Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Hej a jak Ci idzie z 20 odcinkiem ??? Bo jak zdążyłam zauważyć pewnie z 30 % albo i więcej masz przetłumaczone ;)
Witajcie Dziewczynki ;)))
2 zwiastun z polskimi napisami
https://www.youtube.com/watch?v=EPdbCXZ4j6A
Dziękujemy Dziewczynom z Teleforum;)
Jest tak dużo waszych wpisów że pół dnia mi zajmie żeby przeczytać, achiałam zapytać o dwie rzeczy moze ktos z was wie
1. Omer nadal nie wie o umowie Defne z cioteczka?
2. Dlaczego Omer nie przepada za swoja kuzynką?
Pewnie mam jeszcze wiele innych pytan ale akurat te 2 przyszly do glowy
Pozdrawiam
Witamy Koleżankę ;)))
Nie wiem czy pół dnia Ci wystarczy na nasze posty, bo trochę ich jest do ogarnięcia;)
A co do pytań:
Omer dalej nie wie o umowie... ale jego wściekłość w pierwszym zwiastunie może sugerować, że w końcu się dowie.... zobaczymy w piątek.
Co do kuzynki... nie wiem jeszcze , na pewno nie podoba mu się, ze Sude zagięła parol na Sinana.... no chyba, że dowiedział się, że to Sude wysłała maila o tym, że Defne sprzedała projekt Denizowi....
Ja wczoraj oglądałam.
Początek istna sielanka , ale oczywiście piss Neriman musiała to wszystko zniszczyć.
Brawa dla Nedzmiego , że ja zostawił.
Podziwiam go , że tyle z nią wytrzymał :-D
Tak, juz w 15 odcinku wyjasnilo mi sie z Sude i rzeczywiście chyba chodzi o sprawę z Sinanem.
Uwielbiam Koraya.
Jak wczoraj miał ta depresja i z tą dziewczyna zdjęcia sobie robił.
On się odchudza a cały czas je .
Cały talerz jedzenia miał a Neriman do niego : " przecież ty jesz tyci tyci "
Genialne :-D
Dobra, ja po 14 odcinku. Reszta pewnie jutro . Nie rozumiem jak mogli taką sielanke zniszczyć w jednej chwili. Taka strata. Uwielbiam scenę przy lodówce i lekcje włoskiego.
Na końcu Neriman w rozpaczy, ale zasłużyła sobie. No i zaczyna się załamany UmuŚ, który potrwa ładnych parę odcinków. Defne też nie jest w najlepszym nastroju...zobaczymy co dalej ( bo ja już zapomnialam co dalej ) ;)
Ja ogladam 15 odcinek .
Jestem na 27 minucie.
Bardzo mi ich szkoda.
Tacy smutni się snuja po ekranie.
Hello Gwiazdeczki ;))) a ja właśnie skończyłam oglądać 15 odcinek.... Koriś wymiata te teksty jego - można padać co chwilę.... no i proci.... smutny on smutna ona a taka piękna miłość ;))) ..... a teraz się zacznie...... 16 odcinek i Umuś który specjalne lub nie będzie dowalał Defne .......
Ale trzeba przyznać dołożył jej na początku 15 odcinka nieźle.....
NO i wyjaśniło się Szogun dybie na Umusia..... achh dawać łopaty ......
Tak teraz się zacznie.
A tego szoguna to normalnie bym ......
Kocham Koraya.Jest zajefajny :D
Moje mordercze instynkty znowu się uaktywniają....tak że Aniołki musimy być w gotowości bojowej i na Szoguna :)))
Nie ma sprawy. Ja biorę dzide i ide...prosto na Szoguna ;)))
Ja jeszcze trzymam 15 odc i nie ruszam przez jakiś czas bo podobno na dalsze odcinki trzeba będzie troche dłużej poczekać :p
hahah dobre z tą dzidą .... widzę, ze uzbrojenie nabyłaś ;)))
Co do odcinków .... Marzena 16 przetłumaczyła , napisy pewnie są na ukończeniu, ale Marrgot tłumaczy 17 i 18 odcinek więc jej trochę zejdzie..... a EizPErAng nie chce pewnie ,żeby ją zliczowali na FB więc napisała, ze na odcinki trzeba poczekać , zresztą uważam, że tą 15 i tak za wcześnie wrzuciła mogła do piątku poczekać spokojnie;)
Witam i o zdrowie pytam :-D
Dokładnie :-D
Ktoś mi kiedyś powiedział, że są ludzie i ludziska z daleka i bliska.
Jedni poczekają a inni nie.
Widać to na przykładzie KM. Ciągle na fb są pytania o tlumaczony odcinek.
Nie rozumieją , że dziewczyny mają też inne zajęcia a przetłumaczenie takiego potoku słów zajmuje trochę czasu.
Ja zawsze cierpliwie czekam a jak jest wcześniej to się cieszę.
Ja juz arsenał mam naszykowany .
Prywatny helikopter stoi na dachu.
Tak , wiec dziewczyny rzucajcie wszystko inne co robicie , bo w przyszłym tygodniu ruszamy na Szoguna.
Zabiorę Was po drodze.
Co Wy na to ?
Dostałam wysokie odszkodowanie od KM za zepsucie sezonu , wiec postanowiłam zainwestować :-D
A co mi tam.
Tylko musze Was ostrzec : Nie mam licencji pilota ha ha
Ooooooo zapłacili Ci za spartaczony sezon o Ty agentko;)
A Vanessa dostała Serkana na wypożyczenie ?;))) bo z tego by się najbardziej cieszyła;)))
Spoko z licencja czy bez szogunka trzeba unieszkodliwić, więc nie będziemy się drobnostkami przejmować ;)
Załatw się Siostra ucieszy ;))) przestanie płakać , nie będzie powodzi i jeziora ..... same plusy ;)
Spoko coś mu naobiecujemy to się zgodzi ;)) a jak nie to jakieś zaskórniaki wyciągnę ;))) ma się ten gest w słusznej sprawie ;)
Dokładnie tak zrzuta narodowa na pilota ;))))
hahaha widzisz kogo mam w awatarze ;)
hahah zrobiłam małą odmianę;))) a Koriś mnie coraz bardziej rozśmiesza ;))) jego teksty są the best ;)
Właśnie widze.
Też miałam w planie go dać.
Może potem.
Juz wczoraj napisałam,ze kocham Koraya.
Jego teksty,gesty są genialne.
Dobry aktor za niego gra,bo trzeba mieć naprawde wielki dystans do siebie,zeby zagrac taka postać.
A zrobiłam sobie odmianę, bo jak nie Ayaz do Omer....a teraz Koriś ..... aktor jest rewelacyjny zagrać tak przerysowaną postać i nie przesadzić to trzeba umieć ;)))
Popatrz potrafię Cię jeszcze zaskoczyć ;))) hahaha
poszukam sobie Korisia w fioletach z ostatniego odcinka .... tam wyszedł też świetnie;)))
Hahah dla mnie to prawie środek dnia ;))) hahaha
właśnie oglądam sobie scenki z 20 odcinka.... a tak się musze pozytywnie nakręcić przed piątkiem;))) aczkolwiek z wypiekami na twarzy czekam na akcję ściana i wściekłość Umusia ;)))
Nawet szybko lecą te dni. Dopiero co był odcinek a zaraz idzie następny. Ale to bardzo dobrze , ciekawe co dla nas przygotuja i jak bardzo będziesz wściekła na sama wiesz kogo ;)))
Zobaczymy co wymyślą .... w każdym razie akcja szogunek nie jest odwołana.... bo jeszcze ponoć wątki ma ..... także Siostra bądź w gotowości bojowej ;)))) bo nie wiem czy nam łopaty wystarczą ;))) ale amunicji ci u nas dostatek to powinnyśmy sobie poradzić ;)
Chciałabym otwartej konfrontacji Omer kontra szogunek i nasz wspaniały wychodzi ze starcia zwycięsko.... tym bardziej , że szogunek nie zna zasad fair play więc dokopać należałoby mu konkretnie ;)
Spoko, nasz UmuŚ na pewno zwycięży prędzej czy później, a Szogun jeszcze pożałuje. I my będziemy na to patrzeć z dziką satysfakcją i kibicować naszemu Omerowi
O tak satysfakcja gwarantowana ;)))
Trzeba przyznać ekipie KA że potrafią zaskoczyć ..... w II serii KM im się nie udało , zrobili odgrzewane kotlety po całości.... a w KA historia zatoczyła koło ..... nic nie zostało wyjaśnione a więcej zagadek niż wiadomych.... ale człowiek jaki stary tak się jara samym czekaniem na kolejny odcinek- piszę oczywiście o sobie ;)))