PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
veronka2015

Hej a jak Ci idzie z 20 odcinkiem ??? Bo jak zdążyłam zauważyć pewnie z 30 % albo i więcej masz przetłumaczone ;)

Margoargo

Podobno Defne i Omer najlepszą parą ;) no, proszę....Turcy też ich pokochali.

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Tak brawo dla nich :-D

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

Jestem juz po seansie.
Napisze wrażenia jutro , bo teraz zmykam spać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Witajcie Dziewczynki ;)))
2 zwiastun z polskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=EPdbCXZ4j6A

Dziękujemy Dziewczynom z Teleforum;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Fajniutkie :-D

Margoargo

Ten drugi bardziej mi się podoba. Jaka fajna scena w restauracji

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Bądźmy dobrej myśli , że wszystko się uda :-D

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Dobre, zgadzam się z Twoją wypowiedzia

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Jest tak dużo waszych wpisów że pół dnia mi zajmie żeby przeczytać, achiałam zapytać o dwie rzeczy moze ktos z was wie
1. Omer nadal nie wie o umowie Defne z cioteczka?
2. Dlaczego Omer nie przepada za swoja kuzynką?

Pewnie mam jeszcze wiele innych pytan ale akurat te 2 przyszly do glowy
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Witamy Koleżankę ;)))
Nie wiem czy pół dnia Ci wystarczy na nasze posty, bo trochę ich jest do ogarnięcia;)

A co do pytań:
Omer dalej nie wie o umowie... ale jego wściekłość w pierwszym zwiastunie może sugerować, że w końcu się dowie.... zobaczymy w piątek.
Co do kuzynki... nie wiem jeszcze , na pewno nie podoba mu się, ze Sude zagięła parol na Sinana.... no chyba, że dowiedział się, że to Sude wysłała maila o tym, że Defne sprzedała projekt Denizowi....

Margoargo

Jak tam odcinek bo nie zdążyłam jeszcze obejrzeć?

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja wczoraj oglądałam.

Początek istna sielanka , ale oczywiście piss Neriman musiała to wszystko zniszczyć.
Brawa dla Nedzmiego , że ja zostawił.
Podziwiam go , że tyle z nią wytrzymał :-D

sloneczkO_1

Szkoda że później wszystko zacznie się sypać, a początek tak ciekawie się zapowiadał

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Tak, juz w 15 odcinku wyjasnilo mi sie z Sude i rzeczywiście chyba chodzi o sprawę z Sinanem.

lolita5

Witaj. Rzeczywiście jak my się rozpędzimy to trzepiemy post za postem ;))))

ocenił(a) serial na 5
lolita5

Witamy.
Żeby przeczytać wszystkie komentarze to trzeba urlop wziąść ha ha

sloneczkO_1

Haha dokładnie ;) coraz lepsze jesteśmy

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Uwielbiam Koraya.

Jak wczoraj miał ta depresja i z tą dziewczyna zdjęcia sobie robił.

On się odchudza a cały czas je .
Cały talerz jedzenia miał a Neriman do niego : " przecież ty jesz tyci tyci "
Genialne :-D

sloneczkO_1

Dobra, ja po 14 odcinku. Reszta pewnie jutro . Nie rozumiem jak mogli taką sielanke zniszczyć w jednej chwili. Taka strata. Uwielbiam scenę przy lodówce i lekcje włoskiego.
Na końcu Neriman w rozpaczy, ale zasłużyła sobie. No i zaczyna się załamany UmuŚ, który potrwa ładnych parę odcinków. Defne też nie jest w najlepszym nastroju...zobaczymy co dalej ( bo ja już zapomnialam co dalej ) ;)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja ogladam 15 odcinek .
Jestem na 27 minucie.
Bardzo mi ich szkoda.
Tacy smutni się snuja po ekranie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello Gwiazdeczki ;))) a ja właśnie skończyłam oglądać 15 odcinek.... Koriś wymiata te teksty jego - można padać co chwilę.... no i proci.... smutny on smutna ona a taka piękna miłość ;))) ..... a teraz się zacznie...... 16 odcinek i Umuś który specjalne lub nie będzie dowalał Defne .......

Ale trzeba przyznać dołożył jej na początku 15 odcinka nieźle.....

NO i wyjaśniło się Szogun dybie na Umusia..... achh dawać łopaty ......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Tak teraz się zacznie.

A tego szoguna to normalnie bym ......

Kocham Koraya.Jest zajefajny :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Moje mordercze instynkty znowu się uaktywniają....tak że Aniołki musimy być w gotowości bojowej i na Szoguna :)))

Margoargo

Nie ma sprawy. Ja biorę dzide i ide...prosto na Szoguna ;)))
Ja jeszcze trzymam 15 odc i nie ruszam przez jakiś czas bo podobno na dalsze odcinki trzeba będzie troche dłużej poczekać :p

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahah dobre z tą dzidą .... widzę, ze uzbrojenie nabyłaś ;)))

Co do odcinków .... Marzena 16 przetłumaczyła , napisy pewnie są na ukończeniu, ale Marrgot tłumaczy 17 i 18 odcinek więc jej trochę zejdzie..... a EizPErAng nie chce pewnie ,żeby ją zliczowali na FB więc napisała, ze na odcinki trzeba poczekać , zresztą uważam, że tą 15 i tak za wcześnie wrzuciła mogła do piątku poczekać spokojnie;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witam i o zdrowie pytam :-D

Dokładnie :-D

Ktoś mi kiedyś powiedział, że są ludzie i ludziska z daleka i bliska.
Jedni poczekają a inni nie.
Widać to na przykładzie KM. Ciągle na fb są pytania o tlumaczony odcinek.
Nie rozumieją , że dziewczyny mają też inne zajęcia a przetłumaczenie takiego potoku słów zajmuje trochę czasu.

Ja zawsze cierpliwie czekam a jak jest wcześniej to się cieszę.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja juz arsenał mam naszykowany .
Prywatny helikopter stoi na dachu.
Tak , wiec dziewczyny rzucajcie wszystko inne co robicie , bo w przyszłym tygodniu ruszamy na Szoguna.
Zabiorę Was po drodze.
Co Wy na to ?

sloneczkO_1

Masz helikopter? Będziemy lecieć jak na 50 twarzy greya hahaha ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

hahaha dokładnie ;)

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dostałam wysokie odszkodowanie od KM za zepsucie sezonu , wiec postanowiłam zainwestować :-D
A co mi tam.
Tylko musze Was ostrzec : Nie mam licencji pilota ha ha

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Ooooooo zapłacili Ci za spartaczony sezon o Ty agentko;)
A Vanessa dostała Serkana na wypożyczenie ?;))) bo z tego by się najbardziej cieszyła;)))

Spoko z licencja czy bez szogunka trzeba unieszkodliwić, więc nie będziemy się drobnostkami przejmować ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Pogadam z nimi i załatwię dla Vanessy Serkana :-D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Załatw się Siostra ucieszy ;))) przestanie płakać , nie będzie powodzi i jeziora ..... same plusy ;)

sloneczkO_1

Ale mamy Fatiha hehe on nas zawiezie do celu

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Dokładnie.
Zatrudnimy go i będzie po sprawie :-D

sloneczkO_1

Ciekawe ile weźmie za taką przysługę :)))) nie wiemy czy Nas na niego stać

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Spoko coś mu naobiecujemy to się zgodzi ;)) a jak nie to jakieś zaskórniaki wyciągnę ;))) ma się ten gest w słusznej sprawie ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie.
Zrobimy jakąś zrzutkę i będzie ok.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Dokładnie tak zrzuta narodowa na pilota ;))))
hahaha widzisz kogo mam w awatarze ;)

hahah zrobiłam małą odmianę;))) a Koriś mnie coraz bardziej rozśmiesza ;))) jego teksty są the best ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Właśnie widze.

Też miałam w planie go dać.
Może potem.

Juz wczoraj napisałam,ze kocham Koraya.
Jego teksty,gesty są genialne.

Dobry aktor za niego gra,bo trzeba mieć naprawde wielki dystans do siebie,zeby zagrac taka postać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

A zrobiłam sobie odmianę, bo jak nie Ayaz do Omer....a teraz Koriś ..... aktor jest rewelacyjny zagrać tak przerysowaną postać i nie przesadzić to trzeba umieć ;)))

Margoargo

Haha Margo przeszła na stronę Koraya ;) tego się nie spodziewałam

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Popatrz potrafię Cię jeszcze zaskoczyć ;))) hahaha

poszukam sobie Korisia w fioletach z ostatniego odcinka .... tam wyszedł też świetnie;)))

Margoargo

Co tam porabiasz Siostra? Ja coś spać nie mogę ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Hahah dla mnie to prawie środek dnia ;))) hahaha

właśnie oglądam sobie scenki z 20 odcinka.... a tak się musze pozytywnie nakręcić przed piątkiem;))) aczkolwiek z wypiekami na twarzy czekam na akcję ściana i wściekłość Umusia ;)))

Margoargo

Nawet szybko lecą te dni. Dopiero co był odcinek a zaraz idzie następny. Ale to bardzo dobrze , ciekawe co dla nas przygotuja i jak bardzo będziesz wściekła na sama wiesz kogo ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Zobaczymy co wymyślą .... w każdym razie akcja szogunek nie jest odwołana.... bo jeszcze ponoć wątki ma ..... także Siostra bądź w gotowości bojowej ;)))) bo nie wiem czy nam łopaty wystarczą ;))) ale amunicji ci u nas dostatek to powinnyśmy sobie poradzić ;)

Chciałabym otwartej konfrontacji Omer kontra szogunek i nasz wspaniały wychodzi ze starcia zwycięsko.... tym bardziej , że szogunek nie zna zasad fair play więc dokopać należałoby mu konkretnie ;)

Margoargo

Spoko, nasz UmuŚ na pewno zwycięży prędzej czy później, a Szogun jeszcze pożałuje. I my będziemy na to patrzeć z dziką satysfakcją i kibicować naszemu Omerowi

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

O tak satysfakcja gwarantowana ;)))
Trzeba przyznać ekipie KA że potrafią zaskoczyć ..... w II serii KM im się nie udało , zrobili odgrzewane kotlety po całości.... a w KA historia zatoczyła koło ..... nic nie zostało wyjaśnione a więcej zagadek niż wiadomych.... ale człowiek jaki stary tak się jara samym czekaniem na kolejny odcinek- piszę oczywiście o sobie ;)))