PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

dziewczyny jestem po pierwszym odcinku serialu Icerde może któraś z was jest dalej z odcinkami i tak szczerze polecacie? bo po pierwszym odcinku jakoś nie wciągnęło mnie super bardzo choć serial wydaje się być spoko jak na pierwszy rzut oka :)

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

Ja jestem na 5 i 6 mam zamiar oglądać,
w tym temacie już wcześniej troszkę dla Margoargo opisywałam jak mniej więcej wygląda ten serial,
pierwszy odcinek jest taki dla wprowadzenia, do zaciekawienia żeby chcieć obejrzeć więcej,
z odcinka na odcinek trzyma w napięciu, można mieć zawsze swoje podejrzenia czasem się sprawdzają a czasem nie, najlepsze
jest to że ty praktycznie wiesz wszystko co się dzieje, ale oni nie wiedzą i chcesz coraz więcej,
bo cie ciekawi co będzie dalej...

ocenił(a) serial na 8
Silvinho

hello :) Pytaj Gosilek, bo ona tutaj ogląda Icerde i chyba jagodajulia - też się przewija przez forum

Margoargo

margo i skończyłaś ten odcinek Kocha nie kocha co teraz oglądałaś?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Kobieto dalej go oglądam i skończyć nie mogę hahahha) bo życie realne wciąga, to z Wami na forum gadam i oglądam po kilka minut....

A chyba widziałaś, ze ostatnio mamy powroty Sióstr.... bo i Madzik się pojawia i Jagodajulia zawitała i Silvinho.... no i TY się pojawiłaś w końcu...

Margoargo

o to sorry że ci przeszkadzam w oglądaniu :D

widziałam, widziałąm :D same come backi :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Spoko nie przepraszaj, jakbym chciała cięgiem oglądać, to bym znikła z forum na dobre ;))) spoko lukam w tle i dyskutuję z Wami.... tak się stęskniłam za naszym pisaniem ;)

Margoargo

jedna dziewczyna zaproponowała kolejną kandydatkę na polską Oyku do polskiej wersji KM :D
Katarzyna Chorzępa - gra Elizę w Na Wspólnej. Wguglowałam i jej uśmiech przypomina mi odrobinę uśmiech Ozge Gurel, czyli Oyku :D
http://www.skene.pl/media/picture/5239/pic/140820151338.jpg

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

cóż bardziej mi na Seymę pasuje hahahhaha ))) te same wydęte usta.... widziałam ją w urywkach wspólnej.... taka sobie...

Margoargo

taka sobie z urody czy gry? :D

chyba nigdy nie dobierzemy polskiej Oyku hahahaa

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

i z urody i z gry.... jakoś do mnie nie przemawia ;)

Margoargo

za pierona nie dobierzemy jej haha :D

właśnie kilkanaście minut temu próbowałam obejrzeć 13 odcinek HA, ale wymiękłam po.............. 30 sekundach hahahah :D zaczęło się od sceny GokDem ;(( mordęga ;((((((

użytkownik usunięty
Vanessa100

hejo :))
powróciłam :D
już po programie... trochę się wynudziłam... występy ładne ale żaden nie wzbudził we mnie jakiś emocji... czyli nuda.

po 30 sekundach? oj Vanessa co to za obniżka formy ;dddd

hejo ! :D
bo teraz coraz gorsze odcinki ;((((
na ostatnim 12 ledwo wysiedziałam, a teraz chyba w ogóle nie wysiedzę :D
albo po prostu obejrzę sceny z Kaanem a resztę oleję

użytkownik usunięty
Vanessa100

oglądaj Kaana, resztę olej ;ddd
inaczej tego nie zmęczysz... ten serial to katastrofa ;(

zobaczyłam pierwszą scenę - GokDem i.......... poczułam że nie jestem w stanie na to patrzeć hahahahah :D

teraz lukam kątem oka na Towja twarz brzmi znajomo :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie dziwota... tępa Gokce... niewyraźny Demir... kto o zdrowych zmysłach obejrzy to na trzeźwo ? ;dddd

haha może powinnam coś wypić i dopiero oglądać, to możew ytrzymam? ahahhha :D

jak napisałam poniżej do margo - W KM Serkan był magnetyczny, a w HA magnes mu się rozmagnesował hahahaha :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

właśnie to sugeruję :D
ale w rozsądnych ilościach... żebyś napisy była w stanie czytać :P

ahahahhaahahhahaaha padłąm ze śmiechu :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

haha ale mam nadzieję, że niczego sobie nie uszkodziłaś :D

ocenił(a) serial na 5

Mnie w Voisie podoba się tylko Anna Karwan.
Nie wiem jak dziś,bo nie ogladałam ( jutro zobaczę powtórkę ),ale ostatnie występy miała świetne.
To moja kandydatka do zwycięstwa.

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

przeszła dalej, ale występ przegapiłam bo akurat robiłam coś w kuchni ;d
mi się podoba cała drużyna Piaska... ale najlepszy to chyba jest Mateusz Grędziński... co za talent :DDDD

ocenił(a) serial na 5

Jutro sobie zobaczę, bo jakoś Mateusza nie kojarzę ha ha

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

zwróć uwagę, on już drugi raz jest.. wcześniej był w drużynie chłopaków... jak dla mnie ma potencjał na gwiazdę :D

ocenił(a) serial na 5

Polski Justin Timberlake?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie Ozge będzie trudno.... musimy zatrudnić oryginalną nauczymy ją polskiego....

hahhahaa Vanessa wymiękłaś po 30 sekundach.... leżę nie wstaję .....

Margoargo

czyli tak jak dawno planowałyśmy - zatrudni się OSer, nauczymy polskiego i będą grać :D:D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie innej opcji nie ma.... oni są nie do zastąpienia ale tylko w KM..... jak pokazuje rzeczywistość HA..... Serkan się na tej roli wyłożył....

Margoargo

W KM Serkan był magnetyczny, a w HA magnes mu się rozmagnesował hahahaha :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahaha w HA Serkan to było drewno nad drewnami.... hahahha;)

Margoargo

Serkan z magnesu przemienił się w drewno hahahah :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah dokładnie a nawet gorzej...

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie obrażaj drewna ;D

hahhhaaha no tak, drewno to w końcu ważny surowiec naturalny :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

dokładnie, ile ważnych rzeczy się z niego wytwarza... :D
a Serkan aktorsko nie daje rady, taka prawda... jedna rola mu wyszła i na razie tyle...

w sumie dwie mu wyszły, bo jak oglądałam sceny z nim z Wzgórza oliwnego, to bardzo mi się podobał aktorsko ♥
zobacyzmy, jak będzie dalej grał :D w każdym razie, nadszarnpnał mojego zaufania co do jego talentu aktorskiego :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

a tego to nie widziałam, więc się nie wypowiem ;p
a myślisz, że prędko dostanie jakieś propozycje? :D

ocenił(a) serial na 5

Nadrobiłam Wasze komentarze.
Zrobiłam sobie wieczór z KPA,bo dziewczyny dają odcinek za odcinkiem.
Nie spodziewałam się,że po takiej ciszy na forum nastanie taka burza komentarzy ha ha

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

ooo, to ekspresowo tłumaczą ;p
no prawdziwy urodzaj... wysyp komentarzy ;DDDD

ocenił(a) serial na 5

Mają już wszystkie odcinki przetłumaczone ( do końca zostało jeszcze 6 ).
Teraz mają wrzucać jeden po drugim :)))

użytkownik usunięty
sloneczkO_1

extra ;))
szacun dla tłumaczek... odwaliły kawał roboty ;pp

ocenił(a) serial na 5

Dokładnie :))

jeszcze przed KM Serkan zagrał w 7-odcinkowym serialu "Zeytin Tepesi" (Wzgórze oliwne).
Grał Buraka - samotnego ojca kilkuletniej córeczki, który po latach wraca do rodzinnego miasta i spotyka tam swoją dawną miłość.
Ona jest mężątką bpogatego faceta, ale jest nieszczęśliwa, bo on jest dla niej niedobry i między nimi odżywa uczucie.
Nawet mieli namiętny pocałunek z pianą :D
https://i1.imgiz.com/rshots/7255/zeytin-tepesi-6bolum-fragmani-2_7255592-5124_64 0x360.jpg
tu ta scena http://www.netd.com/diziler/yerli/zeytin-tepesi/kisa-klipler/ragipi-cildirtan-ol ay

kiedyś ktoś podrzucił filmik z samymi scenami Serkana z tego serialu. Nie dam ci linka, bo on teraz jest niestety niekatualny, filmik usunięto ;((
wprawdzie nie rozumiałam co mówią, ale rozczulający i przekonujący był ♥
zupełmnie inaczej niż w HA

użytkownik usunięty
Vanessa100

dzięki za streszczenie i linki ;)
interesujące :D
niestety po HA mam jaką niechęć do Serkana hahahah ;d

tu justyn173 wstawiła zdjęcia Serkana z tego serialu :D
http://www.telenowele.fora.pl/aktorzy,76/serkan-ayoglu,30724-300.html

pytałaś mnie czy serkan szybko odstanie nowe prop0ozycje
Myslę że tak, jasne że tak. Producenci będą go brac, żeby przyciągnąć żeńską część widowni :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

w HA jakoś tej widowni nie przyciągnął na tyle aby kontynuować serial :D
niech mu darzą jakąś ambitną rolę... sprzedawca herbaty tureckiej albo... uliczny, bezdomny grajek... już to widzę... podarte ubrania, broda, rozwiany włos... szpara między czarnymi zębami... o tak ;ddd

hhahahahahah rozwalasz mnie :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

eee :D
to byłoby wyzwanie aktorskie nie sądzisz? :pp

serio pytasz z tym wyzwaniem aktorskim czy żartujesz sobie? :D