Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
witajcie dziewczyny :D
zrobili nam jakaś inną szatę graficzną z boku nicka w prawym górnym rogu strony :D
Na początku nie mogłam się połapać :D
Dziś dzień u mnie był bez słońca, ale w miarę ciepły (ale nie gorący), taki w sam raz. Teraz pojawiło się słoneczko.
Nie jesteś sama, nie jesteś samaaaaaa - jak śpiewał Krajewski :D:DD:
beznadziejną zrobili zmianę i na dodatek na razie żle chodzi - kliknęłam i przeczytałam wiadomość od ciebie, a tu dalej uporczywie wyskakuje mi jedyneczka w żółtym kółku, że mam wiadomość.
dostałąm i odpisałam :D
haha ale się komunikujemy :D:D
wejdą siostry, to pomyślą "ale zarąbista konwersacja między Vanessą a Marg ;)))"
a pewnie że tak :D
teraz lukam na jeden z dziesięciu :D jak oglądam teleturnieje, to mówię odpowiedź głośno do telewizora, jak znam odpowiedź :D:D:
Heja;)
Masz może namiary na tego admina w filmwebie.... mam ochotę obić mu twarz za te zmiany.... co za masakra....
hahahaha wiem, że się nie znam.... ale szlag mnie trafia... bo powiadomienie już przeczytałam a dalej wisi, że nie przeczytane..... czy te szanowne adminy nie mogą sobie potestować new looku i dopiero jak już bagi wyłapią puścić w eter.....czego ja wymagam....
hahaha jak to czego wymagam ;) profesjonalizmu od adminów ;)))) hahaha jaka wymagająca jestem ;)
zobacz Berkuś czeka na mnie w stodole na sianie :D
ma taką zaniepokojona minę, bo się spóźniam :D:D:D
http://www.televizyondizisi.com/wp-content/uploads//2014/10/G%C3%BCzel-K%C3%B6yl %C3%BC-16.-B%C3%B6l%C3%BCm-008.jpg
PS. to raczej obora jest, bo tam krowy są buhahahhah :D
hahahhaa z miną iście hamletowską i pytaniem egzystencjalnym w głowie.... " Przyjdzie ta Vanessa czy nie przyjdzie" pośród słomy i krów duma nasz Berk ;)
hahaha widzę ;) dobra ta nasza Marg ;)
a Berk duma zaciągnę Vanessę na słomę czy nie ;) hahahha a krowom się oczy zasłoni ;)
hahaha zgorszenie krów poważna sprawa jeszcze mleko przestaną dawać ;)
a mój Engin gra sobie w OK a ja go nie oglądam, bo na razie nic nowego tureckiego nie ogarniam :)
nie chciałam napisać,że ma zmartwioną minę bo to już jest pora dojenia :P a ciebie nie ma i kto te mucki wydoi :P a dla mucki pora dojenia, to wazna jest, hahahaha