>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
3pkt- Angela -za zwariowany sposob bycia:)
2pkt- Booth- mistrz cietej riposty:D i do tego niczego sobie:D
1pkt- Sweets- za te typowe dla niego nie typowe uwagi:D
3 pkt - Booth - za jego poczucie humoru i osobowosc :)
2 pkt - Hodgins - za zamilowanie do robaczkow xD
1 pkt - Sweets - ogolnie to pozytywna postac w serialu :)
3 pkt - Hodgins - uwielbiam jak robi te swoje nie zawsze udane eksperymenty :)
2 pkt - Daisy - jest nieco zwariowana i wesola :)
1 pkt - Angela - "artystyczna" xD dusza zaspolu :)
"- Czasami, jeśli mam być szczery, czuję jakby myślenie szło ci lepiej niż mnie.- Booth
- Bo, obiektywnie, jestem bardziej inteligentna.- Brennan
- No i znowu.- Booth"
Moi Kochani jesteście nieprzewidywalni. Zmieniacie faworytów z tygodnia na tydzień i o tooooo właśnie chodzi. To jest w tej grze najlepsze.
Frekwencja w tym tygodniu znacznie się poprawiła oddano 26 głosów :)
A teraz wyniki.
W pierwszej trójce znalazła się osoba która potrafi kochać i ma niesamowitą osobowość. Osoba którą uwielbiacie za zwariowany sposób bycia i uwielbiacie jej artystyczną duszę. No i trzecia osoba bez której laboratorium nie mogłoby chyba istnieć. A teraz kto które miejsce zajął
1. Bones - 38 pkt (w tamtym tygodniu była 4)
2. Booth - 34 pkt
3. Angela - 20 pkt ( spadła z 1 miejsca)
Oto trzy miejsca na podium. Osoba na 4 miejscu ma tylko jeden punkcik mniej niż Angela kto to? Czy Wasz ulubieniec będzie zagrożony? Już mówię.
4. Wendell - 19 pkt
5. Hodgins - 17 pkt
6. Daisy - 15 pkt
I ostatnie bezpieczne miejsce
7. Sweets - 11 pkt
Zagrożeni są :
8. Zack - 1 pkt (zagrożony po raz kolejny czy tym razem ostatni?)
8. Nigel-Murray - 1 pkt
Oddawajcie głosy do niedzieli wpisując imię osoby która ma ODPAŚĆ (uzasadnienie mile widziane).
hmmm... trudno powiedziec... lubie ich prawie tak samo moze dlatego odpasc powinien Zack poniewaz nigel jest bardzo sympatyczny :)
Dzisiaj tylko wyniki
5:7 odpada Zack
Aktualna lista
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Sweets
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
3 pkt. - Booth
2 pkt. - Sweets
1 pkt. - Bones (jako że jestem na nią wkurzona dzisiaj tylko 1 pkt.. nie będę spojlerowała)
3 pkt - Booth - uwielbiam kiedy nic nie rozumie gdy zeulce rozmawiaja xD:)
2 pkt - Sweets - za probe zeswatania B&B xD
1 pkt - Daisy - zwariowana w pozytywnym znaczeniu tego slowa xD :)
3 pkt - Hodgins - za jego umiłowanie do robaczków xD
2 pkt - Bones - za jej miny w stylu "nie wiem co to znaczy"
1 pkt - Angela - za jej zwariowany styl życia :)
3 pkt - Booth - za calokształt
2 pkt - Angela - artystyczna dusza :)
1 pkt - Sweets - za sesje terapeutyczne :)