Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
ciekawe,co ten nowy wymyśli.Mam nadzieję,że wprowadzi jakąś świeżość w serialu.A co do odcinków 20.21,22 chyba długo nie będzie już tak pięknie jak wtedy.Takie ładne sceny nie mogą trwać wiecznie.Chociaż dla mnie mogłyby :)
Wiesz tak patrząc z perspektywy czasu.... na związek Omera i Defne .... to można powiedzieć, że fajnie się rozwija i staje się bardziej dojrzały..... bo jak już w tym 11 odcinku zaczęli niby być z sobą... to były to takie zaloty.... potem chwila szczęścia w 13 i 14 odcinku.... potem kaboom.... po okresie rozżalenia i złości znowu zaczęli się do siebie zbliżać.... i mieliśmy cudne sceny 20,21,22 -randki, spotkania , przytulania no i całowanie.... to było najlepsze.... Omuś w początkach znajomości do całowania zabierał się z namaszczeniem i jak już grunt przygotował i już miał pocałować Defo..... to ciągle mu coś lub ktoś przeszkadzał.... albo Defne zwiewała.... a w kolejnym etapie związku Umuś poszedł po rozum do głowy i działał z zaskoczenia..... - zamiast przymierzać się do całowania... to od razu pocałował na powitanie Defne ( kolacja u niego) w deszczu ani razu się nie odezwał tylko całował.... w windzie to już nie wspomnę.... potem u Neriman sprawdzał chyba słodkość kawy - dość oryginalnie trzeba przyznać .....
Całuski z zaskoczenia są boskie ;)))
A akcja z kawą oryginalna, to fakt, ale miło się na nią patrzyło.
Jak tam Siostra nastrój przed jutrzejszym odcinkiem;))) oj będzie się działo, chociaż pogodzenia na razie nie przewiduję.... zobaczymy.... mam wrażenie, że teraz rozżalenie Omusia będzie mniej gwałtowne.... ale będzie mocno przeżywał.....
Od tłumaczek płyną dobre wieści, może będzie przez weekend 13 odcinek.... hhaha jakby jeszcze 14 skończyły ... bo 15 jest już z napisami.... tobyśmy miały ucztę kiralikową jak się patrzy...... na nic wróżby andrzejkowe.... ;)))
Szczerze mówiąc zapomniałam, że jutro odcinek :) dobrze że mi przypominasz. Tak się zajęłam czekaniem na napisy że wypadło mi z głowy że idą odcinki na bieżąco ;))))
Ale oczywiście będę oglądać na żywo.
Ja mam nadzieję, że tez obejrzę na żywo.... co prawda nie wiem kiedy wrócę do domu, ale mam nadzieję, że się wyrobię ;)
Czekanie na przetłumaczone odcinki umilam sobie oglądaniem już przetłumaczonych - urywków oczywiście i przeglądam do przodu zwłaszcza 15.16 i 17 jak Omer i Defne są w stanie wojny to strasznie mi się to podoba;) tym bardziej, ze Omuś nieźle świadomie czy nie dopiekł Defne w 15 i 16 odcinku.... potem się reflektował to znowu od Defne on dostawał bęcki.....
Całe szczęście że tłumaczą te urywki. Też chętnie na nie zerkam. Rzeczywiście potrafią umilić czas oczekiwania.
w końcu nie wiem czy jest zwiastun tutaj 1 zwiastun odc. 23 z polskimi napisami ;)
ale daję ;)
https://www.youtube.com/watch?v=wZ0ZhxGO_5M
I drugi zwiastun odc. 23 z polskimi napisami ;)
https://www.youtube.com/watch?v=2szq3NH0DYs
I jeszcze zdjęcia do 23 odcinka z fb Kiralika ;)
https://www.facebook.com/kiralikaskdizi
Ja też nie wiem czy obejrzę cały na żywca, bo jutro mam dzień rozjazdowy i nie wiem kiedy zawitam do domu, a poza tym oglądam jeszcze O mnie się nie martw.... muszę sobie posłuchać tekstów Krzysia;))) on jest the best ;)))
Dziewczyny zapodaję na razie zwiastun 24 po turecku :))
Wściekły Umuś .... poezja :)
https://www.youtube.com/watch?v=RIajV9UTq0o
Ja też nie oglądałam na żywo.Zaraz się biorę za nadrabianie najnowszego odcinka i odcinka z napisami :))))
Widzę,że szybko tego złego nastroju się nie pozbędą.Dopiero teraz zacznie się wszystko sypać.A jeszcze jak się Omer o zakładzie dowie to...szkoda gadać.Bo chyba się nie dowiedział na razie...
Ja oglądałam urywkami, Umuś był na weselu brata Defne potem rozmawiali, Defne powiedziała mu kocham cię , i potem jeszcze rozmawiali....a on na końcu tej rozmowy chyba powiedział jej, że nie ufa Defne.... później było pokazane jak Defne wraca do pracy w restauracji.... i tyle ...no i ten wściekły zwiastun.....
ale nie śpię dziś bo jest 13 odcinek i właśnie oglądam ;)
Co racja to racja Margo,wściekły Umuś - poezja.Ile emocji w tej wściekłości.Chyba pierwszy raz go takiego widzimy.
Wcześniej bywał zły,ale nie aż tak.
Jaką dziurę zrobił w tej ścianie haha :)
Lubię go takiego XD
Jednym słowem będzie się działo.
Odcinek 13
Początek piękny,końcówka piękna i cała reszta z Omerem i Defne w roli głównej oczywiście też :D
Rozbawiła mnie dzisiaj zazdrosna Yasemin.Ale dobrze jej tak :P
O tak odcinek 13 śliczny;)
Yasemin zazdrosna i Iso ją punktujący świetne;)
A Koriś coraz bardziej wymiata, zwłaszcza jak już wiadomo co mówi.... jest the best.... a w 23 odcinku w tym szlafroku i ręczniku to dopiero było śmiesznie... ja oplułam prawie laptop ;)
Zajefajny był odcinek 13.
Te wszystkie umizgi Omera i Defne.
Ten końcowy pocałunek bajeczny.
Podobała mi się zazdrosna Yasemin i to jak wpadła do wody.
Sikalam ze śmiechu jak Koris i Neriman jechali tym samochodem. Podziwiam tego pasażera , że tak długo z nimi wytrzymał . Ja wysiadlabym po 5 sekundach ha ha
a tu zwiastun z polskimi napisami;) akcja ściana ;)
https://www.youtube.com/watch?v=9EZN4o0gMmk
Dokładnie.... ale sam wściekły Umuś mi się podoba ;))) seksowny jak diabli ;))
O,tak. Niekótrzy jak się złoszczą wyglądają paskudnie,ale nie on.Jemu ze złością do twarzy. Lepiej niż z uśmiechem.Tak szczerze to dla mnie troche dziwnie się uśmiecha.Tak jakoś bokiem hehe,ale zależy kiedy.Nie zawsze tak ma
Oj będzie się działo w tym odcinku..., ale to fajnie bo ten 23 był za spokojny Umuś zamiast szalejący to był zgaszony i zdruzgotany.... a tak powróci Umuś wściekłość wszechświata ;))) hahhaha
Tak wściekłego to go jeszcze nie widziałyśmy.... zobaczymy co dadzą w 2 zwiastunie.....
Uff ja Uff
Będzie się działo.
Omer jak jest wściekły to jest mega seksowny ha ha
Coraz bardziej mi się zaczyna on podobać :-D
w tym zwiastunie przeszedł samego siebie.... czysty sex po prostu ;))) ahhh rozmarzyłam się ;)
hahhaha dokładnie dobrze, że ktoś nie oberwał tylko ściana.... bo po takim ciosie.... nowa klawiatura zębów gwarantowana.... a czy uderzony nie wylądowałby na intensywnej terapii tego nie wiadomo ;)))
tutaj przetłumaczona końcówka odcinka 23 to co mówi Defne na końcu.... jak idzie do pracy w restauracji ..... tłumaczenie nasza niezawodna Marzenka /Veronka ;))
Nowe otwarcie .....
Życie, zawsze gra z nami w maleńkie gry. Czasami jest to nasza gra, a czasami znajdujemy się w grze innych ludzi.To bardzo skomplikowane role. Wszystko jest dziwne, zasady nieznane a my się w tym gubimy. Tu, tak właśnie się stało. Ta rola była za duża dla mnie,moja historia zaczęła się w złym miejscu. A teraz, wszystko zacznie się od początku. Zacznie się w dobrym miejscu, tak jak powinno się zacząć.Dlatego, że teraz będę sama sobą. Być sobą, znów wierzyć w cuda. Tak i tym razem, dam sobie radę. Swój cud zdobędę własnymi rękami. Zobaczycie.
No to zobaczymy może coś niecoś rozjaśni się po 2 zwiastunie..... ale mam wrażenie, ze Omer w tym odcinku 24 dowie się prawdy...... i będzie miał jeszcze większą zagwozdkę ;))) .....teraz już nikomu nie może ufać.... poza Szukru.... reszta zamieszana w sprawę umowy.....
Może rzeczywiście odkrycie prawdy jest blisko. To już 24 odcinek. .. jeśli wierzyć plotkom to sezon niedługo się kończy a wszystko musi wyjść na jaw
Chciałabym, aby się już dowiedział.
Będzie długo się zastanawiał , ale postapi mądrze i wybaczy Defne.
Przecież ja kocha.
Też chcę,żeby się wydało.Czekamy,czekamy i nic.
Na pewno jej wybaczy,wiadomo.I będą żyli długo i szczęśliwie :DDD
Każda z nas chce żeby w końcu się wydało.... Umuś się powścieka a potem wybaczy Defne.... i być może będzie musiał naprawdę zawalczyć o jej uczucie..... chciałabym żeby teraz role się odwróciły..... co prawda Umus dostaje najbardziej po tyłku.... ale jakby się trochę pomartwił o Defne to by mu nie zaszkodziło ;)))
Tak mogło by się to wydać.
Omer byłby wściekły jak diabli i nie tylko ściana by oberwala.
Za to mogliby zacząć wszystko od początku bez ingerencji i intryg osób trzecich.
Nie ma co do tego wątpliwości , że jedne bez drugiego żyć nie potrafi.
A skoro Defne chce zdobyć cud własnymi rękami to mam nadzieję, że chodzi o miłość Umusia.... chociaż on ją kocha tylko jej nie ufa.... więc przed nią najtrudniejsze .... zdobyć zaufanie Umusia..... bo oglądałam fragment z tłumaczeniem angielskim.... i na hasło Defne czy Omer ją nienawidzi powiedział jej nie bądź śmieszna.... czyli nadzieja jest....
Ja się tylko zastanawiam.... czy teraz do akcji wkroczy dziadek Omera..... a może to Defne doprowadzi do pojednania obu panów.....
Zobaczymy co będzie.
A w którym odcinku pojawia się Sude , bo już coś Neriman mówiła w 13 , że za niedługo przyjeżdża.
A nie ma za co :)
Ponoć 14 odcinek przetłumaczony do końca, może będzie na dniach.... a 15 już czeka na emisję.... bo Marzenka z EizperAng to szalone kobiety i już temat ogarnęły ;) czyli w tym tygodniu szykuje się nam uczta kiralikowa ;)