Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.
Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)
Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.
Dziń Dybry :) a w zasadzie dobry wieczór :) jestem właśnie czytam konwersację Vanessy i Mercik ;)
hahahha spoko dziś nie jesteś skazana na koreańską dramę ;) raczej polski humor hahahha:)
W tv też nic nie oglądasz ? Ta Cena miłości nawet nie jest zła, ale najbrdziej to lubię tą Cicek, śmieszne ma te imię :D Ps. Śliczny avek, w końcu to Engin :)
Luknęłam na Cenę miłości ale mnie nie powaliła oczywiście jak to ja zobaczyłam po turecku fragmenty do 16 chyba odcinka.... mnie rozwalało jak teraz w 13 czy 14 odcinku polskim proci się drugi raz spotkali..... hahahaha
Dziękuje Engin jak na razie to Pan mojego serca hahahhaa;) więc i w avku rządzi ;)
Mnie też zaskoczyło, że oni tak długo się nie widzieli. Uważam, że Cicek z Savsem byli by ciekawszą parą, ale on woli tego babochłopa. Ta aktorka co gra Yasemin lepiej wygląda w Rozdartych sercach.
Będzie drama bo Cicek się zakocha w Sawaszu a on zakochany w Jasemin..... i jeszcze tatuś wrednota postrzeli Cicek czyli własną córkę.....aktorka grająca protkę w ogóle mi nie leży....., gra też Kosem w WS Sułtanka Kosem i też jej jakoś nie trawię...
Cicek przeżyje.... a dalej na razie nie oglądałam... więc nie wiem czy kogoś będzie mieć
A weź ostatnio oglądałam serial i mi się ten motyw wbił w mózg.... ale te motywy muzyczne mieli naprawdę fajne :D
A serial ten dziwny był :D
oki wróciłam..... hahaha ja to się pojawiam i znikam na filmwebie jak murzyn na pasach ;)))))
pisałam o tym pisałam :P
ehh, no ni ma jak pogadać :P nie wiem,może trzeba będzie się na privie privów zgadywać :P
hahahha a to znaczy że z pokojem w wersji polskiej jesteś już na bieżąco? dobra jesteś.... ja jeszcze nie nadrobiłam...
czytałam gdzieś z pomocą wujka googla,że będą kręcić finał sezonu :D
to jak będzie więcej do nadrobienia to się zrobi maraton :D
CO????? finał sezonu nie i jeszcze raz nie ...... co te Turki mają z tymi sezonami.... nie można skończyć na jednej serii..... trzeba spieprzyć porąbanymi wątkami II serię i będzie 5 odcinków....
ale wiesz, to że gdzieś jest napisane,że to tylko finał sezonu wcale nie znaczy,że nie będzie finałem serialu :D pamiętaj,że ja to z googlem tłumaczyłam, bo mam przerwę w komunikacji ze znajomymi to nie wiem, czy w to można dowierzać
No mam nadzieję że to będzie finał serialu....lubię pokoik ale przeciąganie w nieskończoność nie jest dobrym pomysłem.... bo już nawet głupie dialogi i "niby czytanie w myślach" Erola i jego mamuśki działa mi już na nerwy....
no może nie aż tak :D ale ciekawa jestem, jak mamusi się spodoba jak sobie erolek w firmie nie poradzi :D
Ten wczorajszy serial z Mete znów miał dobrą oglądalność 7,76 chłop nieżle sobie radzi :D brawa dla niego https://www.instagram.com/p/BSYeLZaF1LS/?taken-by=arvenberen&hl=pl
Też nie oglądam tego nowego serialu z Melepetą jakos nie mam natchnienia ostatnio na nowości tureckie.... może w końcu w maju złapię lekki oddech i wznowię aktywność w serialach tureckich ;)
hahahha to jest nas więcej. mnie na razie nie pociągają nowości tureckie..... jakoś nie mam natchnienia... może wyjątek zrobię tylko dla mojego Enginka ;) czyli OK obejrzę... ale to pewnie w czerwcu hahahha do tego czasu serial się już pewnie skończy :)
haha cześć :D my wszystkie jak blogerki, bo tyle miesięcy prowadzimy tu na forum zarąbiste konwersacje :D
hahaha dokładnie my tutaj mamy szeroki wachlarz dyskusyjny ;) rozrzut totalny ;)))) przy nas rozmowy w toku to tyci pryszcz ;))))