Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 586  ocen
8,2 10 1 586
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Dla każdego coś miłego :)))
Zapraszam .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ha ja dziś nie oglądałam po polsku, tylko przez ostatnie 2 dni przeleciałam większość scen po turecku do końca czyli do 80 odcinka.... i nie wiem kogo zabić:))))) hahahahha siebie za nieodpartą ochotę obejrzenia wszystkich odcinków.... twórców za naprawdę ciekawy serial, czy Beren i Engina a zwłaszcza Engina, że tak świetnie grali....
uzasadnienie stwierdzenia "zabić"- miałam kupę innej roboty do ogarnięcia a wygrało GF.....

Margoargo

hello ;) piękny Engin w bieli w twoim avku :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dzięki ;)))
a taki Engin z GF - to ta wersja włosów;))) a, że jak widać w poście wyżej obejrzałam do końca po turecku.... jestem w nim zakochana na zabój.... co za aktor ;)))))))

Margoargo

dziś była niezla akcja z TzT - Iclal dosypoała yigitowoi do wina rozpuszczone tabletki uspokajające, złapała go senność, wyglądało tot ak jakby był pijany, przyjechali do domu, rano yigit obudził się nago pod kołdrą, pattzy a obok przytulona iclal :D
iclal go wkręciła że się bzyknęli w nocy i yigit jest w szoku i nie może sobie wybaczyć :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha włączyłam telewizor na scenie jak Yigit wyrzuca sobie, ze zdradził żonę..... a Nur go jeszcze później przepraszała tyle widziałam. powiem tak ..... jaki ten Yigit jest popieprzony.... Vanessa Ty oglądaj GF bo naprawdę warto....

Margoargo

ale GF się kończy teraz przed wakacjami :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

ano kończy się i dlatego się wkurzam, bo teraz najlepsze akcje przed nami.... a ja mimo, że obejrzałam większość scen po turecku, bardzo chcę zobaczyć po polsku, bo rozmowy Fatmagul i Kerima to jest coś.... tak mi się wydaje.....

Margoargo

hello wszystkim ;dd
haha ale Cię wzięło na ten serial, no jestem w szoku... i jeszcze do przodu scenki oglądałaś wow :DDDDDD ja już mam cały serial za sobą wiec Cię rozumiem ;dddd
aaa, fajny avek, jednak przekonałaś się do Engina w tej fryzurze ;qq

ocenił(a) serial na 8
kisma

Co zrobić wzięło mnie , a miałam nie oglądać bo taki był zamysł pierwotny, ale zobaczyłam i w zasadzie przepadłam.... wszystko przez Engina.... musiał tak świetnie grać.... już teraz rozumiem dlaczego był nominowany do nagrody Emmy....

Margoargo

a Hayatimin aski dalej nie oglądasz? :D widzę, że tylko ja i Vanessa śledzimy ten serial ;ddddddd

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez zobaczyłam urywkami po turecku.

Kerim jest kochany :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj tak ile on zniósł dla miłości i jaka przemiana się w nim zrobiła.... a sceny nocy poślubnej nie zapomnę... płakać mi się z nim chciało... a potem 78 odcinek turecki i wypad poza Stambuł.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Widzialam ten odcinek.

Biedny Kerim.

Przemiane to będa mieć oboje.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Widziałam dziś ten odcinek TzT masakra jakie wszyscy maja tam zryte berety.
Co jeden/jedna ta lepszy/a :)))

sloneczkO_1

w TzT to jest rodzina patologiczna hahahha :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Dokładnie.

W środe ostatni odcinek przed wakacjami.

Przez wakacje zobacz sobie GF :)))

sloneczkO_1

a co, w wakacje będą powtarzać GF ?

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Nie ,na necie są :)))

Zamiast TzT oglądaj GF :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

W wakacje tv narodowa pokaże jeszcze raz tysiąc i jedną noc tylko nie wiem po co skoro emisja skończyła się dopiero w kwietniu i wszyscy co oglądali są na świeżo..... a nie sądzę, ze inni, którzy nie widzieli się skuszą.... a taka moja dygresja

Margoargo

powtórki i powtórki :D
i od czwartku zamiast TzT będą powtarzać Imperium miłości.

A może by dali jakiś nowy fajny turecki serial

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Kobieto ale masz marzenia... nowy serial turecki pooglądasz tez powtórkę SM bo chyba będzie leciało od nowa.... hahahah mój sentyment do tego serialu nie słabnie... w końcu od tego zaczęła się moja przygoda z turecczyzną.... i kto by pomyślał jeszcze rok temu, że będę oglądac tyle seriali tureckich zapisze się na forum i walnę ponad 6000 komentarzy ;)))))

Margoargo

hahahhaha jeszcze rok temu żyłyśmy w błogiej nieświadomości, co to są seriale tureckie :D
a teraz...............
te seriale wywróciły nasze życie do góry nogami hahahah :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Czas by wszytko nadgonić :D

A nóż jakiegoś odcinka nie widziałaś,czy co... I teraz będzie czas by nadgonić
Na nowy serial bym nie liczyła

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ale tu raczej o oglądalność chodzi...Bo taka jaką mieli przy tysiąc i jednej plus wspaniałe... A teraz to bida, to liczą,że jak ludzie zaczną oglądać, to a nóż zostaną

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Wiadomo , że chodzi o oglądalność, a raczej o fakt, ze idzie lato ludzie się rozjeżdżają, więc TVP daje powtórki, żeby Ci co oglądają a nie korzystają z neta nie stracili odcinków....

No WS to było coś , bo WS Kosem jest mierne.... jakos do mnie nie przemawia, zresztą WS też nie oglądałam.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No niby tak,ale dla mnie to nic nie ma w tym tv... Ale jestem jedna z niewielu kto wakacji nie planuje

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Nie jesteś osamotniona w tym, dla mnie tez nic nie ma w TV no może poza meczami teraz od 10 czerwca... hahaha a poza tym większość filmów, które proponują już widziałam.... czyli nie mam co oglądać to sobie oglądam turecczyznę na necie... ahhahaha;)))
ja też w wakacje nigdzie nie wyjeżdżam, urlop o ile będzie to we wrześniu....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja już niebawem będę zasilać grono bezrobotnych w tym kraju, to będę mieć mega dużo czasu na oglądanie tv.... To będzie trzeba sobie coś na necie znaleźć, do obejrzenia, bo będzie czas. Ja już nawet nie sprawdzam co w tv ma być, ot biegam po kanałach i coś znajduję

Marg_

Marg_ ja uważam, że od lat nie ma nic ciekawego w tv w wakacje ;((((
no w tamte wakacje tylko mnie Sezon na miłość zainteresował.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ahh, sezon... Do tej pory leży i się podnieść nie może :D

Nie no w wakacje, to już posucha w tv niestety

Marg_

w jakim sensie leży? że nie obejrzałaś go w całości? :D:D

w wakacje, to oni myślą, że chyba wszyscy wyjeżdżają na wakacje, a tych co zostają w domu, to mają w du................pie

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Po 20 odcinku, no cóż tak wyszło,że nie obejrzałam :D

No bo tak pewnie jest...Wszyscy wyjeżdżają, nawet ci co nie wyjeżdżają

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No rzeczywiscie bardzo dobrze zagrali swoje role.

Dlaczego tvp nie zaczęło puszczać od września,tylko puscili parę odcinków,narobili ochoty i przerwa.

Bravo Tvp 1 :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie.... co trzeba podkreślić Turcy umieją stworzyć klimat.... i każdy gest nawet najmniejszy ma znaczenie ... szczególnie widać do w GF.... przemiana Kerima, potem Fatamgul..... tylko psychol Erdoan, wkurrrrr mukkadess się nie zmieniają.... no i Mustafa.....że z niego taki drań wylezie...to się nie spodziewałam.... rozumiem jeszcze wściekłość i nienawiść do Kerima, i reszty ale porwanie Fatamgul... to dla mnie już paranoik a nie facet ziejący nienawiścią....

Margoargo

imię Engin kojarzy mi się z anginą hahahahah ;)

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Vanessa te Twoje skojarzenia.... normalnie idzie paść ze śmiechu..... hahahhaa;)))

Margoargo

hahahaah no co ja zrobię :D mam skojarzenie, to się nim zawsze z Wami dzielę :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

no wiem dobrze , dziel się dziel..... lubię te Twoje skojarzenia... idę sprawdzić czy jest zwiastun KA.... bo ostatnio nawet w newsach tego serialu mam tyły hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Z tego co piszą,to nie ma jeszcze zwiastunu :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha i chyba dziś już nie będzie... czyli robią dramę... bo puszczą pewnie jeden zwiastun jutro albo w środę... jakoś nie czekam z wypiekami na twarzy na ten zwiastun... drugi sezon zaklepany, więc ekscytacji nie ma, bo prawda o wynajmie i tak pewnie nie wyjdzie nawet w ostatnim odcinku I serii..... ja już jestem w zasadzie 3 odcinki KA do tyłu, bo 47 i 48 po polsku nie widziałam jeszcze, a 49 po turecku tylko sceny Defom i to nie wszystkie i ostatnią scenę z wkroczeniem Omusia z wiąchą kwiatów i czekoladkami na zaręczyny a tu zonk...... dziadziuś siedzi prawie zadomowiony..... i Omuś spojrzenie ...." bo zabiję zaraz kogoś" zapodał i po odcinku...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No to nieźle ha ha

A był całus co nie?

Oczywiscie glonojad z szybą

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Kochana w odcinku 49 był nie tylko całus.. właśnie odeszli od wersji glonojada... jestem w szoku.... hahaha i była scena łóżkowa....raczej na pewno, bo za dużo powrotów do odcinka 40 hahhaa czyli Umuś i Defne po raz trzeci w łóżku mają zaliczone....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Aha no to fajnie :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tu masz sceny całuskowo łożkowe od początku

https://www.youtube.com/watch?v=gH7DHQfp888

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ojj ,ale dużo pokazali ha ha

Masakra :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

no strasznie dużo.... hahahaa ;))) my się nie ekscytujemy, ale inne forum..... prawie odleciało przy tych scenach... a tu w GF w odcinku 78 pokazali scenę "po" półnagi Kerim i Fatamgul szeptem rozmawiają.... da się .... da się... a w kiraliku.... Omer półnagi a Defne ubrana....hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie ha ha

W KM tez była fajna scenka po :)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

no dobra, ale też bądźmy szczere i w KM i GF proci byli już małżeństwami, więc może o to chodzi w tych tureckich główkach, przecież oni tam mają z tymi tradycjami powalone po całości.... czyli nagość obojga tylko po ślubie...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No zobaczymy jak proci będa się zachowywać po ślubie , o ile sie ślubu doczekamy ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

ślub w kiraliku będzie i to nie jeden.... hahaha a na ślub Omera i Defne poczekamy.... sądzę, że do 9 odcinka II serii, no chyba, że ratingi nie spadną to dłużej....