PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

sloneczkO_1

Nie każdy ma tak bogatą wyobraźnię :D trzeba ją na czymś opierać a tu nic

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

O naszą wyobraźnię nie muszę się martwić , bo ta u Nas funkcjonuje bez zarzutu.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak a jak jeszcze mamy fazę na kosmacenie to naszym pomysłom nie ma końca hahaha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Ja zmykam szykować obiad , bo moi z głodu umierają.
Będę potem.
Narazie :-D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik a wiesz, że dziś nasz Barisek będzie podobno śpiewał w telewizji kanał D o 22 naszego czasu ....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Jak będzie gdzies jakis link z tego występu to bardzo proszę o wklejenie :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oki jak cos będzie to oczywiście zapodam, ale chyba wrzucę w temat Baris , bo tu zajedziemy za chwilę ten wątek jeszcze tylko ok. 140 postów i kaboom ;))) zdolne bestyjki z nas oj zdolne ;)))

ocenił(a) serial na 10
sloneczkO_1

I ja koniecznie. Ja znalazłam jak narazie tylko to:
https://www.instagram.com/p/_hlhd7R1QB/

ocenił(a) serial na 8
lolita5

tu idzie ta gala na żywo, ale nie wiem kiedy Baris będzie śpiewał ;))

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Pamięć tracą zawsze w telenowelach latynoskich, tu myślę, że by tak nie było, a jakby zrobili taki wątek to też wole wypadek Defne i troskliwego Omera bo mało kiedy pokazuje swe emocje a chcialabym troche popatrzec jak się znów otwiera

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Turcy tez mają wątki o zaniku pamięci tylko i nich trwa to 2 odcinki albo jeden i koniec amnezji... przecież Oyku w KM straciła pamięć ja jeden odcinek chyba trzydziesty któryś to był , jak będę przeglądać I serię od początku to sobie przypomnę ;)))

Jak dla mnie reżyserzy i scenarzyści doprowadzili na razie do złagodzenia bólu z obu stron.... bo o ile 23 i 24 był dość bolesny jeśli chodzi o spotkania Defne i Omera to już 25 i 26 odcinek - to poprawa ich wzajemnych stosunków.... no może gdakanie Defne - jak jest zazdrosna i Omera mi przeszkadza a poza tym ok.
Szkoda tylko, że w przedostatniej scenie wyszło, że jednak Umuś dalej nie może ufać Defne, - zrobił jej test i nie zdała, bo ona zobaczyła jego kolekcję podkładkę, a on uparcie odmawiał zobaczenia tego co ona narysowała....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No szybko to u nich poszło z tym brakiem pamięci u Oyku.
Na początku 31 odcinka zapomniala a na koncu ,kiedy tuliła się do Ayaza juz sobie przypomniała.

Najszybsze przywrocenie było u Metego.
Po tym jak dostał łopatą zapomniał co zrobił jakies 5 minut ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A idź mi nie przypominaj melepety i jego akcji , wtedy odkryłam, że mam mordercze instynkty, dawałam zresztą temu upust w temacie sezon, gdzie chciałam melepetę zabić łyżką od koparki bo stwierdziłam, że jednak łopata to za mało.... teraz ostrzę sobie ząbki na szogunka, bo wyjątkowo mnie wkurza.... a jeszcze mu się chyba ubzdurało, że Defne fajna dziewczyna to zaczyna się koło niej kręcić.... oby tylko Defne nie zgłupiała do reszty ..... niech już wróci normalna Defne bo ta gdakająca mnie już mierzi.... ale jak tak sobie analizuję ten zwiastun to wychodzi, że zdaje się Defne będzie podrywać Umusia, bo się Neriman uaktywniła ..... i zamiast mu powiedzieć prawdę o umowie znowu będzie brnąć w kłamstwo ile ten facet musi wytrzymać.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Biedny Umuś oj biedny :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja i Wy tak samo chciałybyście, żeby sekret ujrzał światło dzienne..... i mogła mu Defne powiedzieć wtedy po ślubie brata nad rzeką i byłoby prawdziwe nowe otwarcie, a tak Turcy wokół umowy z Neriman budują napięcie, które zaczyna nurzyć..... ciekawe, czy widz turecki rzeczywiście się lubuje w takich huśtawkach emocjonalnych.... ostatnio ratnigi lekko spadają bo od 24 odcinka kiralik 2 a zawse do tej pory był pierwszy.... czyżby Turkom też się już zaczynało to nudzić ....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

A no zapomniałam o zaniku pamieci Oyku. E myślę, że Omer nie bedzie na nią za to zły. W jego firmie na jej projekty też wszyscy patrzyli, ciekawość ludzka. No Omer uczciwy i idealny tylko się wyłamał bo to Omer przecież

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Omer już jej tyle wybaczył, że on niedługo świętym tureckim zostanie hahhahaa ;))) cóż zapodają nam turcy miłość idealną, na całe życie, więc osobie którą się tak kocha trzeba wybaczać..... fajne te bajki dla dorosłych.... szkoda, że w realnym życiu wygląda to trochę inaczej.....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

" Świety turecki " ha ha

No niestety w realu nie ma tak pięknie i ładnie :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Nie ma, ale czasami zdarzają się wyjątki, no może nie takie idealne jak Umuś ;))) ale bardzo do ideału dążące;))) z różnym skutkiem ;)))

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tam jest taka seria " Tureckie seriale"

Pisali już parę razy o KM.
Poprzedni artykół był : "Żegnaj Ayaz "

Ja tego nie kupuję,ale przegladam sobie co tam ciekawego piszą.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tu idzie ta gala na żywo, ale nie wiem kiedy Baris będzie śpiewał ;))

https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Aha.

Niestety ja nie moge ogladac na żywo :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Spoko w na YT na pewno będą filmiki więc jak coś znajdę to wstawię ;))) ale pewnie nie dziś ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

No ja ogladam, wlasnie jego byla aktualna laska spiewala

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Tak słyszałam ją ale dalej nie trawię jej głosu ;)

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Aaa jest :)

ocenił(a) serial na 8
lolita5

I jeszcze bisuje no proszę to się Barisek rozwinął ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Haha ile emocji, ale mam wrażenie że jakoś nie pasowałą do niego ta piosenka, głos ma ładny, piosenka tez ladna ale jakos tak mi sie srednio podobalo. Choc bis był cok guzel :)

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Zgadzam się głos ok, ale piosenka za turecka, więc chyba nie nasze klimaty ;)))

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Za dużo tego ich charakterystycznego yy, w sumie nie wiem jak to napisać haha. Aczkolwiek piosenki z serialu bardzo lubię, słucham playlisty codziennie, a niektóre też tureckie. No to teraz niech go biora w serialu i niech coś śpiewa dla Defne, moze w tamtej lepiej zabrzmi :)
P.S: Wrzucilam z yt na forum o Barise jakby ktos nie zauwazyl:)

ocenił(a) serial na 8
lolita5

My zauważamy wszystko ;))) Siostry filmwebowe są niczym Wielki Brat widzą dużo;)))

Piosenka wersja jak dla mnie jęcząca, nie przepadam za takimi, widocznie Turcy lubią ;)

Margoargo

Taaa,Turcy lubią takie jęki. Nawet jak się modlą to tak jęczą hehe XD więc muzykę też mają jęczącą :)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Mnie się akurat podoba ha ha

Jest trochę inna ,ale ma coś w sobie

A widziałyście przetłumaczoną tytułową piosenkę?

https://youtu.be/9EmKwkCc2QQ

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ja widziałam ;)))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostry 2 zwiastun 27 odcinka ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Siostry 2 zwiastun 27 odcinka ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Podwojnie piszesz ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

tak ale do każdej z Was z osobna co byście fragmanu nie przegapiły ;)))) hahahah

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Rozumiem ha ha :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Wam Drogie Siostry życzę :

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie spokój i radość,
a każda chwila Świat Bożego Narodzenia będzie okazją do spotkań w rodzinnym gronie,
Radosnych Świąt :))))

ps. 17 odcinek już jest ;) - tak pod choinkę prezent ;)

Margoargo

Dzięki Siostra ;)))
Wam wszystkim też życzę Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
Wybaczcie, że tak skromnie ale przez ostatnie dni kompletnie nie mam na nic czasu. Przygotowania do świąt mnie całkiem pochłonęły, więc wpadam tylko w przelocie :D
Trzymajcie sie, pogadamy sobie jak sie ogarnę haha
Odcinek jest. Super ale szkoda że nie mam szans go na razie obejrzeć

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

Dziewczynki zapodaję 2 zwiastun 27 odcinka: )))

https://www.youtube.com/watch?v=I6MppcWzh2c

fragment2 - tłumaczenie naszej Torpedki Marzenki ;)
D: Teraz z Omerem będziemy pracować razem
O: to żaden problem
D: to prawdziwa bomba! Nie, nie będzie problemu, dlaczego miałby być, jesteśmy profesjonalni
O: nie mówiłem, nie rób tak?!
O: czekałaś na mnie
D: ach, czekałeś na mnie? biedaczek
D: oddaj to panu Omerowi, bracie Szukru
O: odnieś to piętro niżej, do Defne
D: kochanie
O słyszałem

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

a tu pierwszy zwiastun 27 odcinka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=rqNxiqj9Rf0

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Czyli wyglada na to,ze dążą do pogodzenia Defne z Omerem.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Tak Siostra będzie godzenie Omera i Defne, myślę, że z inicjatywy Defne, bo Neriman w ostatnim odcinku , bo nie wzięła raty od Defne i powiedziała, że umowa dalej obowiązuje i Defne ma się z niej wywiązać .... więc myślę, że Defne przyparta do muru podrywa Omera ..... oj ten chłopak ma przekichane tak nim manipulują .... ale jak zacznie się mścić jak ostatnio na Sude.... to będzie ciekawe ;)

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

a tłumaczenie 1 zwiastuna 27 odcinka ;)))

D- Omer, dzień dobry, co u ciebie?
O: bardzo dobrze, a u ciebie?
D: aj, jaką mamy podobną energię. dlaczego wcześniej nie daliśmy sobie takiej szansy
O: Defne, nie trzeba
D: co nie trzeba?
O: wydaje mi się że nadmiar pracy, źle na ciebie wpływa
D; może pojedziemy do Monterosso, na trzy dni. Rozerwiemy się , otworzymy, energia się zmieni
O: mam coś innego do zrobienia
D: Boisz się, że się pogubisz?
D: taka myśl mnie naszła, pomyślałam ze powiem. Co ty na to?

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Rozumiem :D

No ciekawe :D

Biedny Umuś oj biedny.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Biedny Umuś biedny, ale jak się przeistoczy w anioła zemsty to będzie jazda bez trzymanki ;))))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Siostro agentko ;))) czy wiesz, że zostało ok. 100 postów i wątek będzie miał kABOOM ;)))
Bravo MY :))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Wiem ,wiem.

Bravo My :D

" Anioł zemsty " dobre :D