haha Ozge ma to do siebie że zawsze wygląda ładnie, z makijażem czy bez, u niej to bez różnicy :D
dziś u mnie trochę słońca było więc nie było tak smutno :D
przede wszystkim wygląda bardzo młodo.. fajnie ma ;ddd
jak tam Vanessa, tęsknisz za naszym Berkiem na ekranie ? :DDD
Ozge ma 30 lat, a wygląda jak nastolatka.
tęsknię, ale nie jakoś bardzo, jakoś mało od niedzieli o nim rozmyślam :D
no nie gadaj :D
czyżby Berk juz Ci pomału przechodził?
a może jakiś nowy obiekt westchnień?
mnie ostatnio zachwycił Boran z serialu Sila.. co za męski, seksowny facet... ale już o tym wspominałam :D
czy ja wiem. Nie oglądam go już nigdzie, to już tyle o nim nie myślę :D:D:D
ja widziałam urywki Sily.
Przystojny ten Boran, ale jakoś mnie nie zachwycił. Nie widzę w nim jakiegoś magnetyzmu (jak np. u berka :D), ale to tylko moja opinia.
haha proste :D
ja ten magnetyzm widzę :D spoko, każdy ma inny gust ;p
jakby wszystkim te same osoby się podobały to byłoby nudno ;DDD
Otóż to.
Nadchodzi jesień i zima będzie więcej czasu na seriale.
Ja zaraz sobie zapodam GF .
Narobiłaś mi smaka tą końcówką ha ha
końcówka świetna choć smutna.
teraz powinny być coraz lepsze odcinki.. aż nie mogę się doczekać :p
a Sile dziś widziałaś ? :)
kurde... Boran to turecki superman... fajnie im ta scena wyszła :dddd
a nie wiem bo tą scene oglądałam na necie po turecku... ale czytałam dzisiejszy opis i miało być to pole minowe właśnie :P
a pole minowe będzie jutro dziś była II połowa 7 odcinka... bo wg mnie idą na pulsie 2,5 odcinka tureckiego.
a opis jest wg numeracji tureckiej...
Z tego co Ja czytałam jutro ma być pole minowe.
Jest już 14 odcinek na cda :)))
pole minowe jutro bo to będzie I połowa 8 odcinka...
ja Sile będę oglądać jutro... dziś może GF zdążę....
no i wszystko jasne ;D
właśnie sprawdzałam ten odcinek 14 i nic nie ma ;D
sorki siostra za wprowadzenie w błąd :p
Spoko nic się nie dzieje.... jutro mam zamiar zapodać sobie ucztę z odcinków Sili i zobaczyć wszystkie hurtem od poniedziałku.... hahaha a potem GF i może jeszcze iliski albo klasę wyższą albo kocha nie kocha.... chyba mnie pogięło tyle tych seriali oglądam.... ahhahaa;))) a wiesz, że jutro szumnie zapowiadany premierowy odcinek kiralika.... fejs i telef. już przebierają nóżkami.... a ja jakoś entuzjazmu wykrzesać nie potrafię....
ooo, to Ciebie czeka taaaaaaaaaka uczta ;))))
z GF jestem na bieżąco a innych seriali nie mam więc narazie mam spokój z odrabianiem ;))
ojj... my wszystkie oszalejemy przez te seriale tureckie... ale cóz poradzić,że takie uzależniające... i jeszcze ci przystojny aktorzy... jak tu wzrok oderwać?
z Sila tak się wkręciłam, że do przodu wiem co będzie... niestety się rozczarowałam, pójdą w złym kierunku scenarzyści.. czeka nas kilkanaście lipnych odcinków.
jak w każdym serialu tureckim... nakręcają widza... a potem przeciąganie akcji...
ano turecczyna u mnie rządzi po całości ;))) chociaż mam zamiar powrócić do oglądania O mnie się nie martw... teksty krzysia mnie rozwaliły....
to przeciąganie jest najgorsze... ja rozumiem, że chcą budować napięcie... ale czasami to człowieka szlag trafia :ppp
u mnie w domu to oglądają więc coś tam czasem usłyszę.... Krzyś taki barwy ptak... bardzo udana postać... jego kwestie robią furorę w necie ;)
Nie oglądałam Sili.
Może uda mi się nadrobić jutro ,a jak nie to w sobotę :)))
A jaka scena dziś była?
miała być scena z polem minowym, tak pisało na tvp ale chyba mają złe opisy, bo spóźniłam się i nie widziałam w tv...właśnie sprawdziłam odcinek i nic takiego nie było.
Dokładnie.
Dobrze,że możemy posiłkować się oryginałem.
I chyba nie wycinaja żadnych scen.
Berk ma zagrać w 11 sezonie Kurtlar Vadisi Pusu'nun http://www.ntv.com.tr/yasam/berk-hakman-kurtlar-vadisi-pusu-dizisine-katildi,xT2 zzdGQCE2NZIya3Jmnmg
Berk ponownie zagra bardzo niegrzecznego chłopca, a raczej szaleńca :D
ohoho :D
znowu jakiegoś psychopatę będzie grał.. to już innych ról nie ma? ech ;dddd
żeby mu to w krew nie weszło ;ppppp
biedny chłop :P
a teraz po HA planujesz jakiś nowy turecki serial oglądać?
"żeby mu to w krew nie weszło ;ppppp
biedny chłop :P"
hahhhhahaa czytałam właśnie wczoraj że aktorstwo rzekomo destabilizuje charakter i emocje :D
coś w tym jest, bo grasz innych ludzi, stajesz się kimś innym
na razie nie planuję żadnego serialu tureckiego oglądać :D
a w październiku ma być 2 seria na dwójce Tylko z tobą
oo to ciekawe co piszesz, a wręcz trochę przerażające... życie aktora nie jest lekkie haha ;pp
no co Ty detoks robisz? zero turecczyzny :pppp
ja nie oglądam tylko z tobą... w ogóle mnie nie zaciekawiło... takie to mdłe wszystko...
ja mam limitowany net, więc nie mogę tak szaleć z oglądaniem jak wy ;(((
a mnie Tylko z tobą ujęło od 1 odcinka, ma swoje minusy, ale lubię to oglądać :D super te wszystkie intrygi :D
aa, rozumiem i współczuję ;((
mnie to nie przekonuje, nawet główny bohater nie jest jak dla mnie przystojny... ;p
wygląd, wyglądem, ale jaki charakter ten yigit ma tragiczny hahhhaa :D żałosny burak. jak octavio w dzikim sercu :D
ale sam aktor też nie powala aktorstwem, taki aktor jednej miny w filmach sensacyjncyh jak steven seagal albo dolph lundgren. Seksapilem tez nie powala, w sumie nie ma go wcale hahaha :D
i takiego żałosnego aktorzynę wzięli na prota, a hakmana do tej pory nie, jak to możliwe ???
no właśnie miałam pisać, że yigit to straszna patola... krzyczy na tą żonę i tylko szarpie...
co ona w nim widzi... żałosny człowieczek ;p
ten aktor do dramat.. a ten jego tępy wyraz twarzy, wiecznie taki napuszony... nie wiem jak go znosisz na ekranie ;p
i w tej Po prostu Maria ta protka Maria jest w ciąży?
bo tam któraś jest. Czy to inna jakaś ?
a prot Jose Ron ma tu masakryczną fryzurę hahaa :D
ahahahhhha w tych latino telach to speed z seksem, a w tureckich to jak ten mem ślimak siedzący na żółwiu :D
hahaha dokładnie ;))) masz rację ... a potem w latino intrygi i intrygi intryg... na końcu już się nie orientujesz kto co komu zrobił i dlaczego.... chociaż u turków absurdów też nie brak... tu postawiłabym znak równości ;)
jaką masakryczną fryzurę ma prot Jose Ron w tej teli Po prostu Maria ;) pewnie to ta fryzura tak ujęła protkę i łod razu seks hahahaha :D:D:D::DD:
http://www.novela.pl/wp-content/uploads/2016/09/poprostumaria-ep6.jpg
no może na fotce nie wygląda tak źle, ale na ekranie jako go zobacyzłam to mi się śmiać chciało :D