wszystkie sobie poszły i mnie zostawiły
ale nie mam nastroju na pisanie samej do siebie,wiec też se idę
dobranoc
Ha, mnie nie było bo próbowałam się dowiedzieć o której mam się wybrać po ekipę :P
Heh,ale sama do siebie pisać chyba nie będę
No to Ja napiszę do siebie ha ha
Kawal na niedziele :))
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13342864_888036894639092_519556513 3219749571_n.jpg?oh=3bd32ecdf8eb80b19b135d8a1a1913cd&oe=5809E8D0
Podoba mi się ,tylko napisy sa ciutke za małe moim zdaniem :)))
Together za bardzo rażący.
Ja to robiłam całe 2 minuty :D To nie ma się co cudów spodziewać :D Chciałam zobaczyć jak to wyjdzie
I wiesz to jest bez przeróbek :P Wycięte z klipu i tyle :D zmniejszone
Ok. spoko.
Chcialaś opinie to ją masz ha ha
Ja bym nie umiala takiego cos zrobic,wiec szacun dla Ciebie :))
Heh, takie bez przeróbek i udziwnień się bardzo prosto robi... No cóz nie mam zbytnio możliwości do robienia bardziej skomplikowanych zabawek
Coś kombinuję :D Tylko nie wiem co chcę wykombinować
Wczoraj, a właściwie dziś do 5 siedziałam...Aż miałam ochotę sama z sobą popisać :D
szkoda,że nie wiedziałam,że jesteś to bym z Tobą popisała
myślałam,że znowu wczoraj nie zasnę,ale w końcu jakoś mi się udało
Wiesz chwilę się tu nie odzywałam...Okey jakieś 30 minut,ale trudno było się zmówić z zmawiającymi taksi xD
Heh,a mi się zachciewa czegoś co się rusza,żeby zrobić i kicha nie wiem co
szukam po YT jakiś gotowych wyciętych scen... bo mam lenia i mi sie nie chce tego robić
Moje tez nie.
Wczoraj to leciało w Opolu na Superpremiery i wygrało.
Taka piosenka dla zapracowanych :)))
Merhaba ;)))
Engin się do Was uśmiecha ;))))
Właśnie wróciłam z koncertu hahahhaha... wrażenia..... później ;)))))
Merhaba ;))))
faktycznie u mnie mimo, że świeciło słońce, to spać mi się chciało pól dnia .....
Marg_ źle mnie zroumiałaś hahaha ;)
ja z troski mówię, żebyś zwyczajnie się przespała, a nie że chcę się Ciebie pozbyć :D
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/uhuhuh-onion-head-emoticon.gif? 1292862523
tak,tak teraz tak się tłumacz
Hej ;))
no śliczniutki i po obejrzeniu większości scen z Grzechu Fatmagul uwielbiam go jeszcze bardziej ..... aktor the best....