Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
ten przypadkiem :D
http://www.filmweb.pl/serial/Kiral%C4%B1k+A%C5%9Fk-2015-751462/discussion/spojle ry+%29%29%29%29,2696131 <---- ten bieżący :)
hello Mistrzyni co tam u Ciebie Kobieto, bo coś nie możesz nabrać rozpędu do komentowania na naszym forum ;)))
a uważaj bo Cię gonię z postami ;))) jakbyś mogła odpisać mi na końcu wątku gdzieś na 18 stronie, bo nie będziemy się szukac po tylu stronach ;)))
No najlepsze jesteśmy, żeby w 5 tygodni dojechać wątek na 1000 postów to trzeba być talentem;))) takim jak MY :)
takie rzeczy tylko na filmwebie..... nawet w erze tego nie mieli ;))) hahaha
haha
Dla nas 1000 postów to już żadne wyzwanie.Rekordy bijemy!Ten wątek też wykończymy na maxa,pytanie tylko ile Nam to zajmie.Ale za każdym razem szybciej idzie,więc... :D
Dokładnie jak zaczniemy tu dywagacje na temat dramatyzmu kiralika ..... i kiedy wróci normalność do odcinków to hoho zajedziemy wątek jeszcze szybciej ;)
To nie pierwszy taki kaboom.
Na sezonie było ich 4 albo 5 np: 53 odcinek i musialysmy zakładać 53 cz.2 ha ha
Najfajniejsze było to , że on nie był przetłumaczony a my pisaliśmy o wszystkim i o niczym .
Bravo My :-D
A tak sobie teraz oglądam te scenki... i myślę, że Sinana to powinni ogolić na gładko bo taki zarost mu nie pasuje... wygląda w tych scenach jakby 3 dni pił ;)))
Bo Umuś musi być z zarostem innej wersji nie ma ;)))
A propo zarostu Sinana to oglądałam windę ;))) z 22 odcinka i potem jak wyszli na zewnątrz... tak sobie patrzę na tego Sinana i myślę chłopie powinieneś się ogolić ;)
haha pokręciło mi posty ;)))
a tu masz Barisa bez zarostu
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR-MRnLc-OyqCxBByztOu3v-0uL 0K6E6YghJHJGCrMhGtOtSnOFGw
Bez zarostu wygląda tak młodo.
Z delikatnym 2 dniowym wygląda bardzo mesko :-D
Bo my zdolne bestie jesteśmy ;)))
hahah tak na sezonie wykończyłyśmy 4 wątki, a chyba zostało parę do dobicia;))) wiec i temu damy radę ;)))
Siostry 13 odcinek z napisami nie wcześniej niż w piątek;)
Będzie pocieszeniem po dramacie w 23 odcinku, bo że będzie dramat to pewne ;)
nie wiem czy oglądałyście ostatnie sceny z 22 odcinka i rozmowę Deniza z Omerem.... i później oczy Umusia ;))) którymi tak się jaram ;)
tutaj tłumaczenie Marrgot z telefor tej sceny ;)
DENIZ ve ÖMER
Fragment 1.
Deniz: udało ci się wykurzyć Trambę.
Ömer: Trambie nie było wcale po drodze z tym butikiem. Chciałeś jedynie, byśmy ponieśli straty, ale oni wybrali PASSIONIS.
Deniz: jesteś szczęśliwy, powiedz? Myślisz, że zawsze wygrywasz.
Ömer: nie myślę. Po prostu wygrywam.
Deniz: na twoim miejscu nie byłbym taki pewny siebie. W pewnym momencie wszystko może się zmienić.
Ömer: Deniz, im dalej w to brniesz, tym bardziej tracisz swoją reputację. Porzuć to.
Deniz: czy to możliwe? Ty mógłbyś przestać uprawiać sport?
Ömer: nie uda ci się zepsuć mi humoru.
Deniz: dobrze, w takim razie pozwól, że powiem ci coś innego.
Ömer: mów.
Deniz: powinno cię to zainteresować, bo jest związane z PASSIONIS.
Nie zrozum mnie źle - nie chciałbym zepsuć ci humoru, ale uprzedzam, że to, co teraz usłyszysz, nie spodoba ci się...
Fragment. 2
Deniz: ten szkic, który kupiłem z [egzaminu wstępnego] kursu [dla projektantów]...
Ömer: to, że to ukryłeś, było bardzo niestosowne. Ale wszystko jedno. Dzisiaj nazwisko tego projektanta stanie się wiadome.
Deniz: Ömer, nie potrzebujesz zasięgać informacji o tym projektancie. W końcu znacie się bliżej.
Jeśli usłyszysz "Defne Topali", będziesz wiedział kto to?
Omer: Defne?
Deniz: ona sprzedała swój szkic mnie, a ja przekazałem na produkcję. Chciałem, żebyś wiedział.
a tutaj scena ostatnia scena z napisami :
https://www.youtube.com/watch?v=74G-sOoXtHc&feature=youtu.be
Detektyw Paula wraca :D
Wczoraj zalogowałam się na stronę InterPals, chciałam rozmawiać z ludźmi z innych krajów, czy to po angielsku, czy po czesku.
Oczywiście dostałam mnóstwo wiadomości od ludzi z krajów arabskich :D (Algieria, Egipt, Maroko nawet Arabia Saudyjska :D). Nawet im nie odpisałam LD. Dostałam też wiadomości z Turcji, ale w tym wypadku zaczęłam pisać z ludźmi. Jak powiedziałam chłopakowi, ze uwielbiam tureckie seriale, to był pozytywnie zdziwiony, wymieniłam nawet jakie lubię :D. I jaką drogą je tłumaczymy z tureckiego na rosyjski, a z rosyjskiego na polski...śmiał się, ale mówił, że jego siostra oglada Kiraz Mevsimi. Poprosiłam go przetłumaczenie fragmentu dotyczącego Barisa (mam nadzieję, ze kolega z Turcji się nie obrazi jak wrzucę tu jego tłumaczenie :). "my mother's family is from Artvin (a city in Turkey. it is in black sea region. small but very green place. you can google it) and my father's family is from albania. they had been living like immigrants for a while. after that they came back Adapazarı (another city in Turkey) from Switzerland. and then, they went to Düzce (another Turkish city again) and İstanbul."
Więc potwierdziły się moje podejrzenia, ze Baris ma jakieś albańskie pochodzenia...od strony ojca :D
Paula jesteś niesamowita Kobieto ;)))) Powinni Cię zatrudnić w specsłużbach.... marnujesz się Kobieto ;))))
A widziałaś jak wykończyłyśmy wątek spojlery.... My to jednak agentki nie z tej ziemi jesteśmy ;)
Dzięki, dzięki :). Widziałam i czytałam i przeżywałam z Wami, ale ostatnio mało pisałam :D. Już się nie mogę doczekać piątku, boję się co się stanie.
E Paula nie przepadnie nie ma takiej opcji... widzisz, że miała zadanie detektywistyczne to się udzielała na innych forach.... patrz jakie siatki szpiegowskie zarzuciła ..... zdolna bestia ;)))
Hej Paula... nasz kiralikowy detektywie.... dowiedz się jeśli dasz radę od tych Twoich znajomych Turków.... czy kiralik będzie jedną serią czy będzie druga.... bo dziewczyny z telefor zachodzą w głowę.... a przyznam, że też jestem ciekawa ..... co prawda tłumaczka Veronka / Marzena pisała, że miało być 39 odcinków jako całość, ale teraz to do końca nie wiadomo ;)
Cześć Gosiu :). Strasznie dawno mnie tutaj nie było :(. Ale ostatnio jestem bardzo zagoniona i zmęczona, więc nic mi się nie chcę.
Hello Siostra ..... no nareszcie się pojawiłaś bo już się o Ciebie martwiłyśmy, że Cie jakich obcy wywiad zwerbował;)))
Kobieto jak się odgarniesz z codzienności to nadrabiaj odcinki bo mówię Ci ile się dzieje...... karate szkło na całej linii.... a takie odcinki przed Tobą, że hohoho ;)))
2 zwiastun co prawda na razie po turecku.... hmmmm
https://www.youtube.com/watch?v=YRQcqbNVHtk
tu z angielskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=lkqTCVsuiLc&app=desktop
Umuś chyba zaszył się w lesie.... i wszyscy pojechali sprawdzić czy żyje.....
Natomiast .... Omer przyjdzie lub przyjedzie na wesele brata Defne i Nihan.....
No nie wiem, myślę, że to raczej będzie zawieszenie broni;))) chociaż Defne jest wyjątkowo rozanielona w ostatniej scenie.... jak Omer wita się z babcią ;)
Jak tam Madzik zwiastuny obejrzane, zdjęcia też..... przebierasz nogami jak ja do piątku.....
zobaczymy co to będzie....
mnie najbardziej rozbawiła pielgrzymka za Umusiem do domu w lesie... bo jest i Koray, Sinan, Necme i Neriman..... hahaha córunia dała popis... to się willa oddala..... cioteczka musi zdwoić siły w przekonaniu, ze Defne to jednak kobieta dla Umusia.....
Chociaż on sam to wie.... tylko Defne za bardzo kombinuje.... a raczej scenarzyści.....
W tym zwiastunie Koray był najlepszy :D
Ale ogólnie wyczuwam jakąś nadzieję w nadchodzącym odcinku.Obym się nie myliła.