Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 585  ocen
8,2 10 1 585
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.
Odcinki są bardzo wyważone.
Trochę humoru trochę dramatu.

Nie tylko ty czekasz z utęsknieniem na nowe odcinki.
Co te seriale z nami robią.
Fajnie , bo dzięki nim można się odmlodzic i na nowo poczuć się nastolatką ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Oj tak dobry serial nie jest zły ;)))

a ten akurat jest świetny i nawet dziś jak rozmawiałam ze znajomą, że serial który wzbudza emocje to musi być dobry.... bo patrząc na produkcje polskie to jedynie " O mnie się nie martw " może się obronić.... aczkolwiek tylko ze względu na odlotowe teksty Krzysia ostatnio.... on to taki polski Koriś ;)))

Można się odmłodzić pooglądać konkretne ciasteczka , powdychać i nauczyć się trochę tureckiego same plusy ;)

Margoargo

Piszesz jakbyś była już staruszką ;)
Ja czasem zachowuje się jakbym miała 17 lat chociaż te lata niestety za mną. Ale jakoś mi to nie przeszkadza.
A co do KM to można pisać i pisać elabusie o tym jak zniszczyli serial tylko że to w niczym nie pomoże ;) żeby nam KA nie zepsuli

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O tak miejmy nadzieję, że KA nam nie zepsują ;)))
I niech zrobią jeszcze z 20 odcinków maksymalnie... pięknie skończą wątki.... np. dziećmi Omera i Defne ;))) i the end....

Bo jak zaczną kombinować jak KM to czarno to widzę jak Umuś w żwiastunie ;)))

A czasem mnie nachodzą myśli wieku średniego i czuję już oddziaływanie mojego pesla ;))) czwórka z przodu blisko coraz bliżej.... to się robię refleksyjna;)))
Chociaż ponoć nie wyglądam na swoje lata i się też nie czuję ;)

Margoargo

Lata to tylko liczby, liczy się to jak się czujesz, a jak się nie czujesz na swój wiek to super ;)

Dzieci Defne i Omera...dziewczynka powinna być ruda, jak na mój gust ;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Ja czuję się jak bym miała 18 lat.

sloneczkO_1

No i tak powinno być ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A synek brunet po tatusiu ;)))
Ciekawi mnie strasznie jutrzejszy odcinek, ale mam wieczorne wyjście i chyba nie obejrzę na żywo a szkoda ;)))

Coś mi się wydaje, że akcja ściana to jednak będzie na końcu ;)

Margoargo

Ja chyba na żywo odpuszczę i w sobote na spokojnie zobaczę. Mnie za to ciekawi zwiastun po odcinku i tego co w nim będzie. Liczę na jakiś przełom

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zobaczymy bo trzeba przyznać, że w zasadzie powrotem do początków to nas zaskoczyli .... przynajmniej mnie ;)

Już najwyższy czas, że Omer dowiedział się prawdy o umowie, tym bardziej, że wychodzi na to, że albo całość, albo część długu Defne już spłaciła - projektem dla ble Deniza....

ale z tłumaczeń odcinka wynika, że szogunek będzie mieszał i to konkretnie.... i pytanie co zrobi Yasemin bo też jest w opisie odcinka wspomniana.....

Z 2 zwiastuna wynika, że ani Umuś ani Defne z wzajemnej miłości się nie wyleczą...... bo to miłość na całe życie....

Margoargo

Masz na myśli że Defne wraca do restauracji? No mnie to zaskoczyło. Wydaje mi się że fajna scena nas tam czeka.

madzik_867

Tak przy okazji, Paula gdzieś nam zaginęła

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

No właśnie miałam o nią zapytać.
Zaginęła w akcji , albo co gorsza Szogun ja porwał .

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

też się zastanawiam, gdzie przepadła Paula ....
Tak ją misja detektywistyczna wciągnęła, że zapomniała o forum???

A może Siostry któryś wywiad się o nią upomniał ????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ciekawe.
Nasza nowa koleżanka Ami tez gdzieś wessalo :-D
Przestraszyla się nas czy co?

sloneczkO_1

Tylko my tak wiernie trwamy na forum :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello pisałam, że mnie nie będzie.... właśnie wróciłam ;))) kawa imieninowa więc odmówić nie mogłam ;)))

Ale chyba jutro pooglądam Kiralik .... i zobaczę co się stało.... już podejrzałam Dziewczyny na Teleforum czyli Umuś ma zagwozdkę.... hahah Defne projektantem i będzie z nim konkurować???? robi się ciekawie;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witaj siostro.
No robi się ciekawie :-D

Margoargo

Defne ma konkurować z Omerem? Ja jestem na nie :(((

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hello oglądałaś wczorajszy odcinek ?

Umuś nie może sobie poradzić z miłością do Defne.... ale sceny były odlotowe..... taka ekspresja Defne i Omera....

Margoargo

Nie widziałam jeszcze, może wieczorem uda mi się zobaczyć

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Tak to mam właśnie na myśli... i co równie ciekawe dlaczego akurat tam będą jeść obiad hahah ;)) skoro mają restaurację pod biurowcem i to nie jest ta w której Defne pracuje..... coż ciągnie swój do swego ;)))

Chyba zacznie się zmiękczanie wzajemne..... chociaż ja akurat nie dziwię się Umusiowi, ze nie ma zaufania do Defne..... bo ona sama gmatwa sprawy chce mu powiedzieć prawdę.... ale tylko częściowo..... a z tym facetem albo wszystko albo nic.... wiem, wiem tak ma być scenariusz prowadzony

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No nie nieźle helikopterem na Szoguna jestem za ;)

A jak nie to jeszcze posiadam 2 miotły odrzutowe ;)))
więc powietrzem , wodą , lądem ale dopadniemy szogunka aż mu się kucyk wyprostuje ;)

Margoargo

Możemy nawet na jego kucyku polecieć haha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ten kucyk to mu ze strachu odpadnie :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahaha uczepiłam się tego kucyka , ale kojarzy mi się z szogunem, chociaż szogun to dobry bohater a ten Deniz to samo zło .
Dziewczyny z teleforum nazywają go Rasputinem ;)))

sloneczkO_1

Niech się martwi,żeby mu coś innego nie odpadło,a nie tylko kucyk :DDD

Margoargo

Cieszmy się że dziewczyny zapału nie tracą i dalej tłumaczą

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

o tak już mają rozpiskę która które odcinki tłumaczy, a ja YT widzę hasło dziękuję za 15 proszę o 16 bo to chleb i jest w każdym sklepie.... ale mnie takie teksty irytują ;)))

Przecież wiadome jest, że dziewczyny będą dalej tłumaczyć ehhh życie ......

Margoargo

Jak będą dziewczyny irytowac takimi komentarzami to się w końcu zdenerwuja i będzie lipa a nie tłumaczenia. Daliby już spokój . Niech się cieszą z tego co mają. Ludzie naprawdę są upierdliwi. Pewnie to dzieciaki i reszta gimbazy ( bez urazy do nikogo ) ;)

madzik_867

EizPerAng usunęli wszystko z yt

veronka2015

Co??? Świetnie. I co na to dziewczyny? Na pewno nie są zadowolone

madzik_867

Przypadkowo zobaczyłam, usunęli jej to za SNM, usunęli tylko te odc pod którymi była podpisana EziPerAng nie wiem co inni bo cisza w eterze

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Widziałam usunęli jej całe konto na YT za sezon.
Masakra .
Biedna .
Tyle się trudzila i fox musiał się dowalic.

sloneczkO_1

Oglądasz dziś na żywo?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Nie oglądam :-D

sloneczkO_1

Ja oglądam Miss Supernational :)))

sloneczkO_1

Spójrzmy na to tak : Sam Fox koresponduje z naszą dziewczyną:))) Trochę lepiej brzmi

Margoargo

Margoargo trzymaj kciuki mam 1, 20 min 20 odc:) przedwczoraj zaczęłam tłumaczyć jutro skończę

veronka2015

Dzisiaj se wzięłam wolne:)))

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Jesteś Kobieto torpeda nie tłumacz ;)))

Weź sobie wolne, bo czasem trzeba odpocząć i przewietrzyć mózg.....znam to z życia.... chociaż w tłumaczeniami się nie zajmuję;)

Margoargo

Wymiękłam po akcji z pierogami, Defne powiedziała że musi załatwić pierogi, a Wania czy jakiś inny Borys co to tłumaczył napisał "WODNOJ PIERO'':? I zanim zajarzyłam o co chodzi o matko masakra. A się okazało że to takie nasze pierogi z serem dużą ilością natki pietruszki

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Wspaniała jesteś.

Zyczę powodzenia w dalszym tłumaczeniu :D

sloneczkO_1

Nie nie do wspaniałości mi dalekooooooooo:)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Oj , oj nie bądź taka skromna, bo odwalasz kawał dobrej roboty, a my sobie tylko oglądamy ;)))

no i szykujemy akcję na szogunka ( Rasputina) znaczy się Deniza .... bo wyzwala w nas mordercze instynkty ;)))

Margoargo

a co z Denisem bo nie jestem w temacie

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

My Deniza nie trawimy od początku , a teraz wyzwala w nas mordercze instynkty..... po tym jak wjechał na chatę Defne i dowalił Umusiowi w 22 odcinku ;)

Margoargo

Dobra to i ja dołączam

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Cieszymy się drużyna nam się rozrasta ;)))

My tu i uzbrojenie gromadzimy i helikopter załatwiłyśmy ..... dopadniemy go niczym aniołki charliego ;)

ocenił(a) serial na 5
veronka2015

Ja jeszcze do odcinka 22 nie doszłam , ale za siostrami pójdę wszędzie :-D