super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
dziewczyny jestem po pierwszym odcinku serialu Icerde może któraś z was jest dalej z odcinkami i tak szczerze polecacie? bo po pierwszym odcinku jakoś nie wciągnęło mnie super bardzo choć serial wydaje się być spoko jak na pierwszy rzut oka :)
Ja jestem na 5 i 6 mam zamiar oglądać,
w tym temacie już wcześniej troszkę dla Margoargo opisywałam jak mniej więcej wygląda ten serial,
pierwszy odcinek jest taki dla wprowadzenia, do zaciekawienia żeby chcieć obejrzeć więcej,
z odcinka na odcinek trzyma w napięciu, można mieć zawsze swoje podejrzenia czasem się sprawdzają a czasem nie, najlepsze
jest to że ty praktycznie wiesz wszystko co się dzieje, ale oni nie wiedzą i chcesz coraz więcej,
bo cie ciekawi co będzie dalej...
hello :) Pytaj Gosilek, bo ona tutaj ogląda Icerde i chyba jagodajulia - też się przewija przez forum
Kobieto dalej go oglądam i skończyć nie mogę hahahha) bo życie realne wciąga, to z Wami na forum gadam i oglądam po kilka minut....
A chyba widziałaś, ze ostatnio mamy powroty Sióstr.... bo i Madzik się pojawia i Jagodajulia zawitała i Silvinho.... no i TY się pojawiłaś w końcu...
Spoko nie przepraszaj, jakbym chciała cięgiem oglądać, to bym znikła z forum na dobre ;))) spoko lukam w tle i dyskutuję z Wami.... tak się stęskniłam za naszym pisaniem ;)
jedna dziewczyna zaproponowała kolejną kandydatkę na polską Oyku do polskiej wersji KM :D
Katarzyna Chorzępa - gra Elizę w Na Wspólnej. Wguglowałam i jej uśmiech przypomina mi odrobinę uśmiech Ozge Gurel, czyli Oyku :D
http://www.skene.pl/media/picture/5239/pic/140820151338.jpg
cóż bardziej mi na Seymę pasuje hahahhaha ))) te same wydęte usta.... widziałam ją w urywkach wspólnej.... taka sobie...
za pierona nie dobierzemy jej haha :D
właśnie kilkanaście minut temu próbowałam obejrzeć 13 odcinek HA, ale wymiękłam po.............. 30 sekundach hahahah :D zaczęło się od sceny GokDem ;(( mordęga ;((((((
hejo :))
powróciłam :D
już po programie... trochę się wynudziłam... występy ładne ale żaden nie wzbudził we mnie jakiś emocji... czyli nuda.
po 30 sekundach? oj Vanessa co to za obniżka formy ;dddd
hejo ! :D
bo teraz coraz gorsze odcinki ;((((
na ostatnim 12 ledwo wysiedziałam, a teraz chyba w ogóle nie wysiedzę :D
albo po prostu obejrzę sceny z Kaanem a resztę oleję
oglądaj Kaana, resztę olej ;ddd
inaczej tego nie zmęczysz... ten serial to katastrofa ;(
zobaczyłam pierwszą scenę - GokDem i.......... poczułam że nie jestem w stanie na to patrzeć hahahahah :D
teraz lukam kątem oka na Towja twarz brzmi znajomo :D
nie dziwota... tępa Gokce... niewyraźny Demir... kto o zdrowych zmysłach obejrzy to na trzeźwo ? ;dddd
haha może powinnam coś wypić i dopiero oglądać, to możew ytrzymam? ahahhha :D
jak napisałam poniżej do margo - W KM Serkan był magnetyczny, a w HA magnes mu się rozmagnesował hahahaha :D
właśnie to sugeruję :D
ale w rozsądnych ilościach... żebyś napisy była w stanie czytać :P
Mnie w Voisie podoba się tylko Anna Karwan.
Nie wiem jak dziś,bo nie ogladałam ( jutro zobaczę powtórkę ),ale ostatnie występy miała świetne.
To moja kandydatka do zwycięstwa.
przeszła dalej, ale występ przegapiłam bo akurat robiłam coś w kuchni ;d
mi się podoba cała drużyna Piaska... ale najlepszy to chyba jest Mateusz Grędziński... co za talent :DDDD
zwróć uwagę, on już drugi raz jest.. wcześniej był w drużynie chłopaków... jak dla mnie ma potencjał na gwiazdę :D
hahaha dokładnie Ozge będzie trudno.... musimy zatrudnić oryginalną nauczymy ją polskiego....
hahhahaa Vanessa wymiękłaś po 30 sekundach.... leżę nie wstaję .....
Dokładnie innej opcji nie ma.... oni są nie do zastąpienia ale tylko w KM..... jak pokazuje rzeczywistość HA..... Serkan się na tej roli wyłożył....
dokładnie, ile ważnych rzeczy się z niego wytwarza... :D
a Serkan aktorsko nie daje rady, taka prawda... jedna rola mu wyszła i na razie tyle...
w sumie dwie mu wyszły, bo jak oglądałam sceny z nim z Wzgórza oliwnego, to bardzo mi się podobał aktorsko ♥
zobacyzmy, jak będzie dalej grał :D w każdym razie, nadszarnpnał mojego zaufania co do jego talentu aktorskiego :D
a tego to nie widziałam, więc się nie wypowiem ;p
a myślisz, że prędko dostanie jakieś propozycje? :D
Nadrobiłam Wasze komentarze.
Zrobiłam sobie wieczór z KPA,bo dziewczyny dają odcinek za odcinkiem.
Nie spodziewałam się,że po takiej ciszy na forum nastanie taka burza komentarzy ha ha
Mają już wszystkie odcinki przetłumaczone ( do końca zostało jeszcze 6 ).
Teraz mają wrzucać jeden po drugim :)))
jeszcze przed KM Serkan zagrał w 7-odcinkowym serialu "Zeytin Tepesi" (Wzgórze oliwne).
Grał Buraka - samotnego ojca kilkuletniej córeczki, który po latach wraca do rodzinnego miasta i spotyka tam swoją dawną miłość.
Ona jest mężątką bpogatego faceta, ale jest nieszczęśliwa, bo on jest dla niej niedobry i między nimi odżywa uczucie.
Nawet mieli namiętny pocałunek z pianą :D
https://i1.imgiz.com/rshots/7255/zeytin-tepesi-6bolum-fragmani-2_7255592-5124_64 0x360.jpg
tu ta scena http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/kisa-klipler/ragipi-cildirtan-ol ay
kiedyś ktoś podrzucił filmik z samymi scenami Serkana z tego serialu. Nie dam ci linka, bo on teraz jest niestety niekatualny, filmik usunięto ;((
wprawdzie nie rozumiałam co mówią, ale rozczulający i przekonujący był ♥
zupełmnie inaczej niż w HA
dzięki za streszczenie i linki ;)
interesujące :D
niestety po HA mam jaką niechęć do Serkana hahahah ;d
tu justyn173 wstawiła zdjęcia Serkana z tego serialu :D
http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/serkan-ayoglu,30724-300.html
pytałaś mnie czy serkan szybko odstanie nowe prop0ozycje
Myslę że tak, jasne że tak. Producenci będą go brac, żeby przyciągnąć żeńską część widowni :D
w HA jakoś tej widowni nie przyciągnął na tyle aby kontynuować serial :D
niech mu darzą jakąś ambitną rolę... sprzedawca herbaty tureckiej albo... uliczny, bezdomny grajek... już to widzę... podarte ubrania, broda, rozwiany włos... szpara między czarnymi zębami... o tak ;ddd