PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 573  oceny
8,2 10 1 573
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

tureckie Gadu-Gadu

użytkownik usunięty

dzień dobry, cześć i czołem :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

a powiedz mi ty jeszcze żyjesz, po tym co widzisz ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha żyję ;) żyję tylko co to za życie.... ale spoko teraz skupiam się na Yagizie... a Turcy mnie nie rozczarowali.... wiedziałam, że badziew zapodadzą.... ale co prawda sceny Yagiza przednie....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

ahh, ci Turcy :D aż strach wejść na fb, bo pewnie rozpacz po innym serialu xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahha a teraz będzie słynny całus hahahaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

wow, czymaj się czegoś :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahahahhahahahhahahahahhahahahahahhahahahhaa leżę nie wstaję ;)))))
popłacze się zaraz ze śmiechu...... kuźźźźwa ale będzie hejt ......
Sinan cmoknął Hazan w czółko......

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Ha ha ha ja nie mogę.
Aż taka akcja?

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

nio aż taka ;))))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

I ja to przegapiłam.
Bede płakać ha ha

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

podaje chusteczki :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Dziękuję .

ocenił(a) serial na 5
sloneczkO_1

tylko czy nie za mało ? jak coś mam więcej, ewentualnie może ręcznik Ci podać ?

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Dam radę.

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

im bardzo zależy na rankingach :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

może ;))))
a po jakim serialu będą płakać na fb.... bom nie w temacie????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

to miasto podąża za mną ? czy jak to tam nazwali ? finał zrobili po byku :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a nie oglądam a jaki zapodali finał???

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

głowna bohaterka, umarneła...choć z tego co wiem, fragment nie wskazywał hahaha
bohater chyba zemsty dokonał i z dzieckiem na statku odpłynął Bosforem w stronę zachodzącego słońca xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

nie że oglądała,ale zawsze paczę na ostatni odcinek i sprawdzam,czy będę oglądać :D to mam po mamusi :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

to już koniec końców czy tylko I serii....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Chyba koniec,koncow

ocenił(a) serial na 8
Marg_

o takie buty zapodali.... no proszę... a czy przypadkiem nasza Iz z KA tam nie grała...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

tak,tak właśnie ją ukatrupili

sorry kąpałam się

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Spoko ja się zaoglądałam ;)))) hahahha co za zwroty akcji... walczą o widza w II sezonie.... ostro ;) a ja mam ubaw po pachy hahahahhahaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

aa piszesz o zakończeniu :D można powiedzieć, zabawa zaczyna się od nowa :D a staruszek ma co chciał xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahhaha czy Ty też zrozumiałaś, że chce się tatuś ożenić z młodą???? czy ja mam zwidy???

a Hazan się dowiedziała prawdy niecałej ale jednak. .ich podsłuchała...

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

tatuś z okazji skorzystał, bo ciągnęło go do młodziutkiej xD myślę,ze nie masz zwidów ;)

no coś wie, za to się śmieje,że zabawa się zaczyna od początku :D jeden ma łatwiej bo zacznie od zera xD

ocenił(a) serial na 5
Marg_

co ci turcy mają z tymi latawcami...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

ahhahahahahhahaha to samo sobie pomyślałam, jak zobaczyłam przed chwilą fragman Kara Sevda hahahhahaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

tak w myślach przeglądam seriale które widziałam i tam prawie w każdym serialu, choć przez minutę były jakieś latawce... bo jakoś musza się pojawić

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha dokładnie ostatnio w KA latawiec, w KS latawiec, w No 309 latawiec...
albo latawce, albo uczenie gry w golfa... albo wata cukrowa hahahhaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

no wata cukrowa, to ich przysmak rozumiem xD ale te latawce xD chcą odlecieć ?

ocenił(a) serial na 8
Marg_

widocznie to ich symbol kulturowy czy co..... muszą tak odlecieć skoro Erdogan im zamyka okna na świat ;))) hahahha

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

może tak źle nie będzie,że im coś zamknie :P

ocenił(a) serial na 8
Marg_

no wiesz .... może być różnie skoro wiki im już odciął... ale socjal mediów raczej nie ruszy bo go zlinczują..... ten kraj robi chyba miliardy selfi.... hahhahahaha;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

coś im odetnie,czegoś nie ruszy przynajmniej na razie... zobaczymy co dalej...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahha czyli dobrze zrozumiałam;) hahahha Fazliet teściową Hazima.... leżę nie wstaję ;)

też sobie tak pomyślałam.... teraz będzie czas Yagiza hahhahahha:) już przewidywałam, ze Hazan ich podsłucha... normalnie Turcy mnie czytają czy co????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

reklama produktów kozich wymiata....leżę nie wstaję ;)

wesoło choć będzie, jak będzie taka teściowa :D

się zobaczy co to będzie, bo przecież nowy początek przed nami xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahahaha dobra była nie???? tez plułam lapek ze śmiechu ;) a jakie miały muchy ;)

córunia Selin dostanie ciężkiej cholery hahahhahah;))))) Ece będzie jej macochą nie wytrzymam.... to ponoć dramat jest a ja się chichram jak na najlepszym kabarecie.....

dokładnie Ii seria będzie dobry Yagiz a na końcu Hazan ożeni się z Sinanem.... ale sceną pocałunku mnie rozbawili..... hahahhaha hejt fandomu SINHAZ.... będzie straszny ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

co by nie było że zaśmiecamy wątek, mogę zaproponować privy :D niestety do tematu nie wejdę, choć i tak się mało słowna zrobiłam, bo miałam ogólnie nie pisać,ale cóż....

ja im wróże jakaś karierę w shołbiznesie xD generalnie widzę je w jakieś oskarowej roli xD

widzę się pocieszasz końcem drugiej serii :D scenariusz, bomba :D
oni mam wrażenie sami nie wiedzą jak ugryźć temat... bo jeden się robi popularny, drugi ma spojrzenie xD a w końcowym rozrachunku liczą się słupki... i mus znaleźć ten team,co więcej słupków im da

ocenił(a) serial na 8
Marg_

spoko my piszemy wszędzie ;))) hhhhahahha;)
aleś się zacięła;)))

kozy z muchami the best ;))) leżę nie wstaję ;)

oj zapętlili się scenarzyści ;) zobaczymy w którą stronę pójdą.... znowu się będę albo wściekać, albo rozpływać ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

nie i koniec...niech sobie tam Gina piszę i reszta xD ja tam pisać nie będę,pretensje miej do niej....

ja im wróżę przyszłość w telewizji xD

z tej sytuacji, to dobrego wyjścia nie ma, bo jeden i drugi team, ma swoje racje i swoje widzi... pytanie który ma większe przebicie... zobaczymy co z tego wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

jak znam scenarzystów tureckich namieszają... raytngi pójd w dół i skończą II serię na 5 odcinkach hahahhaha;)
a czy dotarła do Ciebie wieść gminna, że ponoć i Baris Arduc coć ma kręcić hahahhaha;) jego fanki chyba zawału dostaną ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

tak wieść gminna dotarła, z opóźnieniem,ale dotarła... baba od plotek zapomniała zajerzeć xD chyba coś z jakimiś sztukami walki,czy coś... no w każdym razie będą mieć co oglądać.

no właśnie tu z tym drugim sezonem,trochę mało sympatycznie,bo jak polecą z wyobraźnią, to hulaj dusza piekła nie ma.... szkoda by było xD

swoją drogą rozgryzałam twoją wiadomość sprzed 50 minut i zagwozdka kto z kim tym twoi scenariuszu zostanie xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj będą sikać w majtki ;)))) hahahhaha;)

już się ekscytują Seko.... a on ma tę samą minę ;) co zawsze ;)

za Turkami pewnego dnia przestałam nadążać i odpuściłam.... bo potrafią człowiekowi krwi napsuć ..... pożyjemy zobaczymy.....

o jakim scenariuszu piszesz?????

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

rozkmniłam kto z kim się ma żenić w twoim scenariuszu...

wykupią wszystkie pieluchy xD
no w przypadku Seko, nie mam pojęcia czym się ekscytować...ale cóż.... może się nie znam :P

Turki,cóż mają swoją wizję i mało kto ją rozumie... oni mają słupki, tylko to się liczy xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

hahaha co do Seko masz tak jak ja.... też nie rozumiem tej fascynacji.....

hahahha będą braki w sklepach....

musze sprawdzić o który post Ci chodzi, bo za dużo ich produkuję :)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

o ten moment mi chodziło"dokładnie Ii seria będzie dobry Yagiz a na końcu Hazan ożeni się z Sinanem.... ale sceną pocałunku mnie rozbawili..... hahahhaha hejt fandomu SINHAZ.... będzie straszny ;)" mnie w tym zdaniu jedna rzecz drażni tyle... zapętliłam się na tym zdaniu tyle...

Seko, wygląda tyle w temacie :D
młode matki powinny robić zapasy xD

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a o to Ci chodziło, no cóż tureckie scenarzysty są zdolne do wszystkiego....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

mnie w tym zdaniu drażni jedno słowo....i przez to musiałam się skupić, co by zrozumieć sens tego co chcesz przekazać