PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

spojlery ;))))

ocenił(a) serial na 8

Czyli wszystko o serialu do przodu ;))) jeśli ktoś chce coś wiedzieć wcześniej ;)

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

A tak mi czasem rymuje ;))) hahaha

byłby to niezły widok ;))) a jeszcze jak bym się dobrze rozpędziła.... to by mnie fotoradar złapał i ... dostałabym zakaz jeżdżenia na rowerze ;)))) hahha

Margoargo

Jutro odcinek. Oglądasz?

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

No niestety na żywo nie będę oglądać , bo mam spotkanie wigilijne takie firmowe i nie wyrobię na 20 - tą, potem obejrzę na YT....

niech już skończą z tą ujadającą na Omera Defne bo już mi mierźnie..... mogła się wściekać jak zobaczyła Iż, ale potem to non stop kłapie ..... już mi się to nudzi, a Umuś zamiast się wkurzać to ją albo uspokaja albo się z niej śmieje.....

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

hahahah poplułam monitor znowu ;))) nie mogę z Wami Siostry ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Zawsze do usług :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Wiem , wiem Siostra ;)))

Ok znikam świat realny się jeszcze o mnie upomina ;)))

Kolorowych, ciastkowych snów ;))) Dobranoc ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobranoc :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

No i zajechałaś wątek "Sezon na miłość 2" chyba trzeba założyć " Sezon na miłość 3" bo nie mamy gdzie pisać ;)))
Załóż z łaski swojej bo ja już muszę zniknąć;)))
A co do dentysty mam nadzieję, że obejdzie się bez kanałowego leczenia brrr ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dobrze załoze .
Nie ma sprawy :D

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

na szczęście obejdzie się bez leczenia kanałowego mojego ząbka, sprawa prawie załatwiona;)))
I gadło przestało boleć idzie ku dobremu ;))))

i tylko jedno "żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce pracować ;))) "

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Cieszę się kochana , że wszystko ok :-D

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Dzieczyny widziałyście? Usuneli czy tam zablokowali konto Johnnego który dostarczał nam po angielsku, boję się o nasze youtubowe konto, tzn o konto Kiralik Ask napisy PL

ocenił(a) serial na 8
lolita5

widziałam, widziałam, myślę, że Pani Prezes EinPerAng czuwa , jej też usunęli konto na YT za sezon na miłość, ale miała zgrane odcinki to je wstawiła.
Jest gdzieś na teleforum link do zapisywania filmów z napisami .... tylko nie wiem na której to stronie było, bo dziewczyny poszły tak strasznie do przodu w komentowaniu....

A Johnnego chyba skasowali za Kara Sevda - bo przetłumaczył cały odcinek ....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

No właśnie wiem, że EinPerAng też usunęli, no ja nie ogarniam tego yt strach tam cokolwiek wrzucić

Margoargo

jemu też usunęli ???

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

tak skasowali nam Johnnego a tyle już wiedziałyśmy do przodu bo prawie cały 25 odcinek przetłumaczył KA, zwłaszcza sceny Defne Omer ;)

Margoargo

Nerwów nie mam do YT,ciągle tylko coś usuwają. Ktoś się napracował,żeby wrzucać filmiki i jeszcze je tłumaczyć,a oni tak po prostu usuwają.

Przy okazji natknęłam się dziś na news o naszej Elcin,nie wiem czy widziałyście,ale wrzucę linka

http://swiatseriali.interia.pl/news/news-imperium-milosci-elcin-sangu-sie-przeli czyla,nId,1938489

Nawet nie wiedziałam,że Elcin gra w Imperium Miłości ( pewnie dlatego,że tego nie oglądam ) :D

ocenił(a) serial na 5
madzik_867

Ja ten artykuł czytałam w poniedzialkowym Kurier Tv.

sloneczkO_1

Sporo piszą o tureckich serialach w tym Kurierze. Nie wiem bo go nie czytam :D

madzik_867

Nie oglądam odcinka ale dziewczyny na teleforum piszą że podobno nudy dzisiaj. Żadnego przełomu na który czekamy raczej nie będzie

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Ja właśnie wróciłam , jeszcze nie obejrzałam odcinka, ale nie wiem czy go będę oglądać ;) chyba pójdę spać ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

moja fiksacja kiralikiem trwa... właśnie skończyłam oglądać odcinek... na teleforach piszą, że odcinek nudny, a mnie się podobał.... no może z wyjątkiem dużej ilości Neriman i Korisa.... Omer upiekł 2 pieczenie przy jednym ogniu.... utarł noska Defne , bo była pewna, że wygra..... i dołożył Sude i to wszystko na niespotykanym u Umusia spokoju.... no może w końcu z Defne zrobią w następnych odcinkach mniej klekotającą bo to jej kłapanie od 25 odcinka już bokiem wychodzi ;)))) dobra idę spać ;)

Margoargo

Dzielna dziewczyna jesteś,jednak obejrzałaś:D
Umuś utarł nosa Defne i to mi się podoba. Musi być jakaś kara za to kłapanie,dobrze,że to właśnie on wygrał.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Dzięki.... hahah zafiksowana na punkcie kiralika jestem to zmęczenie mi nie straszne ;)))

Oglądałaś? Umuś nieźle pogrywał ze wszystkimi i na takim spokoju, że to najbardziej mnie śmieszyło..... dość miałam tylko scen Koris - Neriman...

Margoargo

Ja zaraz zerknę na odcinek,bo wczoraj coś mi nie wyszło oglądanie :) oczywiście zacznę od Defo i Umusia

madzik_867

Umuś rzeczywiście wyjątkowo spokojny.Może się nałykał czegoś na uspokojenie. Tym razem sakin przydał się jemu :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

ja też teraz przeglądam .... a za chwilę wypad do fryzka , trzeba porządek z piórami na głowie zrobić ;))) mam nadzieję, że nie będę wyglądać wersja : "piorun w rabarbar" ;))))

A co do odcinka jeszcze to taka Defne w tym odcinku mnie już denerwuje... jak oni ją roztrzepali, gada bez sensu, nachodzi Umusia, oddaje mu prezenty..... upomina się o zwrot bransoletki hahahha jak sobie jeszcze coś przypomnę to później napiszę ;)

Margoargo

Niestety Defne idzie za śladem nieodwracalnej głupoty. Oby Omer Nam się nie zepsuł.Jeszcze kilka takich sytuacji i przestanę ją lubić.

A co do końcówki odcinka-bardzo dobra.Umuś i jego inteligencja! Cieszę się,że Defne nie wygrała,nie należało jej się.

Miłego wypadu do fryzka w takim razie :) ja też musze pomyśleć o jakieś fajnej fryzurce na święta,ale myślę,że uporam się z nią sama w domu.Wystarczy pół godziny na prostownicy i troche lakieru :))) nic więcej mi nie potrzeba

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Wróciłam i nawet wyglądam jak człowiek ;)))
Ja musiałam zrobić porządek bo odrost straszył ;))) a jeszcze w święta idę do znajomych na ślub, więc znowu będę imprezować ;)))

Tak ogłupiają Defne już od 2 odcinków i coraz mniej mi się to podoba.... oby tylko nie osiągnęła poziomu zidocenia Oyku, bo tego nie przeżyję.... a niestety zdradza objawy....

Umuś wyszedł z założenia, że zemsta najlepiej smakuje na zimno.... trzeba przyznać, że przeprowadził zemstę na Sude z laboratoryjną perfekcją... tego się po nim nie spodziewałam.... a tak naprawdę Omer chciał , żeby Sude poczuła się tak jak Defne..... hahahha odpłacił jej pięknym za nadobne....
DO Defne wykazuje wręcz stoicki spokój .... ja takiego gdakania bym nie zdzierżyła tylko czymś walnęła...chociaż Umuś - destrukcja rozwalił w ostatnim czasie ściany i okna, to go wyciszyli;)))
I też cieszę się, że Defne przegrała i utarł jej noska.... i niestety po raz kolejny Umuś zawiódł się na Defne, bo on jej projektów nie oglądał , stanowczo odmawiał zobaczenia jak mu Koray podsuwał, albo Sinan....a Defne nie wytrzymała i zobaczyła kolekcję - podkładkę.....sądzę, że Omer jej to jeszcze wypomni....
Tak sobie patrzę na te odcinki i jak widać znowu scenarzyści zmierzają do pogodzenia Omera i Defne.... tylko oczywiście bez wyjawienia prawdy o umowie..... to będzie w końcowych odcinkach... i tak mi się ten serial podobał, ale chyba zacznie być przewidywalny....
OK koniec wynurzeń.... dzień bez elabusia to dzień stracony ;)))

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Madzik tu masz link do nowego konta Johnnego
https://www.youtube.com/watch?v=i-Dph_8Lxa8

bo nie wiem czy widziałaś ;)

Margoargo

Dzięki Ci dobra kobieto. Akurat nie widziałam :)))

ocenił(a) serial na 10
madzik_867

No ja właśnie sobie obejrzałam odcinek i zachowanie defne mnie dziwiło bardzo, po co oddała mu te rzeczy, zabrała bransoletkę i te jego projekty szukala zeby ukrasc dla Yasemin czy zobaczyc czy zaczal rysowac bo nie ogarnelam? No i tez sie ciesze ze Omer wygral, bo wlasnie jak wczesniej pisalyscie ze Defne nagle taka super projektantka a tu jednak nie i dobrze:)
Dziewczyny na forum pisaly o wycietych scenach ktore pojawily sie w zwiastunie a nie bylo w odc. No mi szkoda ze nie bylo sceny z "niemoralna propozycja" ze Defne zrobi wszystko czy jak to tam juz dokladnie bylo i ta radość Omera-wszystko?

lolita5

Faktycznie nie było tej sceny o której piszesz,a szkoda bo mogła być ciekawsza niż te,co pokazali.

A co do Defne to we wcześniejszych odcinkach najpierw się rzuca na Yasemin i ma ochotę ją zabić,a teraz wyglądały jak dwie dobre koleżanki i jeszcze rywalizowały przeciwko Omerowi.Niezbyt mi to leży.
Defne nie wygrała i dobrze,bo podejrzewam,że w głowie mogło by się jej poprzewracać.Prawie nic nie zrobiła a taka była pewna wygranej. W tym wypadku jestem po stronie Omera,a Defo ma u mnie kilka minusów ostatnio.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

I sceny z windy też nie było.... Omar przemówił czy coś w tym stylu - chyba ostatnia scena z zwiastuna ;)

Jak już pisałam w moim elabusiu scenarzyści zaczynają robić z Defne idiotkę i nie podoba mi się to.... na teleforum nie podoba im się zachowanie Umusia, a ja akurat uważam, że w tym odcinku pokazał jak będzie się rozprawiał z kimś kto mu nadepnie na odcisk.... i podobało mi się to. to już nie Umuś ofiara którą wszyscy manipulują a on uczciwy nic nie wie, Już pokazał Sude co myśli o jej mailu... a rozegrał to na zimno.....

Margoargo

Omer dobrze się zachował.Wszyscy go atakują,a on ma siedzieć cicho?Miał prawo się wkurzyć i tak zrobił. Gdyby tego nie zrobił to wg mnie wyszłoby,że nie ma jaj i że łajza z niego :D

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

co trzeba przyznać Umuś rozegrał to koncertowo;)))
Najpierw Sude , potem Defne i Yasemin, bona końcu coś powiedział Yasemin, tak że chyba jej lekko w pięty poszło;)))

A Defne myślała, że przerosła mistrza hahaha ;)) a tu mistrz z chorą ręką okazał się lepszy..... nie wiem czemu, ale to mnie rozbawiło.... niech już wróci normalna Defne, bo teraz to jest masakra, głupie teksty, głupie zachowania, gdacze jak kura.... nie lubię jej w tym wcieleniu, nic dziwnego, że Umuś traktuje ją pobłażliwie....
Jedno jej się udało tak zmotywowała Umusia smsami, że ją pokonał, chciała rywalizacji to ją miała ;))) hahaha

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

No do konca nie wiemy o czym rozmawiali Defne i Omer w tym odcinku, ale tak Defne caly czas krzyczy i ma wyrzuty jakies do niego. I Omer ladnie ich wszystkich zalatwil, tez mi sie podobalo, w sumie bawila mnie ta ostatnia scena jak oni pokazali jak on to zrobil. Przeciez w sumie bylo jasne od poczatku bo widac bylo w odcinku ze ma 2 teczki i ja od razu sie domyslilam czy pozniej jak wyszlo na jaw o Sude i ona zla na niego to tez juz bylo wiadomo ze to Omer, nie trzeba nam bylo tego wyjasniac a wstawic w tym czasie sceny ktore nam wycieli :P

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Turcy z wyciętych scen zwiastunowych to powinni odcinek zrobić ;)))

Część scen Omera i Defne z tego odcinka jest przetłumaczona przez Johnnego na angielski, więc mniej więcej wiadomo co Defne gadała do Omera i co on jej odpowiadał....
Ogólnie odcinek spokojniejszy, ale i tak mi się podobał.... masz rację w kwestii przewidywalności jeśli chodzi o 2 teczki z projektami i mail. Ja już po ostatnich smsach Defne do Omera domyślałam się, że Defne raczej z nim nie wygra.... jak na razie to jeszcze nie ta liga....

Jedno mnie już zaczyna denerwować.... znowu doprowadzą do pogodzenia Omera i Defne, ale bez wyjawienia prawdy o umowie- tak myślę... znów będziemy mieć 2-3 odcinki szczęścia i potem rozwalenie wszystkiego...... niestety ten serial zaczyna się robić przewidywalny....

ocenił(a) serial na 10
Margoargo

Tak a zwłaszcza to schematyczne jest dobrze, tak jak napisałam 2-3 odcinki, a później znów nie fajnie i tak w kółko. Ale przynajmniej można oko nacieszyć w tych ich radosnych i romantycznych chwilach

ocenił(a) serial na 8
lolita5

Zobaczymy jaki tym razem romantyzm nam Turcy zafundują, bo że pogodzą Umusia z Defne to raczej prawdopodobne..... chyba, że wprowadzą jakiegoś amanta który zacznie się kręcić koło Defne i zobaczymy Umusia zazdrosnego hahhaha i będzie sakin Omer, sakin....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Witajcie siostry.
Widzę ,że pomału zaczynają psuć ten serial.Oby nie zepsuli go całkowicie.

Ja nie oglądałam w piątek.
Cierpliwie czekam na tłumaczenie.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Witaj Siostra ;))
Tak niestety trochę psują, a jeszcze na teleforach pogadują, że Deniz jest zainteresowany Defne.... powiem tak wywołuje to u mnie ..... niespotykanie pokłady wkurzenia...... z jednej strony obudzi Umusia, bo zazdrosny Umuś to poezja, ale do jasnej cholery dlaczego to ma być Deniz...... jak go widzę to mi ziemniaki w piwnicy gniją .....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

A Deniz nie był już wcześniej zainteresowany Defne?

Mi też jakoś nie przypadła do gustu jego postać.
Jeszcze mnie tak mocno nie irytuje , bo nie doszłam do tego etapu , ale widzę z Waszych komentarzy.

sloneczkO_1

I dlatego właśnie lubię krótkie seriale. Bo kończą sie wtedy kiedy miło sie je wspomina a nie wtedy kiedy nie możesz już na nie patrzeći pozostaje tylko irytacja.

Margoargo

Jak wprowadzą kolejnego amanta jak to pięknie napisałaś dla Defne to według mnie będzie to odgrzewany kotlet. Zazdrość już była zarówno z jednej jak i z drugiej strony. Nie wiem czy chce znowu takie sceny oglądać. Chce żeby mnie czymś zaskoczyli i pokazali cos czego nie było do tej pory.

ocenił(a) serial na 8
madzik_867

Masz rację zazdrość była z obu stron.... a ja chciałabym, żeby Defne w następnym odcinku powiedziała prawdę Umusiowi o umowie z Neriman.... dlaczego sprzedała projekt Denizowi, i to, że chciała oddać ciotce ratę długu.... i niech się Omer wścieka na wszystkich, ale niech już prawda ujrzy światło dzienne..... bo zaczynam wpadać w irytację.....

Margoargo

Teraz Defne zrobiła sie delikatnie mówiąc głupia więc nie wierzę że sie sama przyzna do umowy. Niestety założę sie że inaczej to zrobią. A jak? Pojęcia nie mam. Może nawet oni jeszcze nie wiedzą

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja tez bardzo bym chciała , żeby to się wszystko wydało.
Niestety znając Turków jeszcze długo będą kazali nam czekać.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

oj długo będziemy czekać na to, żeby Umuś dowiedział się o umowie i oczywiście nie powie mu Defne tylko pewnie Sude albo Neriman coś tak czuję po kościach....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ja właśnie też się obawiam , że Omer dowie się od osób trzecich.