Ha ja dziś nie oglądałam po polsku, tylko przez ostatnie 2 dni przeleciałam większość scen po turecku do końca czyli do 80 odcinka.... i nie wiem kogo zabić:))))) hahahahha siebie za nieodpartą ochotę obejrzenia wszystkich odcinków.... twórców za naprawdę ciekawy serial, czy Beren i Engina a zwłaszcza Engina, że tak świetnie grali....
uzasadnienie stwierdzenia "zabić"- miałam kupę innej roboty do ogarnięcia a wygrało GF.....
Dzięki ;)))
a taki Engin z GF - to ta wersja włosów;))) a, że jak widać w poście wyżej obejrzałam do końca po turecku.... jestem w nim zakochana na zabój.... co za aktor ;)))))))
dziś była niezla akcja z TzT - Iclal dosypoała yigitowoi do wina rozpuszczone tabletki uspokajające, złapała go senność, wyglądało tot ak jakby był pijany, przyjechali do domu, rano yigit obudził się nago pod kołdrą, pattzy a obok przytulona iclal :D
iclal go wkręciła że się bzyknęli w nocy i yigit jest w szoku i nie może sobie wybaczyć :D
hahaha włączyłam telewizor na scenie jak Yigit wyrzuca sobie, ze zdradził żonę..... a Nur go jeszcze później przepraszała tyle widziałam. powiem tak ..... jaki ten Yigit jest popieprzony.... Vanessa Ty oglądaj GF bo naprawdę warto....
ano kończy się i dlatego się wkurzam, bo teraz najlepsze akcje przed nami.... a ja mimo, że obejrzałam większość scen po turecku, bardzo chcę zobaczyć po polsku, bo rozmowy Fatmagul i Kerima to jest coś.... tak mi się wydaje.....
hello wszystkim ;dd
haha ale Cię wzięło na ten serial, no jestem w szoku... i jeszcze do przodu scenki oglądałaś wow :DDDDDD ja już mam cały serial za sobą wiec Cię rozumiem ;dddd
aaa, fajny avek, jednak przekonałaś się do Engina w tej fryzurze ;qq
Co zrobić wzięło mnie , a miałam nie oglądać bo taki był zamysł pierwotny, ale zobaczyłam i w zasadzie przepadłam.... wszystko przez Engina.... musiał tak świetnie grać.... już teraz rozumiem dlaczego był nominowany do nagrody Emmy....
Oj tak ile on zniósł dla miłości i jaka przemiana się w nim zrobiła.... a sceny nocy poślubnej nie zapomnę... płakać mi się z nim chciało... a potem 78 odcinek turecki i wypad poza Stambuł.....
Widziałam dziś ten odcinek TzT masakra jakie wszyscy maja tam zryte berety.
Co jeden/jedna ta lepszy/a :)))
Dokładnie.
W środe ostatni odcinek przed wakacjami.
Przez wakacje zobacz sobie GF :)))
W wakacje tv narodowa pokaże jeszcze raz tysiąc i jedną noc tylko nie wiem po co skoro emisja skończyła się dopiero w kwietniu i wszyscy co oglądali są na świeżo..... a nie sądzę, ze inni, którzy nie widzieli się skuszą.... a taka moja dygresja
powtórki i powtórki :D
i od czwartku zamiast TzT będą powtarzać Imperium miłości.
A może by dali jakiś nowy fajny turecki serial
Kobieto ale masz marzenia... nowy serial turecki pooglądasz tez powtórkę SM bo chyba będzie leciało od nowa.... hahahah mój sentyment do tego serialu nie słabnie... w końcu od tego zaczęła się moja przygoda z turecczyzną.... i kto by pomyślał jeszcze rok temu, że będę oglądac tyle seriali tureckich zapisze się na forum i walnę ponad 6000 komentarzy ;)))))
hahahhaha jeszcze rok temu żyłyśmy w błogiej nieświadomości, co to są seriale tureckie :D
a teraz...............
te seriale wywróciły nasze życie do góry nogami hahahah :D
Czas by wszytko nadgonić :D
A nóż jakiegoś odcinka nie widziałaś,czy co... I teraz będzie czas by nadgonić
Na nowy serial bym nie liczyła
Ale tu raczej o oglądalność chodzi...Bo taka jaką mieli przy tysiąc i jednej plus wspaniałe... A teraz to bida, to liczą,że jak ludzie zaczną oglądać, to a nóż zostaną
Wiadomo , że chodzi o oglądalność, a raczej o fakt, ze idzie lato ludzie się rozjeżdżają, więc TVP daje powtórki, żeby Ci co oglądają a nie korzystają z neta nie stracili odcinków....
No WS to było coś , bo WS Kosem jest mierne.... jakos do mnie nie przemawia, zresztą WS też nie oglądałam.
No niby tak,ale dla mnie to nic nie ma w tym tv... Ale jestem jedna z niewielu kto wakacji nie planuje
Nie jesteś osamotniona w tym, dla mnie tez nic nie ma w TV no może poza meczami teraz od 10 czerwca... hahaha a poza tym większość filmów, które proponują już widziałam.... czyli nie mam co oglądać to sobie oglądam turecczyznę na necie... ahhahaha;)))
ja też w wakacje nigdzie nie wyjeżdżam, urlop o ile będzie to we wrześniu....
Ja już niebawem będę zasilać grono bezrobotnych w tym kraju, to będę mieć mega dużo czasu na oglądanie tv.... To będzie trzeba sobie coś na necie znaleźć, do obejrzenia, bo będzie czas. Ja już nawet nie sprawdzam co w tv ma być, ot biegam po kanałach i coś znajduję
Marg_ ja uważam, że od lat nie ma nic ciekawego w tv w wakacje ;((((
no w tamte wakacje tylko mnie Sezon na miłość zainteresował.
Ahh, sezon... Do tej pory leży i się podnieść nie może :D
Nie no w wakacje, to już posucha w tv niestety
w jakim sensie leży? że nie obejrzałaś go w całości? :D:D
w wakacje, to oni myślą, że chyba wszyscy wyjeżdżają na wakacje, a tych co zostają w domu, to mają w du................pie
Po 20 odcinku, no cóż tak wyszło,że nie obejrzałam :D
No bo tak pewnie jest...Wszyscy wyjeżdżają, nawet ci co nie wyjeżdżają
No rzeczywiscie bardzo dobrze zagrali swoje role.
Dlaczego tvp nie zaczęło puszczać od września,tylko puscili parę odcinków,narobili ochoty i przerwa.
Bravo Tvp 1 :)))
Dokładnie.... co trzeba podkreślić Turcy umieją stworzyć klimat.... i każdy gest nawet najmniejszy ma znaczenie ... szczególnie widać do w GF.... przemiana Kerima, potem Fatamgul..... tylko psychol Erdoan, wkurrrrr mukkadess się nie zmieniają.... no i Mustafa.....że z niego taki drań wylezie...to się nie spodziewałam.... rozumiem jeszcze wściekłość i nienawiść do Kerima, i reszty ale porwanie Fatamgul... to dla mnie już paranoik a nie facet ziejący nienawiścią....
Vanessa te Twoje skojarzenia.... normalnie idzie paść ze śmiechu..... hahahhaa;)))
no wiem dobrze , dziel się dziel..... lubię te Twoje skojarzenia... idę sprawdzić czy jest zwiastun KA.... bo ostatnio nawet w newsach tego serialu mam tyły hahahha
hahaha i chyba dziś już nie będzie... czyli robią dramę... bo puszczą pewnie jeden zwiastun jutro albo w środę... jakoś nie czekam z wypiekami na twarzy na ten zwiastun... drugi sezon zaklepany, więc ekscytacji nie ma, bo prawda o wynajmie i tak pewnie nie wyjdzie nawet w ostatnim odcinku I serii..... ja już jestem w zasadzie 3 odcinki KA do tyłu, bo 47 i 48 po polsku nie widziałam jeszcze, a 49 po turecku tylko sceny Defom i to nie wszystkie i ostatnią scenę z wkroczeniem Omusia z wiąchą kwiatów i czekoladkami na zaręczyny a tu zonk...... dziadziuś siedzi prawie zadomowiony..... i Omuś spojrzenie ...." bo zabiję zaraz kogoś" zapodał i po odcinku...
Kochana w odcinku 49 był nie tylko całus.. właśnie odeszli od wersji glonojada... jestem w szoku.... hahaha i była scena łóżkowa....raczej na pewno, bo za dużo powrotów do odcinka 40 hahhaa czyli Umuś i Defne po raz trzeci w łóżku mają zaliczone....
tu masz sceny całuskowo łożkowe od początku
https://www.youtube.com/watch?v=gH7DHQfp888
no strasznie dużo.... hahahaa ;))) my się nie ekscytujemy, ale inne forum..... prawie odleciało przy tych scenach... a tu w GF w odcinku 78 pokazali scenę "po" półnagi Kerim i Fatamgul szeptem rozmawiają.... da się .... da się... a w kiraliku.... Omer półnagi a Defne ubrana....hahahha
no dobra, ale też bądźmy szczere i w KM i GF proci byli już małżeństwami, więc może o to chodzi w tych tureckich główkach, przecież oni tam mają z tymi tradycjami powalone po całości.... czyli nagość obojga tylko po ślubie...
No zobaczymy jak proci będa się zachowywać po ślubie , o ile sie ślubu doczekamy ha ha