>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
3 pkt. - Bones (chyba to dlaczego wybiera się Booth'a i Brennan nie trzeba za bardzo motywować.. ta ich chemia jest motorem napędowym calutkiego serialu, te ich rozmowy i wszystko co z nimi związane)
2 pkt. - Booth
1 pkt. - Angela (za to, że jest naprawdę ciekawą postacią.. uwielbiam tą jej spontaniczność i naturalność.. mam nadzieję, że uda jej się zeswatać Brenn i Booth'a xD)
3 pkt - Hodgins - za jego zamilowanie do robaczkow xD
2 pkt - Booth - za poczucie humoru :)
1 pkt - Angela - wesola, pogodna dusza Instytutu xD
"Mam samochody, gitary i broń- traktuj dobrze moją córkę, a poznasz tylko samochody i gitary."- ojciec Angeli
Jestem zaskoczona myślałam, że Booth i Bones są Waszą ulubioną parą serialu a tu proszę jaka dzisiaj niespodzianka. Mam nadzieję, że jeszcze nie raz mnie zaskoczycie. Dobra dość ględzenia. WYNIKI:
1. Angela - 27 pkt bo jest naturalna i spontaniczna
2. Booth - 23 pkt bo ma poczucie humoru
3. Hodgins - 21 pkt za jego zamiłowanie do robaków :)
Pewnie myślicie co z Brennan? Zapomniałam o niej czy się pomyliłam? Nic z tego nasza pani antropolog dzisiaj poza podium.
4. Bones - 18 pkt
5. Wendell - 16 pkt
6. Sweets - 13 pkt
7. Daisy - 9 pkt
8. Nigel-Murray - 2 pkt
I to wszystkie bezpieczne miejsca. Zagrożeni ponownie są:
Zack - 1 pkt
Cam - 1 pkt
Kto opuści naszą grę ?
Wyniki 13:5
Pożegnamy dzisiaj ........... Cam.
Mam nadzieję, ze Wasza frekwencja jeszcze się polepszy :)
Życzę mokrego poniedziałku :*
3 pkt - Booth - lubie kiedy robi miny kiedy zezlulce rozmawiaja a on nie wie o czym... xD :)
2 pkt - Hodgins - za jego eksperymenty ktore nie zawsze daja pozytywne skutki xD
1 pkt - Daisy - za to jak pieszczotliwie nazywa Sweetsa - Lancelocie xD :)
Na te osoby można głosować
Aktualna lista
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Sweets
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
PS justysia policzę twój głos bez Cam chyba że za 1 pkt dasz inną osobę
a tak przepraszam xD Tak więc jeszcze raz..
3 pkt. - Brennan
2 pkt. - Booth
1 pkt. - Angela (:
Uwielbiam ten serial więc też się przyłącze ;)
3p - Bones uwielbiam jej rozmowy z Boothem;) a najbardziej kiedy czeoś nie wie i robi taką zdezoientowaną mine
2p - Booth jest zabójczo pzystojny, a do tego jest świetnym agentem(no i oczywiście jest mega zabawny ;P)
1p - Sweets jest śmieszy z tymi swoimi teoriami na temat związku między Brennan i Boothem ;p
3 pkt - Angela - za to ze jest szczera i otwarta... zawsze usmiechneta :)
2 pkt - Bones - jej miny w stylu "nie wiem co to znaczy"
1 pkt - Nigel Murray - za jego ciekawostki ktore wszystkim w labolatorium jak widac nie raz xD wychodza uszami... :)
3pkt - Bones- za to że jest taka mądra, bezpośrednia no i piękna ;)
2pkt - Booth- bo jest jak dla mnie idealnym facetem potrafi kochać ;)
1pkt - Sweets- bo bardzo przypomina mi Zacha Braffa maja taki sam typ urody,no i jego gadki ;)