PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Kochani, tylko Wy możecie mi pomóc :( zgasła we mnie cała nadzieja.

Pilnie poszukuje polskich napisów do ściągnięcia dot. wszystkich odcinków. Jeśli ktoś ma w posiadaniu i się nimi ze mną podzieli lub wie gdzie mogę je znaleźć sprawi, że moje życie stanie się piękniejsze :)

Czekam na pozytywny odzew. Wiem, że również jesteście fanami tego serialu i na pewno mi pomożecie.

ocenił(a) serial na 5
Emilciaa

Jest tu kto ? Halllloooooooooooooooooooooooooooooooooo?!

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dziń Dybry :) a w zasadzie dobry wieczór :) jestem właśnie czytam konwersację Vanessy i Mercik ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jakaś dusza jest... a już myślałam,że znów coś azjatyckiego obejrzę :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahha spoko dziś nie jesteś skazana na koreańską dramę ;) raczej polski humor hahahha:)

Margoargo

Hej :)

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Hello :)

Margoargo

W tv też nic nie oglądasz ? Ta Cena miłości nawet nie jest zła, ale najbrdziej to lubię tą Cicek, śmieszne ma te imię :D Ps. Śliczny avek, w końcu to Engin :)

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Luknęłam na Cenę miłości ale mnie nie powaliła oczywiście jak to ja zobaczyłam po turecku fragmenty do 16 chyba odcinka.... mnie rozwalało jak teraz w 13 czy 14 odcinku polskim proci się drugi raz spotkali..... hahahaha
Dziękuje Engin jak na razie to Pan mojego serca hahahhaa;) więc i w avku rządzi ;)

Margoargo

Mnie też zaskoczyło, że oni tak długo się nie widzieli. Uważam, że Cicek z Savsem byli by ciekawszą parą, ale on woli tego babochłopa. Ta aktorka co gra Yasemin lepiej wygląda w Rozdartych sercach.

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Będzie drama bo Cicek się zakocha w Sawaszu a on zakochany w Jasemin..... i jeszcze tatuś wrednota postrzeli Cicek czyli własną córkę.....aktorka grająca protkę w ogóle mi nie leży....., gra też Kosem w WS Sułtanka Kosem i też jej jakoś nie trawię...

Margoargo

A wiesz może czy Ciecek przeżyję, albo czy się z kimś zwiążę ?

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

Cicek przeżyje.... a dalej na razie nie oglądałam... więc nie wiem czy kogoś będzie mieć

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A weź ostatnio oglądałam serial i mi się ten motyw wbił w mózg.... ale te motywy muzyczne mieli naprawdę fajne :D
A serial ten dziwny był :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oki wróciłam..... hahaha ja to się pojawiam i znikam na filmwebie jak murzyn na pasach ;)))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

pisałam o tym pisałam :P

ehh, no ni ma jak pogadać :P nie wiem,może trzeba będzie się na privie privów zgadywać :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko już grzecznie z Tobą rozmawiam ;) hahahhaha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

taa,jasne yhm :P

skoncze z jakimis azja filmem :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahha a to znaczy że z pokojem w wersji polskiej jesteś już na bieżąco? dobra jesteś.... ja jeszcze nie nadrobiłam...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

aktualnie zostałam fanką filmów z azji :D

kiedyś nadrobię :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha czyli i mnie i Ciebie czekają maratony pokojowe hahahha nieźle;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

czytałam gdzieś z pomocą wujka googla,że będą kręcić finał sezonu :D

to jak będzie więcej do nadrobienia to się zrobi maraton :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

CO????? finał sezonu nie i jeszcze raz nie ...... co te Turki mają z tymi sezonami.... nie można skończyć na jednej serii..... trzeba spieprzyć porąbanymi wątkami II serię i będzie 5 odcinków....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ale wiesz, to że gdzieś jest napisane,że to tylko finał sezonu wcale nie znaczy,że nie będzie finałem serialu :D pamiętaj,że ja to z googlem tłumaczyłam, bo mam przerwę w komunikacji ze znajomymi to nie wiem, czy w to można dowierzać

ocenił(a) serial na 8
Marg_

No mam nadzieję że to będzie finał serialu....lubię pokoik ale przeciąganie w nieskończoność nie jest dobrym pomysłem.... bo już nawet głupie dialogi i "niby czytanie w myślach" Erola i jego mamuśki działa mi już na nerwy....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

hahahaha :D no co duchowa wieź te sprawy :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahah telepatia jak z koziej duuupy trąbka....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

takie wiesz si faj w serialu :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

mówisz porozumienie dusz..... hahahah śmiszne

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no może nie aż tak :D ale ciekawa jestem, jak mamusi się spodoba jak sobie erolek w firmie nie poradzi :D

Marg_

Hello :)

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

halo

Marg_

Brak mi weny na dzisiaj ,więc będe waszym cichym obserwatorem :P

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

ale ja sama ze sobą pisać nie będę :D

Marg_

Margo tez jest zalogowana, więc liczyłam na waszą dyskusje :D

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

No ale znając Ją, to będzie się pojawiać i znikać

Marg_

Ten wczorajszy serial z Mete znów miał dobrą oglądalność 7,76 chłop nieżle sobie radzi :D brawa dla niego https://www.instagram.com/p/BSYeLZaF1LS/?taken-by=arvenberen&hl=pl

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

nie oglądam :D

Marg_

witajcie :D

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

witaj

ocenił(a) serial na 5
Mercik95

sie nagadałam :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Dobra już wróciłam prawie na dobre hahhaha;)

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Też nie oglądam tego nowego serialu z Melepetą jakos nie mam natchnienia ostatnio na nowości tureckie.... może w końcu w maju złapię lekki oddech i wznowię aktywność w serialach tureckich ;)

Margoargo

Serialu z Mete też nie zamierzam oglądać, wystarczą mi sparawozdania Vanessy :D

ocenił(a) serial na 8
Mercik95

hahahha to jest nas więcej. mnie na razie nie pociągają nowości tureckie..... jakoś nie mam natchnienia... może wyjątek zrobię tylko dla mojego Enginka ;) czyli OK obejrzę... ale to pewnie w czerwcu hahahha do tego czasu serial się już pewnie skończy :)

Margoargo

witajcie :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Cześć blogerko ;))))

Margoargo

haha cześć :D my wszystkie jak blogerki, bo tyle miesięcy prowadzimy tu na forum zarąbiste konwersacje :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie my tutaj mamy szeroki wachlarz dyskusyjny ;) rozrzut totalny ;)))) przy nas rozmowy w toku to tyci pryszcz ;))))

Margoargo

Turcy uwielbiają wiejskie komedie :D
najpierw hitem było Guzel Koylu, a teraz Yeni Gelin :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

właśnie swój do swego ciągnie hahahhaa;)