Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
Aleluja, znikły mi kółeczka, wystarczyło poklikać ze 100 razy i efekt gotowy. Wcale się przy tym nie zdenerwowałam, wcale...
też się cieszę :D
wcześniej też wpadałam ale nikogo niestety nie było... przeraźliwa cisza panowała... mam nadzieję, że to koniec letargu :DDDd
hejo :D
na początku look nie przypadł mi do gustu, ale o dziwo wszystko działa bez zarzutu więc jestem zadowolona :D
Dobrze, że chociaż tobie sie spodobał. Ale to wszystko zależy od tego ile powiadomień dostajesz, im więcej tym gorzej.
Jak tam VS ?
Wiktoria się skończyła, ale nie dali nic fajnego po niej :/ Po cichu liczyłam na jakąś kostiumówkę.
a no racja :) ja dużo nie mam więc idzie ogarnąć bez problemu :D
VS doskonale :D oglądam regularnie co tydzień :) jestem całkowicie zakochana w tym serialu :) ostatnio wyprzedziło wszystkie seriale i był zaraz na drugim miejscu, za jakiś programem ;)
ja też liczyłam a tu jakiś barabasz... ale w niedziele zerkam na wojenne dziewczyny, jak na polskie warunki nie jest złe... :))
wiesz tuż przed świętami to i puścili po raz kolejny Barabasza....
ja widziałam urywek wojennych dziewczyn.... jakoś nie dla mnie ... i wiesz na co zwróciłam szczególną uwagę..... że paznokcie to mają nienagannie pomalowane....oj trwałe były lakiery wtedy..... a taka zajawka trochę głupia....
racja, racja...
hahaha, a wiesz, że też zwróciłam na to uwagę... dzisiaj to samo blondyna lata między gruzami z idealnymi i czerwonymi pazurami... nie ma co się oszukiwać polskie seriale dalej są na żenującym poziomie :P przynajmniej jak dla mnie :)))
hmmmmm super, że nie tylko ja zauważam takie szczególiki..... jest nas więcej.... a masz rację.... żenujący poziom.... tak samo z Belle Epok....niby XIX wieczny kraków a taki czysty, że można z ulic jeść....
belle epok nie widziałam w ogóle, tylko słyszałam, ze klapa straszna... a tak szumnie to zapowiadali... ahah, śmiechu warte :D dla polskich seriali chyba nie ma już nadziei...
akcja toczy się na początku 19 wieku w Krakowie.
Małaszyński detektyw razem z Lubosem i jakaś laską rozwiązują zagadki kryminalne.
Akcji zero, zagadki kryminalne proste na poziomie Ojca Mateusza, przystojniaków brak (niestety Małaszyński teraz wygląda jak drwal, okropnie po prostu, ble ble i na dodatek bardzo słabo gra).
Żeby ubarwić ten denny serial wstyaiwają czasem sztuczne beznamiętne sceny seksu brzydkiego i drewnianego Małaszyńskiego z MAgdaleną Cielecką w ubraniach :D Nawet ubrań nie zdejmują hahahhaha
hahahha
padłam z tymi zagadkami na poziomie ojca mateusza :D
genialna recenzja serialu :D brawo :DDDDDDDDDD
no i współczuje tej Cieleckiej... z takim oblechem sceny "erotyczne" grać... niech się cieszy, że ubrania nie musi zdejmować :DDDDD
MAłaszyński nie dość że beznadziejnie tu gra (snuje się tylko po ekranie i coś mamrocze pod nosem), to na dodatek beznadziejnie wygląda.
Zastanawiam się gdzie ten piękny Pawełek z MAgdy M, Oficera, Twarzą w twarz ?? hop hop gdzie on jest ???? chyba już nie wwóci hahhhhaha :D
hahaha zapomnij Małaszyński wersja Pawełek czy Grand z oficera to się nie wrati..... teraz mamy Małaszyński wersja drewno aktorskie nie niestety wizualnie wersja drwal..... mało ciekawy
Małaszyński był kiedyś z niewielu polskich ciach :D
Ale to było kiedyś............................... odszedł na zawsze :D:D
i bardzo dobrze :D
ja też tak robię, szkoda nerwów...
zrobiłam wyjątek i zerknęłam na te wojenne dziewczyny bo łudziłam się, ze w końcu jakaś ambitna wojenna produkcja... ale skąd...
wstyd te polskie produkcje za granicę sprzedawać...
a to my coś sprzedajemy z naszych produkcji ?
ja wiem,że my tylko kopiujemy od innych :D
ahah, ok już uświadamiam :D
VS czyli Vatanim Sensin tzn. jesteś moją ojczyzną, ten dramat wojenny co oglądam od jakiegoś czasu :DDDDDD
Do VS pewnie się będe kiedyś przymierzać ;) Może po
Icerde wezmę go na tapatę. Wątki miłosnie jako takie, czy wątki historyczne przewodzą ? W sumie dla mnie bez znaczenia byle by ciekawie było .
tylko ostrzegam, że większość odcinków trwa ponad dwie godziny... :D
hmmm, pół na pół... oczywiście walka z okupantem jest na pierwszym planie ale dzięki temu jest dużo akcji... ale wszystko zrobione w inteligenty sposób a nie jakieś absurdy...
co do wątków miłosnych... ten Sulejman i jego żona coś trochę tam gruchają... ale ja osobiście lubię wątek drugoplanowy... grecki okupant i turecka patriotka... zakazana miłość i te sprawy... najlepszy wątek jak dla mnie :)
moja przygoda z tym serialem zaczęła się właśnie od zobaczenia na youtube fragmentu z tym wątkiem drugoplanowym ( trafiłam na to przez czysty przypadek) a potem to zaczęłam oglądać cały serial i wpadłam jak śliwka w kompot :DD
a turcy jakiś serial znowu kręcą... chyba miałaś tego gościa w avku, co nie? :)
http://www.startv.com.tr/dizi/soz
a ludki fejsbukowe już go chyba tłumaczą ;) ten SOZ - czyli chyba obietnica po turecku......
już ten soz tłumaczą? :o
ja nie mogę... tych seriali kręcą od zatrzęsienia... nie idzie za nimi nadążyć ;)))) kto to wszystko będzie oglądał? ludziom życia nie starczy...
nie wiem czy już tłumaczą, ale skoro startuje w poniedziałek to pewnie będą tłumaczyć , bo gdzies widziałam na fejsie zapowiedź tłumaczenia
aaa rozumiem, właśnie Mercik mnie uświadomiła, że serial jeszcze nie wystartował :)))
Turki nafrywają mase seriali i jeszcze odcinek po 3 godziny.
Turcy chyba nic nie robią, tylko siedza przed tv ;)
nie mówiąc już o aktorach którzy pewnie tylko na planie zdjęciowym siedzą od rana do wieczora... takie długie odcinki to naprawdę wyczyn musi dla nich być...
dokładnie... kiedy oni czas na te seriale znajdują... niebywałe :D
Tak, miałam go w avku. Najlepsze jest to, że serial staruje w poniedziałek tak samo jak Icerde. Po cichu liczę, że Soz odbierzę mu trochę widzów :D Bo ze mnie jest fanka numer 1 :D
ojoj, to może być marnie z reytingiem jak w pn icerde leci...
powiem Ci, że gościu ładnie wygląda w mundurze :D
oby to była jakaś ambitniejsza produkcja, a nie denna komedia czy romans których ostatnio za dużo u turków :dddd
trochę wbiję się Wam w dyskusję do 50 powiadomienia się pojawiały.... a teraz mam 50 + hahahhaa programisty powyżej 50 nie umieją liczyć..... hahahhaa nie potrafili ścieżki napisać leżę nie wstaję ;)
hahahha, pozdrawiamy pana programistę :D
porażka po całości... mi akurat kółeczka cały czas znikają... teraz mam zero powiadomień... tak więc współczuję :DDD
hahahaa właśnie mi 50 + zniknęło ..... nie filmweb jest lepszy niż Jezus w kanie galilejskiej....