>>>Najciekawszy BOHATER KOŚCI<<<
12 regularnych postaci Kości walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy się dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów będziemy głosować przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrać.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu doby.
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa się od nowa!
UCZESTNICY:
Bones
Booth
Angela
Hodgins
Zack
Cam
Sweets
Goodman
Max Kennan
Wendell
Nigel-Murray
Daisy
Dałam jej wszystkich asystentów ponieważ stwierdziłam że wtedy gra będzie ciekawsza :)
Witam Wszystkich:)
3 pkt Booth - za jego zniewalający uśmiech
2 pkt Bones - za jej "z antropologicznego punktu widzenia...."
1 pkt Hogins - z jego eksperymenty nie zawsze udane
3 pkt - Hodgins - za jego nieudane eksperymenty i ich skutki xD
2 pkt - Angela - artystyczna dusza :)
1 pkt - Sweets - wiadomo... psycholog :PP
3 pkt - Booth - uwielbiam jego miny gdy nic nie rozumie z naukowego gadania :)
2 pkt - Bones - za jej miny w stylu "nie wiem co to znaczy"
1 pkt - Angela - za optymistyczne podejście do życia :)
3 pkt - Booth - za wszystko :)
2 pkt - Bones - za jej "z antropologicznego punktu widzenia"
1 pkt - Hodgins - za jego eksperymenty :)
"Booth: -Głód.
Bones: -Seks. Koń.
Booth: -Kowboj.
Bones: -Dziecko.
Booth: -Niemowlę.
Bones: -Booth.
Booth: -Chwileczkę- sądzisz, zę jestem dzieckiem?
Bones: -Jesteś ojcem.
Booth: -Matka.
Bones: -Narodziny.
Booth: -Szczęśliwy.
Bones: -Sperma.
Booth: -Sperma? Czy to nie jest trochę dziwne?
Cam: -Ty i Brennan będziecie mieli dziecko?
Booth: -Powiedziała ci?
Cam: -Powiedziała wszystkim. Teraz już pewnie mówią o tym w wiadomościach."
Niestety nie pobiliśmy rekordu ale może następnym razem się uda:)
Dzisiejsze wyniki troszkę szokujące:
1. Wendell - 60 pkt najlepszy pomocnik Brennan co tu dużo mówić jedynie on może zostać jej godnym następcą:)
2. Bones - 47 pkt za jej racjonalizm i "z antropologicznego punktu widzenia
3. Booth - 45 pkt za miny gdy nic nie rozumie z naukowego gadania, za zniewalający uśmiech i ogólnie za wszystko
Nie mogę uwierzyć tak nie dawno rozpoczęła się ta gra a dziś ostatnim bezpiecznym miejsce jest miejsce 4. Do kogo należy? Już mówię
4. Angela - 44 pkt za optymistyczne podejście do życia
Zagrożeni:
5. Hodgins - 25 pkt
6. Sweets - 14 pkt
Ach szkoda Panów ale możemy uratować jednego z nich. Głosujcie do niedzieli wpisując imię osoby która ma ODPAŚĆ.
Miłego weekendu życzę:)
Naomi super dialogi... :) zawsze poprawiają człowiekowi humor :)
Oj tak zaskakujące wyniki... ale tak jest o wiele ciekawiej :)
Strasznie szkoda mi tych Panów, albowiem bardzo ich lubię... mam ciężki orzech do zgryzienia, ale po "zaciętym" zastanowieniu (jedno tysiąclecie :P) głosuję na Sweetsa aby opuścił program, ponieważ wydaję mi się, że Hodgins zasługuje na kolejną szansę... :) i walka będzie toczyła się "w laboratorium" a no i z Boothem ;)
Dziękuję i nawzajem :)
Pozdrawiam wszystkich :)
Obu Panów uwielbiam chociaż z tych co zostali to do każdego mam jakiś sentyment ach no cóż Sweets papa :(
Może w kolejnej grze zostanie dłużej.
Hodgins - król laboratorium, inteligentny wykształcony
Sweets - młody przezabawny psycholog
Od zawsze lubiłam Hodginsa ale od kiedy pojawił się Sweets to on i jego sesje z B&B mnie rozśmieszają.
Z sentymentem i żalem Hodgins.
PS. Amelio nie wiem czy będzie następna gra prowadzona przeze mnie to wszytko zależy czy głosujący czyli Wy będziecie chcieli brać w niej udział.