Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Dokładnie.
Odcinki są bardzo wyważone.
Trochę humoru trochę dramatu.
Nie tylko ty czekasz z utęsknieniem na nowe odcinki.
Co te seriale z nami robią.
Fajnie , bo dzięki nim można się odmlodzic i na nowo poczuć się nastolatką ha ha
Oj tak dobry serial nie jest zły ;)))
a ten akurat jest świetny i nawet dziś jak rozmawiałam ze znajomą, że serial który wzbudza emocje to musi być dobry.... bo patrząc na produkcje polskie to jedynie " O mnie się nie martw " może się obronić.... aczkolwiek tylko ze względu na odlotowe teksty Krzysia ostatnio.... on to taki polski Koriś ;)))
Można się odmłodzić pooglądać konkretne ciasteczka , powdychać i nauczyć się trochę tureckiego same plusy ;)
Piszesz jakbyś była już staruszką ;)
Ja czasem zachowuje się jakbym miała 17 lat chociaż te lata niestety za mną. Ale jakoś mi to nie przeszkadza.
A co do KM to można pisać i pisać elabusie o tym jak zniszczyli serial tylko że to w niczym nie pomoże ;) żeby nam KA nie zepsuli
O tak miejmy nadzieję, że KA nam nie zepsują ;)))
I niech zrobią jeszcze z 20 odcinków maksymalnie... pięknie skończą wątki.... np. dziećmi Omera i Defne ;))) i the end....
Bo jak zaczną kombinować jak KM to czarno to widzę jak Umuś w żwiastunie ;)))
A czasem mnie nachodzą myśli wieku średniego i czuję już oddziaływanie mojego pesla ;))) czwórka z przodu blisko coraz bliżej.... to się robię refleksyjna;)))
Chociaż ponoć nie wyglądam na swoje lata i się też nie czuję ;)
Lata to tylko liczby, liczy się to jak się czujesz, a jak się nie czujesz na swój wiek to super ;)
Dzieci Defne i Omera...dziewczynka powinna być ruda, jak na mój gust ;)))
A synek brunet po tatusiu ;)))
Ciekawi mnie strasznie jutrzejszy odcinek, ale mam wieczorne wyjście i chyba nie obejrzę na żywo a szkoda ;)))
Coś mi się wydaje, że akcja ściana to jednak będzie na końcu ;)
Ja chyba na żywo odpuszczę i w sobote na spokojnie zobaczę. Mnie za to ciekawi zwiastun po odcinku i tego co w nim będzie. Liczę na jakiś przełom
Zobaczymy bo trzeba przyznać, że w zasadzie powrotem do początków to nas zaskoczyli .... przynajmniej mnie ;)
Już najwyższy czas, że Omer dowiedział się prawdy o umowie, tym bardziej, że wychodzi na to, że albo całość, albo część długu Defne już spłaciła - projektem dla ble Deniza....
ale z tłumaczeń odcinka wynika, że szogunek będzie mieszał i to konkretnie.... i pytanie co zrobi Yasemin bo też jest w opisie odcinka wspomniana.....
Z 2 zwiastuna wynika, że ani Umuś ani Defne z wzajemnej miłości się nie wyleczą...... bo to miłość na całe życie....
Masz na myśli że Defne wraca do restauracji? No mnie to zaskoczyło. Wydaje mi się że fajna scena nas tam czeka.
No właśnie miałam o nią zapytać.
Zaginęła w akcji , albo co gorsza Szogun ja porwał .
też się zastanawiam, gdzie przepadła Paula ....
Tak ją misja detektywistyczna wciągnęła, że zapomniała o forum???
A może Siostry któryś wywiad się o nią upomniał ????
Ciekawe.
Nasza nowa koleżanka Ami tez gdzieś wessalo :-D
Przestraszyla się nas czy co?
Hello pisałam, że mnie nie będzie.... właśnie wróciłam ;))) kawa imieninowa więc odmówić nie mogłam ;)))
Ale chyba jutro pooglądam Kiralik .... i zobaczę co się stało.... już podejrzałam Dziewczyny na Teleforum czyli Umuś ma zagwozdkę.... hahah Defne projektantem i będzie z nim konkurować???? robi się ciekawie;)
Hello oglądałaś wczorajszy odcinek ?
Umuś nie może sobie poradzić z miłością do Defne.... ale sceny były odlotowe..... taka ekspresja Defne i Omera....
Tak to mam właśnie na myśli... i co równie ciekawe dlaczego akurat tam będą jeść obiad hahah ;)) skoro mają restaurację pod biurowcem i to nie jest ta w której Defne pracuje..... coż ciągnie swój do swego ;)))
Chyba zacznie się zmiękczanie wzajemne..... chociaż ja akurat nie dziwię się Umusiowi, ze nie ma zaufania do Defne..... bo ona sama gmatwa sprawy chce mu powiedzieć prawdę.... ale tylko częściowo..... a z tym facetem albo wszystko albo nic.... wiem, wiem tak ma być scenariusz prowadzony
No nie nieźle helikopterem na Szoguna jestem za ;)
A jak nie to jeszcze posiadam 2 miotły odrzutowe ;)))
więc powietrzem , wodą , lądem ale dopadniemy szogunka aż mu się kucyk wyprostuje ;)
hahaha uczepiłam się tego kucyka , ale kojarzy mi się z szogunem, chociaż szogun to dobry bohater a ten Deniz to samo zło .
Dziewczyny z teleforum nazywają go Rasputinem ;)))
o tak już mają rozpiskę która które odcinki tłumaczy, a ja YT widzę hasło dziękuję za 15 proszę o 16 bo to chleb i jest w każdym sklepie.... ale mnie takie teksty irytują ;)))
Przecież wiadome jest, że dziewczyny będą dalej tłumaczyć ehhh życie ......
Jak będą dziewczyny irytowac takimi komentarzami to się w końcu zdenerwuja i będzie lipa a nie tłumaczenia. Daliby już spokój . Niech się cieszą z tego co mają. Ludzie naprawdę są upierdliwi. Pewnie to dzieciaki i reszta gimbazy ( bez urazy do nikogo ) ;)
Przypadkowo zobaczyłam, usunęli jej to za SNM, usunęli tylko te odc pod którymi była podpisana EziPerAng nie wiem co inni bo cisza w eterze
Widziałam usunęli jej całe konto na YT za sezon.
Masakra .
Biedna .
Tyle się trudzila i fox musiał się dowalic.
Jesteś Kobieto torpeda nie tłumacz ;)))
Weź sobie wolne, bo czasem trzeba odpocząć i przewietrzyć mózg.....znam to z życia.... chociaż w tłumaczeniami się nie zajmuję;)
Wymiękłam po akcji z pierogami, Defne powiedziała że musi załatwić pierogi, a Wania czy jakiś inny Borys co to tłumaczył napisał "WODNOJ PIERO'':? I zanim zajarzyłam o co chodzi o matko masakra. A się okazało że to takie nasze pierogi z serem dużą ilością natki pietruszki
Oj , oj nie bądź taka skromna, bo odwalasz kawał dobrej roboty, a my sobie tylko oglądamy ;)))
no i szykujemy akcję na szogunka ( Rasputina) znaczy się Deniza .... bo wyzwala w nas mordercze instynkty ;)))
My Deniza nie trawimy od początku , a teraz wyzwala w nas mordercze instynkty..... po tym jak wjechał na chatę Defne i dowalił Umusiowi w 22 odcinku ;)
Cieszymy się drużyna nam się rozrasta ;)))
My tu i uzbrojenie gromadzimy i helikopter załatwiłyśmy ..... dopadniemy go niczym aniołki charliego ;)