super aktorzy, dużo humoru, dopiero co zaczęłam oglądać i pochłaniam kilka odcinków dzienne, Omer mega przystojniak, Sinanowi też nic nie brakuje, poprostu kocham kocham kocham <3 :)
Vanessa witaj,gdzies ty byla jak cie nie bylo ? Musisz zdwcydowanie zostawic numer telefonu,co by cie znalezc bylo mozna...
Tu sie nie ma z czego smiac ;P znikasz to choc inna droga by sie czlowiek dowiedzial,zes cala
to naprawdę miłe, że się martwiłyście :D
jesteście moją drugą rodziną :D
cieszę się, że znowu możemy pogadać :D
My też się bardzo cieszymy z Twojego powrotu na łono rodziny filmwebowej ;) bo bez Ciebie nawet kończenie wątków nam nie szło ;))))
Ja straciłam zainteresowanie kiralikiem...... poważnie szkody uczyniłaś Vanesso swoim nieoczekiwanym zniknięciem ;)
oj bo się zaczerwienię :D
nie wiem, co mam powiedzieć........... dobrze że Was mam :D
......... się wazeliniarsko zrobiło hahah :D
hahahah zupa pomidorowa moja ukochana zupa ;))) hahhaa ja dziś miałam rosół na obiad .... specjalnie za nim nie przepadam...
ahhaha jutro też będzie rosołek ;))) hahaha pomidorowa pewnie będzie w poniedziałek ;)
mnie się niedawno śniło, że się gdzieś śpieszę rano, robię sobie makijaż, spojrzałam na zegarek a tu już godzina minęła hahahha :D tyle mi zajął make-up :D
hahahaha Vanessa nie mogę z tymi Twoimi snami, a nie śniło Ci się czasem, że Berk Ci makijaż zniszczył namiętnymi pocałunkami i musiałaś go poprawiać ;)
Kochana kto Cię zna na tym forum lepiej niż ja;)))) hahaha ale pojechałam, wizja fajna co nie ;)))
wizja miodzio miodzio :D
przed wyjściem po laptop rozmyśliałam się z makijażem, zmyłam i zrobiłam inny delikatny haha :D tamten mi wydał się za mocny i sztuczny hah :D dobrze że miałąm czas :D
hahahaha tak, właśnie tak :D
cieszę się że padłaś i że dostarczyłam Ci radości :D:D
dzielę się z Wami różnymi szczegółami z mego życia hah :D
hahah przecież my tutaj jak przy kawie w knajpie gadamy o wszystkim ;))) nie było Cię tyle czasu to koniecznie musimy wiedzieć co się z Tobą działo ;)))
hehe u mnie będzie jutro rosołek ;D
moje ciacho:
http://www.tinypic.pl/u8l94uxrlk1l
http://www.tinypic.pl/5nmh2dlvxm01
Gratylacjie jeszcze raz :D super wygląda ciasteczko :D
Brawo :D (ja nic nie umiem piec)
PS. pisząc "podziel się z nami wirtualnie" miałam na myśli żartobliwie :D że na niby nam prześlesz kawałek ciasta do poczęstowania hahaha :D
haha duma mnie rozpiera że za pierwszym razem wyszło :D
to się pochwaliłam, ach ta skromność :D
Robie wiele ciast ale drożdżowego zawsze się bałam, ale jak widać nie było potrzeby.
Zostało mi jeszcze chleb upiec i już wtedy się nie będę musiała niczego bać jeśli chodzi o wypieki.
bluetoothem zdjęcie przesłałaś na laptop, no normalnie jak byś tu była,
zawsze mogłam się bawić z podłączaniem kabla :D
jak Siostry to Siostry lubimy pomidorową, lubimy spać, bardziej lubimy Berka niż Serkana w HA..... hahahha;))))
nieskromnie mówiąc, to gust i upodobania mamy zarąbiste :dddd
co Ty jeszcze odcinka SS nie zmęczyłaś? ;ddd
Yigit Cię pewnie zachwycił błyskotliwymi tekstami co ;dddd
ojoj ;d
co tak słabo ?;d
polecam obejrzeć końcówkę... Irem pokazała swoją prawdziwą twarz...
hahaha oj tak gust mamy wyrafinowany bez dwóch zdań....
oglądam SS dalej... teraz Tuna zabiera Deniz na wycieczkę.... tutaj jestem....
witaj kochane słoneczko :D:D
powróciłam do rodziny filmwebowej :D
cos ostatnio mało świecisz, jesień, szaruga :D