PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

Margoargo

Ze streszczenia 24 wiem że jakieś 10 firm będzie o coś rywalizowało i Yasemin będzie chyba chciała zaproponować współpracę Defne to chyba chodzi o to żeby Def coś projektowała

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hej Marzena , jak będziesz oglądać odcinek 24 , bo pewnie już będzie z rosyjskimi napisami, mam prośbę możesz nam napisać o czym dyskutowały Defne i Neriman czy Defne odda kasę Neriman ? to jest scena jak Defne rzuca pracę kelnerki i dzwoni też do Yasemin.
I jeszcze wątek Yasemin i Deniz... czy on jej dał kasę na tą firmę..... Z góry dziękuję za wyjaśnienia;)))
I tak sobie myślę, że pewnie już 21 odcinek tłumaczysz Ty nasza torpedo ;)))

Margoargo

Yas przedstawiła plan na 15 lat swojej firmy a Denis daje kasę i zgodził się być udziałowcem mniejszościowym bez prawa głosu, to Denis zaproponował kasę pod warunkiem że plan który ma Yas będzie mu odpowiadał. Defne powiedziała f że co miesiąc bedzie jej dawała ratę długu na co Neriman że długo jej się z tym zejdzie i zapytała co będzie jeśli się na to nie zgodzi, na co Defne odpowiedziała że jak Neriman się nie zgodzi to Ona powie wszystko Necme i Neriman wymiękła, powiedziała że spotkają się jak Defne przyniesie pierwszą ratę długu. Najlepsze było jak Defne do Nero powiedziała " Nie krzycz na mnie". Defne powiedziała Yasemin że ma duży dług który musi spłacić powiedziała żeby Yasemin nie liczyła na to że będzie się bawiła w jakieś intrygi i takie tam, i jedyne czego chce to to rysować, Yasemin się zgodziła i powiedziała że Defne najpierw zostanie młodszym projektantem a później głównym projektantem, Kobity się dogadały ...to tak w skrócie:}}

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dziękuję Ci bardzo za wyjaśniania. Jedno co mnie wkurza w całym tym planie Yasemin to udział Deniza..... nie trawię gościa dokumentnie.... i wolałabym, żeby Defne dowiedziała się kto jest udziałowcem Yasemin i wyciągnęła wnioski.....

Ciekawi mnie co Defne zrobiła z kasą od Deniza.... myślałam, że wzięła za projekt tyle, żeby chociaż połowę długu Neriman oddać.... co w takim razie stało się z tym czekiem..... od którego UMuś dostał spazmów......

Teraz to dopiero scenarzyści namieszali nieźle.....

Margoargo

Ona za te pieniądze opłaciła ten kurs dla projektantów, w tym ostatnim odcinku Necme o tym powiedział Omerowi, Scena gdy Omer szykuje się do wyjścia i rozmawia przez telefon,on z Necme mieli iść do kogoś na wesele, i jak Omer o tym usłyszał to powiedział że nigdzie nie idzie

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dziękuję :)
A to takie kwiatki....Omer ma coraz większą zagwozdkę......
ale tak osobiście to chciałabym, żeby o umowie z Neriman się już dowiedział....najwyższy czas ....

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Marzena dziękuję za przetłumaczenie 16 odcinka... :))) Jesteś niesamowita ;))) rewelka ... Koriś mój idol.... nareszcie wiem jaki tekstami okładali się Omer i Defne...... no i Iż..... hmmmm nie trawię jej i jej pewności, że tylko ją omer kocha, oj ona jest czasem przeszłym dokonanym .... przynajmniej do 24 odcinka..... bo potem niestety wraca.....

A tak na marginesie widzę na teleforach, że już przetłumaczyłaś 20 odcinek a przynajmniej kończysz....
Mam takie przemyślenia, ale absolutnie nie chcę Wam wchodzić w paradę.... czy nie lepiej byłoby żebyś przetłumaczyła 18 odcinek.... bo z tego co czytałam Marrgot przetłumaczyła na razie chyba 1/3 odcinka 17 , jak zacznie tłumaczyć 18 to pewnie będziemy dłużej czekać.
Ty tłumaczysz jak torpeda ;))) ... no nic poczekamy... jak to mówią za długie czekanie pyszne śniadanie, a nasze będzie wyborne;)))

Margoargo

wiesz co skończyłam 20 juz wysłałam, nie chcę się tam rozpychać, niech inni decydują nie będę się wychylać ale bardzo mi miło że wam sie podoba i dzieki wielkie za dobre słowo

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

hahha Ty też jeszcze nie śpisz;)))

Spoko dla nas jesteś supertłumaczką ;)))

Wiem Prezeska rządzi nie ma co jej wchodzić w paradę ;)))

To w takim razie pomęczę Cię w temacie 17 odcinka jest scena jak Omer wymusza na Iz oddanie książki.... co jej mówi, bo Defne ma dość radosną minę, a i Omer traktuje tę książkę z takim nabożeństwem , że padałam jak oglądałam po turecku.... wiem, że to może głupie jest, ale czasem się uczepię jakiegoś szczegółu;))) jak ją trzyma , gładzi potem prawie całuje tę książkę strasznie mi się to podobało;)

Margoargo

Zapytał czy już przeczytała, ta Hela na to że już mu oddaje, i czemu tak się o te ksiażkę dopomina i tam stoi Defne a Omer odpowiada że to prezent od bardzo ważnej dla niego osoby. sorka za stylistykę ale o tej godzinie trudno u mnie o koncentrację. Wcale nie głupie, ja też na tym padałam Omusz sprawdzający ilość kartek, tak uwielbiam te drobiazgi:)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Dzięki ;))) ja tez uwielbiam takie drobiazgi, bo robią w serialu więcej niż najlepsza akcja ;)

No i spojrzenia Defne i Omusia ;))) cud mniód i orzeszki ;)))

Margoargo

dziewczyny ale 20 i 21 to dopiero będzie miód Matko moja jak on do niej mówi :))))))))))))))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Ja się mogę tylko domyślać jaki to będzie miód;))) TY już wiesz..... będzie, oj będzie... scena z poduszką defne wymiatała w tym 20 odcinku.... ja się zastanawiałam, czy Umuś ukradkiem w nocy jednak się do Defne nie przeniesie i będą razem sobie spali, ale może to i lepiej, bo jego lędźwie mogłyby nie wytrzymać ;))) hahhaa jak zwykle kosmacę;)) to standard na tym forum ;)

Margoargo

mnie kosmacizna nie przeszkadza a wręcz odwrotnie. a on w tym 20 naprawdę nie mógł uwierzyć że oni beda spali osobno:))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

właśnie to nawet bez tłumaczenia było widać, że się chłopak napalił konkretnie tym bardziej, że rodzinka wyjechała y chata była wolna ;)))

Margoargo

Na litość boską czemu oni zawsze robią takie halo ze spania w jednym łóżku?Przecież to znowu nic takiego,skoro tylko śpią to w czym rzecz? Eh...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Sakin Madzik sakin to Turcja za nimi nie trafisz..... spać w jednym łóźku przed ślubem nie można.... aborcja .... jak wyrwanie zęba ...... życie

Margoargo

Nie zapominaj,że inne pary mogą sobie sypiać razem przed ślubem,ale proci nigdy. Jak to jest,możesz mi wytłumaczyć?
I nie mogę się uspokoić,wyżyć się muszę dzisiaj,a co!! :D

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja juz mam nerwy na Szoguna a on się niestety dopiero rozkręca :-D
Jakby co jestem cały czas w gotowości bojowej :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No wiem Siostra, że jesteś w gotowości ;)) i to się chwali;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Zarymowalo Ci się :-D

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Hej, ktoś po nowym odcinku? Może wyjaśni mi o co Omer się wkurzyl? Dowiedzial sie? Byl zly na kuzynke czy na Defne? Koniec oczywiscie jak zwykle urwali tak ze ah i jak tu kolejny tydzien wytrzymac

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Nie oglądałam więc na razie Ci nie napiszę .... jak obejrzę to Ci odpowiem;)

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Ja tez nie oglądałam na żywo , wiec nie wiem .

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Jestem po odcinku .... Korniszon wymiata.... jak jeszcze dziewczyny przetłumaczą jego kwestie , to padniemy ze śmiechu....

Omer rozwalił ścianę i się cholernie wkurzył na Sude, bo mu powiedziała, ze to ona wysłała do wszystkich maila z laptopa Korisia ... tak się domyślam..... i się Umuś wkurzył ....... o umowie dalej nie wie.... a Defne postawiła Neriman do pionu ;)

Margoargo

Więc dalej się nie wyjaśniło. Zaczyna mi się nie podobać że tak długo to trwa. Wiem że nie mogą tego wyjaśnić od razu, ale daliby spokój. Ten wątek będzie się ciągnął i ciągnął tak coś czuję. Jeszcze nie widziałam odcinka więc nie wiem jak reszta...

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ten wątek umowy z Neriman to się chyba wyjaśni dopiero w końcowych odcinkach....
A i oprócz szogunka który spotkał się z Yasemin i przylazł do jej biura.... wróci IZ, bo Omer do niej zadzwonił a ona z prędkością światła .... wróciła ....

Zwiastun taki sobie....niewiele wyjaśniający.... to ten ze ścianą był lepszym zwiastunem.... przynajmniej zastanawiałam się czy Omer się już dowiedział o umowie czy jeszcze nie ..... a tu....

Margoargo

Z tego co piszesz to akcja raczej zwalnia tempo póki co . Może się uwzięłam na główny wątek ale niech już tak nie przedłużają ;))) moja niecierpliwość nie zna granic i jest irytująca, wiem XD

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No z tego co piszecie to akcja stanęła w miejscu.
Moim skromnym zdaniem Omer powinien się już dowiedzieć o zakładzie , bo za długo to trwa.

sloneczkO_1

Widzę że się zgadzamy :)
To trwa zdecydowanie za długo. Najwyższa pora na prawdę

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja tez jestem za tym, żeby w końcu dowiedział się o umowie z Neriman... tym bardziej, że Defne robi wszystko, żeby ten dług spłacić.... ale coś mi się wydaje, że jeszcze pewnie przez parę odcinków się Umuś nie dowie.... a szkoda bo mam wrażenie, że teraz scenarzyści zrobią tak, że koło Defne będzie krążył Deniz, a Iż będzie zabiegać o Omera ..... i Defne i Omer będą się wzajemnie ranić....
Bo Defne będzie myślała, że Iż jest z Omerem , a Omer , że Defne z Denizem..... mam nadzieję, że to ostatnie się nie spełni bo jak widzę tego szogunka to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera.... jak nie gorzej

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Akcja trochę zwolniła, ale bardziej po to, żeby pokazać jak Defne i Omer nie radzą sobie z rozstaniem..... i jak narasta gniew Omera...., bo biedny Umuś traci kontrolę nad emocjami to się nieziemsko wkurza..... a Daria ma u niego przerypane, jak on się na nią wydziera.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Mówisz , że Omer szaleje z wściekłości.
Fajny to musi być widok.
A ściana przeżyła ha ha ?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj tak Kobieto jaka frustracja Omera i jeszcze jak widok Defne go emocjonuje biedny ten nasz Omer i biedna Defne.... tak się starają wrócić do normalności ale nie ma szans.... ściana przeżyła ale jak się Umuś wydzierał jak już Sude uciekła.... biedny Szukru musiał tego słuchać, ale żal mi było Omera ..... no i był w niej niesamowicie seksowny ;)))

W sumie po takim ryku nie dziwię się, ze Baris stracił głos jak odbierali nagrodę na gali jako najlepsza para.... ciekawi mnie też ile razy Baris robił dubel tej sceny.... jego struny głosowe miały przerąbane ;)

zapodać CI link z tłumaczeniem angielskim do tej sceny ???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Bardzo proszę :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tu masz scenę;)

https://www.youtube.com/watch?v=ze4Jc-eaoc4

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ulala mocna scena.
Biedny Omer .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Mocna, mocna ale się Baris wydzierał.... nie dziwię się, że go gardło na gali bolało i nie mógł mówić ... dopiero przed galą odzyskał głos

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No dokładnie.
A jak jeszcze musieli po kilka razy powtarzać scena to dopiero.
Szukru ma niezła cierpliwość do Omera

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

\Oj biedny był Szukru w tej scenie chyba mu musieli zatyczki do uszu zrobić jak robili duble;)))

No tak Szukru i Sandri to jedyne osoby, którym Omer ufa i które go nigdy nie zawiodły..... reszta .... ma konkretnie za uszami.....

A jeszcze jedno dziewczyny z teleforum stwierdziły, że Sinan ma serce jak hotel.... tyle już było w nim mieszkanek.... Yasemin, Defne teraz Sude hahaha

Margoargo

Wow,niezły bulwers od Umusia wyszedł.Biedny Sukru,oberwało się jemu,choć nic złego nie zrobił.
Baris się rozkręca,ile emocji w tej scenie :) A kiedyś zawsze taki spokojniutki :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dokładnie co to będzie jak się dowie o umowie.... dopiero będą sceny na to liczę .....

Margoargo

Jejku,jak ja na to czekam :)))) oby to była piękna scena. I niech się porządnie wkurzy,bo będzie miał wtedy rację. Wszyscy go oszukiwali,ma prawo być zły

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

My to mamy pomysły i życzenia , zamiast czekać na słodkie sceny między Umusiem i Defo to my chcemy zobaczyć wściekłego Umusia..... ja się nas boję hahahaha ;)))

Margoargo

słodkie scenki zawsze mile widziane :))) tylko ta jedna jest wyjątkiem:))) pewnie dlatego,że taka kluczowa i wyczekana

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha
Bravo My :-D
A tak narzekalysmy, że nie lubimy dramatu w serialu komediowy a teraz chcemy wściekłego Omera.
Kto nas zrozumie ha ha

sloneczkO_1

Ja nadal nie jestem za dramatem,co za dużo to nie zdrowo . Ale ta scena akurat była niezła :)
Tak...chyba nikt Nas nie zrozumie

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha masz rację;) kto nas zrozumie. tylko ten kto widział wściekłego Umusia ;))) ... mnie osobiście wkurza taka huśtawka ...... dramat.... stagnacja..... jest dobrze a nawet bardzo dobrze.... no to kaboom i znowu dramat.... można dostać choroby morskiej przy takiej huśtawce ..... ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobre :-D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Za bardzo się zaangażował i widać , że wiele nerwów go to kosztuje.
Z jednej strony dobrze , bo w końcu pokazuje swoje emocje a nie tłumi w sobie