Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)
Mamy takie same obawy, że jednak Defne nie powie mu prawdy.... bardzo chce z nim być kocha go na zabój i zamiast słuchać wszystkich wokół, niech raz zrobi inaczej i sama powie Omerowi, a biorąc pod uwagę jak już mocno zraniła Omera a on dalej ją kocha na zabój to prawdę o umowie też przeżyje..... najwyżej rozwali jakiś budynek, albo zemści się na co niektórych ze stoickim spokojem hahhaah takie mam wizje ....
Tak widać , że bardzo się kochają i przezwycieza każda burzę.
Coś mi jednak mówi , że zostawią sobie ten wątek na deser , a potem boom i koniec 1 sezonu ha ha
Z tego co pisała kiedyś Marzenka kiralik ask ma nie mieć II sezonu tylko ma być całością, ale kto nadąży za Turkami, nie wiadomo co wymyślą. Ponoć ten serial w ogóle miał mieć tylko 25 odcinków i miał być jakąś zapchaj dziurą, ale teraz jak jest takim hitem to już nie wiadomo.
Ale z tego co pogadują na teleforach ma na star TV wejść serial z odtwórczynią Hiurem ( nie kojarzę ) nazwiska aktorki i nie wiadomo kiedy go puszczą ...
Dokładnie.
Takie odgrzewane kotlety juz przerabialysmy w KM .
Nie rozumiem tych Turków.
Mają jakiś dziwny pogląd na różne sytuacje.
Ja rozumiem że w serialach mają określone schematy ale to nie znaczy że mają sie ich trzymać od początku do końca. A gdzie intencja twórcza i własne pomysły? Czy tak trudno coś innego wymyślić? Już my jesteśmy lepsze w pisaniu scenariuszy. Same możemy ciekawiej historię poprowadzić
Ja tez nie lubię pisać na telefonie , bo wychodzą czasami dziwne rzeczy ha ha
Raz napisałam zamiast grzybów halucynogennych to halucynogejne ha ha
Tak my jesteśmy genialne w pisaniu scenariuszy.
Jakby nas zatrudnili mieli by taki scenariusz, że by go cały świat oglądał.
ha z takim zespołem scenarzystek jak my to Oscar za scenariusz pewny ;))) i hit na skalę światową ;)
Dokładnie :-D
Z jednej strony nie ma tego złego , bo przynajmniej wytwarzają się u Nas zdolności pisarskie i inne i mamy o czym dyskutować.
O co byś powiedziała Defne ulega wypadkowi a Umuś szaleje z rozpaczy, czuwa przy łóźku szpitalnym .... tylko Turcy znowu pójdą w schemat i Defne straci pamięć .....
Wolę na odwrót. Omer ma wypadek, Defne szaleje z niepokoju i postanawia być normalną dziewczyna bez kretynskich zachowań. Wtedy zrozumie swój błąd i będzie chciała wyznać prawdę i zacząć wszystko od nowa. Ale tak na pewno sie nie stanie.
właśnie tak się nie stanie, bo Turcy to dziwny naród .... wolą wprowadzić kretyńskie wątki z kosmosu, które mają być niby śmieszne, a są żałosne....
To racja mają dziwny pogląd na świat .
Powinni jednak brać pod uwagę , że te seriale oglądaja inne kraje i kręcić tak , aby innym się podobało.
Właśnie przecież kręcą na skalę europejską ale i światową. Nie tylko dla siebie. Szkoda że nie biorą tego pod uwage. I czasem na tym tracą. Chociaż w tym przypadku oglądalność jest świetna więc pewnie ich to nie rusza.
I co tu dużo mówić są schematyczni do bólu w tych swoich serialach, no wyjątkiem był Kontrakt na miłość, gdzie protka miała dziecko i zaczęli od innej strony, chociaż na sceny erotyczne protów też czekałyśmy do 18 odcinka hahahha
Jesli można to nazwać scenami erotycznymi :)))) bo więcej ukryli niż pokazali. Taka wersja 12+ haha .
Ha ha tak sceny erotyczne były fajne.
Szkoda tylko , że ich nie pokazali ha ha
Może dla nich liczy sie sama świadomość że coś było nawet jeśli nie pokazali haha. I nakręca ich fakt że to zrobili haha
Siostry chyba źle się wyraziłam bardziej pasowało określenie prawie jak sceny erotyczne hahahah
oni coś w zarysie prawie scen erotycznych robią poza granicami Turcji ( patrz scena KM w Rzymie) chociaż tam pokazali jak Ayaz miział biust Oyku hahhaa i to by było na tyle
Skarbuś Ty masz zawsze ubaw z nami nie tylko dzisiaj ;))) że tak powiem nieskromnie w imieniu własnym i Siostrzyczek ;))) hahaha
A Dziewczynki my znowu idziemy na wykończenie wątku zostało nam cos ok 170 postów bravo MY
Dokładnie a to jeszcze nie koniec serialu.
Jak się skończy to my będziemy mieć z 5 wątków wykończonych.
Siostra chyba nie doceniasz nas i siebie 5 wątków zajechanych jak już prawie drugi kończymy, jak się kiralik skończy do chyba to 7 dobijemy ;))) hahaha liczę na nas ;)))
No widzisz jak pozytywnie ;))) u Ciebie też słońce świeci ? bo u mnie po porannych mgłach właśnie się przebiło , ja jakoś od razu lepiej się czuję, urodziłam się w lecie to mi teraz słońca brakuje ;)))
Czytałam na forum KM że jesteś z sierpnia. Pisz mi tu szybko którego dokładnie ;)
U mnie słoneczko ładne a rano mgły były koszmarne.
no patrz jak to nam się ładnie składa a to Ty zodiakalna Panna jesteś ;)) ja lwiątko ze środka znaku jak to ktoś kiedyś o mnie powiedział zgroza ;))) hahhahaa
Popatrz, mieszkamy w jednym województwie, mamy urodziny w tym samym miesiącu, ogladamy te same seriale i piszemy na tym samym forum. Przerażające haha
Tak, , jestem Panna ale mam coś i z Panny i z Lwa ;)))
No Siostry jesteśmy jak się patrzy ;)
wydaje się, że może Marrgot skończy na święta odcinek 17 - fajnie by było , bo Kasjopeja kończy 18 tłumaczyć , a 19 i 20 i 21 już przetłumaczone to do końca roku miałybyśmy ucztę kiralikową ;)))
No tak zobaczymy ile Pani Prezes EizPerAng udostępni na fb- ale ze 3 odcinki by mnie satysfakcjonowały ..... miejmy nadzieję , że Marrgot da radę skończyć tę 17 - ty.
Nasza Torpeda Marzena już kończy tłumaczyć 24 odcinek i jak mi tutaj pisała jak się uda to chapsnie 25 do tłumaczenia....
Nie mów , bo akurat ta scena może nie była mocno erotyczna , ale miała coś w sobie.
Była bardzo romantyczna i było widać , że bardzo się kochają .
Mnie się ta scena bardzo podobała.
Te odwiazywanie sznurowek z sukienki Oyku miodzio.
Siostra ta scena mnie też się bardzo podobała .... i jak na warunki tureckie to dużo pokazali i bardzo fajnie.... jak to chyba Mistrzyni określiła, że Ayaz bawił się sznurkami sukienki Oyku jak kotek włóczką czy coś w tym stylu hahaha