>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
3 pkt - Hodgins - za umiłowanie do robaczków :PP
2 pkt - Bones - za miny w stylu "nie wiem co to znaczy"
1 pkt - Daisy - nieco ma pod sufitem ale jest miła i wesoła :)
3 Hodgins - umiłowanie do gleby, za "Króla Laboratorium", za to że TJ jest sexi, za to że bosko wygląda w podkoszulku;)
2 Booth - za nieodwzajemniona miłośc do Bones, za poświęcenie i za to że róniez jest sexi
1 Sweets - za to że jest słodkim 12 latkiem, za to że próbuje dowieść miłości B&B
3 pkt - Sweets - za jego 12 lat :)
2 pkt - Angela - zwariowana duszyczka xD :)
1 pkt - Booth - najlepszy agent ;)
3 - Booth, bo trzyma "jajogłowych" w ryzach.
2 - Sweeets - typowy przykład zagubionego we własnym życiu psychologa. Bardzo prawdziwe! Znam takich!
1 - Angela - jest cholernie seksowna.
3 pkt - Angela - za oryginalny sposób bycia :)
2 pkt - Booth - uwielbiam kiedy droczy się z Bones
1 pkt - Daisy - za jej zwariowanie i "ciekawą" xD osobowość :)
"Sweets: -Teraz bardziej interesuje mnie, czy zdecydowałeś się zapłodnić dr Brennan?
Booth: -Boże! Wiesz, nie mów tak.
Sweets: -Przepraszam. Chciałbym wiedzieć, czy zdecydowałeś się dostarczyć nasienia do jej inseminacji?
Booth: -To brzmi jeszcze gorzej.
Sweets: -Ok, mogę jeszcze powiedzieć "tatuś dla malucha", ale to chyba bardziej...
Booth; -Zrobię to."
Wow mamy rekord oddano 44 głosy. Pierwsza osoba ma powyżej 60 punktów!!!
Czy możemy liczyć że za tydzień któryś z bohaterów pobije 100 pkt?? Przekonamy się.
Miejsca na podium (szczególnie drugie jak dla mnie) oraz zagrożenia są wielkim zaskoczeniem.
Wyniki
1. Booth - 63 pkt brawo dla niego. Zasłużył! W końcu to on trzyma "jajogłowych" w ryzach broni swoich przyjaciół przed złem.
2. Wendell - 58 pkt czym oczarował Was ten młody asystent czyżby inteligencją a może urokiem osobistym?
3. Bones - tylko 37 pkt bo ma taką oryginalną osobowość :)
Poza podium
4. Angela - 36 pkt dobre serce i artystyczna dusza w tym tygodniu nie pomogły zająć jej miejsca na podium
5. Hodgins - 31 pkt niestety król laboratorium w tym tygodniu poza podium
Zagrożeni
Tak niestety nasza wspaniała serialowa para
6. Daisy - 23 pkt
7. Sweets - 16 pkt
Kto zwycięży przezabawny psycholog czy zwariowana asystentka.
Głosujecie do niedzieli wpisując imię osoby która ma ODPAŚĆ
ekstra dialog ;) bardzo poprawił mi humor tego wieczorka (ups a raczej nocy) :)
wow zaskakujące wyniki... :) nie spodziewałam się również tego II miejsca... ale takie są "prawa wyborcze" :)
oj ciężko wybrać po miedzy tą parą... Daisy jest zwariowana zawsze uśmiechnięta a Sweets... hmmm to taki sympatyczny 12 latek... jednakże uważam, że program powinna opuścić Daisy, ponieważ jednak wiekszą sympatią darzę naszego młodego psychologa :)
Kto wie, kto wie może ktoś dobije 100 :) to już jak najbardziej zależy od nas, głosujących :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie ;)
No to Daisy wypad z gry :P
Mój głos jest na nią .
Noo i w końcu Wendell na dobrym miejscu i tylko 5 pkt do prowadzącego :)
Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu role się odwrócą i bedzie na 1 :P
Głosuję na Sweets'a, choć lubię oboje bohaterów. W ogóle same świetne postacie zostały. Wendell jest świetny, cieszę się z jego 2. miejsca.
w sumie to ja nie wiem... ale głosowałam na Daisy to nadal głosuję na nią... nie będę zmieniać zdania... :)
"Daisy: -Moja rodzina była dość dysfunkcyjna, więc mam tendencje do pracy wykorzystując pełnię możliwości.
Cam: -Może jakaś terapia pomoże?
Daisy: -Cóż za przemyślana rada! Zawsze chciałam mieć siostrę"
Kto nas opuści? Kto nie będzie miał szansy na finał?
Chyba wszyscy się domyślamy
Stosunkiem głosów 11:4 odpada:
Daaaaaaaaaaaaaisy!!!!!
Coraz bliżej finału głosujcie moi drodzy:)
Aktualna lista
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Sweets
Wendell
3 pkt - Booth - lubię jak mówi na ludzi z laboratorium zezulce albo jajogłowi... xD
2 pkt - Angela - szczera, otwarta :)
1 pkt - Sweets - lubię go za pozytywne nastawienie do życia :)
Coraz mniej "uczestników" a finał zbliża się duużymi krokami :) ciekawe kto zostanie "wybrany" - ale to za jakiś czas ;)
3pkt- Wendell
2pkt- Brennan
1pkt- Booth
szkoda Daisy, we wczorajszym odcinku uśmiałem się dzięki niej xD
3 pkt - Bones - za jej racjonalizm :)
2 pkt - Hodgins - "Król laboratorium" :)
1 pkt - Sweets - świetny psycholog :)