio cierpię na bezsenność
wczoraj o 3 dalej nie spałam i dzisiaj na spanie się nie zanosi prędko
No to nieźle, ja muszę dziś długo wytrzymać, bo muszę ludzi z imprezy odebrać :D
Dziś normalnie nic tylko rozjazdy
oooooooooo tak Ci się spodobały moje wczorajsze bajki, madziku ? :D fakt, fakt były ;)
dziś nie przygotowałam ;(
ok ;)
tylko potrzebuję jakiegoś wyposzczonego tureckiego amanta. Jest teraz ktoś taki?
bo kiedyś pościł Ayaz, potem Omer, a teraz?
będzie to znany dowcip Bohdana Smolenia ale odrobinkę zmieniony przeze mnie :D
Oto króciutka bajka o gadających zwierzętach :D
Jedzie facet furmanką i nagle trzasnął ostro batem konia.
A koń się odwrócił i krzyczy: Zrób tak jeszcze raz, to tak ci kopytem przyświecę, to się nogami przykryjesz, ty kmiocie jeden ty !! - tak mu powiedział.
Akurat przechodził Fatih z Kontraktu z psem (wyposzczony Fatih, bo jeszcze nie poznał Zeynep).
Fatih zdziwiony - Jeszcze nigdy nie słyszałem, aby koń mówił.
A pies głośno - ja też nie.
A wąż Fatiha - i ja też nie.
jakby się uparł, to morał jest - tureccy przystojniacy nie mogą długo pościć, nie można ich skazywać na takie tortury, dlatego że może to spowodować niepokojące zmiany somatyczne w wężu - np. takie że zdesperowany wąż zacznie mówić, by przypomnieć o swym istnieniu hahahaha ;))
a tu bajka z netu :D też o zwierzątkach :D
http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201407/1405273285_oxbepl_600.jpg
Takie życie, niestety...Ale wole już jechać,niż siedzieć z dzieciakami, które koniec końców pójdą spać koło godziny 4 czy tam 5... Żyję nadzieją,że dziś będzie cisza i spokój :D
Heh, Vanessa coś w tym chyba jest
Tak sobie myślę nad Waszmymi nickami ;)
Marg_, Ty to wcześniejsza kisma, którą jest teraz Gina112 - dawniejsza Gina111 ;)