a rozumiem... mój błąd hahahaha zamiast napisać Sinan ożeni się z hazan.... ;) zrobiłam inaczej... racja ;) przepraszam ;)))))
Margoargo, dziękuję za dedykację i Kivanca w avku :D
wybrałaś super zdjęcie, sam seks :D ajjjj ten Kivanc mmmmm :D
ja wprawdzie Cesura nie oglądam, ale też mogę w sumie powiedzieć, że Kivanca uwielbiam :D
Pierwszy raz zobaczyłam go w sierpniu 2015 roku :D wtedy ledwo się zakończył Sezon na miłość na pulsie, a potem dali Imperium miłości na jedynce.
Ledwo zobaczyłam Kivanca w zwiastunie, to byłam nim zachwycona :D
Ale Imperium obejrzałam tylko urywki, bo nudne. Ale sam Kivanc boski.
Wiem że grał tez w serialu z Beren Saat, co tańczyli tango podobne do Oyku i Ayaza :D A Beren nawet też miała czerwoną sukienkę
Czy naprawdę ten Kiwanc aż tak może się komuś podobać ? W Imperium Miłości grał fajnie, był przystojny, ale ........ Głowa trochę za duża i niektórzy komentujący pisali, że przypomina im Stalina. Ja tak nie uważam, ale tego aktora uważam za przeciętnego, jeśli chodzi o wygląd. Znam wielu tureckich aktorów bardziej przystojnych, np. Baris Arduc, Engin Akyturek, Burak Ozcivit, a nawet Halit Ergenc(kiedyś).
Marg mozesz pisać gdzie chcesz.
Nam wszystkim tu odbija.
Ja jak będę oglądać po polsku , to pewnie też tak będę analizować ha ha.
to możemy sobie po analizować na poczcie, czy tu na privie.
moja noga,a raczej avek tam więcej nie będzie się udzielać, może w innym podobnym temacie,ale nim ten się zapełni, to sama wiesz tylko privy
Dobranoc :)
Cieszę się, ze Ci sałatka smakowała ;) polecam się na przyszłość ;)
Cisza spokój :D Nikogo nie ma,choć widzę gdzie wszyscy są... u mnie pogoda się majowa zrobiła...a wczoraj miałam październik :D
Nikogo ni ma idę sobię do zaś,czy kiedyś tam
wybacz, ale ja akurat chwilowo znikłam i nie spotkałyśmy się :D:D Minęłyśmy się
Margoargo wysłałam Ci maila.
hej :) Spokojnie , ja nocny marek a raczej nocna margo... właśnie wlazłam na filmweb;)
Odpisałam :)
Hello:)
Raport pogodowy z południa ;) wróciło piękne słońce i nawet ciepło :)
W tym tygodniu mam bardzo pod górkę w realnym życiu, więc jest szansa, że będę wpadać bardzo sporadycznie ;))))))
Kochane miłego dnia i tygodnia do zaś ;))))
Przybywam do Was ze zwiastunem ostatniego odcinka Cesura.
Oj będzie się działo.Akcja ściana,komoda itp.
https://youtu.be/varfxWegK9U