Hej! Wie ktoś gdzie mogę obejrzeć ten serial z polskimi napisami? :)
właśnie sobie wyobraziłam dresy z dużymi czerwonymi góralskimi koralami hahahaha :D
do mojego ubioru to by raczej pasował łańcuch , ale wtedy nie pasował by do Kiralika /koralika ajjj :D
Babeczce teściowa kupiła baklawe bo na Kiralika czekają..., leże i płacze ze śmiechu hahahahaha
nie, jest utworzone wydarzenie na fb i tam można komentować kiralika w trakcie oglądania, żeby spoileru nie było na stronie... i babeczka napisała że już oglądaja ozet córka zerka na rudowłosą, winko i ciasteczka są przygotowane i teściowa kupiła baklawe hahaha
i powiem że chyba pierwszy raz od początku tego dziwnego serialu widziałam Gukce jak się normalnie zachowywała i nie odwalała cyrków oczywiście jakieś 30 minut przed końcem odcinka
to prawda, w 14 masakrycznie się zachowywała, jak wielka idiotka, a od 15 się ogólnie uspokoiła i znormalniała :D:D
reklama jakieś 10 minut jak zwykle to jeszcze można wypuścić pieska na siusiu :d
czyli kobietka :D:D
ja przez 6 lat miałam śliczną i mądrą kotkę, ale teraz w lipcu samochód ja potrącił ;((( nieźle się upłakałam ;(((
kiedyś jak byłam nastolatką, to przez ileś dni była u mnie kuzynka wraz z pieskiem pudelkiem :D przesłodki był :D
zwierzątka potrafią być wspaniałe :D:D
no tak dwie koteczki też mam Wiesie i jej córeczke Franie :D słodkie są :d
a moja niunia to zwykły kundelek tyle że malutki :d
Siemanko :D
w końcu w domu... czuję się jakby co najmniej czołg mnie przejechał :D
czekam na relację z kiralika... chętnie poczytam co się tam dzieje w tym "genialnym" drugim sezonie :PPP
a więc moje drogie siostry zaczynamy...
Odcinek się zaczyna tym czym się zakończył ostatni czyli Defo wykrzykuje Omusiowi co przeżyła przez ostatni rok :)
Ale jaja Omer zatrzymał samochód Pamira i kazał jej wysiąść, Sinan nadjechał zobaczył wszystko i zabrał Defne
Omerek się nieźle wkurzył
jak byłam mała to czasem to piłam... bawarka się na to mówi co nie? ale teraz za cholere bym tego nie przełknęła :D
w 2 serii KM Oyku przez przypadek pocięła koszulę Ayaza i wykorzystała jako ścierkę :D:D:D
hahhhhha i po tej akcji był seks, którego oczywiście wprost nie pokazali :D:D
oo... nie wiedziałam... nie oglądałam drugiego sezonu ;p
haha wiadome, że nie pokażą... ale, że z Oyku taka tygrysica się zrobiła to jestem w szoku ;D
Oyku pocięła koszulę Ayaza, którą bardzo cenił, bo były na niej autografy jakiegoś tam koszykarza, coś takiego.
Jak się dowiedział, to złapał się za głowę, ale po chwili wziął nożyczki, stanął blisko Oyku i z uśmieszkiem przeciął ramiączko, sukienka spadła na podłogę.
tutaj ta scena :D
https://youtu.be/XwfmTfL45RU
W następnej scenie siedzieli uśmiechnięci na kanapie w innych ubraniach i Ayaz głaskał ją po włosach.
A ona do niego "straciłam tyle czasu, miałam projektować"
Wstała, siadła przy stoliku do projektowania, spojrzeli na siebie porozumiewawczo z lubieżnymi uśmiechami :D
Czyli miedzy przecięciem ramiączka, a siedzeniem na kanapie na pewno coś się działo hot :D
haha
no nieźle ;D
co nie zmienia faktu, że dla mnie ten drugi sezon to jakieś nieporozumienie... zero chęci, żeby się za niego wziąć :P
mnie drugi sezon podobał się w połowie
odcinek 52, 57, 58, 59 - te były super :))
w finale było genialne, jak Oyku rodziła i Ayaz jaki był przerażony hahahhahahha :D Serkan genialnie to zagrał :D
53, 54, 55, 56 - te były słabiutkie ;((((
aha :D
mi już końcówka pierwszego się w ogóle nie podobała dlatego sobie odpuściłam całkowicie ten drugi.