hahaha a tak na prawdziwy pocałunek Oyku i AYaza czekałyśmy do 9 odcinka... a na konsumpcje AYaz czekał 51 odcinków hahahhaa;)
Nie wiem o czym wy piszecie.... nie ogarniam....nawet nie mam o czym z Wami pisac
Jak ja jedynie w tv ogladam, barnka shauna, lulusia, peppe swinke,misia kubusia i tym podobne programy... to faktycznie sie odnajde ;)
Moj synus już wyrósł z tych bajek ,ale nie martw się Ja mogę z Tobą pogadać :))
A my dziś w zasadzie o Grzechu fatamgul, o serialu SIla co leci na Pulsie... zachwycamy się Enginem z GF , piszemy też o Berku czyli tureckie ciasteczka w akcji...
Zimno z rana pozniej troche cieplej. Liscie kolorowe,skoki cisnienia tak widac jesien... aaa i jeszcze jakies dziadostwo mnie dopadlo i sie czuje fatalnie
A co ;) ja z przyjaciolka nawet sobie noge skrecilam w tym samym czasie ;)
To nie ma sie co dziwic,ze z siostrami tak samo
hahaha a i jeszcze zapodałam zwiastun kiralika wszak to już jutro wiekopomne dzieło meric ujrzy światło dzienne..... jakoś ani zwiastun ani opis do mnie nie przemawia....
Ooo, no tak facebook bedzie czerwony bo maja tam gadac...teleforum sie zawiesi i ja tego nie zobacze xD jak mi przykro,ze mnie powrot dziela ominie....
oj one już odliczają i przebierają nóżkami... a ja pewnie zobaczę z napisami... aż tak mi się nie śpieszy.... tym bardziej, że jakoś opis do mnie nie przemawia.... niby Defne na się ogarnąć, a Neriman znowu wymyśliła miłośc na wynajem wychodzi na to, że jej krewny będzie kręcił się koło Defne.... jak dla mnie żenada... ale to moje zdanie.... mogli zamknąć serial w 52 odcinkach i było by extra....
Zyja nadzieja na kolejne 52 odcinki jak nic. A nasze kolezanki beda sie mega cieszyc z kazdego odcinka
Kiedy jeszcze jakies jednostki zyja nadzieja na wiecej niz,te 24.... a te 10 to wiesz, na tosie te jednostki nie zgodza
hahaha cóż od widza tureckiego to zależy, czy łyknie co mu Meric zapodała czy nie.... ponoć po wywiadzie Elfin i Barisa, gdzie w zasadzie nic nowego nie powiedzieli.... fani za szczęśliwi nie byli...
Pfrzeczytlam opis...czy ja gdzies nie pisalam,ze nam walna historie od poczatku ?
Pisałaś, pisałaś ;))) pamiętam..... hahaha czyli patrz siedzisz w głowie Meric ;)
A wypluj te slowa... gdybym siedziala w jej glowie,to by to byla super historia... a tak,to pojechala szablonem znanym z telenowel
zobaczymy jak daleko skopiowała KM bo już zaczyan do Rzymu jakby nie było innego miasta....
a po co przechodzić na dietę ;D
nasze ciasteczka nam służą... a jak wyobraźnie rozwijają.... ;))))
prawie same plusy ;ddd
dokładnie, ciasteczka rozwijają wyobraźnię, dostarczają radości oraz tematów do dyskusji, a jednocześnie nie tuczą, mimo że ciasteczka hahahha :D
haha dokładnie ;ddd
nic tylko sie trzymać tych ciasteczek jak najdłużej ;)))))
bez nich byłoby tak szaro ;pp
Dzięki tym ciasteczkom się spotykamy.
Dzięki nim odkrywamy nasze zdolności twórcze :))))
ciasteczka są dobre na wszystko
ciasteczka na drogę za śliską,
ciasteczka na stopę za niską,
ciasteczka podniesie Ci ją.
:D:D:D:D
no to teraz minusy naszych ciasteczek :D
istnieją jakieś ? czekam na pomysły :dddd
Minusy
- podnoszą wymagania do polskich mężczyzn :D i ogólnie do mężczyzn :D stajemy się bardziej wybredne :D
haha
trafione w punkt ;p
ale to tylko singielki mają ten problem... czyli my ;DDDDD